Mangala chce dohrát sezonu, až poté začne řešit svou budoucnost

04.05.2017, 19:59
Aktuality
Eliaquim Mangala toho v dosavadním průběhu kariéry stihl již poměrně dost a zůstává otázkou, kde bude hrát v příští sezoně. Obránce Manchesteru City letos hostuje ve Valencii, rozhodnutí o budoucnosti pak nechce uspěchat a počká až na konec sezony...

26letý fotbalista dříve hájil barvy Standardu Lutych a FC Porto a v srpnu 2014 přestoupil za čtyřicet milionů eur do Manchesteru City. V průběhu dvou let zde stihl 48 ligových startů, než před necelým rokem odešel hostovat do Valencie.

"Uvidíme, co se stane. Do konce sezony ještě zbývá několik zápasů, pak uvidíme," řekl francouzský reprezentant.

Mangala ve španělské lize zatím naskočil k 27 duelům a stejně jako jeho spoluhráči nemůže být spokojen. Netopýři se znovu pohybují ve středu ligové tabulky, nehráli evropské poháry a žádného výrazného úspěchu nedosáhli ani v domácím poháru. Na jejich lavičce se přitom stihli vystřídat Pako Ayestarán, Cesare Prandelli a Voro a po sezoně přijde další nový trenér. Také kvůli tomu Valencia zatím vyčkává s jednáním o možném Mangalově setrvání.

"Nikdo se mnou nemluvil a tento přístup mám raději: zůstat v klidu, soustředit se na výkony na hřišti a až pak jednat. Nevím, co budu dělat, neuvažuji o další sezoně. Mým plánem je přemýšlet o tom, co se děje nyní, o dalším roce se budu bavit až po skončení sezony," prohlásil dále Mangala.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (120)

Přidat komentář
BrainBlender

40mil Euro

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

stejné jak Pogba

Reagovat
t0mmy33MCFC

jn ten sel za mnohem vic ale jestli mel mnohem vetsi prinos to nevim

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem to myslel

Větší přešlap za více peněz. To těch našich "40mega" jsou drobné

Reagovat
SpartaOvenka

Blbost, však Pogba je tam jeden z nejlepších a Mourinho stále mužstvo buduje, Mangala hrál hrozně od začátku skoro vždy, když nastoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím

Mangala byl přešlap, ale to i Pogba.

Reagovat
SpartaOvenka

Čím byl přešlap Pogba? Neříkám, že by neměl hrát lépe či nemít větší vliv na tým, když přišel s takovým jménem, s jakým přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli byl Pogba přešlap, tak radši na ten měsíc sleduj hokej než fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

níže jsem to odvolal, ale i tak jsem zastánce toho, že nenaplnil očekávání...

Reagovat
stas87

Ta expreska o Sanchezovi. Rok do konca zmluvy a 60 mega. To uz radsej zaplatit tych 60 mega Monacu za Lemara a vysrat sa na celeho Sancheza.

Reagovat
Mateo16

Neviem co je horsie dat 60 mega za Alexisa alebo dat to za Lemara po tom co tam vcera predvadzal

Reagovat
vilp

A ne jen včera.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden horší ako druhý. Radšej nech dajú šancu niekomu z akadémie. TItul v Nemecku vyhrajú aj bez Sancheza alebo Lemara. Sanches len zohrieva lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel to je hype posledních let, protože MU přeplatilo x hráčů za nekrestanské peníze a ted si jen lidi říkají když on stál tolik, on stojí tolik...

Reagovat
blade115

Na trhu, kde stojí Lukaku 100 mega...

Ale rok do smlouvy nebo pět, pořád je to světová špička a potenciální zájemce může zapomenout, že za něj zaplatí nějakých usmrkaných 20 mega. Lemar je oproti Sanchezovi průměrák, který by měl stát stěží polovinu toho co Alexis.

Reagovat
vladino10

No je to svetová špička, ale kam s ním?

V barcelone je plno a už tam bol, real je nepravdepodobný..

V psg je draxler s di mariom, čiže tam nepotrebujú hraca za 60..

Ostáva bayern, juve a anglicko..

Pri anglicku vyvstáva otázka či arsenal bude chcieť posilniť konkurenciu, to je jediná destinácia z ktorej by sa podľa mňa tých 60 dalo vyžmýkať..

Proste možnosti kam môže ísť je pomenej, čiže ani ten dopyt nebude taký aby sa to dalo napumpovať na 60 a hlavne- všetci vedia, že arsenal ho toto leto proste predať MUSI, inak pôjde o rok zadarmo a to tu cenu tlačí dole..

podľa mňa nepojde za viac ako 40..

Reagovat
blade115

Bayern, Juve, Chelsea, oba Manchestery a to bohatě stačí.

Reagovat
vladino10

City to majú poriesene na roky dopredu poriesene so sterlingom a sanem, aj de bruyne môže zaskočiť na krídle..+ zrejme budú posilňovať hlavne obranu, kupovať niekoho na krídlo by tam bol zbytočný rozmar, nie?

A čo sa chelsea týka..urobil by to arsenal? nepoznam situáciu až tak podrobne, alw boli by schopní poslať najlepšieho hráča k rivalovi?

Bayern by zanho 60 nedal, juve tiež nie..

U united by ma neprekvapilo nič

Reagovat
smazaný uživatel

na to, že City majú Sterlinga a Saneho by som sa nespoliehal, kludne tam dovedu dalsich troch hracov.

Bayern toho podla mna bude kludne schopny, kedze sa zrejme poberie prec Costa a Robbery zase dokopy nahraju 2500 minut za sezonu. Juventus dal pred rokom palku za Higuaina, tiez nepredpokladam, zeby na to nadviazali, i ked miesto Mandzukica by to mohol byt rozpravkovy upgrade, bude zalezat jak budu predavat a co Liga Majstrov.

Reagovat
vladino10

Bayern má doteraz najdrahší prestup javiho martineza za 40 miliónov

Veľmi silno pochybujem, že to zlomia na hráčovi ktorému o rok skončí zmluva

A city? Krajného obrancu im hrava jesus navas, oni budú potrebovať kúpiť obidva kraje defenzivy, možno by sa im zišiel aj stopér ktorý nebude večne zranený ako kompany..v zálohe im hra fernandinho a yaya toure (32,33) ktorí majú svoj vek a navyše nemajú kvalitu na to aby s nimi pepek hral tej svoj futbal

Majú problémy v zálohe (ak je tu nejaký fan city nech ma opravi ak hovorím zle), v obrane..a vravis, ze budú kupovať hráčov do útoku, ktorý majú snáď ako jediný porieseny?

Reagovat
smazaný uživatel

naprostá pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak nikam neodejde

Reagovat
stas87

Krute voci Lemarovi ale ten je o sedem rokov mladsi, takze ma este cas dokazat, ze by za tych 60 mega stal. Ale suhlasim v tom, ze je oproti Sanchezovi zatial priemerny hrac.

A Barkley 80...tieto bizarnosti ma bavia na PL asi najviac.

Reagovat
fenixLFC

kde si prisiel na barkleyho za 80? vysmeiva sa za to zaschovi ktory jv tomto vacsinou strasne mimo, ale toto sa len vymyslelo a nejak to zludovelo. nehovoriac o tom ze dostal ultiamtum a mozno ho bude chciet koeman poslat doprdele

Reagovat
stas87

Jj, spomenul som si na Zaschronu a jeho cenu Barkleyho.

Reagovat
Zaschrona

Jak presne mam byt "v tomto strasne mimo"? To by me fakt zajimalo...

Reagovat
icka

A nejsi? U vsech vasich hracu to vetsinou nahodnocujes.

Reagovat
Zaschrona

To fakt neni pravda.

Reagovat
vladino10

Tých 60 mega zaňho nedá nikto, tá cena pôjde určite dole..fakt mi nenapadá kto by zaňho strelil rok pred koncom toľko peňazí, toho by snáď ani ropaci neboli schopní..a aj keby, tak buď psg- alebo ho budú musieť predať konkurencii v anglicku..

Každopádne ja osobne si myslím, že za 60 do toho nepojde nikto a aj arsenal to teraz iba na začiatok skúša..na to aby pýtali 60 mega nemajú vôbec vyjednávaciu pozíciu, keďže su viac menej nútení ho predat- teda ak nechcú mať rok v tíme hraca ktory bude otrávený a nakoniec zaňho nedostanú nič.. To, že pýtajú 60 vôbec neznamená, že to 60 bude, arsenal je v kúte..

Reagovat
stas87

Ja viem ze tolko nedostanu a skusaju z toho vytrieskat co najviac. Len ma to dost pobavilo, kedze poziciu maju dost zlu a moze im utiect o rok zadarmo.

Reagovat
db18

Za Goretzku!!!

Reagovat
stas87

Aj ten Dolberg by nebol zly obchod. Schalke by stacilo aj 25, nie?

Reagovat
db18

Proti příchodům jednosezonních hvězd z Eredivisie mám jistou averzi...

Jinak 25 - 30 + možná nějaké bonusy by mohli stačit, vzhledem k tomu, že mu taky končí smlouva...

Reagovat
stas87

Chapem, v minulosti taky De Jong vobec nepresvedcil, ani ten Dost nakoniec nevydrzal tak dlho ako som si myslel. Ale Dolbegovi je len 19, na svoj vek uz ma vynikajuci vyber miesta, dost dobre zakoncenie a ten prestup vyssie potrebuje. A Bayern by ho primarne bral ako hraca pre buducnost, takze by mu hned nenalozili väcsiu porciu odpovednosti. Z mojho pohladu dost dobra varianta aby casom nahradil Lewu. Kludne kupit a nechat este rok v Ajaxe.

Reagovat
db18

To jedině... nebo ho koupit, nechat půl roku jako žolíka a pak na půl roku poslat hostovat po BL...

Reagovat
vladino10

Reagovat
blade115

Jako byste tu "konkurenci" už tak nedrancovali dost...

Reagovat
db18

Má odejít příští rok zadarmo někam do prdele, nebo Schalke finančně trochu píchnem a udržíme hráče v BL?

Reagovat
blade115

Může jít zadarmo do nějaký německý prdele, nebo zůstat. To by bylo super pro Schalke i BL a neutužilo to zároveň ten váš monopol.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
teenz

uz se nam to sype ...

Kazdopadne 60 mega za Alexise nic neni.

Reagovat
stas87

Ale nie v situacii, ked ma rok do konca zmluvy.

Reagovat
teenz

Hmm.. Podle mě 50-60 mega je cena odpovídající jeho situaci. Je to hotový hráč, naprostá topka, na hřišti nechá vždy maximum, což by jeho cenu bez ohledu na smlouvu hodilo výš - 80 (?). S rokem do konce je, co požaduje Arsenal akorát. A jestli bys dal 60 za Lemara, tak sorry ale Alexis je o dost jinde.

Reagovat
Miguel19

Je to dost.

Reagovat
teenz

Pokud chci koupit hotovýho světovýho hráče, musim zaplatit. A Arsenal podle mě o nabídky mít nouzi nebude.

Reagovat
vladino10

Pokiaľ chcem kúpiť hotového hráča, musím zaplatiť..alebo rok pockam a pustím ho zadarmo

Alexis chce odísť, všetci vedia že chce odísť, všetci vedia, že ma rok do konca zmluvy..za koľko šiel v takejto situácii kroos?

Ak si Alexis vyberie posobisko, tak tým moze v pohode vysachovat z hry všetky ostatné kluby a v podstate arsenal vydierať..čo z toho, že klub xy ponúkne 50 mega keď si Alexis povie, že chce ist do klubu xz ktorý ponúka iba 40?

Ak si Alexis dupne, tak arsenal s vyjednávanim skončil a budú radi za 30-40 mega

Lebo gule na to aby ho nechali rok sedieť na lavičke nemajú..a aj bez toho je 60 miliónov neadekvátnych, píšeš ze arsenal nebude mať nudzu o ponuky..tak mi vymenuj tie kluby ktore potrebuju krídelníka..juventus, bayern, mozno united alebo chelsea (neviem, tieto dva kluby nesledujem)..otázka však je či ho dáte radšej za 60 chelsea alebo za 40 do zahraničia..

Ono si treba uvedomiť, ze je brutálny rozdiel ked si môžeš dovolit hráča nepredat lebo ma dlhodobú zmluvu..Ale arsenal predat proste musí

Je to top hráč, ale momentálne v kluboch ktoré by znamenali posun dopredu oproti arsenalu maju takmer všetci krídla poriesene, tam je priestor na súťaž dosť malý..a ešte z tých klubov.. Subjektívne si myslím, že juve a bayern sa navzájom preplácať nebudú, vzhľadom na vzťahy medzi oboma klubmi by som sa nečudoval keby sa radšej ako škodiť tomu druhému dohodli..

Reagovat
vladino10

A ešte ku kroosovi- od alexisa bol o 4 roky mladší a bolo to tesne po tom, ako sa stal majstrom sveta kde za majstrov sveta hral v základnej zostave..

Odišiel za 30 mega..

Hej, ceny možno stúpli za tých pár rokov..Ale vy vážne veríte, že z toho urobíte 60 mega?

Arsenal iba nadhodil sumu, ale pochybujem že vôbec oni sami veria, ze na nej zostanú..

To riziko, že budeš mať v klube rok hráča ktory bude otrávený, bude hrať veľké a ešte mu budeš musieť platiť plat je samo o sebe už dosť veľkou motiváciou hráča predat a určite to nie je situácia kde môžeš vyskakovať s "60 alebo nič"

Reagovat
icka

Kroos byl nechteny Guardialou to ber v potaz taky. Dle meho dulezity faktor. I kdyz to je jen rok smlouvy taktez pochybuji, ze pujde pod 50. Je to naprosta topka.

Reagovat
teenz

Reagovat
vladino10

guardiola si chcel kroosa nechat

Reagovat
icka

Reagovat
vladino10

Kroos chcel tolko peňazí ako mal gotze napríklad

Vedenie mu to nechcelo dať= ideš inde

Čo s tým ako ma guardiola?

Jemu by sa do systému taký hráč výsostne hodil

Potom sme v panike miesto kroosa kúpili alonsa, ale ak by si sa trošičku snažil hľadať a niečo napísal až potom ako si veci zistíš, tak by si vedel, že pepek nemal s kroosom žiadny problém

Reagovat
blade115

Ale pochop jednu věc - když je k dispozici světový hráč jako Alexis, tak prostě po něm jdeš, i když třeba bytostně křídlo nepotřebuješ. Jako třeba to PSG nebo ManCity. O Alexise bude boj, samozřejmě to bude záležet hlavně na něm, ale Arsenal se ani náhodou nemusí nechat vydírat, prostě si ho nechá, ať odejde za rok zadarmo. Osobně bych si ho radši nechal, než ho poslal ke konkurenci. Dnes už ty kluby z PL nějakých 40 mega nevytrhne, zvlášť když místo toho mohou mít top hráče, který jim může pomoct se dostat zpátky nahoru.

Reagovat
teenz

Reagovat
teenz

Rok je ve fotbale hodně dlouho a Alexis ho určitě nebude chtít čekat, takže půjde tam, kam ho Arsenal pustí. To, že neumíte prodat/prodloužit hráče kvalit jako je Toni neni náš problém. A jak známe Wengera, tomu je úplně jedno kam ho prodá, jestli to bude PL nebo nebude. Takže ti tvoje představy o 30 megach zníčim předem. Protože takovej Conte nebo United se City si ho ujít nenechají a na nějaký místo nemísto v kádru si vážně nehrajou.

Reagovat
vladino10

Budete veľmi sklamaní

Reagovat
vladino10

A čo sa city týka, k tomu som sa už vyjadroval, ti potrebujú nového brankára, krajných obrancov, stopéra a záložníkov, jedine útok majú hotový..Neviem ako tie pravidlá s fair play fungujú, ale myslím že ak by začali kupovať ešte aj hráčov do útoku ktorý posilňovať nepotrebujú, tak by to tam asi úplne nesedelo

Nemám veľký prehľad v pl, ale presne tu na príklade city je vidno ako si vytvárate snove zámky, ti budú potrebovať na leto taký balík peňazí na bránu obranu a zálohu, že vas Alexis bude posledné čo ich môže zaujimat

Reagovat
smazaný uživatel

vedení slíbilo hodně...

Reagovat
teenz

Jako by City nějaký Fair Play zajímalo. Jako by Pepa zajímalo že nemá obranu. Pepa to nezajímalo ani loni a šel jenom po předraženejch hráčích.

Pokud bude Alexis naprodej, on o něj bude určitě bojovat. Takže si tu maluj iluze jaký chceš.

Reagovat
vladino10

argumenty za jedna

Reagovat
teenz

To nejsou argumenty, to jsou fakta. Pepa obrana trápila už minulej rok a koupil tam pouze předraženýho Stonese a do útoku pouze předraženýho Saneho. Takže za cca 100 míčů udělal pouze 2 hráče místo toho aby řešil víc postů. Myslíš si, že když bude boj o Alexise tak se o něj nebude snažit ?

Reagovat
vladino10

Sane je dobrý, je mladý, to isté sterling..ak by prišiel Alexis, tak by mal pepa akurát problémy, lebo ani jeden z tých troch by nechcel lavičku

K zvyšku sa nevyjadrujem- asi nechceš pochopiť, že oveľa akutnejsie ho pália posty hlavne krajných obrancov, stopéra, záložníka a brankára..potrebujú kúpiť 5 hráčov do základu, vieš čo to bude za palku? A este k tomu Alexis za 60 ktorého nepotrebujú? Ak by ho chceli, tak by si ho z arsenalu zobrali už skôr, tak ako clichyho, nasriho alebo iného dôležitého hráča arsenalu

Pepek ma veľa chýb, ale rozhodne nie je tréner ktorý nakupuje hráčov ktorých nepotrebuje, to sa mu snáď stalo iba s fabregasom a aj pri ňom si (prechod na 3-4-3) myslel, ze ho potrebovať bude

To čo píšeš nie sú fakty, neviem ako to nazvať.."vykašľal sa na obranu pred rokom, tak sa na ňu vykasle aj teraz lebo ho nezaujíma, že nemá obranu a nám zaplatí alexisa, lebo sme to posrali a nepodpísali ho"..

Reagovat
vladino10

Ak bude chcieť poskladať dobre mužstvo, tak sa zameria na obranu a zálohu.. Myslieť si, že popritom množstve hráčov ktorych potrebuju sa zapoja ešte aj do boja o hráča ktorý im je na nič a ešte zaňho vysolia neprimerane vysokú palku

Reagovat
teenz

Už loni potřeboval hodně hráčů a koupil pouze pár a kurevsky drahejch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Za 213mega jste koupili 3 použitelný hráče. To je super posílení. Tohle je i vladina.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj pohled

Reagovat
teenz

Nejde o to, jestli je Sane dobrej nebo neni. Jde o to, že i když už minulej rok věděl, že musí nakoupit víc hráčů, protože obrana je jeho velká slabina tak koupil 2 hráče za 100 mega. Proto se ti snažim vysvětlit, že pokud bude Alexis k dispozici tak ho zkusí bez ohledu na to, co "musí" koupit. Nevim, co na tom stále nechceš pochopit.

Reagovat
vladino10

Lenže aj tých dvoch hráčov za 100 mega kúpil na posty, kde nových hráčov potreboval, nie tam kde nepotrebuje nikoho

Reagovat
teenz

Jo, protože si je vyhlídl a nejel přes to vlak. Místo toho aby vybral adekvátní náhradu a za míň koupil víc hráčů, které potřeboval, koupil dva pokemony. Takže asi tak nějak to bude i s Alexisem. Nebude brát ohled na to co potřebuje.

Reagovat
vladino10

Mlatis vodu a píšeš to čo si želáš

Želám pekný deň

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis nepůjde do City bude prostě "navíc" hraje sice křídlo i hrot, ale není pro něj prostě místo a Pep ho ani nekoupí...

Kdyby odešel Aguero nebo Sterling možná, ale Aguero jako můj oblíbenec "musí" zůstat a Pepovi to dokazuje, problém je Jesus, který je podobný hrot i křídlo. Sterling od příchodu Saného šel hodně nahoru a podle mého může ještě jít.

Obrana je kámen úrazu a tam je potřeba posilovat letos v létě + brankář a nějaký ten záložník... za mě hráči pryč - Zaba, Sagna, Clichy asi i Kolarov, pak Fernando a Tourého nechat jako "žolíka" Nolito taky půjde do dvou let no a třeba Iheanacho půjde hostovat, podle mého sním Pep určitě nepočítá... což je škoda, ale Jesus jako lepší hráč...

Máme problém s věkem, tak třeba Kompany nebo Silva tu také nebudou věčně k tomu náš kapitán promarodil velkou část posledních měsíců Takže možná je lepší tu obranu udělat komplet... kraje, střed..

Reagovat
smazaný uživatel

To je stále dokola, to si lidi ještě nezvykli, že ceny nemá smysl řešit (v dnešní době)

Věřím, že po určitých krocích máme příští rok daleko větší šanci poskládat dobré mužstvo. Však jen jeho přestupy dávají smysl až na pár "kiksů" které se prostě ve fotbale dějí...

İlkay Gündogan výtečný hráč i přesto, že je "skleněný" to cením jako povedený přestup, Aaron Mooy hostuje v Huddersfield, kde byl v základu a odehrál skoro 50 zápasů, (dobrých) ale do City se asi nedostane, Nolito co napsat, na začátku kdy dost nastupoval byl výborný, pak šel dolu a podle mě to byl hráč za Saného na začátek..., Oleksandr Zinčenko hráč, který má velký talent a věřím, že má šanci, Leroy Sané výtečný hráč na křídlo, Gabriel Jesus opět co napsat, výborný hráč jak na hrot, tak na křídlo a bude to naše jednička v útoku..., John Stones nevím proč je okolo něj takového povyku, přitom má své velmi dobré zápasy a potřebuje k sobě jen Kompanyho (na začátek) věřím, že do dvou let to zmákne, Pablo Marí tady uvidíme no, ale nejsem si jistý... Claudio Bravo to měl být vstupní klíč k celé hře, ale nakonec to byl přesný opak což je velká škoda, ale tohle jediné beru z těch přestupů jako velký kiks... jinak to prostě má smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

- k prvnímu části ještě hráli jsme prostě útočně a obrana se tolik neřešila na což se většinou dojelo až u týmů z jiných soutěží nebo problémech s hráči, ale tím jak jsme hráli tolik dopředu nikdo moc neřešil obranu, protože se tam častokrát soupeř nedostal. Fungovalo to opačně, dříve střílení a neřešit obranu nyní se řeší defenzíva a útok celkem šlape, ale ne na 100% ale také jde o zápas proti komu hrajeme... Dejme trenérovi ještě rok

Reagovat
vladino10

Ako ste sa ale vlastne vôbec mohli do takejto situácie dostať?

Tam sa malo začať pomaličky postupne niečo robiť už pred dvoma rokmi..

A neviem teda, fakt do city až tak nevidím, ale aj ak dobre nakúpia, tak takáto masivna obmena kádra..tam podľa mňa kým si to všetko sadne postracate budúcu sezónu na začiatku toľko bodov, nie?

Ak motyka nevystreli, tak budúca sezóna bude prinajlepšom taká ako táto..možno aa mýlim, ale neviem si predstaviť tím ktorý by začal s toľkými novými tvárami len tak fungovať, bez zadrhavania..

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se to propáslo jak píšeš, před lety Změna hlavně obraně měla být již hotová, ale k tomu byla změna trenérů, která vše zamotala a naopak se to ještě zhoršilo.

Píšu to zde již cca 2-3 roky, že ta obrana potřebovala impuls nových tváří a postupné zařazení do A týmu. Pep loni přivedl jen Stonese a Marího, kterého nechápu. Stones potřebuje vedle sebe někoho jako je Kompas a navíc i čas.

Kraje se dali vyřešit už v lednu i přesto, že se hůř shánějí... nevím kde byl problém koupit 2-3 nové tváře do obrany, než tam zkoušet Fernandinha, Navase atd. ale tak to je Pep

Pevně věřím, že letos v létě Pep přivede do obrany adekvátní náhrady a riskne to, že je zařadí do týmu... zase když to budou "prověření" hráči, tak si v Áčku sednou rychle třeba Walkera z Tottenhamu bych takhle právě označil.. nebo Bernata od vás popř. Bellerín, ale všechno to jsou jen spekulace...

Třeba tyto hráče bych označil právě za ten "risk" co píšeš, který se nemusí vyplatit Grimaldo, Gaya..

Reagovat
vladino10

Jasné, walker nebude mať problém si zvyknúť na city atď, o tom nepíšem

Pisem skôr o tom, že keď dvaja hráči spolu hrajú, tak nejako musia získať ten návyk na seba, napríklad, proste ze vies kde sa ten druhý pohybuje, vieš čo urobí a vieš kam mu poslať prihrávku aj naslepo..To je hlavne v tom pepovom štýle dôležité, neviem či to praktikuje aj u vas, ale u nás znamenala jedna zlá prihrávka v strede poľa takmer vždy nebezpečnú šancu pre súpera, tá súhra tam je kľúč..a veľmi často bolo vidno, že ani boateng a alaba, síce hrajú spolu 5 rokov, ale tu súhru nemali na úrovni akú mali v barcelone pepovy hráči, hlavne pod tlakom tam bolo až moc vidno rozdiely medzi súhrou hráčov barcelony (ktorí spolu hrajú celý život) v tom istom štýle a súhrou hráčov bayernu..a to keď ti príde do tímu toľko nových tvárí, tak poď tlakom v kritickom momente to bude škrípať a v pepovej tukacke to bude vidno ešte viac..minimálne prvé týždne..

Bernat..on je ako backup dobrý, ale základ v city by hrať nemal..do útoku klasa, vyborna podpora, všetko..Ale v momente keď treba brániť, tak strašne horí a za tri roky v bayerne sa na tom takmer nič nezmenilo, zlepšuje sa, ale iba smerom dopredu..A k tomu často pridáva aj také zvláštne ťahy, ze si hodí loptu pred vlastnym vápnom medzi niekoľko hráčov supera atď, ten nám pripravil zopár krušných chvil

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě Marlos Moreno který hostuje v Deportivo La Coruña odehrál cca 20 zápasů a jako ofenzivní hráč nedal žádný gól v průměru odehrál 50 min. ale pokud je talentovaný, tak máš ještě chvilku čas to ukázat...

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

celé to je pod zápasem Boro a City

ale já mám pohled prostě v celku pozitivní... ale uznávám třeba jeho "styl hry" nebo ne-koupení někoho do obraných řad.

Reagovat
bbbauch

Takze i kdyz cenu nema smysl resit, tak je Pogba (pro nas dost klicovej hrac) preslap. Ale Gundogan, kterej skoro nic neodehral a kdovi co odehraje, je dobry prestup? Ale Kubo, srovnej si to v ty hlave trochu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak OK, Pogbu nechám být i za ty prachy, ale přijde mi, že se tu Pepek až moc řeší však je v procesu budování něčeho co mělo být už dávno pár let. + podobně to mohu napsat o vás, že hrajete sice EL, ale také to pořád dáváte dohromady. Pogbu nechám už být z důvodu Gündogana...

Reagovat
teenz

Reagovat
Mastný Chobot

Podle informací deníku "Guardian" podalo za mladého útočníka nabídku ve výši 85 milionů eur Manchester United, ovšem aktuálně vedoucí celek Ligue 1 odmítl.

Až 32,7m od Wengera prijmú

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

A jedno euro navrch!

Reagovat
Swarley

svářeč, to by mohlo být řešení

Reagovat
tomasinho

Alexis do Bayernu a Costa k nám, ok, to by šlo

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Přešlap což se prostě děje... ať jde kluk pak pryč a bude to vyřešeno.

Reagovat
Amos

Gunneři, jak byste viděli situaci v Arsenalu v létě? Předpokládejme, že Wenger nekončí, akorát odejdou Alexis, Ox a Ozil, pokud ho někdo bude chtít. Podle mě bychom potřebovali větší čistku, plus nákup nových TOP hráčů, čili potřebujeme takových 200mega na přestupy, pokud počítáme i to, co dostaneme za ty 3 hráče. Já osobně bych vyházel ještě hráče, jako Ramsey, Walcott, Monreal a Giroud.

Otázka je koho za posilu a hlavně zda-li Wenger bude ochoten utratit ještě o hodně více peněz, než v minulosti, protože v jiném případě nemáme šanci na nic jiného, než FA Cup.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujete čistku v první řadě na trenérské pozici, jinak jsou šance na lepší tým nízké. Wengera respektuji, ale chce to změnu ten tým máte slušný, ale určité změny také potřebujete...

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, jakou kvalitu dokážete nalákát na Wengera a Evropskou ligu, vzhledem k tomu, že to byl problém i když měl Wenger lepší postavení a Ligu mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

chce to obrovsku cistku, nielenze mame v time kopu vyslovene odpadu, ale aj to staviame na mnohých max lahko nadpriemerných hracoch, s ktorými v tazkych zápasoch/europe nemame sancu.

ja by som bol ze predaj:

ospina, gibbs, debuchy, jenkinson, mertesacker, cazorla, jeden z trojice wilshere/coq/el neny, walcott, giroud, lucas/campbell, sanogo,

doplnit to 4-5 kvalitnými posilami - aspon 2 hraci do ofenzivy(belotti/morata/schick,/forsberg/fekir/dolberg/zyiech), jeden kvalitny stredny zaloznik(milinkovic/keita/sare), jedneho beka(kolasinac/gaya/),

zvysok doplnit juniorkou - amn, nelson, mavididi/malen/akpom, bielik, toral/zelalem,

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozsah ofenzivnych hracov co si vypisal je velmi siroky, neviem si predstavit, ako to myslis.

Reagovat
Bakary3

Za mě:

pryč Čech, Ospina, Debuchy, Merte, Gibbs, Cazorla, Ozil, Ramsey, Sanogo.. Kos a Giroud (psalo se o zájmu Marseille a pokud by nabídli přes 20m liber za jednoho, ok...), při adekvátních nabídkách i Jack, Walcott, Welbeck, Gibs

Hostovat do PL: Jenko (zapomíná se, že měl vážnej úraz kolene, neodepisoval bych ho ještě..), Bielik, Adelaide..

Szczesny (Martinez) - Bellerin, Gabriel (Chambers), Mustafi (Holding), Nacho (Kolasinač) - Ox (Campbell), POSILA (Elneny), Xhaka (Coq), Iwobi (Toral) - Alexis (Lucas), POSILA (POSILA)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Popravde ry reakce nechapu, vypsal jsem vicemene hrace, ktery maj neustale zdravotni problemy (welbeck, jack, santi, ramsey...), nemaji na to byt oporami a dlouhodobe to ukazuji (walcott, debuchy, merte, gibs...) a nebo jsou pred zenitem a lepsi to nebude (kos a oli, ac je mam rad...), ramsey treba imrvere zranenej a vykony az na par vyjimek hrozny.

Jo, mutete rict, ze by to chtelo treba posilit pak vic, ok.. Na druhou stranu si umel Arsenal vzdy poradit s malem a nevim, proc by nemel dostat sanci treba Joel, kterej byl loni bozi..a dva nadejny anglicky stoperi chambers a holding..nojo, radsi privest typka jako mustafi za 40..

Ok, muzete se smat, ze bych strelil Ozila...ale pro me proste nenaplnil ocekavani hodny jeho cenovky, platu a manyru, kdyz tym funguje, je super, kdyz se nedari, on to nezvedne, a to ja od takovyho hrace cekam.

Reagovat
Thab

Spíš je to šílený v tý míře, není úplně žádoucí do kádru takhle zásadně hrábnout. Nicméně zbavovat se Kose je hloupý v každým případě, v tý obraně je to jedinej lídr, než do toho Mustafi doroste. Ad Chamers s Holdingem - určitě by měli dostat víc šancí, ale stavět to na nich ještě nejde, v tomhle věku nemůžou být konzistentní (detto Gabriel, ač je starší) a Mustafi přijít musel.

Reagovat
teenz

Je vtipný koho chceš prodat a ještě víc vtipnější je s jakou základní 11 by si hrál.

Reagovat
Bakary3

No, když by přišel top střeďák a hrot a pravda, někdo na lajnu, nevidím problém.

Reagovat
teenz

Szczesny (Martinez) - Bellerin, Gabriel (Chambers), Mustafi (Holding), Nacho (Kolasinač) - Ox (Campbell), POSILA (Elneny), Xhaka (Coq), Iwobi (Toral) - Alexis (Lucas), POSILA (POSILA)

To je prostě banda průměráků, ještě větší než letos. Wojta průměr, Gabriel nemá na to hrát základ, Nacho detto, Ox na to nemá, Iwobi zatím taky ne.... a to nemluvim o tom, že chceš vyhodit Kosce a Alexis asi těžko zůstane.

Reagovat
cejen13

Ox na to má.

Reagovat
teenz

No právě... a jsme tam kde jsme.

Reagovat
Thab

Ox potřebuje líp managovat a pak z něj může být bez nadsázky top hráč. V Nachovi ještě tak jeden dva roky jsou, pokud bude mít slušnej backup/konkurenci, a jestli si Szcz udrží výkony z Itálie, tak klidně může Čecha v průběhu roku posadit (ale souhlas, nešel bych s ním do sezóny jako s jedničkou). Ta Bakaryho sestava je trochu mimo, ale zrovna s těmahle hráčema bych asi problém neměl.

Reagovat
teenz

Pokud se chceme posunout, tak je ta sestava mimo. Ale s Wengerem se neposunem, takze to je ve vysledku jedno.

Reagovat
Thab

Nade mnou jsou všichni poměrně fantasti, zapomínáte, že to pořád bude mít v rukou Wenger. A jako chápu, že vyměnit půlku kádru zní lákavě, ale ani to by pro tým nebylo úplně ono.

Pustil bych Gibba a přivedl za něj náhradu (Kolašinac?), která to časem vezme po Nachovi.

V CB bych prioritu neviděl, početně jsme na tom velmi dobře, ke Kosovi s Mustafim se rozehráli Gabriel, Holding i Chambers, takže ani kvalitou to není zlý.

Napravo prodat Debuchyho i Jenka (škoda ho, ale imho na to nikdy neměl) a buď tam mít jako záskok Chamberse/Gabriela, nebo pořídit posilu (otázka je, kdo bude chtít dělat Bellerínovi dvojku).

Na CM to chce běhavýho ballwinnera, líbil by se mi Keita, ale nevím nevím. Ven asi jen Coq.

I kdyby Özil zůstal, tak potřebujeme 1-2 KREATIVNÍ hráče na křídlo, pokud odejde, tak o to víc.

V útoku půjde pryč Peréz a bohužel asi i Alexis, chtělo by to jednoho hotovýho útočníka a jednoho mladíka typu Schick/Mbappé (hahahaha). Girouda bych určitě nechal, Welbeck jako záskok na víc pozic taky ok. Prodání Walcotta za slušnou cenu bych byl otevřenej, ale stejně bych s tím nechvátal.

Jinak Ox podle mě na 90 % nepůjde. Možná by to pro něj bylo lepší (s ohledem na to, jak špatně je managovanej), ale do médií je to jen prázdnej hluk od agenta a pokud po sezóně dostane rozumnou smlouvu, tak ji podepíše.

Reagovat
Thab

A zapomněl jsem na brankáře - Ospina určitě out, Nechal bych si Čecha a Szczesnyho, plus koupil mladíka typu Pickford a poslal na hostování, stejně jako Martinéze.

Reagovat
smazaný uživatel

Az na girouda si napisal v podstate to co ja

Reagovat
Thab

Ah, sorry, trochu jsi mi při rychlým čtení splynul s Bakarym Ale ač jsem je nezmiňoval explicitně, nechal bych Pera (jako posledního stopera a hráče do kabiny) i Cazorlu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele