Mandorlini myslí na nejbližší zápas, konec ve Veroně vylučuje

19.01.2015, 18:49
Aktuality
V boj o záchranu se pro Hellas proměnila letošní sezona. Veronský klub nedokázal navázat na výkony a výsledky z minulého ročníku a disponuje jen pětibodovým náskokem na sestupové pozice. Hodně mu nevyšly poslední dva soutěžní zápasy, odchod od kormidla je ale tím posledním, na co myslí kouč Andrea Mandorlini...

"Můj vztah s klubem je perfektní, tohle není téma k řešení. Samozřejmě to bolí, když ve dvou zápasech inkasujete deset branek. Dle mého názoru potřebujeme dobít baterie, a ti o po psychické stránce," domnívá se.

Hellas v průběhu minulého týdne dvakrát vyhořel v Turíně během zápasů s Juventusem. V osmifinále Coppa Italia musel skousnout debakl 1:6 a o mnoho lepší to nebylo ani včera v lize, o čemž nejlépe vypovídá porážka 0:4.

"V hlavách už nyní máme zápas s Atalantou. Rozhodující utkání pro mojí budoucnost? Pokládáte mi hloupé otázky. S klubem mám skvělý vztah, pro nás jako tým začíná dalším zápasem druhá polovina sezony," prohlásil dále.

Veronský celek vůbec nezvládl vstup do zápasu, ve třetí minutě otevřel skóre Paul Pogba a za čtyři minuty už Stará dáma vedla o dvě trefy, to se prosadit Carlos Tévez. Tentýž hráč se po změně stran trefil ještě jednou, do střelecké listiny se navíc zapsal i Roberto Pereyra.

"Naneštěstí jsme čekali jiný zápas, nám se už po třech minutách zhroutil celý plán. Samozřejmě jsme v těch dvou utkáních chtěli hrát lépe, ale soupeř nám možná i ukázal, kde máme své hranice. Stav 0:2 po sedmi minutách změnil plány definitivně a byla to těžká rána na psychiku. Není možné změnit vše v průběhu jednoho týdne. Proti jinému soupeři bychom možná zahráli lépe, ale Juventus je pro nás aktuálně příliš velkým soustem," hodnotil Mandorlini.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
Neuro

a po víkendu pryč

Reagovat
FC Porto FC

Toni by měl dávat vic golu

Reagovat
Murtago

Toni by si měl nasadit rádeovku, pulouvr, pantofle a chodit s vnoučatama do parku.

Reagovat
celticz

Tak minulá sezona byl nejspíš vrchol z jeho strany..

Reagovat
smazaný uživatel

Irina Shayk je k mání.

Reagovat
Mrvinho

Už po ní jdeme

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Skončila jí smlouva.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele