Manchesteru City bude znovu chybět Kompany

16.03.2016, 11:34
Aktuality
Vincent Kompany je znovu na marodce Manchesteru City. Kapitán anglického klubu si ze včerejšího odvetného osmifinálového utkání Ligy mistrů s Dynamem Kyjev odnesl zranění lýtka a mimo hru bude nejméně čtyři týdny...

Belgický reprezentant ze zmíněného duelu odehrál pouze sedm minut, následně musel po obnoveném zranění lýtka jeho místo zaujmout Eliaquim Mangala.

Přesná doba absence zatím nebyla u Kompanyho stanovena, avšak mluví se nejméně o čtyřech týdnech. "Vincent má opět problémy s lýtkovým svalem, stejně jako měl předtím," prohlásil Manuel Pellegrini. "Vypadá to, že bude chybět nejméně čtyři týdny. Je to pro něho obtížné přijmout, ale nyní musí být hlavně silný psychicky," dodal chilský manažer.

Manchester City ve zmíněném duelu nepřišel pouze o Kompanyho, ale ještě před půlhodinou hry musel kvůli svalovému problému ze hřiště i druhý stoper Nicolás Otamendi. Ani u toho však zatím není přesně stanovena doba absence, ta bude určena po dalším vyšetření.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (330)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele