Manchesteru City bude další měsíc chybět Kompany

30.12.2015, 09:16
Aktuality
Vincent Kompany si protáhne pobyt na marodce. Belgický reprezentant a kapitán Manchesteru City si z utkání se Sunderlandem (4:1) znovu odnesl zranění lýtka a hrozí mu až čtyřtýdenní nucená pauza...

Opora Citizens se přitom sotva stihla vyléčit z totožného zdravotního problému, se kterým opakovaně laborovala několik týdnů od zářijového utkání Ligy mistrů s Juventusem.

Nyní si Kompany zranění na stejném lýtku, ovšem na jiném místě, obnovil a podle prvních zpráv bude mimo hru další tři až čtyři týdny. "Vincent si přivodil další zranění lýtka. Uvidíme, jak dlouho bude mimo hru, myslím si však, že půjde o tři až čtyři týdny," řekl manažer Manuel Pellegrini.

Kapitán Manchesteru City tak zmešká důležité nadcházející zápasy domácí soutěže, FA Cupu i Champions League, kde na bohatý celek čeká Dynamo Kyjev. "Musíme bez Vincenta hrát nadále tak, jako tomu bylo dnes večer," dodal manažer po remíze 0:0 s Leicesterem.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (358)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele