Manchester United se dohodl se Sportingem o Fernandesovi

29.01.2020, 11:11
Aktuality
Bruno Fernandes nakonec podle všeho přece jen přestoupí ze Sportingu Lisabon do Manchesteru United. Anglický klub vylepšil nabídku a zástupci portugalského klubu ji přijali. Celkem jim může přestup vynést až 80 milionů eur.

Fernandes by měl během středy přiletět do Anglie, kde se podrobí zdravotní prohlídce a pokud nic nebude stát v cestě, tak také uzavřít dlouhou ságu.

Manchester vyjednával o příchodu produktivního středopolaře dlouhé měsíce. Letní námluvy nevyšly, a tak se k nim klub vrátil v lednu. Nakonec se obě strany shodly na následujících podmínkách. Manchester zaplatí rovnou 55 milionů eur.

Další bonusy pak mohou částku zvednout až na případných 80 milionů. Podle Sky Sports je zhruba 10 milionů eur v bonusech poměrně snadno dosažitelných. Dalších patnáct pak obtížnějších. Mimo jiné například nezanedbatelnou částku by měl Sporting dostat v případě, že Fernandes v budoucnu získá Zlatý míč.

Fernandes v této sezoně odehrál ve všech soutěžích za Sporting 28 zápasů a nastřílel v nich 15 gólů. V minulém ročníku se v 53 zápasech trefil dokonce 33krát. Šance navíc dokáže i vytvářet spoluhráčům. V této sezoně portugalské ligy je s 55 vytvořenými šancemi nejlepším hráčem v soutěži a se sedmi asistencemi druhým nejlepším nahrávačem.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (346)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Vyzná se někdo v autech? Co koupit za ojeté auto do 100k? něco menšího až středně velkého spíše, ne rodinné auto. Nájezd roční bude tak 25 tisíc max. Benzín nebo nafta je mi jedno, mám rád obojí, jedná se mi o spolehlivost

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Já před rokem a půl koupil Renault Megane 1,9 dCi (2011). Najeto 160.000 km a zatím naprosto bez problémů, doporučuji. Ale vím, že dost lidí je zaujatých proti autům z Francie, nevím, jak ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtel jsem reagovat, jelikoz to neni maly auto anj do 100k,ale na tebe budu.. .. Ja koupil Peugeot 407 SW pred 3 rokama, mel najeto 106k a ted mam 190.. Menil jsem rozvody jinak samy kraviny za par korun, naprosta spokojenost zatim. Jezdime fakt hodne i dost nalozeni, kufry, kocar.. A jako bonus je to z AAA, takze acka, francouz coz je pro vetsinu lidi nejhorsi mozna kombinace.. Ale ja si fakt nemuzu stezovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi si losnul Jackpot.

Reagovat
Likan7

Já dvojitý. 2 Francouze z AAA a v pohodě :D

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Walter_Sobchak

Peugeoty su podla mna vpohode, jazdenky su velmi lacne a nove modely tiež. plus už maju skvely dizajn za tie ceny. Neviem prečo na francuzske auta ludia nadavaju. Možno kôli Renaultom, s tymi nemam skusenosť.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já před rokem a půl Opel Corsa D na LPG rok 2009 za 55000 ,- a zatím naprosto v pohodě. ... a ještě to vůbec nezere

Před tím jsem měl 106 a 307 z AAA a taky skoro bez oprav. A když už tak z par korun. ...

Reagovat
M0rb1D4S

Ono prakticky s jakýkoliv Renaultem s dieselovou motorizací nelze šlápnout vedle. Ty motory jsou naprosto perfektní už od uvedení na trh někdy kolem roku 2000 a od té doby se jen upravují pro stále se měnící euronormy.

Reagovat
Uwe háže buly

No, měli jsme v rodině ty slabší motorizace, 1.5 dci a 1.6 hdi a tam teda šlo šlápnout vedle. Ta 1.5 sice tak nějak furt jezdila, ale to bylo auto tak pro důchodce na vesnici, na dálnici nepoužitelný i ve 120 to žřalo třeba 8 litrů. Ta 1.6 hdi se snad dokonce přidřela. A 1.9dci jezdí doteď, ale zas má jen 200k najeto..

Reagovat
M0rb1D4S

1.6 HDi je motor Peugeotu, ne Renaultu. Tuhle motorizaci měl i táta v Peugeotu 2008 a okamžitě po vypršení záruky se kompletně rozsypal. Co se týče 1.5 dCi tak je to motor spolehlivý, ale nemá výkonu na rozdávání. Každopádně padla otázka ohledně spolehlivosti a tam jsou 1.5 dCi, 1.6 dCi, 1.9 dCi nebo 2.0 dCi vynikající. Jediné, čemu bych se vyhnul je 3.0 dCi V6, ale tam se zase nevleze s cenou do 100k, pokud nechce nějakou starou herku.

Reagovat
smazaný uživatel

ok díky

Reagovat
M0rb1D4S

Jinak teda ještě tyhle dieselové motory dává do aut i Nissan a Mercedes.

Reagovat
Uwe háže buly

A Dacie

Reagovat
waynemarkrooney

Renault

Reagovat
castelL

riešiť auto na EF, čisté bláznovstvo, na to máš X Y fór ktoré sa na toto téma špecializujú. už neviete čo od dobroty robiť

Reagovat
Golasso

Zas na těch specializovaných fórech obvykle nic moc nezjistíš, protože obvyklý topic tam vypadá tak, že nejprve začnou shazovat autora dotazu, že o tom nic neví, následně se začnou všichni hádat o tom, co je podle nich lepší (aniž by se drželi tématu) a nakonec nostalgicky dojdou k verdiktu typu: "Staré Favority s karbecem byli stejně nej". To už na něco přijde spíš tady . Samozřejmě ideál je sehnat někoho důvěryhodného, kdo mu s výběrem pomůže v reálu

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, tam je to samej zhrzenej automechanik.

Reagovat
Golasso

Reagovat
castelL

tá posledná možnosť je úplne ideál, teda mať známeho.. čo sa aj vyzná a nie len "rozpráva"

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně kvůli tomu to píšu tady, mezi normální nezaujaté lidi, prostě jen kdo co má jaký zkušenosti

Reagovat
Cechino

to jsi ale popsal uplne presne

Reagovat
kilobyte

Něco jako kdyby se tady zeptal jestli je lepší Messi nebo Ronaldo.

Reagovat
uff

Reagovat
Neutron

hej na tom autofore ti poradia daku vyjazdenu picovinu ako Golf alebo Octavia s tym, ze sa to lacnejsie opravuje ako japonske auta napriklad. Tych ludi co dokazu objektivne poradit je tam velmi malo.

Reagovat
castelL

tak ja to očakávam.. kedže sám radím v IT oblasti a triezvo, netlácham, v tomto odvetí to teda neoplatí hej..

Reagovat
Neutron

nechodis nahodou aj na forum k JanoviF?

Reagovat
castelL

áno som tam, ale tam nie som aktívny :)

Reagovat
patas92

Nevyznám, ale nechej si nějaké peníze bokem a hned po koupi si nech vyměnit olej a rozvody (bez ohledu na to, co ti předchozí majiel řekne)....Známy si nedávno kupoval ojetou Octu kvůli starému oleju se mu po chvíli rozsypalo turbo.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
forrest
Reagovat
Neutron

navyse ho nemusis zamykat, toto ti nikto neukradne.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Selänne

Reagovat
kilobyte

I věci tam může nechávat, protože tam ani nikdo nevleze, aby si lidi nemysleli, že je jeho.

Reagovat
kylo ren

Gran torino

Reagovat
Flamex

dvojkovou oktavu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se nevleze do 100k, takový skvost a raritu kolem 1M a víš.

Reagovat
eder

Nevím, povídej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi viděl někde dvojkovou ovci pod 100K? Taková rarita co jezdí na vzduch, olej tam měníš jednou za milion kilometrů a ještě se zatím každý otočí není prostě zadarmo, to mi netvrď.

Reagovat
PP

myslím, že reagoval na tvoji hrubku..

Reagovat
KarlVonBanhof

Reagovat
EXoRcIsT

octavia

Reagovat
Uwe háže buly

Je to víceméně jedno co koupíš, hlavní je udělat si nějakej počáteční servis jako olej, všechny filtry, většinou i rozvody atd. Zjistit si co se na tom typu a motorizaci sere a zjistit v jakém to je stavu.. Vyplatí se i zaplatit si někoho, kdo se ti na to auto podívá, než ho koupíš, pokud tomu vubec nerozumíš a nebo pokud by jsi chtěl něco dražšího.

Jestli koupíš Hyundai, Renault nebo Škodovku je asi jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

okay díky za názor

Reagovat
protiproudu

Reagovat
aep_Ceallach

Reagovat
atlee

Reagovat
Luc-Luc

pokud najedes tech 25k, tak bych uz sel do nafty, je tam vetsi vyber za lepsi ceny...mondeo III 1.8 tdci nebo pokud neco mensiho tak octavku nebo golfa 1.9 tdi...oboje bez DPF, kdyz budes chtit benzin, tak asi focus s 1.6 od yamahy, ale zkontrolovat podvozek, jestli neni moc rezavej nebo klidne auris I pred FL, mozna jeste Civica Viii s 1,8 vtec, paradni motor

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, mám Golfa V 1.9 TDI bez DPF a nemůžu si stěžovat, 290k nalítáno a měnil jsem jen brzdy za tři roky co to mám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Co je špatnýho na autě s dpf?

Reagovat
Luc-Luc

dpf

Reagovat
r.mrazik

vsechno

Reagovat
Uwe háže buly

Vyznavači těhlech holých starých aut jsou dneska už stejně vtipní jako vyznavači anglický či německý kopaný z let devadesátých a dřívějších.. Navíc ty nejnovější auta bez dpf už teď jsou tak minimálně 14 let starý ne?

Reagovat
r.mrazik

kdyz ti daji do auta neco,co ti to auto pomalu nici a samo o sobe je to poruchovy...no...neni to moc dobry...

tusim,ze posledni auto bez tyhle povinny svinarny je Mazda?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když ti nevadí, že hlavně pomalu trávíš sám sebe proč ne. Nebo když té sračce naložíš třeba vedle cyklisty. A auto to možná ničí, ale když si nekoupíš vylítanou mrdku, která je dávno sama o sobě zničená tak tě to vůbec nezajímá. Jediný důvod, proč to tam většina lidí nemá je stejně ten, že si koupí vylítanou audinu za kilo, navíc nemají ani korunu a výměna pdf je drahá. Tak tady nehrej jak to co ničí, když tam pak měníte olej jednou za 30 tisíc, ale bo dpf.

Reagovat
r.mrazik

blablabla...tak ses vypovidal a muzes zas jit...vycistit si dpf filtr,o kterym vsichni vi,jaky to je svinstvo

je to proste vec,ktera se ti zesere...bud driv,nebo pozdeji...tak si to uzij

a cyklisti patri do lesa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
redyyz

Mazda ma DPF, Mal som Mazdu 6 2.0 D 2008 rocnik a DPF odislo po 120 000. Tak som ho vybuchal a nacipoval.

Reagovat
r.mrazik

oni vlastne davaji ted davaji uz i nejakyho posrany filtry i do benzinu...a mazda to ma tusim jeste bez...ale nechci kecat,nejsem autoodbornik

mas recht

ja mam benzinovou a nemenil bych

Reagovat
Neutron

ano aj do benzinov davaju

Reagovat
smazaný uživatel

diesel

Reagovat
Diego2

Strc si do prdele korkovy stupl z vina a pochopis

Reagovat
Uwe háže buly

Mám to na dvou autech, obě jěžděný převážně po dálnici a mimo město. Focus vydržel 210tkm, pak najel 40tkm s vyčištěným dpf a pak šel do světa. Na Alfě vyčištěný v 190 tkm, teď po roce 212tkm a pořád bez jedinýho problému.. Nevěřím, že vyčištěný filtr udělá dalších 200 tisíc, ale aspoň 80 by měl, na 50 je snad dokonce záruka a čištění stálo něco přes 5000.. Než si na sílu kupovat auto z roku 2006-2008, tak to radši necham vyčistit. Navíc u míň náročných aut se vejdeš do 8000, když si to necháš vyměnitm možná i míň..

Reagovat
Luc-Luc

super auto

Reagovat
Diego2

Mam toho Civica, fakt super motorizace

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Přidej něco a kup Lanciu Deltu 1.9 twin turbo

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite kukni stranku ADAC, tam je strasne vela info...

S cim maju kamarat dobre skusenosti:

Suzuki swift

Suzuki SX

Honda Jazz

Ford Fiesta

Mitsubishi Spacestar

Ale jazdenky su vzdy o kuse. Vseobecne su modely, ktore by si mal vynechat ale inak je to tak 80% o predoslom majitelovi.

Urcie by som v ej cenovej kategorii vynechal automaty a auta s gulou.

A ked mas limit 100k, kupuj za 80 a 20 nechaj na opravy.

Reagovat
YNWA__MSN

jednickovou oktávku 1.9 tdi za 40k

Reagovat
smazaný uživatel

Kup si passata, když budeš jezdít na spotřebu dá se dostat pod 4l na 100km. Emisema i na STK projde ještě za řadu let. Náhradních dílů je všude až nad hlavu, pač je kupa z nich shodná s octavkama. Da se snadno chipovat a pak má i (alespoň na české silnice) přijatelný výkon. Navíc v kategorii do 3500euro na mobile.de najdeš;) jen pozor na lokaci, ať není třeba ve Švédsku, nebo na jihu Španělska ..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Baronne

Tyjo, překvapivý reakce, já bych si vživotě nekoupil Francouzský auto.. Za mě Golfa, Oktávku, nebo Superba..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat mohu, avšak doporučit nikoliv. Sam řídím BMW X7. Neříkám, ze chci machrovat, ale proste je to super pocit mít takové auto.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak abych se vyjádřil taky ke článku, tak United nepomůže žádnej dobrej hráč, tam je to zhnilý od vrchu až do spodu. Takže naivní red debils, ano, slavte, ale zase budete brečet

Reagovat
smazaný uživatel

Slavit opravdu neni co, sam to moc nezvedne, musi se zmenit vic veci a odejit vic hracu kteri budou nahrazeni.

Reagovat
Csaplárova past

Tak pokud United udelaji takovy nakup jeste na dalsich 5 postu, slo by to nahoru. Ale United musi zacit nejprve u manazera ...

Reagovat
r.mrazik

kup si dacii ty mundo....

Reagovat
Busby babes

mame doma dve a zrovna na ty jeho pozadavky by to sedelo. Logan ma uz skoro 400K, ted uz teda asi do srotu pujde, ale doted se na nem opravovali v zasade jen drobnosti.

Reagovat
r.mrazik

tak mu ho prodejte

Reagovat
smazaný uživatel

Logan se 400K, to už musí být pocit z jízdy jak na kole.

Reagovat
smazaný uživatel

No, odkedy odisiel SAF, tak su na tom najlepsie teraz podla mna. Minimalne co sa potencialu vratit sa vrchol tyka

Reagovat
r.mrazik

tak to je zajimavy pohled...osobne bych to videl totalne opacne

Reagovat
smazaný uživatel

Zbavili ste sa toho neperspektivneho plevlu a hracov co sa k vam vobec nehodili, vykrystalizovala sa zostava, presadili sa hraci z akademie. Momentalne vas nicia hlavne zranenia.

Myslim, ze ak este v lete privediete nejake kridlo (mozno aj viac, podla odchodov), ostane Pogba a odide Lingard, tak je ta prestavba uzasna a ten tim ma skvely potencial.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbavili jsme se plevelu? Lingard? Jones?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejde vsetko naraz, zejo. Tiez tam strasi Matic a Mata ci Rojo

Toto je ich zostava zo zaciatku minulej sezony s vykartovanym Rashfordom.

Prejst za dva roky od toho k potencialne tomu:

https://www.buildlineup.com/shared/5e31660d138c092e24aee7b9

je urcite bolestive ale nevyhnutne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Člen_zlořádu

klidně bych posadil na lavičku i Lindelöfa

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
DieryVonry

Luke Shaw na soupisce letošní sozony mají 7 útočníků, ale já nevidím jediného

Reagovat
r.mrazik

z akademie se prosadil williams...greenwood je stale jeste mlady

dalsi dva talenti odchazi...zbytecne...ale to jen tak bokem

ono se uvidi,kdo nakonec prijde...mozny potencial tymu je zajimavy,kdyz se to neposere...

ale i tak tech divnych veci tam porad je dost...

jsem zvedav,zda s prichodem Ferdy dostane Ole rozum a prestane tam cpat andrease a dalsi silenosti

jako muze z toho byt slusny tym,to asi jo...ale dany hraci porad jeste dost chybi,takze tezko hodnotit

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
DieryVonry

Ano dosáhují nového vrcholu, když soupeř přijede se silnou sestavou, tak Ole po prohře hlásí, že má radost, protože dojeli v takové síle, protože měli respekt, ale oni nikam nedojeli, když je City soused.Jestli tohle nějakýmu fanouškovy Reds stačí, tak je mu max 5 let a o historii neslyšel... Rudí jsou ďáblové už ne...Ted jsou pátí, ale je to 11 bodů od sestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc ten potencial vratit se na vrchol nevidim.. dokud neprijdou minimalne tri lidi a zadnej z nich nebude flop.. Obrana neuveritelne nejista, zaloha by byvala mohla byt OK kdyby se Pogba dal do poradku psychicky i fyzicky a utok velky spatny za me.. Rash a Mason ok ale porad moc mladi a Martial za me nedosahuje kvalit na kterou by hrac United mel dosahovat, byt se obcas trefi a obcas i beha.. ale je to hrac max pro stred tabulky, ne pro velkoklub. Chtel bych jednoho zkusenyho hrotaka, jednoho krajniho jezdce a jednoho top stopera a jednoho rezervniho uni beka, s tim ze Williams bude hravat na LB zaklad misto Shawa. + Uschopnit Pogbu nebo poslat do prdele a nahradit.

Reagovat
DieryVonry

naprosto souhlasím, mimo pár makajících mladíků a probuzenýho Rashe letos tam progres není a za mě je především na bedrech Oleho a Woodwarda, absolutně bez koncepce.. Bruno super beru, Ale pokusy o Mandzukice, Mullera ukazují na to, že ta koncepce nemá hlavu a patu. kde je těch 200 mil co na podizim vykřikovali? Sancho, Medison, Halland? rači jednali o Vidalovi nebo Emrem. bude to trvat hodně let.

Reagovat
r.mrazik

vubec nevim,co tim chtel basnik rict...

Reagovat
pingla

wtf Ole to tady vic rozjebal nez Mourinho

Reagovat
PISTOLERO

Ten je nespasí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale doufam ze nebudeme doufat ze nas spasi on sam a nedopadne to jak s Pogbou, kteryho otravilo behat po hristi od niceho k nicemu s Pereirou, Jonesem, Shawem, Lingardem a podobnyma hovadama a dela vsechno pro to, aby mohl jit do prdele.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Shoří jak papír.

Reagovat
Malresi

Výborná kúpa pre United, normálne závidím Ten tú zálohu posunie o level vyššie aj sám.

Reagovat
avicii

Súhlasím.. Ale zas United by ho mohli pokaziť

Reagovat
Malresi

Toto je presne ten prestup, kde sa ani United nepodarí hráča pokaziť.

Reagovat
sunakashi

Ťuk Ťuk Ťuk!!! snad máš pravdu....

Reagovat
bbbauch

Uvidime no

Reagovat
Csaplárova past

Pozvednout zalohu je krasne, ale aby se taky pozvedly vysledky.

Reagovat
Malresi

Imo im tento prestup presne pomôže v ich probléme to jest v nekreativite proti slabším tímom. Proti silnejším vedia účka zahrať už teraz.

Reagovat
66pepo66

Nesúhlasím. Bude to krok vpred, nepochybne, ale sám na to stačiť nebude. Tam nám chyba stále nejaké CM, možno kvalitné DM do stredu zálohy. V lete mal byť Fernandes náš a v zime sme mohli riešiť to CM alebo inú pozíciu. Amaterizmus od Woodwarda a jeho poskokov. Nehovoriac o tom, že keď, tak už tu mohol byť tak pred 2 týždňami. Nakoniec aj tak prakticky platíme toľko co Sporting chcel už na začiatku. Čistý amaterizmus.

Reagovat
Malresi

Súhlasím. S McTominayom a Pogbom ale bude tvoriť výbornú zálohu. Je otázne, koľko spolu odohrajú a je jasné, že cez leto by ste mali ísť po ďalšom záložníkovi (mali ste po ňom ísť už dávno), no toto je krok vpred. Presne ten typ hráča, ktorý vám zúfalo chýbal.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
r.mrazik

ten bude koukat,az mu na kridle bude "behat" mata,andreas a llingard...

Reagovat
smazaný uživatel

Uolne vidim jak ho Pogba poplaca po zadech, po tom, co Lingard neco vysperkuje.. Jakoze "to cumis co, neuveritelnej curak"

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Spejbl

Reagovat
niflheim

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Fairplay

Reagovat
ZJEV

Reagovat
krisa

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Infi

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Busby babes

anebo Rashford, James a Greenwood...

Reagovat
r.mrazik

mluvim o momentalni situaci

rash je zraneny...greenwood zatim hlavne golovy...

takze zustal james

Reagovat
Salfovic

Vzhledem k tomu Zlatému míči, by mě ta podmínka na bonus za 10 mil celkem zajímala.

Reagovat
Csaplárova past

Sem zvedavy, kolikrat mu vyjde v anglicke lize ta jeho zidanovka ....

Reagovat
BrainBlender

Pogba zatim neodesel? Jakoze na jaro by mohl byt Fred(McTominay)/Pogba/Fernandes... tomu se mi nechce verit, neco se posere.

Reagovat
Vsadim gule

Pogba teď neodejde. jestli, tak v létě. Osobně doufám, ze zůstane, ale kdo ví...

Reagovat
icemike

Tak ted už zbývá jen ten stadion v Hradci...

Reagovat
havrys99

Reagovat
jjnovo

Reagovat
Smreky

Výborný nákup pre United! Závidím im ho....

Akurát sa čudujem Brunovi že si vybral práve tento klub... škoda

Reagovat
Busby babes

prej nam fandi. A o nikom jinem se moc nemluvilo, ze by o nej mel zajem.

Reagovat
Jandak

Barca ne?

Reagovat
Člen_zlořádu

Barca ho chtěla v United, tak probudili Eda

Reagovat
Smreky

Má výborne štatistiky na záložníka. Škoda že mame takú naslapanu zálohu... keby neprišiel Minamino možno by som si ho vedel predstaviť u nás... aj keď Klopp vie najlepšie aký typ hráča mu vyhovuje... každopádne som na neho zvedavý ako sa predvedie ;) akurát škoda že v United...

Reagovat
Busby babes

to ma, ale o nejakem zajmu odjinud jsem moc necetl. V lete to byl Tottenham, ale ted v zime uz fakt jen ta Barca a to byl imho jeste jen nejakej Mendezuv trik.

Ono z portuglaska v poslednich letech slo i dost provaru za hodne penez, mozna i to hraje ted roli no...

Reagovat
Smreky

hej viem že tam bola ponuka z united a o tottenhame sa len písalo.... ale máš pravdu pri tej cene a tých posledných prestupoch z portugalska (Felix napr.) sa nečudujem...ale to tottenhamu by mi uplne pasoval po odchode eriksena...

Reagovat
The Krupy

Je to stále jedna z najväčších futbalových značiek na svete.

Reagovat
Smreky

Značka hej ale forma a top hráči v united chýbajú už nejaký ten rôčik...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, tohle prostě pochopí jen opravdoví fotbaloví fanoušci. Týmy jako United, Arsenal či Liverpool jsou tradiční značka s desítkami milionů fans po světě a nic na tom nemění ani fakt, že všechny tyto týmy si procházeli či procházejí hodně špatným obdobím. Vždyť Wenger nebo Ferguson změnili nejen celý ostrovní fotbal ale i svět

Reagovat
Smreky

to je pravda...

Reagovat
Jandak

Jestli získá zlatý míč, tak těch pár mega už bude fuk. Každopádně jsem rád, že přijde. Jsem na něl dost zvědavý... snad se chytne.. co myslíte bude mít #7?

Reagovat
sunakashi

Nebude to má přece vracející se posila ALEXIS!

Reagovat
Jandak

No toho se zbavit bude ještě sranda s tím jeho platem

Reagovat
66pepo66

Zoberie si 18 po Youngovi.

Reagovat
Vsadim gule

Nekonečný příběh končí?

Neskutečný příběh.

Reagovat
Pigeon

Jestli tedy vše klapne, tak to bude 4. příchod od Oleho a zároveň 4. velmi dobré řešení s logikou. K tomu, aby se tým ještě zvedl bude nutno minimálně jednoho přestupáku a vynaložení prachů na dva TOP hráče, ale každopádně ten směr je moc dobrý

Reagovat
Spejbl

Ještě by to ale chtělo správně vyřešit i některé odchody..

Reagovat
Pigeon

Tak samozřejmě hráči jako Mata, nebo Matič už úplně nemají na nejvyšší level, nicméně teď je nemít, tak jsme v pytli. Kádr je úzký.

Reagovat
Spejbl

Jistě, ale směrem k létu a další sezoně se to musí začít řešit okamžitě po transfer deadline.

Reagovat
Pigeon

Myslím, že Matič by byl už pryč, nebýt zranění Pogby a McT. To herní vytížení tomu i odpovídalo, ale jestli zůstal, protože viděl tuhle situaci, tak je to řádný profesionál a svoje si uhrál. Podobně je to s Matou. Nicméně Bruno může být právě místo Maty, ale je třeba pak pořešit i backup právě na pozici DM místo Matiče.

Reagovat
frank

Zrovna jedne z mala povedenejch prestupu a nekdo stejne zautoci na Eduv dum.

Reagovat
Jandak

jo chudák zrovna těžce vyjednává přestup a oni mu útočí na barák

Reagovat
smazaný uživatel

blbý načasování

Reagovat
Jandak

no tak kdo by cekal ze Ed je venku a maka, ze jo?

Reagovat
Busby babes

Na ten bonus za LM si sezonu nebo dve asi pockaji no...

Reagovat
Jandak

to asi jo no

Reagovat
smazaný uživatel

to musí bejt stejně sranda při tom vyjednávání takovýhle věci, když United jsou marní a ta LM jim fakt nevyjde reálně pár let klidně

Reagovat
forrest

jojo, to musí bejt fakt sranda no...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jandak

dobrá posíla pro Spurs.. snad se chytne lépe než Depay

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ho následovaného? Viděl jsem jeden sestřih na YT a popravdě mě okamžitě napadl právě Depay před přestupem do MU.

Reagovat
Jandak

Depay je podle mě více koncový hráč.. ja v něm viděl náhradu za CR7 do MU tehda.. ten Bergwijn, mimojiné byl v akademii Ajaxu, ale nejak se tam neshodli a tak sel do PSV. myslím, že se ted Ajax pekne triska do hlavy.. protoze oni moc tehle talentu nepousteji. Nicmene podle me je vic kridlo do mezi hry ale umi i zakoncit, je vic komplexnejsi. Ale podle me na PL si bude muset zvyknout (to Depay nedokazal z urcitych pricin). Pokud se mu to ale podari tak si myslim, ze by mohl byt velmi dobry v kombinaci se Sonem. Jen by jste potrebovali jeste nejakeho utocnika, kdyz se zranil Kane.

Reagovat
Jandak

Ještě bych dodal, že samozrejme na to ma aby byl tak golovy jak je Depay, ale bude zalezet na tom jak k tomu pristoupi v Tottenhamu + co s nim v planu ma Mourek. U Pochettina by to měl podle me jednodussi tak uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, vzal si 23 po Eriksenovi. Odvážný chlapec.

Reagovat
pobody's nerfect

viděl tuto sezónu a domnívá se, že ani nebude muset běhat

Reagovat
smazaný uživatel

Az da v 7 sezonach 70 golu a 90 acek, tak mu taky odpustim odchozeny pulrok.

Reagovat
Smreky

Snáď nedopadne ako Janssen...

Reagovat
smazaný uživatel

koupím stěrače na ponorku. Značka spěchá!!!

Reagovat
forrest

Ať se daří

Reagovat
leroy

Tak, hráč na post kt. najviac tlačí.

Mc/Fred/Matic/Pogba krídla James/Rashford/Grenwood už na papieri nevypada zle.

S týmto už Ole musí začať robiť výsledky inak bye bye.

Reagovat
forrest

De Gea

Shaw / Maguire / Bailly / Wan-Bissaka

McTominay / Pogba / Fernandes

Rashford - Martial - James

Na papire nevypada zle, ale otazka je, zda v podobnem slozeni odehraji aspon vic jak 2 zapasy...

Reagovat
smazaný uživatel

nejstarsi hrac v poli - kapitan Maguire (26 let)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Což je na hovno v každém podobném týmu...lídr nikde

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vypadá to naprosto nabušene...,ale united maji poslední roky problem na hřišti. Na papíře to vypadá už delší dobu dobře. Uvidíme. Třeba budou zpátky na spičce až si to sedne a nebude nikdo zraněný. Já jsem vcelku fanoušek Matiče. Poslední zápasy co jsem viděl, tak byl výborný. S Mctominayem na tu špinavou práci a rozehrávku a před nima Fernandes nebo Pogba, když budou fit a střed zálohy je naprosto super.

Reagovat
leroy

Matíc je posledné zápasy dobrý. To nie je hráč kt. by som púšťal. Chytil sa aj Fred celkom. Pustit Perreiru, Lingarda týchto nechať.

Bohužiaľ to vypada ze Martial sa na prvú voľbu na hrot nechytí. Ci ma kvality a hlavu na druhu voľbu je otázne.

Reagovat
Jandak

DDG - AWB, Maguire, Někdo kdo má formu/posila, Williams(Shaw) - McTom, Pogba - James(asi taky by to chtelo nekoho zkusenejsiho, nebo minimálně zdvojit post - Lindarda nepocitam/ Chiesa?) - Bruno - Rash - Martial (ale chtělo by to klasického utocnika)

Reagovat
Big Virgil

když to porovnáš s konkurencí tak to zle vypadá..

Reagovat
Pigeon

Pokud by výše napsaní hráči spolu fungovali delší dobu bez zranění, tak má lepší kádr Liverpool a Manchester City. Určitě bych neměnil za kádr Spurs, Chelsea nebo Arsenalu

Reagovat
forrest

Reagovat
Cechino

Reagovat
Svatej

To je vzájemný

Reagovat
scheeza

Když se podíváš na Liverpool tak to taky tak excelentně na papíře nevypadá a přitom jsou teď nejlepší na světe, prostě jim to sedlo, baví je to ale nikdy bych podle jmen neřekl že to budou tak válcovat

Reagovat
smazaný uživatel

čo na papieri vyzerá zle?

Reagovat
Mato178178

Pred 3 rokmi by vyzerali všetci zle teraz sú to hviezdy

Reagovat
Busby babes

Shaw, Bailly, James, McTominay by meli byt u nas druhou volbou, pokud se chceme porovnavat s konkurenci. Anebo udelat vykonnostni progres. Za rok za dva to muze byt jinak.

Reagovat
forrest

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa to dobré vysklada, McTom moze byt aj prvá voľba kľudne.

Reagovat
Busby babes

kterykoliv z nich muze byt prvni volbou, pokud zbytek bude o ten level vejs.

Reagovat
66pepo66

*Williams

Reagovat
wishmaster

Lindelof > Bailly o parnik

Reagovat
fenixLFC

a ked to nepojde tak sa to bude zvalovat na to ze si este musi zvyknut zohrat sa a podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi skvelej prestupak pod Olem. Young-out, Bruno-in.

Nejmladsi tym v lize se "pomalu" buduje, uvozovky proto, ze ve skutecnosti se buduje nejrychlejsim moznym zpusobem. Ole zatim neudelal co se tyce prestupu zadnou chybu nebo neco prumernyho. Kritizujte si ho jak chcete, ale vhodnejsi clovek tam v tohle obdobi byt nemuze. Cisti to a buduje idealnim zpusobem. Az se sejde kompletni zakladni sestava, ktera uz ted vypada hodne dobre, prijdou i vysledky.

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte trenéra a hlavně toho ducha United, co byl za Fergusona. Bez toho to nepůjde a ti hráči jsou hlavně úplně mimo a nemají k tomu dresu úctu

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu. mej se hezky a snad se arsenal zachrani.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ZJEV

V lete jsem ho moc nechtel, ale v soucasne bide jsem i za nej rad. Ted jsem kvuli nemu parkrat videl Sporting a hral dobre, lital po cele sirce hriste a vubec se nedivim tem jeho statistikam, protoze ti blazni hrali vsechny akce pres nej. Kazdopadne na PL asi bude muset nabrat par kilo.

Reagovat
r.mrazik

to rikali o matovi i silvovi taky a nakonec hrali docela slusne jednu dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Yees, vysněnej přestup snad 3. přestupák. Za mě mnohem lepší (a snad i levnější) než Grealish/Maddison.

Má všechny schopnosti, které potřebujeme a předpoklady, aby uspěl - kreativní, velmi produktivní, obrovský nasazení, dokáže zahrát skoro všude v záloze, velmi dobrá střela z dálky.. Velký nadšení. To trochu kazí zase ta naše přestupová trapná etuda. Nechápu proč to trvalo tak dlouho.

Na druhou stranu se trochu vyznačuje tím, že se mu musí přizpůsobit taktika a hra ostatních (což byl asi jeho problém v Itálii). Z toho mám trochu strach, jelikož se nám to nepovedlo už u Pogby a tady to tak lehce může být stejný příběh.

Snad si spolu s Pogbou zahrajou co nejvíce a bude jim přiděleno nějaký typický CDM.

PS: přestup jak dělanej pro mrazika, myslím, že Bruno má nějak velký počet golu mimo velký vápno

Reagovat
smazaný uživatel

v PL ho střílet tak snadno nenechají a opět jako vždy, spíš jej zkazíte než vylepšíte. Tam je to zkažené všechno

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Neutron

ty si strasny hejter marto

Reagovat
r.mrazik

hh

Reagovat
Hokaido

Jako fakt vám ho závidím. Z toho mála, co jsem viděl, je to úplně boží hráč.

Reagovat
jenage

To fakt musíte toho nadaného spisovatele nechat psát i o mém oblíbeném klubu? Achjo.

Reagovat
vodka

hráč na pozici, která zoufale potřebovala posílit, jsem na něj zvědavý

Reagovat
FC Porto FC

Škoda. Takovej sympaťák a jde do takový žumpy jakou teď United jsou

Reagovat
Han střelil první

Skvělý kapitán, profík a jedna z největších osobností klubu za poslední roky. Díky za všechno a snad se někdy vrátí, takových fotbalistů je málo. Škoda, že jde zrovna do United.

Reagovat
Unai

Good ebening. Zbytocny hrac, Lingardinho ho strci do vacku.

Reagovat
pingla

Reagovat
Pipo123

Vždy ma dokáže prekvapiť ako hráčov čo hrali priemerne inde tak odrazu v Portugalsku vyletia ohromne hore, keď som ho sledoval v Dorii tak vyzeral ako slušne, ale nič svetové to nebolo. Kopec hráčov spraví v portugalsku kurva progres

Reagovat
smazaný uživatel

Ted uz jenom zbyva poslat Pogemona v pokeballu do Madridu

Reagovat
eder

Florentino je sice magor, ale asi ne až takový...

Reagovat
smazaný uživatel

Me o nejde o Real a Flo je magor. Jde mi o MU a tam takoveho insta pokemona nechci.

Reagovat
mimi_united

Wow naša záloha je TOP

Reagovat
Člen_zlořádu

Když není o berlích nebo v sádře

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, fanoušci Utd se pořád uklidňují ideální sestavou bez zraněných hráčů, ale taková situace jen tak nenastane - jestli vůbec někdy. A hráči jako Jones, Lingard či Andreas by neměli být ani na lavičce (rozumněj - často v základu).

Reagovat
forrest
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
mimi_united

Pogba, Fernandes, McTom...už len aby boli všetci zdraví

Reagovat
iamek

Čtvrtý přestup za sebou, který dává smysl . Ještě by bylo fajn, kdyby odešel Rojo na přestup.

Reagovat
Busby babes

je napicu, ze to jde tak pomalu, ale jak odchody, tak prichody za posledni dva prestupaky smysl davaji.

Reagovat
iamek

To je ten největší problem.

Reagovat
iamek

Tak Rojo hostování. Skoda. Aspoň mu konci smlouva 2021

Reagovat
Busby babes

njn aspon neco. nikdo ho nezaplati, to je problem. ale podle me v lete pujde taky.

Reagovat
66pepo66

Tiež si myslím. Problém je, že v dnešnej dobe sa už trpezlivosť nenosí. Aspoň vo futbale nie. Oleho posily sú zatiaľ naozaj dobre a majú zmysel. Ak sa Fernandes chytí, tak môže byt veľmi dobrou posilou. S Fredom a Scottom vzadu to môže fungovať,, ale aj tak nám chyba nejaká top posila na CM alebo DM. K tomu šikovné krídlo na RM alebo RW. James je malo a Greenwooda vidím aj tak radšej na hrote. Škoda tých zranení, úzkeho kadru a malej rotácie.

Ole si však zaslúži rešpekt, že je prvý manažér, ktorý sa naozaj odvážil začať a prestavbou tímu. Ak by sa nám podarilo v lete predať Lingarda, Jonesa aj Alexisa, ktorého návrat si už veľmi neželám (hoci ktovie, možno za nových podmienok by sa dokázal chytiť ešte), bolo by to lepšie. Lenže keď už sme ochotní tak veľmi púšťať a predávať hráčov, mali by sme aj ochotne kupovať.

Reagovat
Swarley

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Busby babes

Southend's Nathan Bishop is having a medical at Manchester United today #mulive [mail]

20 let, golman. Tohle moc nechapu, zrovna golmanu mame plno...

Reagovat
iamek

Wtf? Dneska jsem si zrovna říkal jak pristi sezónu budeme řešit golmana, protože Ddg, Romero a Henderson topka. Perreira a Ohara na hostování chytají pravidelně. Kovář chytá dobre. Po sezóně bych to viděl na odchod Wootona, Fojticka, Granta. Henderson a Ohara zase hostování a podle mě půjde i Kovář. Perreira prodej s předkupním právem. Takže gólman pro B tým?

Reagovat
Člen_zlořádu

Obávám se, že Henderson už bude chtít chytat jako první gólman, jako pevná součást klubu. S Davidovo ne-formou a Hendersonovou formou, bych se zamyslel, zda nezkusit DeGeu střelit. Ale kam? To nemám zdání

Reagovat
iamek

Tohle jsem tady psal už před sezonou. Každopádně sheffield chce ještě rok hostovacku a Hendo se prý tomu nebrání.

Reagovat
fff

DDG by ste mali podla mna predat, kym sa da. Pokial bude chytat ako posledny mozno rok a pol, tak s jeho platom sa ho do buducna ani nezbavite a Henderson podla mna ho moze kludne nahradit.

Reagovat
Busby babes

s DDG se tu ted dela hroznej traged, pritom nechyta spatne...

Reagovat
fff

Netreba ist do extremov, netrvrdim, ze je traged.

Tvrdim, ze poslednu dobu, cca tak rok a pol (co nie je kratka doba) chyta dost pod svoje moznosti a podla mna tie vykony nezodpovedaju jeho platu. A ktovie, ci sa k svojej povodnej vykonnosti vrati. V pozicii, ked mate kvalitnu nahradu v Hendersonovi, by som osobne DDG predal kym sa ešte da, dal doveru Hendersonovi, ktory ukazal, že PL zvlada a napr. tuto sezonu je vyrazne lepsi nez DDG podla mna. Usetrili by ste na plate, ziskali mejake peniaze a mozte investovat do zalohy, kridla a pod.

Reagovat
Člen_zlořádu

Pokud prodat Hendersona, tak jedině odkupem zpět za pakatel. Hostovačka není zlá, ale poslední dobou, když vidím De Geu, tak si prostě nejsem tak jistej jako dřív

Reagovat
Busby babes

cekam, ze po sezone odejde Grant, Pereira a Romero. Henderson a DDG, ze si to rozdaji o pozici c.1.

Reagovat
iamek

16 zápasu a 46 gólů dostal. Jasný gólman pro B tým.

Reagovat
Busby babes

tak necekam, ze bude chytat a fakt je to spis pro trenink, ale prislo mi, ze i to mame dobre pokryte...

Reagovat
8lampard8

OT: Zažádal jsem si na stránkách UEFA o lístky na zápas Eura a mají mi poslat mail do konce ledna s platebními pokyny, ale pořád nic. I na jejich stránkách je moje žádost pořád ve stavu nevyřízené žádosti. Je na tom někdo podobně, nebo už někdo ví, zda mu žádost přijali, resp. ho vylosovali? Díky

Reagovat
pobody's nerfect

a poslal jsi předsedovi všimné?

Reagovat
Tomanatura

Super Ted to Edo nedojebej vyhozenim Oleho

Reagovat
Tomanatura

A navic Rojo pryc, no to je uplna nadhera. Sezona je sice v hajzlu, ale vyhlidky an tu dalsi jsou super.

Reagovat
Malresi

Ole out, Poche in a normálne by som sa vás aj začal báť Snáď ťa Edo vyslyší a nechá Oleho aspoň ešte 1 sezónu. Potom už nebude opäť nikto z kvalitných manažérov voľný a môžte budovať hernú tvár znovu

Reagovat
Kopac

Aj ja dufam

Reagovat
fff

Do MU by sa mal celkom hodit, nemyslim si, ze napr. nam ci MC by sedel.

Pogba v lete ide zrejme prec, ci?

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

@JamieJackson___

Sledovat Sledovat uživatele @JamieJackson___

BF will earn in region of £70K a-week plus bonuses, is the understanding

WTF the fuck. Tomu nevěřím, to bychom měli nejzářivější platovou politiku 2.0

Reagovat
r.mrazik

neni mozna

Reagovat
fff

On je asi naozaj fanusik, inak by som si to nevedel vysvetlit .

Reagovat
iamek

Lol. Tohle tady někteří nedají.

Reagovat
Swarley

zase to nepodceňuj, oni najdou nějakou další kktinu...

Reagovat
Mato178178

kolko bral v sportingu?

Reagovat
smazaný uživatel

Do 50k

Reagovat
Mato178178

tak to sa divim ze si nepytal viac, mozno ma dobre bonusy

Reagovat
smazaný uživatel

+ podle docela spolehlivých zdrojů smlouva na 4,5 roku + 1 rok opce.

Reagovat
andkoo

kupi sa hrac za 50+ mega a nedostane ani 100k? tomu aj niekto veri?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že ne. Tu informaci od Jackskona jsem sem dával jen tak orientačně. Jinak samozřejmě čekáme na tebe, až nám to číslo sdělíš.

Reagovat
andkoo

dal som to teda narychlo do googla a usetril ti robotu, vsade sa pise o 150k

It’s understood United will pay the playmaker around £150,000-a-week.

That would make Fernandes United’s seventh-highest earner at Old Trafford.

David De Gea is United’s highest-paid player, with Paul Pogba next in line.

Anthony Martial, Marcus Rashford, Harry Maguire and Juan Mata make up United’s top six earners.

Reagovat
smazaný uživatel

Daily express tak děkujeme a napiš kam poslat klicenku

Reagovat
Godwinson

Pohádka posledních tří přestupáků. Manu si budou muset pro ty další najít někoho jiného, co třeba Gaitán?

Reagovat
janinho

skoda, toto Spurs dojebali. keby v lete nebol Levy tvrdohlavy a predal by Eriksena za 40-50 mega, tak mohol dojst Bruno F. za nejakych 70m. Ten stred zalohy s Ndombelem a Fernandesom by bola lahoda.

Reagovat
Spejbl

Nestěžuj si, však jednoho Fernandese jste si pořídili taky..

Reagovat
janinho

chces vymenit?

Reagovat
Spejbl

ani ne, jsem spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se bude dařit Bruno!

Reagovat
smazaný uživatel

Na videách vyzerá ako nový Zidan , len škoda že v tak slabej lige

Reagovat
Setwo

The bonus structure will be:

€5m: Numbers of games played

€5m: Champions League qualification

€5m: Premier League win

€5m: Champions League win

€5m: Ballon d’Or win

Reagovat
forrest

To je pěkný. V podstatě jistý prachy...

Reagovat
iamek

Dobre sestaveno

Reagovat
Swarley

5 mega za výhru PL, my neskutečně rozhazujeme, to si Edo zase uletěl

Reagovat
smazaný uživatel

tak vedel, že sa to nestane kym bude mať bruno 30 a to už bude dávno niekde turecku

Reagovat
Swarley

dneska máte ten brečící/kloppův den nebo co to je za sračku?

Reagovat
smazaný uživatel

iba chválim toľko kritizovaného eda, že ten bonus za premier league, champions league a ballon dor win urobil šikovne, keďže sa toho počas hráčovej kariéry v United neudeje

Reagovat
Swarley

moc na sílu Duško

Reagovat
Malresi

Tak ale ono to je pravda Swarles Tam su realne akurat tie 2 prvé bonusy, zvyšok je sci-fi. Palec hore pre Eda

Reagovat
Swarley

Vas ty kktiny brzo přejdou

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Malresi

Ak myslis tym brzo rok 2024 ked skonci Jurgen, tak fajn

Reagovat
Neutron

tak ono podla mna Klopp tu vykonnost neudrzi vecne, ved aj v BVB sa mu to potom rozpadlo. Moze prist predaj niektoreho z klucovych hracov, nejaka blbsia nahrada, ktora tak nezapasuje do systemu a podobne. Ale, ze ste momentalne neskutocny stroj sa musi nechat

Reagovat
Malresi

Prosím ťa pekne, veď to by bol BOH, aby sme aj v budúcej sezóne mali 23/24 víťazstiev alebo niečo podobné, to nikto ani nečaká. Toto leto ešte nečakám žiadne výrazné zmeny, naopak, príde buď Werner alebo Sancho vzhľadom na AFCON 2021. Kluby, ktoré nám môžu pretiahnuť Salaha,Maného alebo Bobbyho majú plno (viď Real a Barca) a inde naozaj z tohto Poolu nepôjdu.

Suma sumárum súhlasím s tým, že si výkonnosť neudržíme, ale ani výrazne neklesneme. Určite budeme zápasiť so City a možno Chelsea (ak vhodne doplnia káder a vyradia plevel) o titul a v LM nečakám nič iné ako posledné roky.

Reagovat
Neutron

to je mi jasne. Ten Werner co ja viem, pasoval by Kloppovi do systemu? Alebo by system upravil podla Wernera?

Co sa tyka Chelsea tak rovnako ako United musia odstranit nekonzistentnost, bude zalezat aj koho si privedie Lampard, ja im tolko nejak neverim na boj o titul.

Reagovat
Malresi

Pasoval. Neunavny dríč, ktory sice technicky na tom nie je tak ako Mane,Salah alebo Firmino, no vynahradí to svojou energiou a pressingom. Dovolim si povedat, ze rychlostne je na tom podobne ak nie rovnako ako Mane alebo Salah, čiže o adaptaciu by som sa v jeho pripade nebal. O tom, aký je sniper sa ani nemusíme baviť. Otázne je, ako by to Jurgen skladal. Imho by sme hrali štýlom Fabinho - Henderson a nad nimi Salah, Firmino, Mane a na hrote Werner. Tak ako tak by nam to prinieslo kopec dalsich moznosti, hlavne proti slabsim mansaftom, ale aj tímom, ktoré chcu hrat otvorene vdaka jeho rychlosti.

Tu suhlasim, osobne viac verim Chelsea pretoze to jadro ma podla mna lepšie ako United. Tam treba viac zmien, aby som vobec mohol rozmyslat nad tym, ze by boli title contenders.

Reagovat
smazaný uživatel

sci-fi bylo si před 5 lety myslet, že ještě někdy vyhrajete PL a podívej. Jak víš co bude za 5 let?

Reagovat
Malresi

Pred 6ti lety sme prehrali titul o 2, slovom dva body. Naozaj bolo tak nepredstavitelne, ze ho mozeme vyhrat?

Reagovat
smazaný uživatel

ok 5 let je málo, zase jsem nechtěl psát před 10, protože za 10 let už bude Brunovi 35 a to už s náma asi tituly vyhrávat nebude

Reagovat
Malresi

V pohode, podľa mňa pôjdete hore, nehovorím, že nie, ale v konkurencii súčasného LFC, City, postupom času aj Chelsea to bude pre vás extrémne ťažké. Titul môžete imho reálne očakávať tak o 3 roky, LM detto, ak vôbec. Teraz bude dôležité, aby Ole ukázal progress, v lete potrebujete opäť poriadne posilniť a ak budúcej sezóne nedáte LM a budete predvádzať rovnakú sračku, budete to musieť prebudovať znovu od základov.

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

V létě jsem ho moc nechtěl, protože jsem mu nevěřil, ale teď byl příchod záložníka nutný, tak ať se daří

Reagovat
Squinty

Reagovat
stiflerovamama

Nikto ho poriadne nechcel, nebol ochotný zaplatiť toľko peňazí, preto skončil v United = priemerák.

Reagovat
Cechino

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
cr7sux

Hej hej, minamino to same

Reagovat
Neutron

Minamimo je predsa uzasny generacny talent...podla scouserov...

Reagovat
Godwinson

To nikdo z jejich fanoušků netvrdil btw

Reagovat
Neutron

to bola tak trochu dost nadsazka btw

Reagovat
GEGE

To fakt udělal takový progres?v Sampe to byl prumerak a teď jde za takovou raketu do United...

Reagovat
Zark

ani v Udinese zadna hitparada.. ale na portugalskou to asi staci

Reagovat
Grahf
Reagovat
Likan7

Dokonalý

Reagovat
ManUnited

Olemu věřím, ale občas mi ty jeho sestavy hlava nebere

Reagovat
Mato178178

pravda ale spomen si co to bolo obcas za fergusona ... obertanovia gibsonovia ...

Reagovat
ManUnited

No mne jde právě o to, že by Ole měl víc rotovat. Chápu, že kádr je úzkej ale stejně.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetci ajtak zdochnu na virus

Reagovat
Makiii

Konecne je tu... Uz v lete bylo POZDE! Vsem, kdo ma trosku prehled bylo jasny, ze kdyby se nahodou zranil Pogba, tak jsme v prdeli. Coz je presne stalo a vesmes na celou sezonu zatim... do toho chytl formu McTom, ktery byl v tu chvili nas nejlepsi hrac v sezone... Muzem byt radi, ze Fred konecne ukazuje to, proc stal tolik, fakt posledni mesicne vyjma 2-3 zapasu hraje fantasticky a to berme v potaz, ze mu tam vzdy beha starej Matic ( ktery hraje po zraneni taky naprosto skvele) a pred nema neschopnej Lingard, pripadne Andreas, takze podpora pro ne moc ne...

Bruno ma presne vsechno, co nas tym uz potrebuje roky, a to, ze hrac dokaze podrzet balon a dat utocnej balon ( umi to jen Pogba, bohuzel...) a naposled takovy balony daval Carrick a Scholes... coz neni nedavno...

Kdyz uz mame v tom tymu vepredu neskutecnou rychlost, tak se to musime naucit vyuzivat... balony za obranu do behu, opet, jediny kdo tohle umi je Pogba, co je zranenej... Pak tak rychli hraci jsou vepredu k nicemu... coz tak vypada v nekolika zapasech...

Strasne se na nej tesim a doufam, ze bude predvadet to nejlepsi a bude se mu darit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Ve 25 letech ukončit kariéru to se jen tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim to spis vypada ze karieru ukoncil Griezman bro.

Reagovat
iamek

Coutinho a Dembele taky ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Kluivert9

Všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, ale tak alespoň je o 3 roky starší a vyhrál nějaké ty trofeje. Ani mi ho není líto, už před přestupem jsem věděl, že v Barce se nechytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole has been missing out on his best players the whole season, but look at the results. For anybody to complain about Ole after what he has achieved with the B-squad is highly unfair and not right! Ole has got what it takes to manage Man United. He has beaten Man City twice,(chelsea twice,tottenham,leicester) and he is the ONLY manager in the premier league to have taken points from Liverpool this season. Give him the credit he deserves!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rozum

Reagovat
Dawon

Pekne, pekne...a ted mi tady napis, jake ma vysledky s tymama mimo top 6 v PL...to uz takova slava na chlubeni se nebude, co? Ono je hrozne lehke vypisovat chvalozpevy, kdyz zcela vyignorujes tak 50 % faktu, ktere jsou k dispozici

Reagovat
66pepo66

Počkaj si na letné posily, na vyhádzanie odpadu. Keď bude mať materiál, s ktorým sa dá hrať to čo chce, potom uvidíš aj výsledky. Mohli sme buď porážať slabých alebo silných. Na to, aby sme dokázali brať 3 body pravidelne potrebujeme nejaký čas. Sme na dobrej ceste. Ten tím je pomerne dosť mladý a stále sú tma hráči, ktorí by mali v lete alebo v najbližšom roku odísť - Rojo (ten už ide na hosťovanie), Jones, Lingard, Pereira.

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
cr7sux

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele