Manchester City dohodl příchod Davida Silvy

30.06.2010, 12:41
Aktuality
Valencia po Davidu Villovi ztrácí druhou velkou oporu, po světovém šampionátu se posilou Manchesteru City stane David Silva. Oba kluby jsou již na přestupu dohodnuty, vyřešen už je i kontrakt a k definitivní platnosti tak zbývá už jen zdravotní prohlídka...

Silvův odchod z východošpanělského celku byl na spadnutí již delší dobu. Zájem měl Real Madrid a v úvahu přicházela i londýnská Chelsea, o níž v pozitivním smyslu mluvil i sám hráč.

"Nejprve bych chtěl poděkovat Valencii a jejím věrným fanouškům, mým spoluhráčům a dalším lidem v klubu. Těch šest let jsem si zde užíval, tento klub mě objevil a pro mne bude navždy něčím speciálním," řekl Silva na rozloučenou s Netopýry.

"Je správný čas na novou výzvu a já jsem nadšený, že budu hrát v Anglii za Manchester City. Myslím si, že Premier League je jedna z nejlepších soutěží na světě. Chci k Citizens přinést úspěch a vyhrávat s nimi trofeje," dodal španělský reprezentant.

Autor: Petr Vaněček / football365.com

Komentáře (647)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele