MALOUDU LÁKÁ ITALSKÉ TRIO

15.02.2007, 20:56
Aktuality
V létě se zřejmě strne pořádná mela o služby Florenta Maloudy. Francouzský reprezentant je středem pozornosti především třech italských velkoklubů - milánského AC, jeho městského konkurenta Interu a Fiorentiny...

"Jsme si vědomi toho, že o něho Fiorentina má zájem, ačkoliv zatím ještě nepřišla s žádnou konkrétní nabídkou. Měl by zvažovat přestup do takového klubu? Proč ne?" prohlásil hráčův agent Philippe Flavier.

Malouda poslední dobou podává stabilní výkony a ne náhodou si vysloužil stálé místo na levém okraji záložní formace ve francouzském národním týmu. Fiorentina tak není jediným klubem, kde by ho přivítali s otevřenou náručí.

"Je tady spousta klubů, které ho chtějí získat, zejména pak dva milánské týmy. Avšak musím všem připomenout, že hráč má v Lyonu smlouvu a ta vyprší až 30. června 2010," dodal Flavier.

Malouda, o němž se před časem mluvilo také v souvislosti s Juventusem Turín a Chelsea, v letošní sezóně nastoupil k 22 ligovým zápasům, v nichž zaznamenal sedm branek. Jeho cena na fotbalovém trhu se pohybuje mezi šesti a devíti miliony liber.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Shevchenko

Je to skvělý hráč i můj oblíbenec, ale kam s ním ??

Reagovat
smazaný uživatel

do juve do juve!!!

Reagovat
HOST*

Inter chce taky každýho...Najednou mu narostlo sebevědomí

Reagovat
HOST*mirror

Máš pravdu, ti Benitovci chcu každého hráče!!!

FORZA MILAN

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele