MAKAAY SI PLÁCL S FEYENOORDEM

28.06.2007, 15:12
Aktuality
Feyenoord Rotterdam získal další významnou posilu, po Timu De Clerovi a Giovanni van Bronckhorstovi se nizozemskému klubu upsal také Roy Makaay. Na toho již nezbylo místo v Bayernu Mnichov...

Makaay přišel do Bayernu v roce 2003 za 19 milionů eur z Deportiva La Coruňa a patřil mezi opory týmu. Letošní sezona však Bayernu nevyšla, klub nezískal ani jednu trofej, nekvalifikoval se do příštího ročníku Ligy mistrů a vedení se proto rozhodlo přivést zvučné posily. Do Allianz Areny již dorazili Luca Toni a Miroslav Klose a na Makaaye rázem nezbylo místo.

"Ve jménu Bayernu Mnichov a jeho fanoušků chci Royi Makaayovi poděkovat za úspěšná léta v Mnichově. Roy byl velice důležitým hráčem, dal 102 branek ve 178 soutěžních zápasech a ukázal svou osobnost jak na hřišti, tak i mimo něj," rozloučil se s Makaayem předseda Bayernu Karl-Heinz Rummenigge.

Vedle Makaaye získal Feyenoord dnes ještě jednu posilu a taktéž se jedná o hráče, který poslední roky strávil v Německu. Čtyřletý kontrakt s nizozemským klubem podepsal obránce Wolfsburgu Kevin Hofland.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Feyenoord zajímavě posiluje, že by se chtěli konečně dostat na úroven PSV, Ajaxu nebo Alkmaaru?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

vypadá to tak.. hlavně je dobře, že posilují obranu, neboť ta byla ne tragická, ale spíše smutná..

Reagovat
HOST*MilZed

Hm.......Feyenord bude pristi sezonu as dobrej......pac se tam vraci supa hraci......co uz lescos odkopali.....De Cler,GIO,no a ted Makaay......a navic takovej talent jako je Drenthe no tak to je neco

Reagovat
HOST*CeceFCB

Cital som, ze Calderon povedal Mijatovicovi, ze chce "young best world´s players a zevraj je tento talent Feyonordu na prestupovej listine spolocne so Samirom Nasrim(Olympique Marseille) a Alexandre Patom

Reagovat
HOST*Futre

tuhle sezonu dostali hrozně moc golů, ikdyž teď ta jejich obrana vypadá na papíře dobře...ještě by to chtělo pořádnýho záložníka a další sezonu budou hrát o titul 4 týmy

Reagovat
HOST*inzaghi

no tak Feyenoord pěkně nabírá, což je fajn,je to dobrej klub, ale Roy je bomber, takže já bych ho viděl v přece jen ambicióznějším klubu.

Reagovat
HOST*CeceFCB

prekvapiva volba Makkaya , ale neh sa mu dari a aj celemu Feynordu aj preto, ze je tam dlhorocny barcelonsky beck Giovanni Van Bronckhosrs!

Reagovat
HOST*CeceFCB

Bronckhorst

Reagovat
plechi

Co furt maš s těma becksama, Becks je jen jeden... když chceš psát anglicky tak back... nebo počeštěně bek...

Reagovat
HOST*pingi

Vypadá to,že se chce Rotterdam vratit tam kam vzdy patril(do znamé vedoucí trojky Ajax,PSV,Feyenoord) sem zvedavý jestli snimi udrží Alkmaar krok...

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele