Lyon v zimě políčí na Manciniho

18.09.2007, 20:16
Aktuality
Francouzskému králi z Lyonu se v létě nepodařilo přivést ani Joseho Antonia Reyese, ani Arjena Robbena. Do třetice měli Francouzi neúspěšně políčeno na Manciniho z AS Řím, o něj však bude Olympique znovu usilovat v zimním přestupovém termínu.

"Sháněli jsme hráče na levou stranu. Ale když jsme kontaktovali Chelsea, Robben nechtěl odejít," prohlásil předseda Lyonu Jean-Michel Aulas. Až později si nizozemský reprezentant vše rozmyslel a kývl Realu Madrid. "A vůbec, měli jsme investovat 35 nebo 37 milionů eur do hráče jako Robben, když v týmu máme Ben Arfu? Ne."

Z jiného důvodu nepochodil Lyon s přestupem Reyese z Arsenalu. "Sondovali jsme situaci kolem Reyese. Zavolali jsme Arsenemu Wengerovi, ale ten nám řekl, že Reyes už předběžně podepsal Atletiku Madrid," uvedl Aulas. "Arsene od začátku říkal, že nemáme šanci."

Francouzský mistr tak zaměřil pozornost na dalšího křídelního hráče - Manciniho z AS Řím. "Jeli jsme do Říma a hráč i agent s přestupem k nám souhlasili. Klub ho nechtěl pustit," ohlíží se Aulas. Lyonský předseda se však nevzdává naděje na Manciniho angažování. "Říkal nám, že chce odejít alespoň v lednu nebo únoru. Řekl nám, že budeme znovu jednat, doufám, že to platí," prohlásil Aulas.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
sansiro

To by si pomohl To je kachna jako hrom.

Reagovat
HOST*mysman

Nahodou este doted si pamatuju tu jeho klicku proti Lyonu a pak delovka pod víko...

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

lol chelsea 0:1

Reagovat
HOST*mysman

Bohuzel to nakonec skoncilo 1:1,a já si tak moc přál jejich prohru.To by bylo zase v novinach plno stezujiciho si muryna na to jak je vsechno proti nemu

Reagovat
Slejdy

lyon tak muze licit satny na stadione

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele