Lyon si chce udržet Kallstroma

02.08.2007, 12:55
Aktuality
Kim Kallstrom je v Evropě žádaným zbožím, ale jeho zaměstnavatel Olympique Lyon statečně vzdoruje a za každou cenu si chce svůj klenot udržet. Vedení francouzského klubu už odmítlo několik zajímavých nabídek, naposledy z Valencie.

O bývalé eso Rennes stojí dva kluby z Anglie - Manchester City a Tottenham a především španělská Valencia, která pokračuje v hledání kvalitního tvůrce hry. Kouč Quique Sanchez Flores je velkým obdivovatelem schopností Kallstroma, což dokazuje i vysoká nabídka Valencie ve výši 11 milionů euro, kterou ale Olympique Lyon smetl ze stolu. Po tomto "neúspěchu" jsou Španělé údajně ochotni přistoupit na výměnný obchod za Fernanda Morientese.

Agent fotbalisty Roger Ljung se v pátek sešel se zástupci Lyonu. "Oznámili mi, že nemají žádný zájem prodat Kima Kallstroma a že se připravují prodloužit mu kontrakt," oznámil. Valencia má v přípravě neúspěšného angažování Kallstroma připraveno několik alternativ, například záložníka Porta Lucha Gonzalese.

Autor: David Kubáň / skysports.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*villa

Sakra mi snad nikdy toho kvalitního playmakera nenajdem

Reagovat
HOST*peter31

nemali sa zbavit aimara

Reagovat
smazaný uživatel

Přeceňovaný hráč.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho cena je max. 10 milionů eur, víc ani náhodou. Není to žádná hvězda ani nějaký velký talent, ale nedivil bych se, kdyby vás na něm Lyon oškubal.

Reagovat
HOST*aimar21

aimara sa nemali zbavit kua... tie prihravky petickami ktore dokazal hraca dostat do cistej sance a strelit potom gol. nadhera. famozny hrac! skoda ho.. AMIAR FOREVER

Reagovat
HOST*El_Cid

obcas sice vypadal jako frodo pytlik, ale byl to vetsi borec nez gimli :)

Reagovat
HOST*Vincent

Silva jeho role už dorostl, v systému 442 by ho stejně nebylo kam stavět

Reagovat
HOST*villa

to je taky pravda Aimar je typický podhrotový hráč

Reagovat
HOST*

valenciacf.ic.cz

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

to je ale fotka..

Reagovat
HOST*

Aimar pane boze taky hrac valencia vobecnemusi lutovat ze sa ho zbavila aj tak by odisiel sam........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele