Lyon má posilu do obrany, defenzívu vyztuží Da Silva

26.05.2021, 22:32
Aktuality
Olympique Lyon se nedokázal probojovat do příštího ročníku Ligy mistrů, v příští sezoně ho tak čeká další reparát a ke splnění cíle mu má dopomoci Damien Da Silva. Již třiatřicetiletý obránce přichází zdarma z Rennes, v novém působišti uzavřel kontrakt na dva roky...

Da Silva v Rennes vykonával funkci kapitána a své první krůčky udělal v Niortu, vedle toho oblékal i dresy Châteauroux, Rouen, Clermontu a Caen. Během kariéry si na své konto připsal přes 380 zápasů a v Rennes patřil do základní sestavy.

"Jsem obrovsky pyšný na to, že budu hrát za Olympique Lyon. Uvědomuji si, že se stávám součástí velkého klubu a nemohu se dočkat, až obléknu jeho barvy," těší se Da Silva na novou zkušenost.

"Dnes jsem si prohlédl zázemí a stadion, podíval jsem se do muzea a díky tomu si této možnosti vážím ještě více. Lyon má velké ambice a já zase radost, mohu se tady ještě zlepšovat," věří.

Autor: Tomáš Pavlík / ol.fr

Komentáře (9)

Přidat komentář
roman_tycka

Get French Football News

@GFFN

·

May 25

Rudi Garcia is declaring war on Lyon Sporting Director Juninho across all French press this evening - more follows on Get French Football News.

Rudi Garcia launches scathing attack on Sporting Director Juninho in L'Équipe interview:

"For the match vs Monaco, he wanted to exclude Aouar, Cherki & Depay from the squad. Thankfully Aulas was firm & allowed for those 3 players to be at my disposition."

Rudi Garcia: "Juninho thought that Jean Lucas was better than Maxence Caqueret."

Rudi Garcia attacks Sporting Director Juninho:

"He has already got angry with everyone, with Bruno Cheyrou (Head of Recruitment), who he maybe saw as competition. With Vincent Ponsot in September too."

Rudi Garcia insinuates that Sporting Director Juninho wanted to relegate Rayan Cherki to the reserves.

The Rudi Garcia vs Juninho spat is an embarrassment for Lyon, but before discrediting the coach's narrative, it is worth noticing that the only players Tweeting support for the Sporting Director so far are the South American cache of players that Garcia says Juninho championed.

Rudi Garcia aggressively lobbied for Lyon to sign Kevin Gameiro, only for Sporting Director Juninho to realise that the reason he was doing so was because he shared an agent with the player, according to

@Romain_Molina

Reagovat
Langi

Nevim, co je to za kanal, ale “Juninho thought that Jean Lucas was better than Maxence Caqueret." …to by musel byt slepy

Reagovat
roman_tycka

Get football france na twitteru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Co to je za přestup? K čemu je třetí třicátník na stopera? ::confused:

Reagovat
smazaný uživatel

"posilu"

Reagovat
smazaný uživatel

francouzský Erich Brablenec

Reagovat
smazaný uživatel

384 zapasu ale z toho 65 ve 3. lize a 58 ve 2. .. nejlepsi vykony podaval 2-3 sezony zpet ackoli je pro Rennes oporou a bude to pro ne ztrata, nejak nepobiram co si od nej Lyon slibuje

Reagovat
Langi

OT: novym trenerem Lyonu bude Peter Bosz…jako za me pecka…nicmene co si pamatuju, tak v Dortmundu hral pomerne dost utocny hura fotbal zalozeny na pressingu…s deravou lyonskou obranou v zadech se mozna mame na co tesit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele