Luque: Chci odejít

09.08.2007, 16:55
Aktuality
Anglické dobrodružství Alberta Luqueho se zřejmě konečně chýlí ke konci. Kdysi velká naděje španělského fotbalu se již dva roky trápí v Newcastlu United, nyní možná konečně odejde...

Luque přišel do Newcastlu v roce 2005 za 9,5 milionu liber z Deportiva La Coruňa, nikdy si ale nezískal místo v základní sestavě "Strak". Vysvobození nepřišlo ani v zimě, kdy mu záchranné laso neúspěšně házel trenér PSV Eindhoven Ronald Koeman.

Luquemu nepomohl do základní sestavy ani odchod Alana Shearera, navíc mu přibyla konkurence. K Michaelu Owenovi a Ofafemi Martinsovi přivedl nový manažer Sam Allardyce Alana Smithe a Marka Viduku.

"Věřím, že již brzy budeme ve Valencii. Na tento týden jsem sjednal několik schůzek a očekávám řešení," vyjádřil se hráčův otec a agent v jedné osobě Rafael Luque k zájmu Levante.

Vedle valencijského celku se o Luqueho zajímá rovněž Feyenoord Rotterdam a i ten má slibné šance. "Toužím po odchodu z Anglie," naznačil sám Luque, že by se nebránil ani angažmá v Nizozemsku.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*Posy

Chudák

Reagovat
smazaný uživatel

Další z nekonečné řady fotbalových hvězd, které vyhasly dávno před třicítkou...

Reagovat
RMCF

Luqueho bych spíš nazval talentem, kterej pohasl dřív než stihl pořádně zazářit, než fotbalovou hvězdou, která pohasla před třicítkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Není on náhodou typ, co se zraní třikrát za dva dny?

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
HOST*Posy

tomu se se nesměj Kubi!

Reagovat
HOST*

albert je dobrej fotbalista a jeste dlouho dobrej bude jen mu nesedi anglicka liga ve spanelsku by se znovu ukazal nebio nekde jinde v anglii se neadaptuje jen tak nejakej hrac tqaky proto je to nejlepsi liga na svete

Reagovat
HOST*bistinko

Blablabla najlepsia liga na svete blablabla...Keby si napisal jedna z najlepsich,tak by som bol ticho...A podla mna sa ovela viac hracov zo spanielska presadilo v anglicku ako naopak...

Reagovat
sansiro

a proto za poslednich 20 let maji jen dva viteze LM a to ještě s neskutecnou haluzi

Reagovat
HOST*Fernandéz

Mno ve Feyenoordu by udělal docela slušnou útočnou dvojici s Maakayem.Přecejenom je lepší hrát o poháry v Nizozemsku než se plácat ve středu tabulky ve španělsku,navíc Luque zná Primera Division dost dobře a chtěl by asi zkusit něco jinýho.A s tim pohasínáním-To jsou tyhle fozbalisti z jihu.Ve svý rodný zemi září a jakmile přestoupí do klubu z premier league,zapadne do průměru a nástává pád talentu a těžko se z toho pak vyhrabává.je to škoda,kolik talntů už se v premier league utopilo

Reagovat
HOST*Mrazik

No podle mne tam ani jako talent nešel... Odkdy počítáš, že je ještě talent? A ve věku, ve kterém přestupoval, by už měl být hotový hráč. Prostě to nezvládl.. Ale v Deportivu hrál dobře, to se musí nechat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele