Lukaku se vrací do italské ligy, letos bude hostovat v AS Řím

31.08.2023, 12:30
Aktuality

Romelu Lukaku před sebou má další italské dobrodružství. S belgickým útočníkem se ani letos nepočítalo v Chelsea a řešením je hostování v AS Řím, kluby dnes vše oficiálně potvrdily.

Třicetiletý střelec během týdne dorazil do hlavního města Itálie, podrobil se zdravotní prohlídce a poprvé si zatrénoval s novými spoluhráči, dnes pak bylo vše oznámeno i oficiální cestou. Giallorossi útočníka získali na hostování, součástí dohody není opce na přestup.

"Nadchlo mě uvítání, jehož se mi dostalo ze strany klubu a fanoušků, díky tomu mám ještě větší motivaci. Jako soupeř jsem atmosféru na Stadio Olimpico velmi dobře cítil a vnímal," prohlásil Lukaku.

"Je příjemné vědět, že od dnešního dne jsem součástí AS Řím. Už jsem mluvil s majiteli a udělaly na mě dojem ambice klubu. Musíme tvrdě pracovat a růst zápas od zápasu. Já sám se nemohu dočkat, až nastoupím k prvnímu utkání," dodal.

Lukaku dříve dvakrát působil v Interu Milán a před dvěma měsíci se s ním znovu rozloučil, když nedošlo k prodloužení spolupráce. AS Řím dlouhodobě chybí zraněný Tammy Abraham, před několika dny tým posílil jiný útočník Sardar Azmoun.

Autor: Tomáš Pavlík / asroma.com

Komentáře (307)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele