Lucarelli se vrací do Itálie, posílí Parmu

15.01.2008, 17:10
Aktuality
Útočník Cristiano Lucarelli vydržel v Šachtaru Doněck pouhého půl roku. Na Ukrajině se mu nedařilo podle představ a zatoužil po návratu do Itálie. O letní EURO bude bojovat v dresu Parmy.

Nad Lucarelliho letním přestupem z Livorna do Šachtaru Doněck mnozí kroutili hlavou. Italskému reprezentantovi se skutečně ukrajinská štace příliš nevyvedla a bere zavděk návratem do Serie A.

O jeho služby nejvíc stála Parma, která Šachtaru zaplatí 5,7 milionu eur. Během 24 hodin se hráč podrobí lékařské prohlídce, podepíše smlouvu na tři a půl roku a přestup bude definitivně uzavřen. Ukrajinci na Lucarellim prodělají, jelikož v létě za něho zaplatili Livornu milionů osm.

Cristiano Lucarelli si na Ukrajině nedokázal dostatečně adaptovat. Do Itálie se chtěl vrátit také proto, aby byl víc na očích reprezentačnímu trenérovi Donadonimu, který bude sestavovat nominaci na EURO. Pokud 32letý útočník naváže na své výkony z Livorna, má velkou šanci se do Švýcarska a Rakouska podívat. Za Livorno ve 146 zápasech nastřílel 94 branek.

Autor: Radim Šantrůček / uefa.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vypadá tady na té fotce jako rozhodčííí

Reagovat
smazaný uživatel

Šachtar byla chyba, nevím co si od toho sliboval

Reagovat
M11

penize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nalejme si čistého vína soudruzi, ty peníze v tom sou, ale musíme vzít i v potaz, že Lucarelli pochází z Livorna a to je silně komunistické, dělnické město a bašta komunismu v Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si na to teda kap,co nam jeste povis??

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom aby se na ukraine neukazal zase pristi rok treba v dynamu az si zase bude chtit zahrat ligu mistru.S parmou si ji nezahraje na sto procent.

Reagovat
smazaný uživatel

že on nosívá 99 na dresu??

Reagovat
smazaný uživatel

ano v Livorne mal 99

Reagovat
smazaný uživatel

on isiel na ukrajinu pre prachy

Reagovat
Slejdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele