Lopetegui: Cílem bylo postoupit a to jsme splnili

28.02.2020, 15:00
Aktuality
Arsenal včera večer překvapivě nezvládl souboj s Olympiakosem Pireus a namále měla v Evropské lize také Sevilla. Španělský celek nedokázal rozvlnit síť rumunského celku CFR Kluž a až do závěru mu hrozilo vyřazení. Julen Lopetegui na bezbrankové remíze i tak našel pozitiva, tím největším je účast v osmifinále soutěže...

V Rumunsku se minulý týden zrodila remíza 1:1 a Seville tak k postupu stačil i bezbrankový výsledek. Ten se na několik desítek vteřin změnil v 88. minutě, kdy se prosadili hosté a jejich radost netrvala dlouho, brance totiž předcházela ruka jednoho z útočících hráčů a sudí nakonec trefu neuznal.

"Hodně jsme drželi míč a vypracovali si spoustu šancí, s každou neproměněnou příležitostí ale rostla víra soupeře a ten byl až do konce ve hře. Nebyli jsme dostatečně důrazní před bránou, kvůli tomu byla odveta vyrovnaná až do konce," hodnotil čtvrteční duel Lopetegui.

"Cílem bylo postoupit a to jsme splnili. Bylo to složité, museli jsme projít přes silného soupeře, který umí uplatnit své zbraně a už na podzim vyřadil Lazio. Věděli jsme, že budeme trpět a povedlo se nám postoupit," dodal.

Sevilla má hodně nahuštěný program a už v neděli na ní čeká souboj s Osasunou, po němž bude následovat těžké utkání na půdě Atlética Madrid. V lize se poté střetne v derby s Betisem a toto utkání orámuje první a odvetný duel Evropské ligy proti AS Řím.

"Teď budeme muset regenerovat. Máme v týmu hráče, kteří během jednoho týdne nastoupili ke třem zápasům a v neděli nás čeká další náročný duel. Je třeba být připraven," vyhlíží souboj s Osasunou.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nedavno som cital, ze sa Sevilla zaujima o Thiaga Alcantaru, ktory by mohol byt nahradou za starnuceho Banegu.

Bolo by pekne ho vidiet spat v Spanielsku a som rad, ze sa Sevilla zameriava aj na zvucnejsie mena. Asi zacinaju byt na tom ekonomicky dobre. Narazam hlavne na plat.

Reagovat
kattos

A proč by zrovna Thiago odcházel?

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago wants to return to Spain - AS.com, i ked asi sa tym nemyslela Sevilla.

https://en.as.com/en/2019/12/11/football/1576069370_500919.html

Reagovat
Hristo Stoichkov

Thiago bude moct jít prakticky kamkoliv a rozhodně se nepůjde zahrabat do Sevilly. Můžou zkusit srdcaře Rakitiće.

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago by hrál snad v každým klubu na světě, tak proč by chodil do Sevilly..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele