Lodi natrvalo odchází z Atlética Madrid, přestoupil do Marseille

14.07.2023, 22:33
Aktuality

Olympique Marseille dotáhl příchod Renana Lodiho z Atlética Madrid. Francouzský klub za pětadvacetiletého obránce podle nepotvrzených zpráv zaplatí 13 milionů eur...

Lodi v minulé sezoně pomohl Nottinghamu Forrest k záchraně v Premier League, přesto se vrátil do mateřského klubu, protože nedošlo k aktivování opce ve výši 30 milionů eur.

Brazilský reprezentant nakonec Colchoneros opouští za méně než polovinu uvedené sumy, na kontě má 118 soutěžních zápasů, v nichž si připsal šest gólů a deset asistencí.

Bývalý hráč CA Paranaense následuje Geoffreye Kondogbiu, jenž po stejné trase zamířil před dvěma týdny. Olympique rovněž aktivoval opce na Ruslana Malinovského (Atalanta Bergamo) a Amineho Harita (Schalke).

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (20)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Krásný přestup za krásné peníze. Tři sezony ve španělské lize, jedna v PL, člen širší repre nominace, zkušenosti v LM. Snad tu LM OM urve a bude tam konkurenceschopné.

Příjde mi že se ten monopol otáčí. Ještě nedávno měla Marseille 12 použitelných hráčů s poloamatéry na lavičce a hrála střed ligy a Lyon měl celkem nabitý kádr. Ted mi Marseille příjde ještě silnější než tehdejší Lyon (hlavně co se síly na přestupovém trhu týče + šířkou některých pozic) a za nás už budou hrát jen mladíci a hráči z Ligue 2. Plus ještě ted máme nějaký ban na přestupy kvůli sankcím od odboru nad mzdovými náklady nebo co, bude to srandovní měsíc a půl.

Reagovat
Ferax

No směrem dopředu u Marseille úplně nevím... Sanchez ještě oficiálně

smlouvu neprodloužil, pokud se nepletu, Vitinha se do toho ještě nějakou dobu bude dostávat. Ještě by to chtělo přivést fakt někoho do ofenzívy, takhle je to za mě málo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Určitě ofenzívu ještě posílit, četl jsem že OM chce někoho z trojice Taremi, Ben Yedder, Balogun

Reagovat
Ferax

Tak Ben Yedder je teď čerstvě obviněn z násilnění, tak u něj se ještě uvidí nějaká jeho budoucnost, ale jinak zajímavá jména

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
misinho7

Madridistas co hovorite ze asi zmenime formaciu?

Pri tom kvalitnom strede a hlavne tom pocte hracov co ma Carlo tak asi prejde na diamant co by davalo zmysel aj v pripade ze nepride top hrot. Je to trosku ale skoda lebo mat taky kvalitny tim a nepriviest top hrotaka nas moze stat tituly...

Reagovat
MarcoBanco

Ťažko povedat, utok ťahá Vini, tomu vždy sedelo, že tam pred ním bol ešte Benz, prípdne Rodrygo.. neviem si to predstaviť ak by boli v predu len oni dvaja.. Žiadne čisté krídla, ani čistý hroťas - len niečo medzi.. ak by som videl nejaký zápas s takymto rozostavenim hodnotilo by sa lepšie.. ale ktovie ak nikto už nepride, či sa s Joselum počita do zakladu alebo lavka

Reagovat
Sigma Olomouc

Asi diamant. Ale jestli přijde Mbappe, tak asi 433

Reagovat
Mateo16

Je to uplna blbost , fungovat to nebude , nefungovalo to minuly rok a nebude to ani teraz. Akurat si to odserie Rodrygo

Naviac Bellingham bude 1 rok na pozicii , na ktorú sme ho ani nekupovali. O rok ked odide Modric budeme tam kde teraz. Kto bude hrat na jeho pozicii ? Ked Jude bude hrat niake AM , Guler RW

Reagovat
romeo351

A co je Bellinghamova primární pozice vlastně?

Reagovat
romeo351

Mně tam do toho prostě perfektně zapadá ten Kane, nemůžu si pomoct

Jenže jde a čeká se evidentně pouze a jedině na Mbappého

Reagovat
misinho7

velka skoda..ten by tam sadol naramne no..

Reagovat
romeo351

Tak Perez se na to taky dívá z pohledu, že přecejen už má 30 let. A i když je parádní hroťák i s excelentní rozehrávkou, furt to není hitmaker jako Kylian a nebo Vinicius, když jde do kličky..

Taky je možný, že na střed půjde prostě jen Rodrygo a napravo Valverde a bude to klasika 433

Jinak očekávám u Viniho v následující sezoně další brutální hate s fanoušky a jeho odchod za 120m do Anglie (můj tip )

Reagovat
Leo Rekordman

A Joselu je v každom prípade na lavičke? Ja si myslím, že ak by iný hrot neprišiel , tak on ak by mal dobrý servis, na ľavo Vini a na pravo Rodrygo,tak by dal veľa gólov

Reagovat
romeo351

Nejsem žádný velký fans Realu a Joselua navíc vůbec neznám, avšak příjde mi jako klasickej back-up příchod. Zvlášť když ještě zůstává Carlo

Reagovat
Moshe Dajan

Pojede do Marseille na Lodi?

Reagovat
Phillipinho

N a ten jeho gol na 2:2 v zaveru posledniho ligovegho zapasu proti Osasune asi zadny z fanousku Atletica nezapomene Skoda, ze proste smerem dozadu to od nej neni dostatecne dobre, proto ho Cholo tak trochu odstrelil.

Nicmene 13 milionu euro plus 20 mega z dalsiho prodeje je solidni deal. Diky za vse

Reagovat
Seydou Doumbia

snad si myslel 20% a ne mega

Reagovat
Phillipinho

Jo sorry

Reagovat
Seydou Doumbia

to by jinak byla solidní smlouva

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele