Lo Celso bude i nadále hostovat z Tottenhamu ve Villarrealu

15.08.2022, 13:20
Aktuality
Villarreal se může i pro letošní ročník spoléhat na Giovaniho Lo Celsa. "Žlutá ponorka" se dohodla s Tottenhamem na prodloužení hostování bez předkupního práva...

Lo Celso se vydává do známého prostředí, ve španělském klubu byl zapůjčený již ve druhé polovině minulé sezony a kromě jiného pomohl k postupu do semifinále Ligy mistrů.

Argentinský reprezentant nefiguruje v plánech manažera Antonia Conteho, proto bylo jasné, že Spurs znovu opustí, kromě Villarrealu se dostal do spojení se Sevillou a hlavně Fiorentinou. Nakonec však 26letého záložníka ulovil starý známý, a to navzdory tomu, že opět není součástí dohody opce.

Rodák z Rosaria na evropské scéně začal v Paris Saint-Germain, s nímž vyhrál dva mistrovské tituly a řadu pohárových trofejí. LaLigu kromě "Žluté ponorky" hrál také za Real Betis.

Autor: Jiří Vojík / mundodeportivo.com

Komentáře (104)

Přidat komentář
Mastný Chobot

Manchester United are now considering a move for Leicester's Jamie Vardy.

[The Athletic]

Chceli niekoho mladsieho za Ronalda, Vardy je mladsi o 2 roky

Reagovat
jk

Ten skok z mladých nadějí Eredivise na veterány je fakt bizár.

Reagovat
krisa

tam je solidní panika koukám. Prodat jim Pépého, když už nad ním teda Arteta zlomil hůl a nikdo ho nechce

Reagovat
VasAFC

Ti jsou tak v piči, že už by mi jích začlo být i líto, ale pak si vzpomenu na ty sračky co tu blili jejich fans na začátku 10s a zase se tomu jen zasměju

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
O.Giroud

Aj toho chceli urcite uz od zaciatku

Reagovat
Miguel19

Já zase četl o Icardim

Reagovat
herbage

to by bylo fajn. Mít v týmu hráče, kterého zastupuje jeho matka a dalšího, kterého jeho manželka, by bylo TOP

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi má velkej potenciál boomu. Postavit to někde na něm, tak to bude zabiják.

Reagovat
Taarabt_QPR

Souhlasím...ten hráč to v sobě rozhodně má...ale pochybuju, že se to podaří v MU

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoby u United silně pochybuju, že by tam mohl někdo zářit. Ten klub zabíjí uplně všechny bez rozdílu, i trenéry.

Reagovat
Taarabt_QPR

oni nejsou schopni kompletně překopat osu týmu... to je pak těžký ... když hraje Maguire, Fred a McTominay. Co potom chceš? Tam může zůstat snad jen Bruno a toho jsem taky dlouho neviděl, takže nevím

Reagovat
Seydou Doumbia

Ikardy je hlavně hroznej sráč a dle mého po vysedavani na lavičce Pesgay už na tuto úroven nemá, max nějaká Monza, Bologna a podobný týmy...na United už ne

Reagovat
pobody's nerfect

United jsou momentálně na úrovni Bologny

Reagovat
Seydou Doumbia

výsledkově jo, ale to není vždy v přímé uměře k sílé kádru, finanční síle a mediálnímu zájmu atd

Reagovat
krisa

Vardy by byl skvělá posila pár let zpátky ovšem i tak to nezní tak strašidelně jako Rabiot

Reagovat
janinho

tvl, oni fakt nemaju plan B... to ich vedenie je neskutocne amaterske. v niecom ten saso Neville bude asi mat aj pravdu.

Reagovat
bbbauch

No v tom hodnoceni mel pravdu snad ve vsem, to se vi uz roky, ze celej ten sportovni usek proste stoji za hovno

Reagovat
janinho

akurat ze ten tim skladaju treneri a treba povedat ze MU ma uz horsi net spend nez City... proste davaju do kadra viac nez ktokolvek iny a aj tak tam stred zalohy hra McTominay a Fred. neriesim kolko si Glazerovci z klubu vytiahli ako z prasiatka, len proste ze ti treneri (aj ti co dostali cas) s tymi peniazmi co dostali nalozili na <>. takze musia zobrat cast zodpovednosti aj oni.

Reagovat
bbbauch

No prave proto tam meli bejt lepsi lidi/DoF v tom sportovnim useku, aby se zajistila nejaka kontinuita. Takhle kazdej trener skladal defakto tym na uplne jinej styl hry a kazdej mel priority pro kadr nekde jinde. Jinak doted tam do toho stredu byl jeste Pogba a Matic. Ty snahy o to vyresit stred tam byly, ale vzdycky to stalo za hovno. Schneiderlin, Fellla atp

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně neměli nachystaný seznam posil, Roncek jim udělal čáru přes rozpočet, tím, že chce odejít. Určitě to nepřispělo ani pohodě v týmu, když tohle takový hráč udělá. Teď jsou zoufalí a potřebují prostě někoho přivést, bohužel aktuální stav odrazuje všechny potenciální posily, jestli dotáhnou Rabiota, Vardyho a podobné hráče tak budou hrát tak o desáté místo...

Okamžitě přivést TOP DM, Maguire na lavku, místo něj Varane, zbytek hráčů se musí urychleně vzpamatovat - Sancho, Rash úplně mimo, to i ten CR7, ale to je spíš tím, že tam hrát nechce.

Reagovat
Busby babes

tak jako oproti Ronaldovi to bude upgrade do toho pressing systemu co ETH chce hrat. ale jinak

Reagovat
mithro

uz je cas na panike? ci si to nechame na utorok rano o tyzden

Reagovat
Busby babes

jeste pockej, at si to nevyplytvas moc brzy. ono to pak udrzet az do konce prestupaku...

Reagovat
Seydou Doumbia

klid pořád je ještě volnej Kavani

Reagovat
Kily

tohle hrozně zavání vycucnutím z prstu

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

A Sporting director once said to me: “don’t believe anything anyone says during the transfer window: they are all lying…including me”.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak ono ted si média vymyslí cokoli jen aby vydělali další prachy, united jsou dobrý terč na toto...ted se dá věřit maximálně tak tomu že Glazerovi smrdí předkožka

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu škoda, že se o něj nezačali zajímat dříve v tomhle přestupovém období. Vardymu bych nějaký lepší tým přál a myslím, že i pro United by dával smysl. Teď už je to ale nereálný, protože Leicester by bez něj a Fofany spadl do druhé ligy.

Reagovat
Dawon

Tohle by ale ve finale z tech vsech variant na stole byla asi ta jednoznacne nejlepsi Coz je teda asi samo o sobe trochu smutne prohlaseni, ale verim ze Vardy by to aspon odjezdil, do toho stylu co chce Ten Hag hrat by zapadal a goly porad taky davat umi. Pokud by se mel nejak rotovat s Martialem, tak bych si to i dokazal predstavit.

Ale samozrejme je ta nase uchylka na prestarle hroty za zenitem uz skoro az komicka. Bohuzel kdyz uz je v tuhle chvili asi celkem jasne, ze zadnou lakavou mladou variantu neulovime, tak co nam zbyva no.

Tohle vsechno ale teda pisu za predpokladu, ze by ho lisky pustily za nejake drobaky, jinak by to zas bylo naprosto na facku.

Reagovat
Busby babes

Ruud vypada, ze je porad jeste celkem fit... pokud neprejdou pres Rangers...

Reagovat
iamek

Kezby to vyšlo za nějakou rozumnou sumu <3

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/pkwestel/status/1559190052567191552

tohle je dobrej point.

Vardy has a tremendous goal scoring record against all the top teams. Why? Because he's really good at running behind defenses and those are the teams that will consistently give him the kind of space in behind.

Guess who else has this exact resume?

Marcus Rashford

Reagovat
tuny

My ty odchody fakt neumíme, budeme ho posílat po hostováních než bude mít rok do konce smlouvy a pak ho pustíme skoro zadarmo?

Toho samého se bojím u Ndombeleho, proč ho nevnutíme třeba do United, byl by jejich nejlepší CDM/CM a na to, že je to línej kokot by si zvykli, však měli Pogbu.

Winks je pak stejnej případ. Na hru o top4 to není, ale ozkoušenej relativně kvalitní angličan v nejlepších letech... buď nějaký nováček nebo třeba everton by po něm mohl sáhnout za nějakou libru...

Reagovat
smazaný uživatel

Winks súhlas. U Ndombelého a Lo Celsa sa musíme zmieriť asi s tým, že je to +100m libier vyhodených oknom a len zmierňovať dodatočné náklady tým, že niekto pokryje aspoň časť ich miezd.

Reagovat
janinho

jj, pokial sa na nejakom hostovani neukazu ako top hraci, tak treba vyuzit kazdu moznost sa ich zbavit. pritom ten Ndombele ma podla mna obrovsky potencial, ale hlavu ma tak akurat na francuzsku ligu.

a za toho Winksa nedostat aspon 20m je normalne na facku. videl som ovela horsich hracov v horsom veku prestupovat za vyssie sumy. navyse je anglan, takze som si isty, ze zaujem by tam isto bol. ved to bol anglicky reprezentant ffs. 26 rokov, takze najlepsie roky pred sebou. kluby ako NUFC alebo Everton by ho mali brat okamzite.

Reagovat
smazaný uživatel

Situácia okolo Winksa mi príde dosť nejasná. Nečítam žiadne špekulácie a ani netrénuje s tímom. Kto vie, čo sa tam deje. Možno ponuky aj sú, ale sám hráč váha alebo nechce prestup?

Reagovat
janinho

ja zase nechapem tu situaciu s reguilonom... nehovorim, ze je to najlepsi lavy bek v anglicku, ale v com je o tolko horsi od sessegnona ze mu udajne zakazali trenovat s 1.timom? v LL sa v seville dostal do zostavy roka a za spurs tiez podla mna nehral vobec zle. je to lepsie dopredu ako dozadu, ale ked jeho kvality porovnam s takym sessegnonom alebo daviesom, tak podla mna urcite nie je horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas. Asi v tom budú nejaké interné nezhody s Contém? Ktovie. Tiež nerozumiem preferovaniu Sessegnona. Ja osobne v ňom nevidím nič, prečo by mal hrať u nás základ. Sessegnon a Emerson boli naše najväčšie slabiny počas druhej polovice minulej sezóny a dúfal som v ich uprgade. Čakám a dúfam, že od ďalšieho kola uvidím v základe Perišiča a časom dostane šancu i Spence na RWB.

Reagovat
Cobra

Nezapomínal bych na Dohertyho, který měl konec minulého roku naprosto luxusní a po dlouhé době jsme měli beka na úrovni Walkera/Trippse, škoda toho zranění. Nechápu, že nezačal jako jednička tuto sezónu.

Reagovat
janinho

on este stale nie je fit?

akoze ten predaj trippiera levymu neodpustim nikdy. mal 1 zlu sezonu a on sam si v kazdom rozhovore uznal ze hral zle a ze zamaka aby sa to neopakovalo. a za drobne ho predame a minieme X krat viac na turistov typu aurier, doherty, emerson a neviem koho dalsieho... mali sme anglickeho reprezentanta v idealnom veku. walker chcel odist, ale trips chcel ostat.

za mna taki hraci ako emerson, sessegnon a dalsi nemaju v zaklade timu ktory chce hrat o spicku co hladat. sessegnon bol velky talent, ale nikdy ho nenaplnil. on aj emerson vedia nieco urobit dopredu, ale dozadu su priserni.

tiez dufam, ze ten perisic ked bude match fit tak pojde hned do zakladu. a doherty... uvidime. horsi ako emerson nebude, ten nema podla mna takmer ziadnu hernu inteligenciu.

Reagovat
matZz

Reguilon je tragéd, který umí jen běhat a na beka má lehce nadprůměrný centr, jinak jeho fotbalová inteligence je úplně nulová. Do týmu který nehraje na brejky téměř nepoužitelný.

Reagovat
janinho

zaujimavy nazor

Reagovat
FUnk

lo celso je, ale mimo ostrovy super hracik, bohuzel u nas mu psenka nepokvete.

Ndombele je jina, ten by mohl hrat vsude kdyby chtel, ale je tupohlav a nikdo ho asi nebude chtit...

Reagovat
matZz

Nemyslím si, že Ndombele ma problém v hlavě, spíš s fyzickou hrou na ostrovech, věřím, že ve Španělsku nebo Itálii bude kralovat. Problém je taky ten jeho obří plat, ty týmy mimo úplnou špičku mu nabídnou tak čtvrtinu toho co bere teď.

Reagovat
jk

Winksyho mám rád. Sice je v tom týmu k hovnu ale zvykl jsem si na nej, asi jako UTD na Pogbu. Ale četl jsem o něm, že už několikrát mohl odejít, Spurs by se ho i rádi zbavili ale on do toho hodil vidle, že radši bude sedět.

Reagovat
matZz

Winks byl měl jit někam mimo ostrovy.

Reagovat
Phillipinho

Jestli jeste dorazi Sadiq nebo Cavani a udrzi Pina s Danjumou, tak je to za me jasnej kandidat na 4. misto v lize. To by Monchi v poslednich dnech prestupaku jenom tezko trumfoval…

Reagovat
Jkb

Mají bordel v kabině a přivedou Rabiota, to dává celkem smysl. Za rok a půl bude dělat peklo v kabině on. Ještě toho Icardiho, borec co neudělá krok navíc, nehodí se do mezihry, naprostej ideál do toho systému. Super posily pro druhou půlku tabulky

Reagovat
r.mrazik

v Juve bordel k kabine nedela ne? teda aspon na athleticu psali,ze pracuje prikladne a problemy s nim nejsou

Reagovat
Jkb

Stávkoval, když mu chtěli snížit peníze kvůli Covidu, potom problémy s PSG, s něma se i soudil, a ještě něco s reprezentací. Hráč je to vynikající, ale rozhodně to není charakter, který by si do kabiny přivedl Pep nebo Klopp.

Reagovat
r.mrazik

ok. to PSG jsem vedel, ale to v Juve jsem nezachytil...

Reagovat
Jkb

Je to vynikající hráč na hřišti, dobře fyzicky vybaven, silný s míčem, slušný bez něj, dobrej věk, zkušenosti. Problém je jeho máma co mu dělá agenta, to je ženská co nadávala Mbappému otcovi, brutálně na peníze zaměřená, proto chce smlouvu na 3 roky a pořádnej plat a v momentě kdy se synkovi něco nebude líbit, bude dělat peklo.

V dnešním fotbale je důležité mít dobře poskládaný tým i skrz charakter hráčů, mít kabinu planou přeplacených egoistů, uplakánků, sobců, vede k toxické kabině a když mají velké platy, těžko se jich kluby zbavují.

United by měli začít hledat vhodné hráče pro dlouhodobý projekt, dát šanci odchovancům, začít čistit kabinu, přivést Pochetina, ten má zkušenost s přestavbou, i s Anglií. Hag není dobrá cesta.

Reagovat
r.mrazik

Hag stavel tym v Ajaxu,takze bych to tak cerne nevidel...

ohledne Rabiota fakt nevim,neznam ho...akorat to,ze dela bordel jeho matka...ale kdyz si vezmes tehdy Raiolu,tak ten byl mozna jeste horsi...nejspis

jinak me se Rabiot do MU taky nepozdava...

Reagovat
Jkb

S tím Ajaxem bych si nebyl tak jistý, skvělou práci tam dělá van der Sar, ještě s Overmarsem než ho vyhodili, k tomu akademie, skvělej skauting. Ajax má vynikající klubovou strukturu, kdežto United tam nemají dobré lidi, když si vezmeš kdy naposledy přivedli nějaký špičkový talent o kterém nikdo nevěděl, nebo kdy naposledy vytáhli Top hráče z akademie?

Pochetino by byl skvělá volba, rozhodně by nedostal 4:0 od Brentfordu.

Hag ztrácí kabinu, to se bude špatně zpravovat, nové hráče mu nejsu schopni dovést.

Reagovat
r.mrazik

Jenže tak to můžeš napasovat na všechny...

Poche tam měl Levyho, Conte Paraticiho (nebo jak se jmenuje)

Pepek tam má toho z Barcelony

Neříkám, že Poche by nebyl lepší...to se nedozvíme, ale Ronaldo by rozumnější nebyl a kdo ví, jak by to bylo s posilami, jestli by to nebyla stejná hrůza

Reagovat
Jkb

Paratici přišel loni, předtím dělal v Juventusu. Měl tam Levyho, to máš pravdu a i s takovým oslem dokázal vybudovat slušnej tým, dal šance mladým odchovancům, hrál slušnej fotbal.

Ronaldo je jen jeden z problémů, ale ten Hag ho neřeší, celé léto se spekuluje o jeho odchodu a on ho stejně nechá hrát i přes jeho chování, Pochetino dal šanci Kaneovi když tam měl Soldada za 30 mega, což bylo tenkrát hodně peněz, zariskoval a vyplatilo se mu, ten Hag takovou odvahu nemá.

Reagovat
r.mrazik

Protože náš odchovanec, který by místo Ronalda hrál, je ve vazbě

Reagovat
Jkb

OK, dostal jsi mě.

Reagovat
Busby babes

+ jedinej dalsi hrot se zranil.

on si tady vysnil nejakej scenar, kterej moc neodpovida realite a podle toho jede. Jak ma ten Hag jako resit Ronalda, kdyz ho nikdo jinej nechce? zadnou nabidku jsme nedostali.

Reagovat
tuny

Reagovat
Busby babes

privest Pochetina.

Reagovat
Jkb

Nechat si ten Haga

Teď vám naloží Liverpool a bude sranda co s váma udělá Soton, když vaši hráči budou stejně připravení jako v prvních dvou zápasech.

Reagovat
Seydou Doumbia

hlavně united jsou ted prostě posraný klub, tam i kdyby přišel simeone, konte, pep, klop tak tam neudělají zázraky přes noc...a hlavně nevím proč by tam pořádný trenér chodil do tak toxického klubu, kde stojí všechno za piču...loni měli united mít vyřešený kádr po příchodech top posil jako sancho a varane a nakonec ten tým stojí furt za piču (ještě více) trenér je jen špička ledovce, klub je prostě ve sračkách od majitelu, hráču, nastavení, mentality...

Reagovat
Busby babes

hlavne teda Pochettino neco podobneho zazil jednou v kariere, ve Spurs a nijak to otocit nezvladl, naopak to byl jeho konec...

Reagovat
Jkb

Tam mi to přišlo jako jiná situace, oni potřebovali 2-3 hráče aby mohli hrát o ty příčky na které měli ambice. Jinak Pochetino trénoval i v Espanyolu, Southamptonu a dělal tam dobrou práci. U slepic zvládl udělat přestavbu a hlavně díky němu byli tam nahoře.

ten Hag to háže na hráče, před novinářema, dobrej trenér by to vzal na sebe a vyřizoval by to za zavřenýma dveřma, tohle mu u těch hráčů nepomůže a ano ti hráči za moc nestojí, nebo spíš stojí ale v určitých stylech hry, které třeba hráli předchozí trenéři, ale lepší hráče United momentálně nemají, rozhádat si kabinu po druhém kole, poštvat na ně fanoušky, víc podporovat tu toxicitu, to je cesta jedním směrem, Pochetino je asi nejlepší volba, protože on dokázal přesvědčit i fanoušky Tottenhamu, že mají na to něco vyhrát. Ale ne, opravdu je to trenér, který buduje, plus hraje slušnej fotbal.

Reagovat
Busby babes

ale ja nerikam, ze je Pochettino spatnej, ale pokud tu rikas, ze bychom meli vyhodit ten Haga a vzit Pochettina, tak je to proste uplna blbost. Ten Hag taky delal dobrou praci vsude kam prisel.

No ano, Spurs tenkrat nikoho neprivedli, ale Pochemu se ta hra uplne rozpadla, tym se dostal do prvni velke krize pod jeho vedenim a Poche to nezvladl zvratit. Proc bych mel verit tomu, ze by neco podobneho dokazal s nasim tymem?

Co ten Hag haze na hrace proboha? to je smesny, co tu rikas.

Reagovat
Jkb

Jo dostal United na poslední místo v tabulce , skvělá práce od něj, to oceňuje většina fanušků

Reagovat
Busby babes

jako vazne chces hodnotit praci trenera po dvou zapasech? Pochettino nedokazal s PSG vyhrat ligu.

Reagovat
matZz

problém United není trenér. Ten Hag začal dělá práci, na kterou si ho najali. to, že to nebude fungovat bylo jasný asi tak úplně všem, kromě lidí ve vedení ManU.

Reagovat
J0EL

...a Busbyho

Reagovat
Busby babes

a Pochettino by to zmenil jak presne?

Reagovat
Busby babes

tak jako nevim, ale divit se hracum, ze chtej po klubech, ktere vydelavaj miliony, aby snizili plat, co maj ve smlouve a kdyz odmitnou, prezentovat to jako, ze delaj problemy... nevim. porad ho nechci, ale tohle je divny

Reagovat
r.mrazik

Souhlas. Jen v době Covidu to bylo prostě nutný a jestli s tím souhlasili všichni...

Reagovat
Busby babes

nebylo to nutny ani v dobe covidu, zvlas u tymu jako Juve. to, ze si hraci treba i v PL snizily platy vedlo k jedinemu: majitelum zbylo vic penez.

Reagovat
r.mrazik

To bych tedy neřekl. Vypadnutí příjmu bylo obrovský a ty kluby končily v minusech.

Se podívej na Barcelonu, jak to s ní zacloumalo. Nebo teď na Chelsea jak byl článek na swissu

Reagovat
Busby babes

Barcelona je klub s nejvetsima prijmama ze sportovnich klubu na svete. Ze to dovedli, kam dovedli, je opet blbost jejich vedeni a ne tech hracu, ze jo.

kazdopadne pointa je, ze rikat o hraci, ktery jen chce aby se dodrzela smlouva, ze je to zmrd, mi prijde ujety, kdyz ho o to zada clovek, jehoz majetek je 100x vetsi. Agnelli neni zadnej chudak.

Reagovat
r.mrazik

Když to udělá zbytek týmu....plus navic Covid...plus ti hráči berou miliony.

V některých klubech si snížili platy, aby nemuseli vyhodit jiné zaměstnance.

Že je agnelli bohatý neznamená, že by měl dotovat další milionáře, když je potřeba udržet klub před krachem.

Reagovat
Busby babes

again, hraci jsou milionari, ale miliardar jim rika, ze je treba setrit. a pointa je, ze Juve je klub, kteremu krach nehrozil. Tohle dava smysl u klubu mimo spicku ve spanelsku, italii a tak, ale ne u velkoklubu jako je Juve.

Reagovat
r.mrazik

mnojo, museli milionari setrit,aby nevyhodil zamestnance

on fiat taky nebyl na tom ruzove...nebyli to jen oni,kdo prisel o penize

Reagovat
j_mrazik

Jinak mám už delší pocit, že kluby druhého a třetího sledu už nejsou "odpadištěm" pro ty hráče, kteří se neprosadili v top6. Častokrát radši dají raketu za někoho zahraničního, než za hráče ozkoušeného ligou. Tihle přeplacení hráči potom nejdou na odbyt a kluby jsou rády, že se jich zbaví aspoň tak, že někdo převezme plat. Možná je to na zamyšlenou, jestli jsou ty platy a přestupní částky opodstatněné.

Je vůbec nějaký mega přestup, který by se fakt vyplatil? Většinou to skončí průserem a je větší šance, že se hráči za střední částky a střední platy vyšvihnou nad tyhle drahý hvězdy.

Reagovat
Mastný Chobot

Skoro vsetky liverpoolske okrem Keitu vysli zatial

Reagovat
Bandita_Harry

Este Ox, ale je to zraneniami, nie zlym vyberom hracov alebo ich pristupom to sa neda predvidat bohuzial

Reagovat
r.mrazik

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_expensive_association_football_transfers

koho bys rekl,ze se povedl z TOP 20?

Mbappe, Felix, Ronaldo do Realu, Bale, Dijk, Suarez?

teda treba jen 6 hracu?

Reagovat
fenixLFC

Z top 26 (po zidanea) len mbappe (aj to v sranda lige), vvd, suarez, lukaku do interu a ronaldo do realu. Takze 5 z 26

Reagovat
r.mrazik

ok, ja bych tam videl i felixe a balea...

lukaku se interu taky vyplatil...sice nakonec i jinak nez doufali

Reagovat
fenixLFC

felix urcite nie, ten sa strasne dlho hladal a aj tak v tom style to enbolo ono. poslednu sezonu sa uz chytil viac ale stale to podla mna nie je na tu sumu. a bale sice vyhral toho x ale ze by si real povedal ze za tie prachy on sam stal...lukakua pisem, ten im uz predtym vystrielal titul

Reagovat
r.mrazik

Ty jo...si vem, kolik Bale dal gólů a kolik jich dal ve finále...

Bale se rozhodně vyplatil.

Felixe ti nechám.

Reagovat
Jordi Alba

Wtf Felix? To je úroveň Dembélého a Griezmanna. Pár povedených zápasů za rok.

Reagovat
r.mrazik

Můžeš si ze seznamu vybrat hráče dle libosti

Reagovat
Jordi Alba

Mbappé do PSG, van Dijk do Liverpoolu, Suárez do Barcelony, Ronaldo do Realu, de Bruyne do City.

Reagovat
GrimeBaller98

Dobre udelal, aspon nemusí hrat pod tím dementnim magorem a za nejodpornejsi tym historie PL

Reagovat
matZz

Ty mas asi velkej komplex, že

Reagovat
GrimeBaller98

What do you think of shit?

Tottenham

Včera jste se zas převedli,ubozaci.

Reagovat
matZz

wow, to je joke jak ze základky!

Reagovat
Felitel

Reagovat
CHONG

https://www.bilybalet.cz/ancelotti-po-almerii-davide-mi-rekl-aby-primy-kop-zahral-alaba-tak-jsem-ho-vystridal/

Davide mě fakt baví, žádný protekční synek, co se veze s tátou, jsem na něj zvědavý jako na hlavního trenéra.

Reagovat
Busby babes

tvl, kdo to pise, to je strasnej styl.

Reagovat
Jordi Alba

Pravděpodobně ten Davide.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Paradoxní je, že hostuje v lepším klubu než je jeho mateřský.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele