Liverpool získal řeckého obránce Tsimikase

10.08.2020, 20:34
Aktuality
Řecký obránce Kostas Tsimikas je novou posilou anglického Liverpoolu. Za čtyřiadvacetiletého levého beka by měli Reds zaplatit Olympiakosu Pireus 13 milionů eur. Řecký reprezentant podepsal smlouvu na pět let.

"Jsem velmi šťastný a velmi hrdý na to, že tady teď mohu být. Je to opravdová čest. Udělám všechno pro to, abych tu uspěl. Pro mě je Liverpool největší klub na světě," řekl Tsimikas, který do mužstva přichází jako konkurence pro dosavadní jedničku na levé straně obrany Andyho Robertsona.

Za Olympiakos Tsimikas nastoupil od roku 2015 v součtu všech soutěží do 86 zápasů. Kromě toho hostoval v dánském Esbjergu a nizozemském Tillburgu.

"Sledovali jsem ho delší dobu a jsem velmi rád, že se k nám připojil. Perfektně do našeho týmu pasuje. Je to hráč s vítěznou mentalitou. Má zkušenosti z domácí scény i Ligy mistrů, kde se mu podařilo uspět. Ale pořád chce víc - stejně jako my všichni," řekl manažer Liverpoolu Jürgen Klopp.

Autor: Jiří Fišara / bbc.co.uk

Komentáře (337)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele