Liverpool se moc vymlouvá, jsou to špatní mistři, řekl Keane

08.02.2021, 10:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (275)

Přidat komentář
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Agent z Melmacu

to fakt povedal Klopp že brankár mal možno promrzlé nohy?

Reagovat
Nuno čomes

Jestli jo, tak větší šílenost jsem neslyšel

Reagovat
t0mmy33MCFC

zkusene jsme ho v prvni pulce neprohrali... ale v te druhe uz se zahrat mohl

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jsem rád, že i od Keana se dá dozvědět něco smysluplnýho.

Reagovat
Remt

Kazdy ma čas od casu svetly okamzik

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
kilobyte

Překvapil.

Reagovat
Bakary3

Jako nakládá jim dobře.

Asi by se fakt měli trošku zamyslet a makat.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
icka

Reagovat
eibe

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bucky

Mě pobavil tenhle jeho "now I'm dead inside" moment.

https://twitter.com/socceram/status/1340310926269042691

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Zark

Zase tenhle neúspěšný trenér - expert kritizuje

Reagovat
Rezan

neúspěšný trenér, ale vynikající fotbalista a skvělý lídr. Má právo kritizovat.

Reagovat
krisa

ještě označení dobytek/hovado by na něho sedělo

Reagovat
Psy_cho

Co Angličan, to "super" fotbalista, nejlepší na světě a pak přijedou na MS či ME a dokážou velký h..no. A tenhle bezmozek může dělat lídra - léčebny, maximálně.

Reagovat
Vsadim gule

Je to Ir ty pako..

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Psy_cho

To si tam dosaď cokoliv z ostrovů.

Reagovat
Neutron

po prve je to Ir, po druhe to bol lider par excellence, akeho by v klube chcel mat kazdy a po tretie to bol aj skvely futbalista, podla tvojej logiky boli teda aj Shearer, Gerrard, Giggs...totalne hovna lebo na MS ci ME picu dokazali...zato Giroud je top futbalista pretoze je to majster sveta...spravne?

Reagovat
Psy_cho

Hlavně to byl kripl a jen náhodou nikoho nezabil, ty jeho fauly byly na ukončení kariéry soupeře. A ještě byl u každé "rvačky". Za další, nikde jsem nepsal hovna, ale lepší ligový hráč. Když nejsi mistr světa či Evropy, tak nejsi legenda. V klubu ať si toho vymrdance chválí jak chtějí. Já když vidím jeho jméno, tak vydím debila, co dělá prasácké a zákeřné fauly. A v hlavě se mu honí je průvan.

Reagovat
Neutron

To nie je potom legenda ani Messi by si si rozumel s Valloirem

Reagovat
Psy_cho

Ne není. Maradona je vyšší level.

Reagovat
Neutron

Mysli si co chces.

Reagovat
JohnKoul

Kritizovat má právo každý. Zda to má být od některých, zvlášť od takových, kteří byli schopni úmyslně zranit protihráče, bráno jako relevantní, to už je na pováženou.

Reagovat
Neutron

a to ako spolu suvisi ty vole

ja tu Roya nejdem nijako obhajovat, ale za to, ze bol hovado na ihrisku tak nemoze mat nazor pripadne by jeho nazor mal byt irelevantny, hej?

Reagovat
Zark

stejný jako u nás ve vládě

Reagovat
eibe

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp robí stále tu istú chybu už od Borussie. Poskladá (úzky) tím z mladých, dravých hráčov, následne ich 2-3 roky preťažuje, točí ich s hráčmi na lavičke minimálne, prídu zranenia a začne sa mu to rozpadať. Treba si položiť otázku – čo je lepšie, dávať hrať častejšie aj slabších hráčov a kombinovať zostavu alebo preťažiť svoje kone a následne ich vystaviť prinajlepšom vyhoreniu, únave a v tom horším prípade aj zraneniam?

Keď sa do toho pridajú chamtiví Yankees, neochotní investovať do kádra, vznikne z toho kríza daných rozmerov.

Pred sezónou som diskutoval s kamarátom (Pasha a pozdravujem), že keď Klopp nebude viac rotovať zostavu (aj napriek potenciálnej ne-kvalite na lavičke) skôr či neskôr sa nám to vypomstí. Tento tím s kvalitnou kostrou potrebuje doplnenie ako soľ a následne lepší man-managment a striedania hráčov, širší káder a trpezlivosť.

Reagovat
Bakary3

v tom Dortmundu to byl masakr, dyť byli snad skoro na padáka.

Byl jsem zvědavý, jestli se z toho poučil, ale moc to nevypadá.

Někde jsem četl, že trenér týmu, který dělal tituly, třeba vždy po sezoně i nějakýho důležitýho hráče pustil, jednak tím okysličil tým a zároveň dal najevo, že nikdo nemá místo jistý a musí se makat dál.

To pod Kloppem není, ta základní 11 si je asi skoro jistá svým flekem a přecejen se to časem na motivaci a nasazení musí projevit.

Reagovat
iamek

Nepsal to Alex ve své knížce? Že žádný hráč si nikdy nesmí myslet, že je nedotknutelný?

Reagovat
Bakary3

Já ti mám pocit, že to bylo zrovna o někdejším trenérovi Liverpoolu

Ale nechci kecat, nezapamatoval jsem si to jméno, utkvěla mi jen ta myšlenka

Reagovat
Bandita_Harry

Hodgson

Reagovat
icka

Tusim o Beckhamovi.

Reagovat
Agent z Melmacu

presne tak

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

odepíšu jak se k tomu dostanu, trochu jsem tě zanedbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Talker

Tak on je tohle průser i téhle sezony - ty zápasy jsou namačkané víc, než kdy dřív, nebyla pořádně pauza ani příprava, k tomu máte haldu zraněných.

Ideální čas na to, aby to byl průser. Sice jste kádr rozšířili, ale nedostatečně.

Reagovat
vladis271

Ja viem, ze je to keby, ale tuna ma fakt napada. Stacil zdravy Jota a verim, ze mame o min 2 - 3 vyhry viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby pes nesral, tak by ho roztrhlo. Keby Klopp nedal hrať Jotu do nezmyselného zápasu v Dánsku, nezranil by sa. Keby bol VVD zdravý a nový stopér by prišiel 1.1.2021, mali by sme namiesto prehier o gól s outsidermi remízy a boli by sme v hre o titul.

Keby keby keby

Reagovat
vodka

100% šak ze začátku sezonu z vás šla ohromná sebejistota. Ta se pak ale vytratila a největší rozdíl je teď v sebedůvěře. ve vápně místo jednoduchých řešení celá trojka vymýšlela kraviny kromě Joty a postupně se to přeneslo na ostatní.

Reagovat
Y.N.W.A

nemyslím si, že má úzký kádr a nerotuje hráče... problém je na stoperu, když se jich zraní pět včetně náhrad staženejch z jinejch pozic, tak to hru ovlivní... vpředu ten trojzubec hraje spolu od začátku málokdy, hrál by Jota, hraje tam Minamino, Origi i Shaqiri... například

že se Kloop občas až moc hráčů zastává, to beru, ale to je jiná věc, a je to navenek, on sám ví, jaká je v týmu nálada a co je potřeba... nemám strach, že by pod ním Liverpool stagnoval v dohledný době

Reagovat
Psy_cho

Ti zranėní hráči možná souvisí se způsobem trénování, za Heynckese měl např. Bayern nejméně zraněných hráčů a přitom všechno válcoval a pak přišel Pepek, hráči se mu hroutili a navíc to pak svedl na dr. Wohlfarta. Pokud si Liverpool chce hrát na nejlepší klub, tak ho přece nemůže rozhodit pár zranění. Rozpočet mají jako malý stát, tak ať nebrečí a radši něco dělají.

Reagovat
Y.N.W.A

Liverpool si na nejlepší klub nehraje, patří mezi nejlepší a tam i teď reálně je... bojuje o druhej flek, odskočenej je pouze City, které myslím nemá nižší rozpočet

Reagovat
Psy_cho

Tak se jako nejlepší musí chovat, i mimo hřiště.

Reagovat
Kluivert9

Psal jsem to tady už dávno, že Klopp neumí rotovat/střídat (zažil jsem si to s ním už u Dortmundu). No fanoušci Poolu mě mohli klasicky ukamenovat, tak ať si to teď užijí

Reagovat
Remt

No počkej, to že některé posty velmi málo rotuje jsme tu psali pomalu všichni..

Reagovat
Remt

Jako OK, máš pravdu, tady těm komentům moc nerozumím. Nicméně dlouhodobě třeba poslední rok to tu často zminujeme, ze by bylo fajn kdyby si obcas sedli nejvice vytezovani hraci jako kridla (stred zalohy si myslim ze se zvladne protocit, tech tam bylo dost), plus ty 3 vepredu. Jak je videt tak i stopery by bylo fajn kdyby obcas protocil.. Nicmene asi by to nezmenilo nic na tom ze ty stopery mame IP. Gomez a Matip, na to proste nelze spolehat.. Vubec

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je trošku přeháňka.

Liverpoolu možná chyběl jeden stoper, ale jinak mají kádr poskládaný moc pěkně (na tuhle sezonu, do budoucna se bude muset zapojit pár mladých hráčů). VVD, Gomez a ani Matip se nezranili kvůli nějakému přetěžování. To samé Jota.

Srovnávat to s BVB je úplně mimo mísu. Liverpool je na 4. místě a postoupil ze skupiny LM. Do toho situace s covidem a tím, že má každý méně a méně financí na přestupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Papierovo (až na stopéra, čo je obrovský problém) je ten káder postavený dobre, ale keď sa pozrieš do hĺbky - v kádri je viac problémov - Origi, nemá na to a nedostával šance, až keď boli všetci zranení začal hrať (a samozrejme veľmi zle), Minamino nedostáva šance, Shaqiri, Ox, Keita, Thiago, Hendo, Milner a Matip sú IP. Z toho Keita a Matip sú ešte niečo viac, ako len IP . Gomez a VVD zranení do konca sezóny.

Mané bol zranený (sval), TAA (sval), to nie je o preťažovaní? Hendo sa dá ledva dokopy po svalovom zranení a už musí hrať, to isté Fabino, to isté sklenenka Matip.

Je to problém nielen tohto roka, ide o komplexné preťažovanie tých istých hráčov (!!) dlhé roky, hráčom roky pribúdajú, ich minutáž sa mení len vzhľadom na zranenia.

Jota sa ktovie, či fyzicky zranil kvôli preťažovaniu, ale z hľadiska man managementu je to (aj) chyba Kloppa. Načo ho dal hrať do nezmyselného zápasu v Dánsku?

Porovnávať to s BVB je úplne v poriadku, akurát v LFC ma lepšie podmienky a možno o trochu širší káder, inak robí tie isté chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do hloubky. V útoku má Liverpool Maného, Salaha, Firmina a Jotu + ten Origi, Shaqiri a do nedávna Minamino (ještě možná Ox?). To je podle mého dostačující počet, nemyslím si, že bys našel někoho lepšího než Origi/Shaqiri/Minamino, kdo by byl ochotný dělat 5., 6. nebo dokonce 7. volbu do útoku.

Pokud nemáš takové finanční možnosti jako třeba City, tak budeš mít těžko 6 dobrých útočníků na 3 pozice.

Svalové zranění samozřejmě mohou být kvůli přetěžování, ale přece nečekáme, že se Liverpoolu nikdy nikdo nezraní. TAA chyběl dva zápasy v lize, to není tak velký problém. Problémem jsou ty delší zranění, které měl letos Thiago, Gomez, VVD, Jota nebo teď Matip a ani jedno zranění nebylo z přetěžování.

A to s tím nesmyslným zápasem v Dánsku. Několik let tu fanoušci Liverpoolu křičí, že Liverpool nemá náhradu za tu trojku vepředu, náhradu, která by mohla hrát právě takové zápasy a pak když tam Jota nastoupí a zraní se, tak je to zase chyba, že hrál. Musíš si uvědomit, že právě kvůli tomu Jota přišel.

Porovnávat s BVB to prostě není v pořádku. Upřímně mě moc nebaví tyhle reakce fanoušků Liverpoolu, kdy když je Liverpool ve formě, tak je nejlepší tým na světě s nejlepším trenérem na světě a s nejlepšíma fanouškama na světě a po měsící, kdy se jim nedařilo a i přesto jsou pořád před Chelsea, Spurs i Arsenalem (a United s Lestrem jsou 5 a 3 body před LFC), tak jsou najednou všichni špatní a každý opakuje nějaké své chyby z minulosti.

Reagovat
Remt

Pod vše co jsi napsal bych se podepsal. Zkrátka nebude vždy vše růžové, nebude se vždy vyhrávat drtivým způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš si, že sa dajú 3-4 súťaže odohrať behom 3-4 sezón s plus/mínus s 15 hráčmi? To Klopp robí. Prečo hráči ako Origi, Minamino, Shaq, Neco či v minulosti Ox nemohli hrať aj vtedy, keď bola základná jedenástka zdravá? Pri tejto otázke sa vraciam k podstate problému, ktorý predostieram touto otázkou: treba si položiť otázku – čo je lepšie, dávať hrať častejšie aj slabších hráčov a kombinovať zostavu alebo preťažiť svoje kone a následne ich vystaviť prinajlepšom vyhoreniu, únave a v tom horším prípade aj zraneniam? Klopp radšej aj do menej významného zápasu postaví stále tých istých hráčov, namiesto toho, aby nechal oddychovať svoje kone. V konečnom dôsledku by sme stratili body tak či tak, aktuálne ale máme k tomu aj zranených, vyhorených a unavených hráčov bez sebavedomia.

"Porovnávat s BVB to prostě není v pořádku. Upřímně mě moc nebaví tyhle reakce fanoušků Liverpoolu, kdy když je Liverpool ve formě, tak je nejlepší tým na světě s nejlepším trenérem na světě a s nejlepšíma fanouškama na světě a po měsící, kdy se jim nedařilo a i přesto jsou pořád před Chelsea, Spurs i Arsenalem (a United s Lestrem jsou 5 a 3 body před LFC"

Toto je len taká všeobecná sračka a tvoje vnímanie, nič také som nevyslovil, že by bol Klopp alebo všichni boli špatní . Klopp je super a chcem ho naďalej v LFC, ale nie je bezchybný, na to upozorňujem. Pri akejkoľkvek kritike (aj konštruktívnej) Kloppovej osoby sa tu objaví banda fanatikov, ktorí okamžite kritizujúcemu začnú vkladať do úst, čo nepovedal, alebo "argumentujú" kecami, akože Klopp vie najlepšie, čo robí a a že nie je špatný a podobné žvásty. Škoda len, že to robia aj ľudia, ktorí v minulosti zaslúžene kritizovali Rodgersa či Benítéza a nepáčilo sa m zbošťovanie Beniteza kvôli LM2005, dnes zbošťujú Kloppa. Načo je to dobré, odpovieš mi?

Reagovat
icka

proste deluded Olo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hlahart

To přetěžování je určitě pravda, koneckonců na to bylo tolikrát upozorňováno a je v podstatě zázrak, že jste byli 2 sezóny víceméně bez zranění. Jinak pro tuhle sezónu už spíše platí to, že sestavu točí hodně (samozřejmě do určité míry je to dáno právě změnami v obraně).

https://i.redd.it/92wwbw3023g61.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Nie do určitej miery, ale do prevažnej miery je to spôsobené zraneniami.

Reagovat
Tolstobik

Klopp place, to je sice pravda, ale zrovna Keane placa posledni dobou hrozny blbosti

Reagovat
martin.b

Já ho teda žeru, spolu s Micahem super dvojka Ani mi tolik nejde o hloubku jeho názorů, spíš mě baví ten hate.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

on je ale fakt dobrý, sice jeho názory jsou dost ostré, ale prostě často mluví pravdu a nechodí kolem problému

Reagovat
Y.N.W.A

já si říkal, co za anglickej termín je to "Klopp place" a co to znamená

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
JohnKoul

Poslední dobou? Jeho vidění fotbalu bylo zastaralé i v době, kdy ještě hrál.

Reagovat
noustres

Ano, výsledek 1:4 se dá nazvat ostudou.

Reagovat
soukup

Pochválil on po konci kariéry jako expert někdy někoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera Man City

Reagovat
Svatej

hráče nebo trenéra?

Reagovat
Whitemedia

Billyho Gilmoura

Reagovat
martin.b

Musím říct, že Roy se mi jako pundit ve Sky fakt líbí a s většinou, co včera říkal, souhlasím. Na zranění je sezona bohatá, u nás obzvlášť, ale jak zmiňoval, City včera nastoupilo bez svých 3 klíčových útočných hráčů, z nichž na jednom byli poslední dva roky v podstatě závislý. Rozdíl je ten, že oni mají za tyto hráče alternativy, my ne.

Reagovat
pingla

Reagovat
Svatej

To je řízek

Já ho mám rád, je to přesně ten typ člověka, kterej fandům nedrtí koule frázema o kulatým míči, silných soupeřích a nemá v povaze hráče bránit, když si to nezasloužej.

Trochu mi to připomíná Ernesta Gulbise z tenisu, kterej kritizoval přístup tenistů (,, Přijde rozhovor a pořád slyším: Soupeř odehrál skvělý zápas, ale já byl o kousek lepší. To jsou hrozný kecy! Mělo by to být takhle: Vyhrál jsem zápas, nakopal jsem mu prdel. Byl horší než já a teď jede domů.'')

Obecně vůbec nemám problém se vzájemným respektem a slušností, ale zároveň hrozně rád vidím tenhle přímočarej přístup k věci. Sport potřebuje obě strany, jinak se z toho stane divadlo bez tváře a mixu emocí, takže i když se bude Keane snažit jít často na sílu proti proudu, je to z mý strany xkrát příjemnější ke čtení než ty zbytečně ochranářský bezpohlavní prohlášení, který jdou často od jiných punditů.

Reagovat
Bakary3

Tohle bych taky uvítal, kdybych častěji slýchával vyjádření ne arogantní, bez respektu, ale zdravě sebevědomý neschovávající se za fráze.

Většina hodnocení po zápase jsou hrozný alibistický kecy, to samý zdvořilostní fráze před utkáním. Ani to nemá cenu číst.

Reagovat
Svatej

často vážně ani nerozeznáš, ke kterýmu zápasu se který vyjádření punditů vztahují, jako kdyby to šlo z nějaký šablony a oni udělali jen copy+paste.

Problém je, že takových je extrémně málo, Z hráčů by to v budoucnu mohl dělat tak Ibra a Barton, jinak mě vážně nenapadá podobně prořízlá huba, která má k tomu sportu takovou lásku, že tam bude po konci kariéry chuť dělat v televizi..

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešní době médií nemužeš říkat nic jiného než fráze, protože to média 100x otočí a budeš za idiota. Nemluvě o tom, že vytvářet drama je zbytečné. Může si to dovolit jen člověk co ví, že případné následky nemusí řešit, pundit, který na nic víc nemyslí.

Většina špičkových sportovců ví, kolik síly stojí dostat se na vrchol, tak proč by shazovali někoho kdo nejspíše dělal to samé co oni.

Keane říká co si myslí, jestli jeho názor má váhu si může každý říct, ale jít natvrdo proti proudu jen aby to nebyla nuda jako například Souness je špatně a stejně jako on to dělá x lidí jen proto aby byli zajímaví.

Reagovat
Svatej

Proto tam zmiňuju ten poslední odstavec. Určitě bych byl nerad, kdyby takhle smýšlel každej sportovec.

Furt jsme lidi. Jsme drzí a arogantní. Ve sportu je to samej egoista, kterej se pod tlakem veřejností krotí a můžu ti garantovat, že zdaleka ne každej profi sportovec opravdu ze srdce nehlásá, jak je soupeř fantastickej. Každej chlap chce věřit, že je nejlepší a obrovská spousta z nich to ráda dokazuje. Tím, že se ale i tak musí krotit, přichází sport o jistou upřímnost..

Reagovat
icka

Mozna by to i hraci rikali, ale media na tebe pak udelaji hon ci si to vselijak predelaji a nakonec budes za dementa vetsinou ti hraci

Ale jak rikas, tenhle pristup je skvelej a taky ho mam rad.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Gulbis

Reagovat
Svatej

Jsi mě normálně tím smajlíkem zaskočil, až jsem si myslel, že se mu něco stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo no, uz tak 12 let nehraje dobrej tenis :(

Reagovat
Gazdo

amen

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Tak další titul zase možná za 30 let..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

jako Slavie u nás

Reagovat
noustres

To se neshoduje.

Reagovat
FORZAMILAN

Dobře on

Reagovat
vladis271

Ak neratame ropou naolejovane City. Ktora posledna obhajoba nebol vylozene trapas? MU 08/09? Kludne aj nedovršena obhajoba. Nic ma nenapada.

Reagovat
Walter_Sobchak

Chelsea 2015/16

Reagovat
Walter_Sobchak

aha ktora obhajoba NEBOL trapas

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kovi81

Reagovat
vladino10

Reagovat
Svatej

Reagovat
Beči

S některými výroky se nedá nesouhlasit, ale na druhou stranu, když se ti zraní několik klíčových hráčů a prakticky hraješ bez klasických stoperů, tak to prostě tu hru ovlivní, ať se snažíš sebevíc. To se teď samozřejmě nebavíme o tom, že z formy je celý tým.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Psy_cho

Bože, mají rozpočet malé republiky a pořad se považují za nejlepší klub, tak to nemůže zhatit pár zranění. Ubrečenci.

Reagovat
Beči

Reagovat
WhoisGeorge

Akorat budou mistri znovu

Reagovat
Greny

Nejsem si jist že to někdo ze současného kádru za třicet let ještě zažije...

Reagovat
Svatej

Docela se teda ještě potvrzuje to, o čem jsem psal už dřív. Pool minulou sezonu sice nějaký trable měl, ale to nejdůležitější mu drželo a nečelil opravdovým krizím, jako měla jejich konkurence. Ten rozdíl mezi kluby byl díky tomu takhle brutálně nesmyslnej.

Teď mají smůlu jako prase, přestalo přát štěstí především na stoperech a kvality se srovnaly s ostatními týmy, který si s podobnýma trablema museli poradit minulej ročník. Fakt bych si přál, aby se uskutečnila sezóna, kterou by kluby prošly bez výrazných oslabení, aby se ukázalo, jak na tom kdo opravdu je jak silou 11ky, tak silou lavičky.

Reagovat
Svatej

musely*

Reagovat
smazaný uživatel

Který tým čelil loni opravdové krizi, co se týče zranění svých hráčů? Vybavuje se mi City, kde se tuším zranil Sané hned na začátku proti LFC a pak i Laporte, ale byl někdo další takový?

Reagovat
Svatej

https://www.planetfootball.com/quick-reads/comparing-the-injury-records-of-the-premier-leagues-big-six-in-2019-20/

Lampard přišel do týmu, kterej by za jiných okolností byl nesmírně úzkej. Vytáhl 5 mladých kluků z ničeho (Abraham, Mount, Tomori, James, Gilmour) a přesto i s nově příchozím Pulišičem byly v sezoně zápasy, kdy se dala sestava poskládat v podstatě jen jedním způsobem, aby dávala smysl.

Všichni si užili dost, třeba tohle je je statistika dělaná v říjnu a třeba u nás nebo United to ještě nebylo v nejhorším. https://www.planetfootball.com/quick-reads/ranking-pl-clubs-by-the-no-of-games-injured-players-have-missed-in-19-20/

Reagovat
Hlahart

Podle mě nemají smůlu jako prase, ale musí prostě čelit běžným problémům. To že ti vypadne klíčový hráč na takovou dobu není nutně nic výjimečného a viděli jsme to loni u United, City a dalších, letos u City atd.

Reagovat
Svatej

Jasně, ve výsledku se to vnímání problému může v pohodě prolínat, protože pojem ''smůla jako prase'' se stejně objevuje ve spojitosti se zraněníma tolikrát, že se to stává v podstatě standardní záležitostí.

Reagovat
fenixLFC

jak casto sa ti ale stane ze stratis na celu sezonu oboch stoperov zakladu v rozpati jedneho mesiaca? to mas hned dvoch klucovych hracov. potom dlhodobo chybali mane, trent, thiago atd,,,

Reagovat
Svatej

Teď mluvíš o týhle sezóně? Mané a TAA chyběli 3, resp 4 zápasy, pokud jde o ligu. Thiago toho prodělal dost, tam je to jasný.

Reagovat
Hlahart

Ale dokud chyběl tak vyhrávali

Reagovat
Hlahart

Tak ta otázka je ale postavená špatně. Měla by znít, jak často se stane, že jsou dva IP stopeři zranění současně (Matip, Gomez). A odpověď je - často. Třeba v případě Jonesa, Baillyho se dá vysledovat, že třeba o příchodu Bruna (kdy Jones hrál) byli imho zranění společně skoro celou dobu. Že se ti pak do toho zraní třetí stoper je možná nešťastný, ale taky nic vyjímečnýho. To, že je zraněnej Virgil je smůla, která ale do jistý míry není velký překvapení (že e klíčový hráč zraní). To že jsou jeho jediné dvě náhrady zraněné pak není smůla, ale nerozvážnost.

Reagovat
vitasrp

Nemůžeš ale přece čekat, že na konci ledna budeš mít 3 stopery vyřazený do konce sezóny. Jsou IP, takže je předpoklad, že nějakej zápas či týden budeš muset tu obranu lepit, ale Liverpool musí hrát bez stoperů v podstatě od listopadu, to není normální a je to fakt velká smůla.

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne, že sa zranili naraz - VVD aj Gomez v ten istý čas.

Reagovat
Hlahart

Však Matip i Gomez měli oba dlouhodobá zranění v minulosti a zranění jsou skoro furt Matip navíc letos není vyřazenej od začátku do konce sezóny, ale má ty svoje klasický periodický zranění. Takže je teda velká smůla, že se zranil jeden stoper, který byl kvůli IP těch ostatní přetěžován, protože nepřivedli jiný?

To teda fakt nevím. Až se nám zraní Maguire, protože kvůli IP ostatních hraje všechny zápasy, tak zraněný kombo Maguire + 2 další fakt za velkou smůlu považovat nebudu, ale za docela předvídatelnej výsledek z důvodu lehkovážnosti vedení.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Namiesto toho, že Gomez by mal periodické zranenia ako Matip, tak sa zranil v ten istý čas do konca sezóny ako VVD, to je smola, ale zároveň je pravda aj to, že vedenie bolo ľahkovážne...

Reagovat
Hlahart

Sorry, ale podle mě by to byla smůla, kdyby už před tímhle zranění (tedy tohle dlouhodobý do toho nepočítám) neměl ve své krátký kariéře promaroděných skoro 100 zápasů za LFC odpovídající téměř 19 měsícům. To pro mě prostě není smůla, ale podcenění pravděpodobnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Smola je to, že sa zranili v ten istý čas a obaja do konca sezóny .Netvrdím samozrejme, že to vedenie nepodcenilo...

Reagovat
Freedo

Reagovat
mistr129

Reagovat
cristiano.K.

já bych čekal, že se tohle nemusí ani vysvětlovat.

Reagovat
vodka

tak často, jak se třeba nám minulý podzim zranili skoro všichni záložníci.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamená všichni? Podle EF vám chyběl Pogba a Matič.

Reagovat
vodka

Pogba, Matič, Mctominay z celkového počtu Pogba, Matič, McTominay a Fred.

Reagovat
smazaný uživatel

McTominay chybel za cely podzim dva zapasy.

Reagovat
Frantszek

Bohužel. Bohužel. Alisson promrzlé nohy?

Ten výkon byl prostě tragický. Málo točí, schází motivace. Kéž by se dal do kupy Jota. Měl by stavět více Shaqa a Minamina.

Ti stopeři jsou průser. To si Keane může říkat co chce, ale jaký tým se obejde bez 4 stoperů?

To je sračka. Jinak má recht.

Reagovat
Greny

Minamino je v Southamptonu ne?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Kluivert9

týden

Reagovat
Frantszek

aj, tak to mi uniklo

Reagovat
Front hell

V sobotu dokonce dával gól

Reagovat
Frantszek

to mi uniklo ještě víc

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mönchengladbach

Klopp je rozhodně můj nejoblíbenější trenér, ale dnes to až příliš připomíná jeho poslední sezónu v BVB, kdy byli po podzimu (před)poslední.

Pokud to do konce sezóny pořádně nenakopne, měl by jít o dům dál, protože tohle mužstvo už pak nejspíš nezmotivuje. Náhradu v podobě Gerrarda má LFC ostatně skvělou.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Beči

Reagovat
iamek

Reagovat
stiflerovamama

Tradične povedal kopu sebavedomých sračiek, ako treba čo urobiť, to je najľahšie v jeho pozícii ...len škoda, že to neukazoval on keď trénoval.

Odhliadnúc od toho, ten tím hrá naozaj hlboko pod svoje možnosti, za mňa hlavne tá útočná trojka, tí sú túto sezónu až na pár výnimiek mimo.

Samozrejme nemožno súhlasiť stým, že zranenia sú používané ako výhovorka a treba sa s nimi vyrovnať. Samozrejme treba sa s nimi vyrovnať, ale nemožno čakať, že to proste nebude mať žiadny vplyv na výsledky Mať zranených skoro celú sezónu všetkých seniorských stopérov + dlhodobé zranenie Jotu, ktorý práve oživil ten trápiaci sa útok, to sa jednoducho prejaviť musí.

Ja som jedine sklamaný z našej útočnej trojky, ktorá hra veľmi hlboko pod svoje možnosti, a tam jedine netreba hľadať žiadne ospravedlenia, lebo sú fakt otrasní.

Reagovat
stiflerovamama

A hlavne mi tam chýba kompaktnosť, ktorú sme predviedli napríklad proti Tottenhamu alebo proti WHU. V nasledujúcich zápasoch sme pôsobili rozhádzane, nekompaktne, ako keby sme hrali na náhodu. A to sám nám túto sezónu deje bohužiaľ dosť často.

Reagovat
Greny

Však jim nic nebránilo koupit v létě stopera nebo v zimě..

Reagovat
Setwo

Veď v lete boli stopéri zdraví.. Skôr nechápem ze sa nenašla náhrada za Lovrena, resp. sme si mohli Lovrena ešte nechať keďže nepriviedli za neho náhradu

Reagovat
stiflerovamama

Firmino- proti Tottenhamu a WHU vyborné výkony, sťahoval sa po loptu, kvalitným prvým dotykom dokázal obohrať protihráča a vytvoriť tým šance. Následne dva zápasy zase úplne mimo, neschopný spracovať loptu, neschopný udržať loptu viac ako 3 sekundy, neschopný presne prihrať, zakladač akcií súpera.

Salah s Maném- hráči ktorých hra je založená na rýchlosti a hre 1 na 1 všetko nepochopiteľne spomaľujú. Salah poväčšine stroskotá na prvom hráčovi a je jedno kto to je, Mané všetko zasekáva do stredu ...

Nechápem.

Reagovat
Setwo

s celým tvojim komentárom sa stotožňujem

Reagovat
Luc-Luc

do not feed the troll

Reagovat
RadekVonCZE

Samozřejmě, že to řekne někdo, kdo hrál za MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp bude trenerem jeste v pristi sezone:

- ANO

- NE

Reagovat
Svatej

... ale ne jako odpověď na tvou anketu.

Reagovat
Bohemak12

Ne , stane se instalatérem .

Reagovat
pobody's nerfect

- bude masér

Reagovat
TheTopFootbaler

- koupí klub a stane se vlastníkem

Reagovat
Ranoth

pojde do Tottenhamu namiesto Mourinha

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LeonardoUžoa

To by vazne neslo jen napsat ano/ne?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Unai

Reagovat
kilobyte

Nebo "kluk nebo holka"

Reagovat
kilobyte

Palcohonič?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pijanista

Já nevidět tabulku tak dle těch komentářů bych tipoval live tak na 13 místě ... To je zas keců, tak prostě titul nebude, zápasu je dost, zraněných je dost. Ano nepochybne jsou chyby i ze strany klubu jako dřívější neřešení stopera, ale asi těžko víme jestli ho klopp chtěl nechtěl nebo prostě nedostal.

Každopádně hlavu vzhůru teď hodně důležité 3 zápasy. Lipsko hodně nevyzpytatelné, ale proti lestru a evertonu nám věřím, hra už vypadala o dost lépe, jenom ty šance proměnit.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
avicii

Reagovat
kilobyte

Tak před pár měsíci se tu psalo o nejlepším týmu historie PL.

Reagovat
pingla

myslíš class 2020 či jak to bylo?

Reagovat
kakinho

Reagovat
Kucka

Reagovat
Dirtyfoxx420

Reagovat
icemike

Reagovat
Whitemedia

Romanian FA sources confirm that UCL tie between Atletico Madrid – Chelsea is „90%“ likely to be played in Bucharest, final decision to be taken today.

výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím no. Všichni fanoušci brečeli, že se nekoupil stoper. Když tedy dva za pět min dvanáct přivedli, tak stejně postaví na stopery Fabinha a Hendersona. Pochopil bych Fabinha + jednoho klasického stopera a Henda využít v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si vzpomenout že by kdy Klopp využil čerstvou akvizici hned v prvním zápase hned od začátku.

Reagovat
fenixLFC

vvd

Reagovat
fenixLFC

na debut proti city fakt nie

Reagovat
smazaný uživatel

Ono už bukmejkři před sezónou Liverpoolu absolutně nevěřili, říkal jsem si proč? Viděli do toho, no..

Reagovat
Whitemedia

West Ham successful in their appeal, Tomas Soucek's red card overturned and he's available to face Manchester United tomorrow.

Dean

Reagovat
eibe

Reagovat
Ligter

my už zase hrajeme zítra?

Reagovat
iamek

Jo. Postavil bych všechny hráče z lavičky i za cenu vypadnuti. Ten program je brutální.

Reagovat
Ligter

rád bych je viděl v akci, ale už mi přijde, že to ani nestíhám usledovat.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
pedroLFC

Jako já bych mu dal už nějaký trest, to je neuvěřitelný ta nekvalita rozhodčích

Reagovat
Greny

Za trest bych ho poslal o víkendu pískat Opavu s Pribrami... Bylo by to zpestření pro všechny strany a pro Deana dostatečný trest

Reagovat
TheTopFootbaler

Hlavně Dean to předvádí každý zápas.

Reagovat
Bayern +

zajtra rozhodne zápas proti MU

Reagovat
Hlahart

šašek

Reagovat
diastan

Aspoň něco

Reagovat
Svatej

Proč krucinál nepřeplatí sudí z německa a nepřetáhnou je do PL?

Reagovat
Greny

Nebo Deneva z české ligy ten nasadil takovej metr při svych zápasech .. že by se i v Anglii divili

Reagovat
Hlahart

To je ten, jak se ptal, co se za ten zákrok "dává" VARu?

Reagovat
Greny

https://mobile.twitter.com/zdendascasny/status/1356616171341172737 jojo koukej... K tomu zvládl nepisknout v tom zápase ještě na každé straně jednu penaltu(úder loktem a stolicka protihráče) kolo předtím z pozice varu neupozornil na Borilovu prasárnu a v prosinci ukázal nejdříve jen žlutou Krejčímu za ten loket...

Reagovat
Svatej

ježiši, tak toho týpka miluju, berem!!!!

Reagovat
iamek

OT: Death threats against referee Mike Dean were sent to his family over weekend + he has asked not to be involved in any Premier League match next week. Follows West Ham red card controversy.

Jasný Hector

Reagovat
Hlahart

dementi

Reagovat
fenixLFC

he has asked not to be involved in any Premier League match

skoda ze jediny sposob na ktory reaguje su vyhrazky smrti. tak snad sa bude tohto svojho rzohodnutia drzat navzdy a uz si nikdy nezapiska

Reagovat
Hlahart

Tak problém nezačíná a nekončí Deanem...

Reagovat
iamek

To by musela skončit minimálně půlka rozhodčích

Reagovat
fenixLFC

kludne. dean a atkinson ako prvi

Reagovat
Chazy

A kdo půjde místo nich? Ještě horší rozhodčí z championship a league one?

V tom mi občas přijdete jako blázni, prostě to dělají ti, kteří jsou v tom nejlepší. To vychází z nějakých hodnocení těch komisařů, co chodí na zápasy a komplexně se to hodnotí.

Když ti nejlepší jsou dle vás špatní, může se zlepšit způsob, jak se školí, může se platit dramaticky víc peněz, aby to pro lidi bylo atraktivnější zaměstnání a zkoušelo ho víc lidí, může se změnit počet rozhodčích v zápase, může se víc zapojit VAR do zápasu.

Ale prostě zbavovat se rozhodčích a očekávat, že z nižších levelů fotbalu přijdou lepší, mi přijde hrozně naivní.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

takze budeme tam drzat tych o ktorych sa vie ze su neschopni miesto toho aby sa dala sanca novym?

Reagovat
J0EL

Pawson a dalsi... Ved tam snad nie je jeden normalny rozhodca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

to je psycho,co se rozjizdi...lidi jsou doma a normalne jim totalne mrdlo

Reagovat
iamek

Přitom jde o naproste lejno

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Freedo

Vždyť tohle se jelo vždycky, akorát dřív jsi třeba posílal dopisy.

Reagovat
diastan

Reagovat
Ranoth

samozrejme, ze sa nemozeme vyhovarat na zranenia... sme v totalnej krizi, hrame totalnu sracku ale ruku na srdce, ktory tim by sa dokazal vyrovnat stym, ze mu vypadnu UPLNE vsetci stoperi na celu sezonu (stoho 1 absolutny world class)... nech si skusi predstavit United keby maju hrat celu sezonu so stoperskou dvojkou Fred a McTominay a to este vtom lepsom pripade... lebo my mame kazdy zapas inu dvojku na stoperovi a aj cez to vsetko stracame "len" 5 bodov na tohtosezonny intergalakticky United

Reagovat
Ranoth

a este ako pozeram tabulku tak mame o 1 gol lepsiu obranu nez United

Reagovat
kilobyte

Když byli United dominantní, tak si dokázali poradil se zraněnými. Teď přišel Liverpool, který má prý nejlepší tým v historii PL, ale jen jeden titul.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

jeden cas nam tehdy stopera hraval fletcher,carrick a evra...a cekalo se,nez se uzdravi aspon evans

Reagovat
Luc-Luc

tak kdyby v lize nebyli city, tak jsme furt realne ve hre o titul, stejne tak kdyby tenkrat byli city to co dnes, tak s takovou obranou dostanete taky biti

Reagovat
r.mrazik

tehdy byla v lize extra silna chelsea a celkem silny arsenal...

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Swarley

Reagovat
jenage

Přesně.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Predstavujem si hráčov Liverpoolu, minimálne tých, ktorí sa do základu jedenástky nedostali, ako si na striedačke, v lavóry s teplou vodou, máčajú premrznuté nohy.

Reagovat
Salfovic

Aha, a já si říkal, co to tam včera Becker vyváděl a ono to byly promrzlé nohy

Reagovat
smazaný uživatel

To naozaj cakal niekto nieco ine? :D Ved je to Liverpool

Reagovat
Mastný Chobot

:D

Reagovat
martin.b

Že ty máš vůbec odvahu chrlit ze sebe jedno hovno za druhým

Reagovat
andrew96

"Můžete prohrát, ale musí to být určitým způsobem a to nevidím."

Narážel tím ještě na něco jiného než na výmluvy?

Reagovat
ACSeRw!n

velka pravda, jak slavije u nas

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Bakary3

Přesně, jinak by měli mnohem větší náskok a skupinu EL uhráli jen na výhry.

Reagovat
Liquid

je to tak, Liverpool teď navíc láme samé negativní rekordy, na toto se bude více vzpomínat, než na 1 titul, který jim přihrála výrazná přízeň sudích

Reagovat
vladis271

Lampardovi to ide ako?

Reagovat
Liquid

jsem moc rád, že byl odeslán na úřad práce, snad vás v LM klepne Lipsko

Reagovat
Talker

Ptát se někoho, kdo tu horoval pro jeho vyhození od prvního dne...

Reagovat
Liquid

předně jsem obávané argumenty, které se bohužel nakonec ukázali napsal hned a to jako hráč patřil Lampard mezi mé nejoblíbenější záložníky všech dob

Reagovat
Luc-Luc

na chelski to furt staci

Reagovat
Beči

Přesně tak, sudí nám nahnali 18-ti bodový náskok

Reagovat
MCFC_8

United nemusim, ale Keane ma pravdu...zmrznute nohy? To co je za vyhovorka? Radsej keby Klopp uznal, ano, dnes to nevyslo, vyhral lepsi tim...

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Robert, pls.

Reagovat
The Krupy

Čo? Veď konečne povedal niečo, s čím sa dá súhlasiť.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednom čase dávaš palce na koniny proti LFC ...

Reagovat
mimi_united

Zdá sa že Klopp vyhorel. Podobný typ ako Mou, dosiahne úžasný úspech a potom strmý pád.

Reagovat
oli9

pořád dokola

Reagovat
johan14

Zato Arteta, Lampard a Ole budú zapísanie do dejín futbalu zlatým písmom.

Reagovat
oli9

Tak tenhle komediant je zaujatý ale má právo na názor a řekl ho slušně takže to beru já si zase myslím že kopáč to byl vynikající ale jako zaujatý expert stojí za hovno

Reagovat
johan14

Reagovat
johan14

Len si spomeňte čo Liverpool potreboval aby sa dostal k titulu a LM. A práve to im teraz chýba a sú tam kde boli predtým. Volá sa Virgil van Dijk. Je to myslím jasné aj Kloppovi, ale nemôže to priznať lebo by si rozvratil kabínu. Na titul to nebude, City su teraz inde a dajú si to ako malinu. Boj o LM bude ešte zaujímavý tam je stále v hre 6 klubov o 3 miesta. A ani Arsenal ešte nie je z kola von. Práve týmto je zaujímavá PL.

Reagovat
Pharrell

Ale Arsenal na to vůbec nemá. Momentálně ne. By museli zase začít vyhrávat ale zase “nikdy neříkej nikdy”...

Reagovat
Tomanatura

Debil

Reagovat
dreambox61

Konecne nekdo rekl pravdu,trvalo to ale prece.Takovy vykony co predvadej je ostuda!!!

Reagovat
iamek

Shola už bude trénovat s ackem. Hannibal taky

Reagovat
cristiano.K.

Klopp udělal jednu velkou chybu před sezonou, a to že nepřivedl stopera.

Ztratit dlouhodobě tři stopery ze tří je rarita. Navíc je třeba rozlišovat klíčový hráč vs nejlepší hráč na světě na svém postu (Dijk).

Vadí mi ty výmluvy na vítr, zmrzlé nohy, to at radši opakuje pořád dokola zranění, protože to je aspon fakt. To zranění tří stoperů je stejně důležité jako kdyby se nám naráz zranil Salah a Mané najednou.

Jinak ty kecy o okysličování si někam strčte. Thiago a Jota jsou přímo ukázkové ukazatele, jak okysličovat.

Pořád si myslím, že Klopp zvládá svojí práci dobře, když příhlédneme k těm zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je Roy mufan a leckdo může namítnout, že si jen kopl do svého oblíbeného psa, ale něco na tom jeho tvrzení bude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele