LIVERPOOL POTVRDIL ZÁJEM O SIMAA

29.05.2007, 21:51
Aktuality
Záložník Benfiky Lisabon Simao Sabrosa se může co nevidět stát hráčem Liverpoolu. O tohoto portugalského hráče se Reds zajímali už v roce 2005, jenže tenkrát selhali na požadované ceně, v současnosti jsou finalisté Ligy mistrů připraveni zájem obnovit.

Výkonný ředitel Liverpoolu Rick Parry přišel s nápadem, že jako součást transferu by do Portugalska mohl odejít útočník Dribril Cisse. Francouzský reprezentant strávil letošní sezónu na hostování v Marseille, jenže rád by odešel do anglického nebo španělského týmu. Parry pro portugalský deník A Bola řekl: "Jsou tu hráči, o které se zajímáme a Simao je jedním z nich, ale dosud nejsme s Benfikou v kontaktu. Výměna za Cisseho může být jednou z možností."

Agent Cisseho Ranko Stojič nevyloučil možnost odchodu svého klienta, ale dodal, že to není jediná volba. "Všechno je možné, ale Djibrilovou prioritou je odejít do anglického nebo španělského týmu, který bude hrát Ligu mistrů. Liverpool nemůže rozhodnou o budoucnosti Cisseho bez souhlasu hráče," řek Stojic pro A Bola. 25letý francouzský útočník přišel do Liverpoolu v roce 2004, kdy přišel za 14 miliónů liber, ale poslední sezónu strávil na hostování v Marseille. Ve Francii vstřelil osm gólů v 21 zápasech a dokázal doléčit svou zlomenou nohu, kterou si zlomil těsně před přes mistrovstvím světa v Německu.

Simao nemusí být jediným výraznějším příchodem, protože Liverpool se zajímá také o Florenta Maloudu z Lyonu, za kterého je trenér Benítez ochoten vyplatit deset miliónů liber.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*kot

to je dobře, a jsem první

Reagovat
HOST*lpool

no moc bych ho nechtel..technicky je na tom hodne dobre,ale jinak nic moc..radsi bych uprednostnil Villu nebo Torrese..uvidime

Reagovat
HOST*Svanty

Ale Sambrosa je založník ne utočník. Ja bych teda nejratši kdyby Live koupily do ůtoku Owena na levou zálohu Maloudu a na pravou obranu Alvese.

Reina

Alves Caragher Agger Riise

Gerrard Mascherano Alonso Malouda

Owen Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

To si asi hrabnou na rozpočet

Reagovat
HOST*

Hmm jsem slyšel že Rafa bude mit na přestupy 160 milionu eur!

Takže Viila a Torres - kluci balte si kufry stěhujete se do Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Owena dobrý.

Reagovat
Shevchenko

Mě se tam Finnan líbí

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Simao je takový divný hráč, nikdy jsem mu nemohl přijít na chuť.. ale musím uznat, že je to kvalitka..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele