Liverpool aktivoval výstupní doložku a získal Szoboszlaie z Lipska

02.07.2023, 17:14
Aktuality

Dominik Szoboszlai přestupuje z RB Lipsko do Liverpoolu, který na základě výstupní doložky zaplatí 70 milionů eur. Maďarský záložník s Reds podepsal smlouvu do roku 2028...

Liverpool aktivoval zmíněnou klauzuli, čímž ze Szoboszlaie udělal druhý nejdražší transfer sezony po přestupu Judeho Bellinghama z Dortmundu do Realu Madrid. Szoboszlai se zároveň stává nejdražším prodejem Lipska, které nedávno za Christophera Nkunkua (Chelsea) a v minulosti rovněž za Nabyho Keïtu (Liverpool) vyinkasovalo 60 milionů eur.

"Poslední tři nebo čtyři dny byly opravdu dlouhé, nebylo to snadné. Ale jsem tady a nemůžu se dočkat, až se začnu," řekl po dokončení přestupu Szoboszlai. "Liverpool je historický klub, s velmi dobrými hráči a skvělým trenérem. Pro můj další rozvoj je to ideální klub," pochvaluje si rodák ze Székesfehérváru.

Dvaadvacetiletý ofenzivní záložník odchází z Lipska po dvou a půl letech, během nichž nastoupil do 91 soutěžních zápasů, ve kterých si připsal 20 gólů a 22 asistencí. Szoboszlai pomohl bundesligovému klubu k vítězství v posledních dvou ročnících DFB-Pokalu.

Pětinu přestupové částky, tedy dvacet procent, dostane Salzburg, kde Szoboszlai začal s profesionální kariérou. Kapitán maďarské reprezentace ještě čeká na pracovní povolení.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (475)

Přidat komentář
Kixi Syhimour

A surprise to be sure, but a welcome one.

Reagovat
masina_LFC

talentovaný hráč, v ideálnom veku, snáď sa pod Kloppom ešte zlepší a bude top

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Nickname 9

To bude top posila

Reagovat
oli9

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
avicii

Reagovat
JFT97

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Jen aby.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Largo

Reagovat
romeo351

Na jaký post se s ním počítá, vážně nechápu. Každopádně borec s okamžitou kvalitou na noze

Reagovat
fenixLFC

do zalohy, stredny zaloznik vpravo, pripadne ked bude treba tak na 10

Reagovat
romeo351

No trošku rozporuplné pocity. I když Klopp snad měl, má hlavní slovo a jemu věřím. Za předpokladu tohoto mi stejně vrtá hlavou v jaké formě bude fungovat ta ofenzivní trojice, dvojka?

Reagovat
fenixLFC

co konrketne myslis? zatial to vyzera fabinho, macallister vlavo, szobo vpravo a pred nimi zlava diaz, nunez (gakpo), salah. nejak cakam ze tym ze sa bude stahovat trent na stred, tak on bude chodit viac na stranu a on sprava, diaz zlava tvorit sance pre nuneza a salaha

Reagovat
romeo351

Takto to zní, jak kdybys skládal sestavu ve fifě - furt si nejsem jistý, jestli není třeba, aby co nejvíce hrával Henderson (morálka na hřišti). Fabinho působil v poslední době katastrofálně - snad se pozvedne. TAA na tom beku je taky taková hříčka, on potřebuje, aby ho vždy, když bude třeba, zastoupil záložník (to má být Dominik?). Nepopulárně: Diazovi nevěřím, že bude tahounem - zdraví a proti těm nejlepším je čitelnej. Strašně neznámých do nové sezony…

Reagovat
fenixLFC

co je na tom fifa preboha? fabinho bol na konci sezony v pohode a on obrovsky rozdiel bude robit macallister, kedze od wijnalduma mame konecne niekoho kto bude schopny cirkulovat hru. trenta nebude musiet nikto zastupovat kedze nebude hrat osreho beka a vytahovat sa vysoko, ale naopak pri tvorbe hry zostane vzadu a bude rozohravat. prave to umozni aby hral szoboszlai vyssie. co je teda jedina vec na ktoru som zvedavy, ako na tom bude s vracanim sa a branenim. a diaz bude v pohode, vie prist s neicim novym. a ked to nepojde tak furt tam mame dalsich troch styroch hracov co by mohli hrat namiesto neho. a nepride mi teda ze by tych neznamych bolo do novej sezony viac nez obvykle, vzdy mas pred sezonou neiste v akej forme sa ti hraci vratia

Reagovat
romeo351

Ta pravá strana je až až ofenzivní - mám z toho takhle trošku strach

Reagovat
Janek 7

Doufam, ze privedou jeste toho Thurama z Nice. Fabinho hraje totiz hrozne. Je to strasnej lempl, ten neudela rychlejsi krok. On konretne nejvice propadal minulou sezonu. Nestacil rychlostne ani fyzicky. O prihravkach ani nemluvim. Jsem pro, aby ho prodali.

Reagovat
masly008

od kdy pool hraje na 10?

Reagovat
fenixLFC

pisem ked bude treba. pokojne sa v priebehu sezony moze stat ze budeme musiet preprnut na 4231, na co hracov pokojne mame

Reagovat
JeséRodriguez

Co čekáš od exota fenixe ani neví, co hraje jeho tým

Reagovat
stiflerovamama

Úprimne nečakal som toto meno ani to, že by sme priviedli takýto typ záložníka. Ale je to príjemné prekvapenie, tá záloha konečne dostane potrebný upgrade. Som zvedavý či sa ešte pokúsime o DM, za mňa to bola pred TW jedna z priorít takže dúfam, že pôjdeme aj po takomto hráčovi. Aj keď sa Fabinho ku koncu sezóny zlepšil, nebola to od neho dobrá sezóna a potreboval by konkurenciu. Spomína sa Lavia, za mňa super keby sa podaril práve on. No a osobne dúfam, že príde aj stopér.

Reagovat
cubazi

Hmm celu sezonu sme hrali bez pravého obrancu lebo Trent bol všetko a všade len nie na svojom mieste v obrane, preto by mal prísť pravý obranca a Trenta vysunúť vyššie do zálohy.

Podla mna ak by prišiel další stoper tak potom už musime hrať na 3 obrancov vzadu, čo by podla mna nebolo zlé riešenie.

Samozrejme DM namiesto Fabiho ktorý robil strašne chyby pozične aj herne. Spomina sa Lavia aj francúz Thuram (tak nejak), za mna asi skor ten francúz. Možno aj obaja.

Rovnako budu na pretrase aj dalšie odchody z mužstva, spomína sa Matip, Philips či Gomez.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tetovanej nebo je tak chlupatej?

Reagovat
Kejza

to je tetování a je tak chlupatej

Reagovat
misomy6

Ruky sa ešte dajú ale nohy ma brutal

Reagovat
buzna

Myslím, že má vytetovaný na jedný půlce Vánoce a na druhý Velikonoce. Říkal, ať se stavím mezi svátkama..

Reagovat
cubazi

Tak vitaj a vec že som kurva naročný fanušik. Maš 8 tak makaj viac jak ten čierny pred tebou. ZDAR

Reagovat
Miguel19

Dát mu hned takové břímě na záda, že je cubazi naročný fanušik...nemilé

Reagovat
fenixLFC

klamat mu hned od zaciatku ze to pridavne meno u cubaziho je "narocny", to je brime

Reagovat
cubazi

ale prestaň ty lichotník

Reagovat
M0rb1D4S

No a u nás to šlo do prdele hned, když osmičku dostal Barkley

Reagovat
Seydou Doumbia

nejlepší byl v evettonu

Reagovat
Unai

Reagovat
Svatej

Reagovat
oli9

Nejlepší možná posílá... KdB není tak Dominik je číslo 2

Reagovat
oli9

Tohle je pecka skvělý, mladý.. Přímaky , technika, rychlost... Na tomto jen mužem získat. Do 3 let bude top

Reagovat
fenixLFC

konecne neviem ci som sa niekedy tak tesil z prichodu hocijakeho hraca, respektive chcel aby u nas hraval uz niekolko rokov dozadu alebo furt aktualizoval novinky ci uz u nas je aj ofiko. skvely hrac ktory nam da obrovsku variabilitu v tom co budeme moct hrat- na osmicke, ale pripadne moze hrat aj na 10 a ked pojde salah na afcon tak moze zaskocit aj zanho. uz teraz sa tesim na dalsiu sezonu, priviest za tie prachy macallistera a jeho je skvele prestupove obdobie

Reagovat
captain18

Reagovat
fenixLFC

wtf

Reagovat
LFC182

Declan Rice za 110...

Reagovat
Front hell

taky přestřelená cena

Reagovat
JeséRodriguez

To je vyloženě zvrácený...

Reagovat
Front hell

Si můžou s Judem podat ruce.

Reagovat
JeséRodriguez

Tak i tam je ta cena vyšší, ale ten má 19 let a hraje na top úrovni snad 3 roky. V Dortmundu se mu dařilo, zahrál si LM a taky nastupuje v anglické reprezentaci. Rice má ve WHU 1 povedenou sezónu, po tom, co jim ze sraček pomohl Souček s Coufalem. LM se nikdy ani nepriblizil, ale u týmu jako WHU beru jako úspěch tu EL...letos hráli snad ještě 5 kol před koncem s Ricem jako kapitánem o udržení, to o něčem svědčí...neříkám, že je vyloženě špatný hráč, ale 103 nemá cenovku ani náhodou. Jude má pořád 19 let a už teď je lepším hráčem.

Reagovat
Front hell

Má 20 let, dostat se z whu v PL do LM je něco úplně jiného než s Dortmundem v Německu. Přece jen jsme viděli kolik hvězd z Německa v Anglii vyhořelo. Jude je skvělý hráč,ale stejně jako rice se k té cenovce vůbec neblíží a stejně jako rice je to vyloženě zvrácený. Každopádně za ukázkové pokrytectví

Reagovat
JeséRodriguez

Ok sorry, 20 let. Ale tak to je pořád věk, kdy někteří talenti teprve začínají kariéry, a on už má 3-4 sezóny za sebou. Souhlas, že přechod mezi soutěžemi je těžší, souhlas, že ta suma je zvracena, ale stojím si za tím, že hráč, kterej má pro tým i přínos směrem dopředu, a není jen klasickej bořič bez kreativity, a je navíc o 4 roky dražší by měl prostě a jednoduše stát víc peněz. Btw, celou dobu nesnizuji Riceuv přínos pro tým, ale stejně jako třeba u Grealishe zpochybňuji tu částku. Hazard byl samozřejmě daleko větší fail, ale Grealish se k té částce taky neblizi ani z poloviny zatím. A přesto to tady někteří obhajují...nebyl letos spatnej, ale prostě čísla na to, že hraje v útoku, má špatný v poměru k té ceně. Kdyby stal 40 Mega, tak je to tak ok...pak ti tady ti samí lidi píšou, že nechápeš psanej text, a ani se nekoukaj, na co reagují.

Reagovat
JeséRodriguez

A u Rice jsem samozřejmě bral v potaz, že hraje v horším klubu, proto jsem bral jako úspěch tu EL...ale že nikdy nehrál LM, to je prostě další aspekt, kterej by měl cenu hráče snížit + to, že hrál v průměrném týmu, Dortmund je přece jen někde jinde. Takže mu vlastně věřím, že Arsenalu pomůže, ale za tu částku bych si radši koupil 1x Brozovice + cca 70 Mega na další posilu.

Reagovat
Front hell

Zrovna 30 letého hráče u kterého vůbec nevíš jestli mu sedne PL. Rice má v PL odehrané přes 200 zápasů ve 24 letech. Není náchylný na zranění. Nehrál LM ale je zvyklý na tlak z reprezentace.

Reagovat
JeséRodriguez

Dokážeš pochopit, že hodnotím cenu/výkon? Raději bych na DM přivedl Brozovice, kterej bude mít 30 let a hrál finále LM, získal titul v SA a s papirove slabší repre Chorvatska má větší úspěchy. Zrovna u něj bych při jeho zkušenostech o adaptaci vůbec nepochyboval, a ještě ti zbyde třeba 70-80 mega na další posílení. Za DM, které nemá směrem dopředu téměř žádný přínos, je to klasický boric (jeden z lepších v dnešních fotbalu), je 103 mega prostě moc...

Reagovat
Front hell

Já to chápu,ale je to prostě blbost co píšeš. Chápeš že nám ho dají za 30 mega, na platu dostane 150 a za 3 roky odejde jako volný hráč, protože ho nikdo nebude chtít. Ty nepochybujes, já jo. Viz třeba minulou sezonu Koulibaly, spousta zkušenosti a v PL vyhořel jak papír. Na euru 3 roky zpátky byl rice v základní sestavě každý zápas včetně finále, to samé MS. Když už tady furt vytahujes ty repre. A já souhlasím že ta cena je prepal,ale to samé je u vašeho Judeho, grealishe apod.

Reagovat
JeséRodriguez

Tak je to spíš můj názor, protože třeba Brozovic toho má za sebou víc, než Koulibaly. Ale takhle to beru, máš na to jinej pohled.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Unai

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Arnar Resmusonn

Pecka MacAlister a teď Szobo parádní nákupy za mě, moc se mě líbí, že se LFC vydal tímto směrem. Dominik je skvělý hráč, ten bude bavit. Ještě čistokrevný DM a jeden do Newcastlu a to budou souboje jak vínko

Reagovat
oli9

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Seydou Doumbia

Coady z Wolves do Leicesteru bych nečekal že takový hráč půjde do druhé ligy

Reagovat
fenixLFC

vlani bol v evertone, to uz taky rozdiel nie je

Reagovat
Seydou Doumbia

taky pravda

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
martin.b

Poslední rok/dva byl špatnej až tragickej, jediný kde dokázal fakt kvalitně zahrát byl středovej obránce v systému na 3 vzadu, v Evertonu taky skončil rychle na lavce, takže Leicester je pro něj ještě jackpot.

Reagovat
Seydou Doumbia

okey, díky měl jsem za to že je furt dobrý

Reagovat
oli9

Nejlepší možná posíla...uz teď top. Mladý. Bude se zlepšovat tak snad jen popřát zdraví

Reagovat
Hlahart

Ta částka mi přijde hodně vysoká. Ale je asi fakt, že na 22 toho má za sebou docela dost, tak se to asi bude dát obhájit.

Reagovat
Remt

Já jen prosím ať je to spíš minimálně Konate než Keita, jinak už od Redbullu nic nebrat

Reagovat
vceradnesazitra

Takovej Hložek z Wishe.

Reagovat
stiflerovamama

“Despite signing Mac Allister and Szobozslai, there is a still desire to bring new players at Liverpool. Keep an eye on a new centre back. This is something they want to do this summer.

And they are working on Lavia as new defensive midfielder.”

@FabrizioRomano

Reagovat
Kixi Syhimour

DM a stoper , pojďme

Reagovat
Slavia10

Stopera už vám majitel určitě nezaplatí, budeš rád aspoň za to DM nějaké mohli jste mít Ndicka jako volného hráče.

Reagovat
avicii

Reagovat
RadekVonCZE

Bajcetic teda pude na CM?

Reagovat
fenixLFC

skor na hostovacku mozno

Reagovat
Remt

Byl bych nerad kdyby se o Bajcetice přišlo, ten se mi moc líbí :)

Reagovat
Kixi Syhimour

Jestli se ti líbí děcka, napiš Rudnevsovi

Reagovat
Remt

?

Reagovat
Remt

Tohle si ještě matně pamatuji tuto hlášku, tyjo teď si uvedomuju, že jsem tu už docela dlouho

Reagovat
Salfovic

Je vtipný/smutný, jak lidi berou za vítěze Rudnevse a na chudáka pobodyho si skoro nikdo nevzpomene.

Reagovat
Jordi Alba

Kdyby taky sledoval, oslavujeme jeho.

Reagovat
O.Giroud

Tak to je zrovna situácia, že keby to nenapíše pobody tak niekto iný. Takže tam je jasný víťaz Rudnevs

Reagovat
Kucka

Reagovat
vodka

Jako za mě může být lavia docela pruser, rozhodně na posledním, on by skvěle fungoval jako box to box, ale mít ho na 6 je podle mě vražda

Reagovat
Mastný Chobot

A hlavne má stále 19 rokov a za sebou 1 sezónu v dospeláckom futbale.

Reagovat
Janek 7

Prijde Kepren Thuram. To je tutovka. Ten je Top

Reagovat
Busby babes

podle me by to u nas byl idealni backup za Casemira teda.

Reagovat
vodka

mi přijde fakt dost náchylný na kiksy, ale samozřejmě jsem Soton zase tak podrobně nesledoval. Jako má 19, tak by se zaučoval, no...

Reagovat
vodka

ale do základu teda zatím ani omylem

Reagovat
Busby babes

vsak ja bzch ho ani do zakladu nechtel. ale proste backup za Casemira proti tymum v dolni polovine tabulky nebo v poharech. a za ty 2-3 roky by se mohl do toho zakladu propracovat.

Reagovat
vodka

no a backup, za který chce Soton 40 mega, nebo kolik, je ok? Jako pokud se prodá Fred a Donny (s tím jeho zraněním těžko), tak ok, ale takhle mi to přijde zbytečné. Scott počítám, že zůstane tak či tak.

Reagovat
Busby babes

podle me je. protoze imho ten potencial je u Lavii velkej. Scott ani Fred tu 6 hrat nemuzou, to je ten problem no.

Reagovat
Salfovic

Při dnešních cenách to asi ok je.

Reagovat
Largo

Reagovat
papanegra

Přesně někoho takového LFC potřeboval

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

Nevíte někdo, proč nevyšel jeho přestup do Newcastlu? Já si myslel, že dal přednost Poolu, ale ten přestup měl zastavit Newcastle.

Reagovat
SunFells

Jak to měl zastavit Newcastle, když dal přednost Poolu?

Reagovat
Geordies

Protože to bylo spíše přání fanoušků a médií, reálně se Newcastle rozhodl neaktivovat výkupku. Nehrajeme na 10ku a mít ve 4-3-3 Szoboszlaie do rotace by neoslnilo ani samotného hráče.

Reagovat
Salfovic

Mně právě přišlo, že toho ofenzivního CM, který by měl hrát asi před Brunem s Tonalim hledáte. Nejdřív se mluvilo o Veigovi, teď o tomhle.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nehraje tu pozici Joelinton? Tam by se spíš hodil někdo do rotace a do madar za 70 mega je přílíš velky luxus

Reagovat
Geordies

Hrajem na středu s Brunem, který se stará o výstavbu. Vedle něj Eddie sází na poctivé pracanty jako je Longstaff a Joelinton, popřípadě Willock. A pro větší kvalitu na balonu se teď přivedl Tonali. Věřím, že nějaký špílmachr se koupí, hlavně, když budem chtít během hry změnit rozestavení. Já to ale furt vidím na nějakého mladšího kluka, který se spokojí s nižší minutáží. Fakt si nedovedu představit, kde by Howe šoupl borce typu Szoboszlaie nebo Maddisona.

Reagovat
Sigma Olomouc

Super posila, společně s Alexisem zatím jede LFC bomby

Reagovat
Mateo16

Títo bežci sa Kloppovi hodia som rad ze ich pool výkupuje. 0 % skills, 100 % run

Reagovat
avicii

No práveže toto je presný opak takého hráča

Reagovat
fenixLFC

ze mu na to skaces

Reagovat
avicii

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Bandita_Harry

100% závisť

Reagovat
RadekVonCZE

Dominiiiiiiik

Reagovat
avicii

Pre mňa prekvapenie že sme do toho išli a veľmi príjemné...

Reagovat
YNWA__MSN

Nebylo třeba koupit spíše DM za předpokladu, že se bude klasicky hrát 4-3-3 (DM-CM-DM) a Alexis je nejlepsi jako ten ofenzivnejsi záložník??

Obránce asi nepřijde žádnej? Ale hlavně ať už nekupujou žádný ofenzivní hráče, protože je potřeba posílit někde jinde

Reagovat
avicii

Pracuje sa aj na DM

Reagovat
fenixLFC

alexis nebude hrat toho najofenzivnejsieho, toho bude hrat ked uz tak prave szobalalala. macallister bude hrat neico ako wijnaldum. o foenzivnych hracov ani zaujem moc nemame

Reagovat
Müllered

Hráč výborný, ale v Lipsku nenaplnil zcela svůj potenciál a dělal i problémy.

Reagovat
Neutron

mozes tie problemy trochu rozviezt?

Reagovat
Salfovic

O mlácení ženských nešlo, takže nic pro vás.

Reagovat
Neutron

Ani o sukanie spoluhracovych zien, takze ani pre vas.

Reagovat
Müllered

Už v průběhu jara si poměrně dost vynucoval přestup a moc si vyskakoval vzhledem k tomu, že to byla jeho první sezóna, kdy hrál pravidelněji v základu.

Reagovat
Neutron

Diky neviem preco som si o nom myslel, ze je to skromny chlapec

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Má někdo tu novou aplikaci 93mins? Názor?

Reagovat
Nickname 9

Používám už tak 3 roky a spokojenost

Reagovat
Seydou Doumbia

to tak dlouho funguje? jsem myslel že to bylo ted někdy založený když jsem na to viděl propagaci

Reagovat
Nickname 9

Teď to začli víc propagovat, už to na mě taky párkrát vyskočilo

Reagovat
Seydou Doumbia

dík za info

Reagovat
Gazdo

Dik za tip

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
FUnk

Reagovat
JohnnyBravo

Super tip, to vypadá dobře. Jen mi tam trochu chybí nějaký třídení třeba podle lig, nebo aspoň možnost přidat si nějaký oblíbený týmy a tak

Reagovat
Smreky

pácia sa mi tieto prestupy LFC typu Fabinho, Szobo... ani zmienka o prestupe a bum hráč je v LFC :)

každopádne som na neho veľmi zvedavý, má skvelú kopaciu techniku, mladý, šikovný...

ešte by bolo nejaké pravého becka a hráča do stredu k Fabinhovi...

Reagovat
TaLy___

U nás to je přesně naopak. Moře spekulací a žádný přestup.

Reagovat
Salfovic

A co sexy Mount

Reagovat
Slavia10

Dobrý přestup, otázka je zda byl teď třeba. Je to výborný hráč, ale pokud si majitelé LFC hlídají každou korunu tak bych za 70 mega koupil Thurama a Koneho. O Thurama bude příští léto válka a budou lítat částky okolo 70-80 mega, letos ho mohl mít Liverpool poměrně snadno okolo 40 mega. Podle mě to během Kloppova působení 5 let majitele dělali dobře, ale poslední 2 roky místo toho aby každý rok přicházel útočník se měla mnohem dříve řešit záloha. V zásadě Dominik je fakt fajn posila, ale kolik jsou ochotný majitele LFC ještě dát peněz? Mě to furt přijde málo proti konkurenci. Pokud má LFC ještě aspoň 50-60 mega budget, tak je Domink super posila, pokud má Klopp ještě 20 mega tak se ty peníze dali využít jinak.

Reagovat
YNWA__MSN

souhlas

Reagovat
Benzema

Reagovat
martin.b

To je ten Thuram tak dobrej, máš ho nasledovanýho ? Mně tyhle spekulace okolo jeho u Koného připomínali dobu Rodgerse, kdy jsme přiváděli tyhle rádoby prospekty co ten tým vůbec nikam neposunuli a defacto se ani neprobojovali do základu.

Reagovat
Slavia10

Thuram je opravdu skvělý, přehled, dynamika, Klopp by z něj udělali bestii. Kone patřil druhým rokem v BL mezi špičku. Dominik je skvělý hráč ale Thuram nebo Kone by v současné chvíli byli lepší. LFC potřebuje nutně ještě DM tohle léto.

Reagovat
martin.b

No nevím, pohyb a dynamiku má, ale na míči mi přijde dost neohrabanej, takových už v týmu máme dost, potřebujem bejt v záloze silnější na míči, mít hráče co umí hrát v těsných prostorech pod tlakem, přesně jako Mac, Thuram toho za mě nepřinese o moc víc, než Curtis, naopak Szoboszlai nabízí něco navíc, co v týmu nemáme a měli jsme naposled v Oxovi před zraněním. Třeba se pletu a je to předčasný, ale zatím ani není moc zpráv o tom, že by se o tyhle dva kluby praly, takže to s nima tak horký bejt nemusí

Reagovat
Seydou Doumbia

jenže tady se bavíme o talentovaných francouzech dnešní doby, kdy každý mezi 18-23 lety má potenciál patřit mezi nejlepší na světě...a thuram i koné ten potenciál rozhodně mají, stejně jako za 2 roky bude těchto hráčů dalších 20

Reagovat
Kejza

Reagovat
Maximm9

Skvela posila pro Live Se divim, ze po nem neslo vice tymu.

Reagovat
Salfovic

Když se kouknete na hráčské platy ve ,,svých´´ klubech, tak který web považujete za nejvěrohodnotnější ?

https://www.capology.com/club/liverpool/salaries/

https://www.spotrac.com/epl/liverpool-fc/payroll/

https://salarysport.com/football/premier-league/liverpool-f.c./

Reagovat
Remt

na to se radši ani nekoukám, mám pak depresi, že mají všichni víc jak já

Reagovat
andkoo

ta capology sa mi zda byt celkom ok

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

OT: je tu někde diskuze k ME U21? EF to už asi úplně vypustil. Poslední článek je to bojácných lvíčatech...

Reagovat
Grahf

Taký Bruno z wishu

Reagovat
SunFells

Slepice kradou Solomona

Reagovat
Seydou Doumbia

to zas taková škoda pro vás není ne?

Reagovat
SunFells

Pro Shakhtar je to škoda jak s nimi FIFA vymrdala a když už tak bych radši aby byl ve Fulhamu, kteří jsou také dost velcí nešťastníci.

Reagovat
Seydou Doumbia

neštastnici fulham?

Reagovat
SunFells

Zrovna tu Manor se jim zranil na půl roku v prvním zápase hned poté co přišel, Kluivertovi (o kterého teď byl v PL celkem boj) minulé léto na základě pičoviny nedali pár dní před koncem okna pracovní povolení, proto to nakonec řešili až v září Willianem. V zimě konečně investovali do stopera, Diopa, a teď nedávno ho zatýkali - akorát čtu že ho teda pustili bez obvinění. S Manorem jistě počítali i dál, samozřejmě nyní mají čas na jiné kroky ...ale přijde mi že jejich vedení je dost nepružné a Silva tam nemá podporu jakou by si zasloužil.

Reagovat
Seydou Doumbia

dík za info to jsem netušil...

Reagovat
Kucka

Reagovat
Stannis Baratheon

vy jste nešťastníci

Reagovat
SunFells

ok kluku

Reagovat
ian.rush

Vypadá to na zajímavej deal...

Jakej je? Má ho někdo važně nasledovanýho nebo jen cucáte ze statistik?

Každopádně tak či onak, Reds potřebovali již dlouho vzpruhu do zálohy a letos konečně něco přišlo...MacAllister a teď te to Szobosz, jsem na ně oba zvědavý jak se předcedou.

Reagovat
Seydou Doumbia

Rychlý ofenzivní záložník, který dokáže tvořit šance spoluhráčům, dobrý v driblování, solidní i ve střelbě, schopný hrát i na křídle. Jako je zbytečný psát o něm 100 A4 to by měl mít popsaný tak maximálně Klopík, on musí vědět proč jeho zvolil.

Reagovat
ian.rush

Takže druhý, mladší, dravější Wijnaldum

Reagovat
Seydou Doumbia

Tím asi myslíš Wijnalduma ze začátku angažmá v nizozemské lize ne? V PL už v NUFC pusobil jako CAM a u vás se stáhl spíš na CM, v repre stále měl dost choutky se zapojovat do útoku, respektive si dost sbíhal z druhé vlny do golových šancí. Dominik je AM schopný zaskakovat na křídlech.

Reagovat
fenixLFC

vobec

Reagovat
VersaceChain

celou letosni sezonu hral na kridle

Reagovat
Seydou Doumbia

A skoro celou lonskou strávil na AM, což je jeho primární pozice. Letos hrál z křídla, ale taky často v nějakém 4-4-2 z kraje, to bych jako křídlo nepočítal. Jeho pozici letos zabíral Olmo s Forsbergem, tím jak jsou všichni v ofenzívě Lipska variabilní na více pozicích se prostě neustále točí. V systému Live by to měl být ten nejofenzivnější v té záložní trojici, je tam lepší než na křídle.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
fenixLFC

jojo, celu... hral tam na jar a nema tam ani polovicu ligovych zapasov za sezonu

Reagovat
VersaceChain

Right Winger 24 8 5

Right Midfield 8 - 7

Left Winger 7 2 1

Attacking Midfield 3 - -

Central Midfield 3 - -

GP/G/A

Reagovat
fenixLFC

akoze ma bundesliga 45 zapasov hej? pisem ligovych, tam ich odohral 12 z 31 (28 v zakladnej zostave). ano, hral tam castejsie nez na inych ale povedat ze tam odohral celu sezonu je slusna prehanka

Reagovat
Blackprince

Liverpool ať jde do piči...

Reagovat
fenixLFC

ked vidim tvoj nick tak som si psomenul na sladkost cierny princ, ci sa to este vyraba

Reagovat
Neutron

Heh, koleso stastia, tam to vzdy bola nejaka zakladna cena tusim

Reagovat
andkoo

cena utechy, ked si mal malo nahrane

Reagovat
Blackprince

ok

Reagovat
Greny

OT : Formule 1 a dnešní závod v Rakousku

Aston Martin po závodě brutálně potrolil komisaře a FIA ..

Během celého víkendu a závodu jim pro traťové limity mazali časy za kolo když vyjeli mimo bílou čáru ..

Aston po závodě podal protest že neměřil všem stejně a údajně tam je 1200 možných překročení trať.limitu

Reagovat
Gazdo

Este je tu aj vlakno k F1 ale uz to bohuzial umrelo

Reagovat
netopier

F1 umrela v roku 2013

Reagovat
Benzema

Reagovat
772jozef

totálna pcovina

Reagovat
Trand

2021 jsi neviděl?

Reagovat
netopier

Každý, kto sledoval F1 do roku 2011, nemôže považovať súčasnú F1 za atraktívnu. Nezmyselne veľké monoposty s nudným motorom na nudných okruhoch s minimom nebezpečenstva. A keďže F1 stratila tieto prirodzené faktory, ktoré tvorili show, tak sa ich snažia nahradiť umelými prvkami ako je DRS, vysoký počet pretekov (človek sa už na veľkú cenu ani neteší, keďže je pomaly každý víkend), šprinty a pod. Lenže výsledný efekt je ten, že človek sa viac teší na kolotoče v areáli než na samotné preteky. Je to taká kolotočarina no...

A najväčší trash okolo F1 sú tie nezmyselné pravidlá, ktoré sú už hrubšie ako Biblia a úplne kazia celé preteky. Sezóna 2021 bola zlatým klincom chaosu okolo pravidiel.

Reagovat
Trand

Pravidla jsou jedna věc, ale samotné závodění bylo v roce 2021 top, nehledě na to, jak to skončilo.

"Nezmyselne veľké monoposty s nudným motorom na nudných okruhoch s minimom nebezpečenstva." Nevím co je teda špatného na tom, že méně jezdců umře, ale ok. Navíc třeba Jeddah konkrétně je dost nebezpečný okruh, kde až se stane nějaká větší nehoda na špatném místě, tak to skončí dost špatně. Grosjean 2020 málem uhořel, ale to je pro tebe asi taky nuda.

A souhlasím s tebou, že některé okruhy jsou na nic, ale pořád tam máš dost těch tradičních - Silverstone, Monza, Spa, Imola, atd.

Reagovat
netopier

F1 vždy zdobila rýchlosť, nebezpečenstvo a zvuk motorov. Zostala už len rýchlosť a aj tá rýchlosť je dosť utlmená širokými okruhmi s asfaltovými výbehovými zónami. Je rozdiel ísť 250 kmh cez Eau Rouge alebo ísť 250 kmh na "letisku" Paul Ricard. Eau Rouge je prečo slávna zákruta? Pretože je nebezpečná. To je to, čo ľudí najviac baví. Ak by mi nešlo o nebezpečenstvo ale o čisté pretekanie, tak si pozriem GTčka, kde je oveľa viac predbiehania a nepotrebujú ani DRS.

V minulosti to bol oveľa väčší adrenalín, teraz je to len slabý odvar. V F1 môže jazdiť aj cvičená opica.

Ale tak mladej generácii, ktorá nezažila starú éru to na pobavenie stačí. Avšak my ostatní to vždy budeme porovnávať a súčasná F1 bude pre nás komerčná sračka.

Zvýšený dôraz na bezpečnosť uškodil mnohým športom. Napríklad v zjazdovom lyžovaní absolútne zničili Kitzbuhel a urobili z neho obyčajný priemerný pretek. V minulosti sa na tento pretek prihlásili len páni lyžiari.

Reagovat
Trand

Ok

Reagovat
VersaceChain

proto ma rok od roku vyssi a vyssi sledovanost

Reagovat
netopier

ako všetky športy...

Reagovat
VersaceChain

ok, tak jinak pro exoty tveho typu

proto ma rok od roku jeden z nejvyssich narustu sledovanosti mezi sporty

Reagovat
netopier

ako väčšina z top športov... Navyše tomu nárastu dopomohol americký trh, ktorý F1 objavil až pred pár rokmi. Stačilo natočiť pár dielov na Netflix (ktoré sú prehnané a často mimo reality) a je to. Ale tak amíkom to stačí na pobavenie. Oni sú schopní sledovať Nascar, baseball, NFL, tak F1 je pre nich šport nabitý akciou.

Reagovat
Talker

Letos je to fakt prdel, prakticky každý klub z první poloviny tabulky přestavuje zálohu. Půlka klubů s ambicemi na TOP4 bude mít 2 nové záložníky do základu, druhá půlka jednoho.

Bude fakt zajímavé sledovat, kdo to udělal nejlíp, protože ten pohyb v záloze je letos fakt brutální.

Arsenal - Rice, Havertz

CFC - Caicedo(?), Nkunku, (pokud odejde Mount, tak tipuju +1)

Liverpool - MacAlistar, Szobo ,+1?

MU - Mount

Citizens - Kova, ? (pokud by odešel Bernardo?)

NU - Tonali

Tottenham - Maddison

10+ high profile záložníků do 7 klubů.

Reagovat
Unai

Reagovat
Seydou Doumbia

A ted otázka, kteří z těch záložníku se neprosadí a bude to provar jako hajzl. Na posraném papíře to zní u všech top, ale to tak nikdy není, viz miliarda dalších top přestupu co skončili fiaskem.

Reagovat
Talker

Právě, tohle bude fakt zajímavý.

Reagovat
O.Giroud

snáď Mount

Reagovat
JeséRodriguez

pak si s někým zase vytre prdel Sevilla nebo AC Milán seskladane z odpadliku...

Reagovat
Seydou Doumbia

přesně to čekám

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Mastný Chobot

U nás je tiež možné, že tam ešte nejaký pribudne.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tielemans, Otavio taky dobrá dvojice

Reagovat
Rudnevs

Lipsko v lete celkom oslabilo. Szoboszlai preč, Nkunku preč, Laimer preč… to sú tri dôležité piliere.

Miesto toho prišli Baumgartner, Sesko a Seiwald, čo je ale podľa mňa kvalitatívne značný downgrade. Navyše všetci traja za vysokú cenu (hoc ťažko povedať, ako presne to je s tými čiastkami za prestupy do Salzburgu, tam si to zrejme nastavia podľa toho, ako sa im to hodí do účtovníctva).

Reagovat
772jozef

Lipsko je prestupová stanica ,lacno kúpiť draho predať ,nato ten klub vznikol aby zarábal

Reagovat
Salfovic

Nemyslím si, že zrovna Red bull potřebuje takhle zarábat.

Reagovat
772jozef

Nepotrebuje ale očividne im to vyhovuje

Reagovat
Salfovic

Což je něco, co absolutně nechápu. Místo toho, aby konkurovali Bayernu, tak je to druhej Dortmund.

Reagovat
romeo351

Dortmund se od této strategie odtrhl skoro 10 let zpátky

Reagovat
772jozef

Súhlas keby nepredávali tak môžu s prstom v zadku ligu vyhrať

Reagovat
FC Porto FC

Mám pocit že záloha Szobo-Fabinho-MacA bude defenzivní průchoďák, paráda

Reagovat
romeo351

Nemusí být. Jako průchoďák se jeví spíš pravá strana

Reagovat
mimi_united

Ligou overený Mount stojí menej, spokojnosť

Reagovat
Unai

Reagovat
martin.b

s 2x vyšším platem

Reagovat
Neutron

Vitaz LM, finalista Eura, v lige odohral cez 100 zapasov, to da rozum, ze bude mat vacsi plat ako chlapec co odohral dve sezony v BL v klube, ktory proste tu topku nehra.

Reagovat
martin.b

já jen vyvracel tvrzení že stojí míň, jinak souhlas s tím co píšeš, jen těch spekulovaných 250k je strašná pálka na tu jeho výkonnost za poslední rok a půl

Reagovat
JeséRodriguez

ale tak on měl vyloženě dobrou 1 sezónu...

Reagovat
Neutron

To kazdopadne, preto som zvedavy, ci sa dokaze dostat na tu uroven predtym, aby ten jeho plat tak nebolel.

Reagovat
Remt

Plat Dominika je jaký?

Reagovat
martin.b

četl jsem okolo 120k/w

Reagovat
Jazdec

Keď si človek pomyslí, že počas sezóny boli s nami spájaní Nunes či Gallagher ....s nejakým väčším zhodnotením počkám asi do konca prestupového, každopádne Szobo už dlhšie moja vysnená posila a Alexis za 35M nemôže mať človek námietky + oba prestupy ešte pred prípravou, takže zatiaľ je to od nás tak 9/10 prestupák...

Reagovat
Doomblade

Dobrý podpis, ale zdá se mi, že ta ofenzivní část sestavy Liverpool tolik netlačí. O kom se mluví na to DM? Hodně hráčů je už rozebráno.. Hlavně v PL se to hýbe.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nejvíc se psalo o K.Thuram a K.Koné

Reagovat
avicii

Vraj sme v jednani s Laviom ...

Reagovat
Godwinson

Liverpool zatím skvělé přestupy, ještě by to chtělo jednoho pořádného obránce a budou mít parádní tým. Snad si to nedoserou Thuramem.

Reagovat
81Tomas

Proc nedoserou?

Reagovat
Seydou Doumbia

Není to zrovna největší fanoušek tohoto hráče.

Reagovat
Swarley

Cumim na ME 21, Le Fee vypada hodne slusne... Neresi se u nej posun nekam nahoru?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobně půjde do Rennes.

Reagovat
Seydou Doumbia

Podle všeho půjde do Rennes....jinak 80% těch hráčů co tam dnes je bude za 2,3 roky v top světových týmech, neskutečná kvalita

Reagovat
Cottage

No zatím tam ty budoucí hvězdy vodí flop Mudryk jak malé

Reagovat
vilp

To áčko bylo fantastický. Jak od Messiho.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Miguel19

Mudryk má všechny předpoklady být top hráč. Jenom potřebuje trenéra a důvěru...

Reagovat
vilp

Ještě se potřebuje naučit střílet a zakončovat. Je v tom stejně dobrý jak Vinícius po přestupu z Brazílie.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Seydou Doumbia

tak to je taková francouzská klasika, ty mládežnické výběry tam většinou ani nepostoupí na ten turnaj, natož aby tam měli uspěch, vše vždy rozebrali němci a španělé...i tak doufám že francie otočí a pošlou ukrajince domů

Reagovat
Cottage

Otočí a myslím, že celkem v pohodě Ukrajinci jsou dozadu špatní, tam stačí, aby trošku zatlačili

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Godwinson

Zatím vypadají, že se jim ani moc nechce. Ale jako Ripoll je taky sračka, nejlepší hráče nechává sedět.

Reagovat
Seydou Doumbia

Badé, Diakité a Kalimuendo bych čekal základ no...myslíš ještě někoho jiného?

Reagovat
Godwinson

Wahi na hrot je úplně jasnej, Chotard je za mě taky lepší než celý Thuram, jen to není protekční spratek. Kalimuenda mám rád, ale co jsem ho tady na turnaji viděl, tak se mi moc nelíbil, byť byl tedy mnohem prospěšnější pro tým než Gouiri.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak za mě ten střed koné-caqueret-thuram proti itálii fungoval skvěle, bohužel koné se zranil...a olise je taky mimo, zase to ale otevřelo prostor cherkimu, který tam hraje skvělé...barcola a cherki jsou jistí, a pak máš 3 hráče na jednu pozici hrotového útočníka no...wahi počítám že by mohl hrát ještě na dalším ME do 23 let, je mu teprve 20

Reagovat
Godwinson

Teď máš 70. minutu a on ten ocas ještě ani nestřídal, směšný.

Wahi má letos skoro dvakrát víc gólů než ti hroti, kteří jsou preferováni. Ale jako je to fuk, Ukrajinu by měli dát v jakékoliv sestavě.

Reagovat
Seydou Doumbia

jako taky jsem před turnajem čekal že wahi bude na hrotu, ale pokud se trenérovi více zdála spolupráce gouiriho s křídlema...těžký soudit, všichni tři by hráli základ v jakékoli jiné repre asi...i ten adli se letos ukazoval v leverkusenu super, snad to otočíme jinak to bude ostuda...a je tam wahi

Reagovat
Godwinson

Snad jo, i když s těma mladýma Frantíkama je to vždycky těžký. Pravidelně mají nabušený výběry jak kráva, ale prostě těžko se s nima pracuje. Se podívej na největší hvězdu Cherkiho, ten taky hraje, jak se mu zrovna chce, což asi z Lyonu dobře víš. Na jeho obranu, na tomhle turnaji dost dobrý

Reagovat
Seydou Doumbia

Cherki bez těch svých kliček, patiček a podobně by nemohl asi žít...pokud to z něj nějaký trenér vymlátí respekt, na druhou stranu takoví hráči dnes už nejsou což je taky škoda no ja pamatuji kdy měli výběry top jak hajzl a končili ve kvalifikaci a ani se na ty turnaje nedostali no... přirovnal bych to k top výběru ruska v hokeji, kovalchuk, ovechkiin, malkin, radulov ale nevyhoví si to a nefunguje to, čest vyjímkám jako 08 a 09 turnaj

Reagovat
Godwinson

Je to tak, těžko s těma egama a rozmarama pracovat.

Viz teď, vypadnou s posranýma Úkáčkama Ale zaslouženě.

Reagovat
Seydou Doumbia

přesně jak říkáš, posranýma ukačkama...lukeba dneska hrozný magor, celou sezonu drží nějak obranu lyonu aby nespáchala sebevraždu a potom to kurví s těmihle průměraky

Reagovat
Godwinson

To jo, dva góly jeho, ale obecně celkově mizerný. A zrovna v obraně tam máš hráče z velkých klubů a hoříš proti Ukrajině.

Reagovat
Seydou Doumbia

mě už ten turnaj nezajímá nevím jak tebe...ukrajina, izrael, simulanti španělé, rasisti z anglie...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcola, Cherki, Lukeba a Kalimuendo budou moct hrát taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ignoraci Wahiho nechápu.

Reagovat
Salfovic

Však se mu neříká bílej Mbappé jen tak pro nic za nic.

Reagovat
kitas

Takto nejako som si predstavoval posilnenie ofenzívy Arsenalu. A prisiel Havertz. Tak uvidíme čo bude lepšia kúpa...

Reagovat
Coutinho10

posila, se kterou se asi úplně nepočítalo, že toho hráče budeme kupovat, ale jako k MacAllisterovi další super záložník, takže přislib na další sezony tu je

Reagovat
stiflerovamama

a

Reagovat
bbbauch

Jeden z tvych lepsich postu

Reagovat
Neutron

Ma vacsi zmysel ako vsetky jeho komenty dokopy.

Reagovat
fff

Dalej sa teda spomína Thuram a/alebo Lavia.

Ak by prišli obaja, tak je posla mna mozne, ze pojde Thiago.

K tomuto eate stopér a sotva by sme mohli dúfat v lepsi prestupak.

Reagovat
81Tomas

I kdyby prisel jeden, tak by mel Thiaho jit, tech hracu by bylo moc vcetne mladych

Reagovat
stiflerovamama

Thiago určite ostať.

Reagovat
Chittak_LFC

Lepsi prodat Arabasum, nez ho mit na marodce. Kdyz se dostane do form a hraje, je hodne dobrej, ale kdyz.... Uz z jeho prichodu jsem nebyl nadsenej, vzhledem ke zdravi dalsich zalozniku : Keita, Ox.

Reagovat
81Tomas

Za me uz prave ne, stavet na nem nemuzes, tam je spis takovy bonus, kdyz je obcas zdravy, to radeji at hraji ti mladi. Ja ho mam rad a tesil jsem se na nej, ale.... A dalsi vec je, ze me zacinaji pekne srat ty odchody zadarmo u Live

Reagovat
Kowe

prodal by se za hovno, to radši ať ještě něco odehraje a zároveň mentoruje ty mladý. Už jen to, že s ním budou trénovat jim dá něco.

Reagovat
fff

Pokial by prislo od Arabov nieco, tak by podla mna stalo za to zvazit predaj. Ma rok do konca zmluvy, realne bude k dispozicii tak polku z toho . On je uzasny hrac, ale fakt by som to zvazil.

Reagovat
aragorn

Pokud by za něj někdo dal 10+ mil tak určitě prodat. Taky pro něj nevidím moc místo a jeho dostupnost je zoufalá.

Pokud v týmu zůstanou a já doufám, že jo Jones, Elliott, Bajčetič tak už teď máme tu soupisku v záloze poměrně širokou.

Nejsem si teď jistý ale Szoboszlai bere na soupisce poslední místo nohomegrown hráče.

Reagovat
Salfovic

Nevykašlala se PL na ty homegrown kvóty ?

Reagovat
aragorn

Určitě ne.

Udělala změny v udělení pracovních povolení pro hráče mimo Evropu, ne reprezentanty. Bude jednodušší je získat.

Reagovat
Witcher

Ani si netroufám odhadovat jakou cenu má Adam Hložek

Reagovat
fenixLFC

15 mega

Reagovat
JeséRodriguez

Letos měl v 1. sezoně 5+3,Grealish 5+7 a to nemluvím o Hazardovi , takže to bude tak 80-100 mega v eurech

Reagovat
Slavia10

Vytáhnout zrovna Grealishe, který byl tuhle sezónu herně úplně boží

Reagovat
JeséRodriguez

Jj byl tak boží, že měl v 13 zápasech LM 0+1, v lize 5+7 za 28 zápasů, a to hraje v té útočné trojici. Na hráče za 30-40 mega, ale stal 117...vyloženě bůh

Reagovat
fenixLFC

stale vacsi boh ako vinicius s bilanciou 10+10 za 33 zapasov v podstatne horsej sutazi aj taky maddison v zostupujucom time nahral viac kanadskych bodov nez ta uplakana spina

Reagovat
JeséRodriguez

Vinicius stal 117 mega? Jsem si nevšiml v podstatně horší soutěži to možná tak marketingově...

Reagovat
Remt

Tak ale je nezpochybnitelné, že nasypat třeba 20 gólů v PL a 20 gólů za sezonu v LL je prostě rozdíl. Ty týmy ze spodku tabulky LL jsou prostě kvalitativně fakt bída, nebo ne? Těm asi dát hattrick když hraješ za Real neni neřešitelná věc. Čímž neříkám že je to lehké, jen říkám, že prosadit se proti obraně, která stála 100m a 20m bývá dost odlišně složité. Tedy pakliže v té za 100m nehraje Maguire.

Reagovat
EaP

Jo no, lebo v PL sa tie hetriky Top kanonierom strieľajú neuveriteľne ťažko. Haaland by vedel rozprávať , keď ich dal dva či tri či koľko vlastne hneď za sebou.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Remt

A po Haalandovi kdo ještě? Běhá v PL nebo vlastně po světě nějaký větší množství útočníků, kteří by toto v PL dokázali? Protože pokud ano tak proč v PL nehrají? Obhajovat svůj názor jedním hráčem v jeho top sezóně je dost o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo střilí hattricky pravidelně a s lehkostí v LL?

Reagovat
Moshe Dajan

Haaland

Reagovat
fenixLFC

jojo a kazdy moze vyhrat titul lebo ho vyhral leicester vazne budes z vynimky z pravidla robit argument? ze ma to neprekvapuje...remt ma v celom ohlade pravdu

Reagovat
JeséRodriguez

A kdo ty hattricky sází pravidelně v PD?

Reagovat
Remt

Tak sázel tam ranec gólů třeba Benzema, ale jinak ti top útočníci obecně utíkají za prachama do PL tak není kdo by ti je tam sázel

Reagovat
JeséRodriguez

ten Benzema, kterej ještě nedávno v LM dal britským klubům gól, kdy si vzpomněl?

By mě zajímalo, kolik těch hattricku dal, ale určitě to nebude žádné velké číslo...takže v PD hrají srackovi utocnici, aby si pak týmy z tamniho středu tabulky mazaly na chleba kluby z anglické top4, rozumím tomu dobře? Za prachama se tam chodí, to je pravda, ani tak to anglickým klubům nestačí na to, aby byli v pohárech nějak dominantní. Jediný tým, který si zaslouží respekt, je Manchester City, vedený štábem geniálního Guardioly...až jednou odejde, klidně se vsadím že tak max do dvou let nebudou už v PL takhle dominantní.

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Jací top útočníci obecně utíkají za prachama do PL?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
JeséRodriguez

Kvalitativně bída? Letos byla dlouhou dobu dole Sevilla, která třeba vyhrála EL, kde hrál třeba Manchester United (v té době by se jim výhra v LM hodila, byl tam ještě boj o to jít z PL do LM), nebo třeba Arsenal...spíš se tam ty týmy snaží hrát trochu fotbal, a ne sračku ala West Ham. A třeba argument EaP s Haalandem je taky na místě.

Reagovat
Remt

Argument s Haalandem je velice mimo viz to co jsem mu na to odpověděl.

Reagovat
JeséRodriguez

Ok a reargument, kdo je sází v PD pravidelně?

Reagovat
fenixLFC

kvalitna demagogia jednak to ze maju byt pravidelne sa na zaciatku nehovorilo ale najma to len potvrdzuje co sa uvadzalo o kvalite la ligy- mas tam dva dobre timy a potom samy odpad. tie dva timy to potom hrali na jedineho hraca a ani jeden uz v lige nie je. takze samozrejme, ked su najlepsimi ofenzivnymi hracmi v lige VInicius "10+10 za sezonu" junior a Lewandowski tak je jasne ze ich teraz v la lige nebudete mat tolko

Reagovat
JeséRodriguez

ty jsi neskutecnej klaun

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

.spíš se tam ty týmy snaží hrát trochu fotbal ked za futbal oznacujeze lezanie na zemi po kazdom suboji tak je jasne preco povazujete spanielsku ligu za najfutbalovejsiu

Reagovat
Remt

Je pravda že LL jsem nejakych pár let neviděl, nedávno jsem se podíval na pár zápasů a skrz toto je to za mě nekoukatelná komedie, ty zápasy v LL.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Front hell

Myslíš Sevilla která v prvním zápase hrála totální sracku a sama neví jak došla k remíze a ve druhém zápase zase vyhrála jen díky tomu že de gea posral na co sáhl. Třeba taky United vyřadili mistra Španělska.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Front hell

Není snad na tom něco pravdivého?

Reagovat
JeséRodriguez

Ta tvoje směs blábolů za nic jiného nestála...neskutečně hloupý argument ve stylu co by kdyby, když je Sevilla přejela...3.tym vyřadil mistra druhé soutěže, to se celkem bezne stává, ale Sevilla byla dlouho na sestup...AC Milán taky vyradil Tottenham, letos podobné postavení v tabulce, a taky neříkám, že SA > PL ...ale obecně je to ostuda, při těch investicích v PL, kdy dokurvili trh, a stejně se na špici v evropskem měřítku drží dlouhodobě jen City...týmy ze spodku tabulky si dovolí koupit hráče za sumy, které jsou moc vysoké i na přední týmy ostatních lig, a pak stejně vypadnou třeba se Sportingem, Sevillou, atd...

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
VersaceChain

La Liga nikoho nezajima s vyjimkou jednoho zapasu, smir se s tim

Reagovat
JeséRodriguez

PL taky ne, když se může titul předat ještě před prvním kolem

Reagovat
VersaceChain

tak urcite, kdyz zapas typu Everton vs. Burnley ma vetsi sledovanost nez jakykoli zapas La Ligy s vyjimkou El Clasica

Reagovat
JeséRodriguez

Máš někde nějaké staty pls tě sledovanosti? Nechce se mi věřit, že nemá tolik lidí vkus jinak by to ale nevyvracelo mě tvrzení, ze Britové maj skvělý marketing, ale nejlepší fotbal se hraje ve Španělsku

Reagovat
Bandita_Harry

Ty trepes úplne kokotiny

Reagovat
JeséRodriguez

Další PL buran

Reagovat
Moshe Dajan

co?

Reagovat
JeséRodriguez

A btw, Bundesliga je určitě horší než LL, a vítá Szoboszlaie (za mě fajn hráč) za 70 mega, a plive na Viniho za 45 s lepšíma statistikama...Grealish letos nehrál špatně, ale od hráče za 117 mega si představím teda daleko větší přínos...kdyby stal třeba těch 40, asi neřekne nikdo nic, takhle je to provar

Reagovat
Salfovic

Jenže v PL by ten střelec měl mít zase lepší spoluhráče, ne ?

Reagovat
Remt

Jasně ale za mě prostě pokud neberu jen ten top alá Real Barca City Arsenal, ale podívám se i na druhou půlku ligy, tak za mě je tam dost zpochybnitelná kvalita těch týmů

Reagovat
fenixLFC

lenze mas realne rozdiel ked mas skvelych spoluhracov proti nadpriemernym/priemernym protihracom (ako v PL) nez ked mas skvelych spouhracov proti podpriemerakom (ako v spanielsku). lahsie budes davat goly horsim superom nez ich davat viac s lepsimi spoluhracmi

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zajímalo srovnání, když by se odehrála ligová sezóna, kde by bylo 20 týmů z Anglie a 20 týmů ze Španělska, jaké by měla která země zastoupení v top10, top20...

Reagovat
fenixLFC

problem je ze dokial sa to naozaj nestane tak budu fans spanielska tvrdit ze by dominovali atd. a ked napises argumenty na zaklade dat ze to tak nie je tak sa zacnu smiat. najblizsie k tomu co som azchytil bol clanok athleticu este vlani (duben 2022), kde jednka porovnavali PL vs kontinentalna superliga (teda superliga ktoru by hrali najlepsie timy na kontinente bez anglicanov). okrem ineho tam ale zaznelo aj toto:

“At this stage, the Premier League clubs are so strong that if they each played on neutral ground against their La Liga equivalent on the Euro Club Index, the English team would be the favourites to win in every case. The difference in quality is particularly pronounced from places 12 to 18, where each English club has a Euro Club Index of at least 200 points more than its La Liga equivalent. So, if Crystal Palace were to play their equivalent in Spain, Getafe, Palace would have a 57 per cent chance of winning.”

Reagovat
Juan Román Riquelme

A prave preto Sevilla, ktora sa pohybovala v case zosmiesnenia ManUtd okolo 15.miesta si s nimi vytrela rit…preto su tie tvoje porovnavacky vhodne na akurat na to, aby si zo seba urobil opat o kus vacsieho blbca…

Reagovat
fenixLFC

jojo vytrela si s nimi rit tak ze v prvom zapase do zranenia oboch stoperov netusila ani kde je a mohla byt rada ze neodisla s poltuctom. ale dakujem ze si mi potvrdil to co pisem v uvode prispevku, ze je jedno aka je realita a zavery analytikov a odbornikov v danej oblasti, fans spanielskej ligy si to proste nepriznaju alebo nechapu pisany text

Reagovat
Juan Román Riquelme

Rado sa stalo. Aj ked beriem do uvahy zranenie dvoch stoperov, nie je teda smiesne, ze ManUtd vyradi klub, ktory je blizsie k zostupu ako m poharovej Europe? Na to si odpovedz sam. Ale ocividne to neurobis, lebo tvoja nafukanost a sebaklam o najsamplesej lige sveta -EPL nema hranic

Reagovat
fenixLFC

samozrejme ze to je smiesne a presne za to dostalo united cocku. nic to ale nemeni na pointe uvadzanej vyssie. netvrdim ze by vyhrali anglicke kluby kazdy zapas alebo nieco podobne, ale ze maju na to najacsiu sancu. a budemt eda prehliadat to, ze 5. (co united vtedy boli) anglicky klub porazil neohrozeneho majstra spanielska. to sa ale zas asi nehodi tebe. a je usmevne ako mi len nadalej podporujes to co pisem a odmietas akceptovat realitu- vraj sebaklam, VSETKY data hovoria jasne ze PL je najlepsia liga sveta

Reagovat
O.Giroud

A čo má s tým umiestnenie v lige? West Ham tiež vyhral EKL a bol 6 bodov od zostupu a taký Villareal tam neprešiel ani cez Anderlecht, ktorý v Belgickej lige skončil 11.

Reagovat
bbbauch

Vytrela rit ti postoupili ani nevedeli jak

Reagovat
Juan Román Riquelme

Asi si pozeral iny dvojzapas

Reagovat
Front hell

Nebo spíše ty. V prvním dva vlastní a v druhém byl nejlepší hráč Sevilly de gea

Reagovat
bbbauch

za ty chyby sme si postup fakt nezaslouzili, ale jestli tohle ma bejt “vytreni riti”, tak ani nechci vedrt, jak nazyvaj pravej debakl..

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
JeséRodriguez

to je brutální trouba

Reagovat
Front hell

A United si vytreli řiť s mistrem Španělska

Reagovat
Juan Román Riquelme

1 vs 3 tim z lig a 3 vs 12 tim ligy je rozdiel, co nie? Ci v tomto pripade to rozdiel nie je, lebo to zaryrym PL fanuskom nevyhovuje? A okrem toho, podla vasej logiky, najlepsi tim La Ligy nedosahuje urovne spicky PL, cize v tom pripade vysledok zodpoveda zapasu.

Ujasnite si v prvom rade tu vasu teoriu a potom ju zacnite sirit do sveta. Ste horsi ako Svedkovia Jehovovi, ale ti aspon maju jednotnu argumentaciu…blbu, ale logicku, co sa u teba a tebe podobnych ani nahodou neda povedat. Ste smiesni

Reagovat
Front hell

Směšní jsou spíše ti co chodí otravovat pod sekci, kterou tolik pohrdají. mě nezajímá španělská liga ani italská. A protože nemám nasráno v hlavě,tak tam prostě nechodím. Popřípadě tam nemám potřebu srat ty svoje názory.

Reagovat
JeséRodriguez

To je tady směšné tak 80% EF, když se chodí vyblít pod přestupy k Saudum, potažmo dřív Číně, atd.

Reagovat
Front hell

Vidím že pochopení textu absolutně nulové. Ale ano kluci týká se to přímo vás dvou. Opravdu není nic hloupějšího než se pořád srat do sekce kterou tolik pohrdate.

Reagovat
JeséRodriguez

Co je na tom nepochopeneho? Zajímá snad tolik lidí Saúdská liga, že tam je pod každým přestupem nablito? Naopak tou ligou pohrda vetsina uživatelů, staci si to přečíst. Neumíš ani napsat správně interpunkci, ale budeš psát, že někdo něco nechápe.

Reagovat
Front hell

Aneb když dojdou argumenty vytahuje se pravopis

Reagovat
JeséRodriguez

ty pico, ty máš dost...

Reagovat
Front hell

Zase nepochopil

Reagovat
JeséRodriguez

neztrapňuj se pořád

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ja fandim i Poolu, takze som tu spravne. Asi budes patrit k skupine mentalnych gigantov, nuz treba ta tak brat. Apropo, porovnavat hracov z EPL zacal dement z vasej sekcie, fenixLFC. Nebol to nik zo sekcie Primera División.

Reagovat
JeséRodriguez

Tak tady ten klaun v PD sekci ty svoje omezené názory normálně publikuje, tolik asi k jeho debilite.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Vzdyt rikam, mentalni gigant…..ale bohuzel, i takovi lide ziji mezi nami

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Front hell

1 komentář kde jsem vlastně ani nepsal nic proti španělské lize či jejich reprezentaci. Tvých desítky komentářů tady, kde nadáváš lidem z PL, neustále povysujes španělskou ligu, vysmivas se anglické reprezentaci a jejím hráčům (pokrytecky z toho samozřejmě vynechas vašeho Judeho) stejně jako pokrytecky jsi schopný obhájit jeho totálně prestrelenou cenu. Mějte se.

Reagovat
JeséRodriguez

Pochopení textu 0/10

Reagovat
Front hell

za sebereflexi

Reagovat
JeséRodriguez

mě by zajímalo, jestli jsi opravdu tak hloupej, nebo jenom takovej ulhanej podvraťák

Reagovat
Front hell

Zajímavé,že mě tak nazývá někdo kdo bere úroveň hráče podle úspěchu reprezentace aby to pokrytecky neřešil u jejich 100 milionové posily

Reagovat
JeséRodriguez

Podle jakého úspěchu reprezentace ty vole? jestli narážíš na Rice, tak jsem napsal, že své kvality má, ale rozhodně nemá hodnotu 103 mega, když to je bořič 'jeden z těch lepších, kteří momentálně hrají fotbal) s minimálním přínosem do ofenzivy. Kdyby šel tak za 40 mega, nebo dejme tomu 50, je to slušná posila. Navíc není prověřenej top klubem + nikdy nehrál LM... Tu cenovku rozhodně nemá ani Bellingham, byť je o 4 roky mladší a pořád ve věku, kdy to je spíš talent, ale má za sebou 3-4 sezóny, kdy si zahrál LM + o přední příčky v Německu, letos dokonce o titul. Takže by hráč s tímhle CV měl logicky stát víc peněž. I takovej Tonali stál na můj vkus moc. ...ale rozhodně nehodnotím hráče jen podle úspěchu s reprezentací x hráčů hrálo v repre tužku a v klubu top, nebo naopak

Reagovat
Front hell

Reagovat
Juan Román Riquelme

Adiós y no vuelvas nunca más

Reagovat
Front hell

Zůstaň ve své španělské sekci,kde patris a nebude problém

Reagovat
Front hell

K jaké skupině patříte vy dva jste už tady ukázali.

Reagovat
Eichel

Toto sa vravelo už dávnejšie, že v la lige si tie čísla naženieš oveľa ľahšie atď atď.. potom prišiel ten slávny Hazard a Coutinho, čo valcovali v PL a ako dopadli? Podľa vašej logiky by mali byť na tom lepšie ako v PL a...? Tá súťaž je o niečo menej kvalitná, to určite áno, ale nejaký priepastný rozdiel tam zas nie je.

Reagovat
O.Giroud

To je pekné že vytiahneš Hazarda a Coutinha, ale potom hráči ako Joselu, Aspas, Stuani, Sorloth, či Willian Jose, ktorý sa v PL zmohol tak na vyrobenie penalty ked pri behu kopol Davida Luiza do kolena a spadol ti už nepasujú? Aj ten Aubameyang ku koncu v Arsenale to vyzeralo, že futbal ani nevie hrať prišiel do Barcelony a bum 11 gólov ako nič a prestúpil do Chelsea a zas zrazu 0 bodov. Danjuma tiež toho moc neukázal

Reagovat
Eichel

Ja len tvrdím, že to nie je tak, že si hocikto spraví skvelé čísla v la lige lebo je to nejak markatne menej náročná súťaž. Niekomu tá liga sadne viac, niekomu menej.. Niekto by sa v pohode presadil (Aspas) keby zvolil lepší klub. Len tvrdím, že dve obrovské hviezdy z PL prišli do La ligy a prišli do dominujúcich tímov a urobili tam ale že úuuuuuuuplne hovno. Ja netvrdim, že niekomu tá liga nemôže viac sadnut, ja len tvrdím, že nie je pravda, že by každý dobrý hráč z PL v La lige ešte zlepšil čísla, ako sa tu tvárite. Proste nie je to tak, že je to o level nižšie a rozkvitne tam ak prišiel z PL.

Reagovat
O.Giroud

Tak to ja suhlasim, je to aj o hráčovi aj o tíme aby sme vedeli porovnať asi by musel ten hráč odohrať sezónu asi v polovičke tímov danej ligy a potom porovnať. Ja som bol tiež toho názoru, ale už mi aj La Liga príde o dosť vyrovnanejšia. Ale celé tieto porovnávačky mi už prídu hlúpe ako aj s tým umiestnením, lebo to nemá víťaza.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Slavia10

A zase hodnocení hráče pouze na základě statistik Modřic dává snad 20 gólů za sezónu? Je vidět, že si viděl City jen proti Realu a jinak vůbec, Grealish byl mnohem lepší než se statistiky můžou zdát, pro Pepa byl v jeho hře extrémně důležitá postava. Když máš Hallanda, který dá přes 50 gólů, tak nepotřebuješ nutně křídla co dají 20 a více gólů, Grealish byl na hřišti hodně důležitý.

Reagovat
JeséRodriguez

Stačí, že srovnavas Modrice s Grealishem a nemusíme se dal bavit, úplně jiné posty...právě, že má v týmu top střelce haalanda, tak jsou ty jeho staty přihrávek za tu cenu ubohý...k čemu ti je hráč, kterej potáhne balon a nic z toho není?

Reagovat
fenixLFC

Stačí, že srovnavas Modrice s Grealishem chapanie textu 0 bodov

Reagovat
JeséRodriguez

Aha, takže hráč na pozici číslo 8 se dá porovnat s hráčem na křídle, ty jsi neskutečně omezenej picus ses fakt pro smích...

Reagovat
Ondiis

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
JohnnyBravo

Já se divim, že na tebe někdo reaguje, vždyť ty nejsi ani schopnej pochopit jednoduchou větu, podlě mě je ti tak 14, ale chodíš pořád do 5 třídy

Reagovat
JeséRodriguez

další exot

Reagovat
bbbauch

Jen jestli nahodou nejsi exot ty, to ti tak potom pripadaj vsichni

Reagovat
JeséRodriguez

Určitě není dobrý to takhle škatulkovat, to uznávám. Pár lidí má proste klapky na očích a obhájili by i Loftus-cheeka za 100 mega.

Reagovat
JohnnyBravo

Pro debila, každej debil

Reagovat
JeséRodriguez

Tak napíšeš, že nechápu větu, přitom jsi očividně negramot, když tady celou dobu píšu o tom, že Grealish sice nějakou kvalitu má, ale cenovky 117 Mega nedosahuje ani z poloviny pak někdo vytáhne Modrice, který nestal ani tu půlku a hraje na defenzivnejsi pozici, získal Zlatý míč a stojí na něm národní tým cca 4 milionové země, kterej od roku 2018 sbírá úspěchy. Grealish v repre ani nehraje základ...já nevím, ale někteří místní burani včetně tebe by se měli na tu zakladku vrátit. Jinak si zatím zadnej jinej titul nezaslouzis, hlupaku.

Reagovat
JohnnyBravo

Nikdo nesrovnává Modriče s Grealishem ty ňoumo, přečti si to znova a pomalu

Reagovat
JeséRodriguez

Tak dá jakk protiargument, že Modric 20 gólů za sezónu nedává vytahne typka, co hraje jinej post, nestal ani pulku a znovu opakuji,vyhral zlatej míč. Hrac v utoku se podle produktivity teda nema hodnotit, jo? Jsem myslel, ze se fotbal hraje na goly...ty jsi blbej jak daleko vidíš...

Reagovat
JohnnyBravo

Z tebe tady mají všichni akorát prdel, ale já jsem blbej

Reagovat
JeséRodriguez

Jj všichni, pár zaslepencu = všichni tvoje matematické schopnosti jsou očividně na úrovni tvého intelektu

Reagovat
vilp

Reagovat
772jozef

Posila pre LFC dobrá ale čo teraz s dobre hrajúcim Jonesom, tomu ostane lavička a Fabinho je úplne mimo cez neho bude pool dostávať zas mraky gólov, tam neposilili vôbec

Reagovat
Chittak_LFC

Minimalne jeden z dvojice Lavia Thuram by mel jeste prijit.

Reagovat
772jozef

To už pochybujem , Henry už viac love nepustí.... Ako posily sa budú rátať aj hoši čo sa vrátili z hosťovaní Morton, na pravu obranu výborný Bradley , a Bajcetic podľa mňa bude pomaly vytláčať Fabinha

Reagovat
Front hell

Hracik skvělý,cena přestřelena. Tak snad jim nedopadne jako Keita. To by docela pobavilo

Reagovat
772jozef

Keita bol najväčší Kloppov a liverpoolsky omyl od čias Carolla

Reagovat
Maresma

Szoboszlai a Mac Allister dohromady za 95m liber.

Pokud prijde jeste DM a CB, tak to bude fakt perfektni prestupak.

Reagovat
romeo351

Úplně směšné v porovnání s Ricem a Arsenalem

Reagovat
fff

Reagovat
adalbertus

Ol!ver má určite radosť...

Reagovat
I am Mancunian

Ma

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Miguel19

Lyon have submitted a written offer to Chelsea worth €25million for Christian Pulisic, plus a meaningful sell-on clause that is still being negotiated. (via @David_Ornstein)

Snad to Pulisic nezabije

Reagovat
M0rb1D4S

No snad ne. Ale dost se divím, že Lyon je schopný předložit takovou nabídku.

Reagovat
Remt

Tak tak, to docela cucim, čekal bych tak 10-15m Eur

Reagovat
Salfovic

Už se stalo

Kdy mu končí smlouva ?

Reagovat
LyEX

Klopp ide meniť štýl hry? Skladá celkom zaujímavú zálohu, pritom jeho štýl je krídelný viac, záloha skôr sluźila ako držiak, ale možno sa mýlim, lebo okrem Thiaga bola nekreatívna doteraz.

Reagovat
fff

To som zvedavy ako to Klopp bude skladat v buducej sezone. Mac Allister podla mna bude taky novodoby Wijnaldum na lavej strane zalohy, no hraca ako Szoboszlai sme v zalohe pod Kloppom este nemali, tak uvidime ako ho vyuzije.

Reagovat
772jozef

Mne príde podobný ako Curtis Jones , ofenzívny technický záložník akurát že Szoboszlai je teda určite univerzalnejši a rýchlejší

Reagovat
j_mrazik

Trent už ti nechce běhat po lajně, tak ti asi nic moc jiného nezbývá.

Reagovat
Remt

On by možná běhal ale musel by u toho i bránit

Reagovat
Kejza

a když se mluví ještě o DM a stoperovi, tak to jako na RB nikdo nepřijde? fakt chtěj spolíhat celou sezónu na Trenta? Szobo dobrý, ale za ty prachy se dalo snad vymyslet i víc instrumentů než jedna dobrá trumpeta

Reagovat
pedroLFC

Klopp holt věří Gomezovi jako alternativa na RB

Reagovat
772jozef

Conor Bradley hoši , aby vás ešte neprekvapilo aby tam nehrával on , stačí mi presadiť sa v príprave proti väčšim týmom

Reagovat
772jozef

Mu

Reagovat
fff

Samozrejme, ze sa mozeme celu sezonu spoliehat na Trenta. Mal daleko od idealnej sezony, tak ako velka cast timu a z velkej casti k tomu prispel stav zalohy.

Trent na RB vo fungujucom time nie je ziadny problem. Problem je, ked nasa prava strana zalohy nestiha pokryvat jeho znacne ofenzivnu ulohu. Zoberme si vrchol tohto timu, 2018-2020, TAA hral RB, mali sme vtedy tusim najlepsiu obranu v lige, Hendo zvladal pokryvat pravu stranu, Wijnaldum drzal zalohu pokope a obrana nebola pod tlakom ani zdaleka tak casto ako poslednu sezonu.

Trent na RB nie je problem.

Reagovat
romeo351

I tak je ale RB třeba

Reagovat
fff

Podla mna nie. Je tam Gomez. Ak by mal Gomez odist, tak potom ano.

Reagovat
772jozef

Bradley

Reagovat
fff

Plus mame Ramsayho na hostovacke. Podla mna sa s Trentom v zalohe trvalo nepocita. To, co sme hrali na konci sezony hej, ale presuvat ho trvalo do zalohy a kupovat RB, to podla mna Klopp neplanuje.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
aragorn

Reagovat
romeo351

Je třeba back-up v jakémkoliv případě. Gomeze raději prodat

Reagovat
EL Gringo

Gomez? Čo zápas to dodrbal všetko túto sezónu

Reagovat
O.Giroud

akože ešte na stopérovi by som chápal, ale na RB je to totálne zabitie toho postu keď tam je Gomez

Reagovat
772jozef

Nemal pred sebou funkčnú zálohu

Reagovat
Miguel19

Tak to jsem zvědavej, jak bude Szobo krýt Trentovi prdel...

Reagovat
fff

Ja som pri Szoboszlaiovi celkovo zvedavy kam s nim Klopp pocita. Celkovo si myslim, ze pre prerabke zalohy pocita s tym, ze ta zaloha musi fungovat aj v prospech Trenta, ktory jednoducho spolu so Salahom je nas top talent, ktoreho vyuzitie musime maximalizovat.

Zdravy Konate a fungujuca zaloha urobi obrovsky rozdiel.

Reagovat
fff

Plus vtedy hraval praveho stopera Gomez, ktory bol a je velmi rychly hrac dokazal v tom systeme Trenta pokryvat, podobne ako to teraz robi Konate.

Gomez vzadu (aj Matip, ktory zial isiel vykonmi vyrazne dole), Fabinho a Hendo spolu umoznovali hrat system, kde Trent mohol hrat ofenzivne a ten tim napriek tomu mal uzasnu obranu, jednu z naj na svete v tom case.

Klopp aj pekne v jednom rozhovore vysvetlil, ze to ako TAA hra je dane tym ako Klopp po nom chce, aby hral a vsetky tie reci ako nevie branit su absurdne.

To, ze poslednu sezonu sa viditelne viac trapil v obrane boolo dane viacerymi faktormi, z ktorych jden nepochybne je, ze nemal idealnu formu, plus jeho pristup bol hlavne v prvej polke sezony otazny. K tomu je vsak treba zobrat do uvahy, ze cely tim hral na chuja, Trent stale hral znacne ofenzivne ako po nom aj Klopp vzdy chcel, no uz teraz bez podpory hracov okolo, ktori by mu to v danom systeme umoznovali (Gomez na RCB, Fabinho, Hendo, zaloha ako taka). Tvrdit, ze Trent nevie branit a pod. je strasne strasne zdejnodusovanie toho co sa v LFC dialo.

Je Trent najlepsie defenzivny krajny obranca na svete? Urcite nie. No to, co sa okolo neho robi je sialene a hlupe. S nim ako RB sme vyhrali vsetko co sa dalo a mali sme v tom obdobi jednu z naj obran na svete.

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
j_mrazik

Tak pokud tohle chce Klopp od TAA, tak je blázen. Největší síla byla, když podbíhal Salaha, pomáhal mu trhat obranu. Buď šel Salah na střed a zakončoval, nebo dával pod sebe na TAA, který to sypal před bránu, což umí fakt skvěle. Takhle je někde u DM v přehuštěném středu + Salah sám na kraji u lajny proti 2 nebo 3 protihráčům. To se pak brání lepším soupeřům s prstem v prdeli. Navíc nemáte tak kreativní prostředek, abyste to vykombinovali.

Reagovat
fenixLFC

a kvoli tomu prichadza aj szoboszlai. predtym si mal henda ktory zaistoval trenta a ten robil to co pises. teraz sa trent stihane pri rozohravke do stredu dokial bude moct tvorit a jeho ulohy (centre, precislovanie obrany atd) bude moct robit szoboszlai. realne sa tak len prehodi kto pojde hore a kto zostane vzadu

Reagovat
j_mrazik

Jak chceš, aby přečísloval obranu, když ho velkou část zápasu vidíš chodit těsně před stopery a dopředu se mu moc nechce. Jedinou zajímavou věc, kterou v téhle formaci může nabídnout je situace, kdy křídlo to dává pod sebe a on pak z první centruje. Nic víc tam pak nevidím.

Reagovat
fenixLFC

teraz hovoris o ktorom z nich?

Reagovat
j_mrazik

Celou dobu se bavím o TAA.

Reagovat
fenixLFC

ja len pre istotu. pretoze potom porovnavas dve rozne veci. najskor spominas ze najvacsia sila bola ked si podbiehal salaha a trhali to cez stranu. to, aby precisloval obranu hovorim o szoboszlaiovi. alebo teda este raz- predtym sa vytahoval trent vyssie, pomahal salahovi a istil ho hendo zo stredu. teraz sa ti bude trent stahovat na stred, szoboszlai pokryvat pravu stranu a so salahom precislovat krajne priestory. takze pokojne bude mozne salah zakoncovat alebo davat pod seba na szobola, ktory to bude sypat pred branu co vie taktiez skvele

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JeséRodriguez

A neni lepší koupit třeba Dumfriese místo typka, ke kterému se musí koupit vhodní spoluhráči, aby tam nebyl problém a nehorel?

Reagovat
Freedo

TAA je Class 2020, na toho se snad spolíhat musíte.

Reagovat
fenixLFC

uplne pokojne sa nanho spoliehat mozme

Reagovat
772jozef

Nečakal by som už žiadnu posilu max do obrany na stopéra keďže Gomez a Matip sú dosť sklenený a FSG už viac peňazí nepustí

Útok : Nunez,Gakpo

LW: Diaz, Jota

RW: Salah,Doak

AM/CM: Jones , Hendo, Mac Allister, Szoboszlai,Morton,Trent ,Thiago,Elliot

DM: Fabinho, Bajcetic

LB: Robertson ,Tsimikas

RB: Gomez, Bradley ,Trent

CB: Virgil,Konate, Matip, Gomez,(posila)

Reagovat
fff

Takmer urcite pride este zaloznik, spomina sa Lavia a Thuram.

Reagovat
DevilBrox

Thuram už podepsal s Interem.

Reagovat
Noke

To je jinej..

Reagovat
Petrinho17

Na svete nie je len jeden Thuram

Reagovat
romeo351

Lilian Ulien

Reagovat
Chittak_LFC

Jo a McCallister je sám doma v Chicagu, ten taky nepřišel.

Prostě: Ale už přišel v nějakém čase a Ti, kteří měli přijít, nepřišli.

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
772jozef

To by musel aj niekto odísť si myslím a skôr už kúpia anglického hráča nakoľko potrebujú homegrown hráča

Reagovat
Chittak_LFC

Tak Lavia je HG. Podle vseho do toho dost slapeme. Nedivil bych se, kdyby byl dnes oznamen od FR.

Reagovat
772jozef

Ak príde tak tipujem ze Fabinha strelia

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Remt

Hele to spíše mladý Bajcetic na rok dva na hostovacku

Reagovat
martin.b

Jako že nahradíme Faba devatenáctiletým klukem co loni s klubem sestoupil ?

Reagovat
772jozef

Myslím že to nebude veľký downgrade nakoľko Fabinho si celú sezónu spokojne vyklusaval a mal to v pčku

Reagovat
martin.b

se mi to nějak nezdá, Lavia je určitě supr prospekt, ale je mu 19 a zatím se nevyvaruje chyb, podobnýho hráče máme v Bajceticovi, kterýho tímhle nákupem (nejspíš za 40-50m ) dost zaříznem. Záložníků teď máme 8 + Trent a případně Gakpo, zaměřil bych se radši na obranu a s dalším záložníkem počkal na příští rok, kdy odejde Thiago.

Reagovat
martin.b

@AnfieldWatch

Thiago has removed LFC from his Instagram bio

pak mi další záložník smysl dává

Reagovat
fenixLFC

akoze potrebujeme followerov?

Reagovat
Busby babes

Pool teda zajimave posiluje. Zalohu potrebovali resit a to delaj. pokud si jim to sedne, tak zas budou na 80+ bodech...

Reagovat
Hlahart

zatím od nich super přestupák, + i ty další targety, o kterých se mluví, dávají smysl.

Reagovat
stiflerovamama

A si si zaklopal o zuby, či nás chceš zarienknuť?

Reagovat
Busby babes

spis me tradicne serete.

Reagovat
Busby babes

Mount uz v carringtonu, tak asi dneska bude ofiko?

Reagovat
JohnnyBravo

Vypadá to tak. Údajně už máme první odmítnutou nabídku za toho Hojlunda, pokud bude za nějakou rozumnou cenu tak ok, ale psotavit to celý na takhle nezkušeným hráči, no jsem zvědavej

Reagovat
VersaceChain

[Sacha Tavolieri] #EvertonFC put 40M€ on the table for El Bilal Touré ! The #Toffees offered a 5-years deal for 4,3M€ gross amount per year

achjo, nepoucitelni

Reagovat
772jozef

Evertonu by stačilo ak by dávali viac šanci svojim mladým hráčom ,talentu tam vždy bolo dosť .....ale chápem peniaze majú ,nový štadión čoskoro , chceli by sa odraziť o toho má záujem aj AC

Reagovat
VersaceChain

praveze penize nemaji

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

kto?

Reagovat
Hlahart

Javi Galan za pár mega do Realu? Toho jsme měli zkoušet hned od konce ligy k nám

Reagovat
Hlahart

Jsem si ho spletl s Veigou, tak nic. Ale i tak dobrý deal pro RM

Reagovat
smazaný uživatel

Galán jde k Atletům. Veiga má výkupku 40m, k nám určitě nejde. Kolem něj to v poslední době celkem utichlo mám pocit.

Reagovat
Hlahart

Mně se zdálo, že k vám, ale ok, kamkoliv je to za těch pár mega, o kterých se píše, super obchod na LB. Veiga za 40 v eurech mně i tak nepřijde jako špatný deal...

Reagovat
smazaný uživatel

K nám jde Fran García z Raya za 5m přes zpětný odkup.

Reagovat
Chittak_LFC

Tvl SteveG

Reagovat
Maximm9

Jestli ten Liverpool dotahne i toho Laviu, tak ta zaloha bude top.

Reagovat
bbbauch

A je to uplne v prdeli, clanek mezi PL a Bundesligou a stejne tu strasi kromanonci z PD

Reagovat
JohnnyBravo

To je hroznej odpad nesoudnej

Reagovat
fenixLFC

ale to je dlhodobo, ta liga nikoho nezaujima tak sa priseru sem

Reagovat
masly008

Když už není Messi Cristiano hádky tak se nemají i čem moc bavit.

Reagovat
Front hell

Přitom všude píšou jak PL pohrdají a najdeš je pod každým článkem o ní.

Reagovat
valloire

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/francie-protesty-nanterre-eichler-rozhovor.A230704_091532_zahranicni_safaj

tak co vy vymrdaný sluníčkáři, co na to říkáte? tady s tou vládou idiotů je to blízko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele