Lipsko a Liverpool odehrají Ligu mistrů v Budapešti

07.02.2021, 14:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Manik...

Reagovat
Liquid

v Maďarsku kam cizince od září Orbán nepouští, zajímavé

Reagovat
Freedo

Dobrý PR.

Reagovat
smazaný uživatel

na sportovce je vyjimka v nařízení

Reagovat
smazaný uživatel

Vstup na území Maďarska

S ohledem na značný nárůst nákazy spojený s prázdninovým cestováním rozhodla HU vláda od 1. 9. dočasně obnovit kontrolu na vnitřních schengenských hranicích. Kontroly budou probíhat do 1. 3. 2021. Platí zákaz vstupu cizích občanů na území HU. Zákaz se nevztahuje na:

profesionální sportovce a umělce přijíždějící na sportovní (mezinárodní) či na kulturní událost – doloží pozvání maďarské instituce a negativní test PCR, ne starší 3 dnů;

diváky sportovní (mezinárodní) či kulturní události na pobyt do 72 hod. - doloží vstupenku a negativní test na Covid19 s potvrzením v angličtině nebo maďarštině ne starší 3 dnů;

pendlery a občany sousedních zemí žijící v pásmu 30 km od maďarských hranic - uplatňuje se zvláštní režim;

+další výjimky...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem jenom zvědavý , jak budou obhajovat fanoušky na stadionu při euru , jako že teď nesmí ani cizinec do Německa a podobných zemi a za tři měsíce už to půjde ? Však ti kokoti se do toho už tak zamotali , že neexistuje žádný světlý bod této korona krize

Ten Alisson dneska rozehrává jako dorostenec

Reagovat
smazaný uživatel

Euro se nastesti v kvetnu nehraje je predpoklad ze vymysli nejake hovno typu ze pusti vsecky ockovane a vsechny co se pred vstupem prokazou (prelozenym pro danou zem) testem o tom ze nemaji covid, takze tam klidne muzes prijit s nestovicema, spalnickama nebo nejakou jinou dobrotou (dengue apod. )

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele