LIMBERSKÝ MÁ NAMÍŘENO DO SPARTY

19.06.2007, 21:45
Aktuality
Sparta by již brzy měla představit svou druhou letní posilu, po Ondřeji Kúdelovi má do Toyota Areny namířeno i David Limberský. Přestup kapitána Viktorie Plzeň do kádru nového českého mistra by měl být uzavřen během následujících několika dní...

Sparta chce uplatnit předkupní právo ze smlouvy, kterou s Limberským uzavřela před lety, kdy přicházel ze zahraničního angažmá v Tottenhamu. "Sparta projevila o Liberského zájem sama. Jednání vede David Nehoda. Budou pokračovat po jeho návratu z evropského šampionátu jednadvacítek," sdělil Tomáš Klečka z agentury Nehoda Sport, která Limberského zastupuje. Plzeňský záložník zatím o přestupu do Sparty nic neví, ale přiznal, že mu bývalý trenér Plzně a v současnosti kouč pražského klubu Michal Bílek párkrát volal, zda by nechtěl jít za ním.

"Chystal jsem se, že ve středu nastoupím do přípravy v Plzni. Pokud dojde k dohodě, tak budu mít o pár dnů volna víc. Horší to ale bude s fanoušky. Pokud odejdu, tak mě asi nebudou mít příliš v lásce," řekl Limberský.

Autor: Tomáš Honajzer / fotbal.idnes.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*

zeby opat No. 1?

Reagovat
Tsigi

No Limberský je na svým postu asi nejlepší v lize aspoň letos to ukazoval ale nevím jestli se bude líbit Pospěchovi sedět na lávce.

Reagovat
HOST*cracker

Pospěch hraje beka

Reagovat
Tsigi

No a co hrál Limberskej v Plzni pravýho beka. X let předtím pravýho záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ho plzen pustí, jako že asi jo, tak si to vedení zase pekne odskace, už tak je v plzni kvuli vedení dusno po tom co pustili Bílka a ted tohle.. no nevím ale vedou to od 10 k 5.. nejdřív hlasí že chtej hrat o poháry a pak pustí nejlepsí hrace pryc

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec nebo Pospěch pryč, asi bych střelil Pospěcha, připadá mi nějakej zvadlej.

Reagovat
smazaný uživatel

Půjde do zálohy.

Reagovat
Slejdy

pospech je divny ..

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Kadlátko půjde na západ. Mluví se o tom už dvě sezony, takže teď už to asi vyjde. Ale s tohohle nákupu mám fakt radost - mladej a kvalitní hráč.

PS: nevíte náhodou, kolik stál ...? Já tipuju cca 18 - 22 mega, ale doufám v tak 15

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je už dva roky stará opce, viděl bych to na 10.

Reagovat
HOST*Parker

No dobrý, ale už by to chtělo podepsat toho Košťála, potřebujeme nutně stopera k Řepkovi.

Reagovat
HOST*1860

kteryho kostala? jeden ve vedeni vam nestaci?

Reagovat
Radin

No dobrej nákup pro Spartu,ale podle mě tam zapadne jako každej.Jinak sem rád že Sigma bude mít konečně dobrého golmana Drobisze.Nechápu ale proč Boleslav bere dalšího golmana .Petrouš do Liberce

Reagovat
smazaný uživatel

Kučera jde pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slavia se prý skoro dohodla se Spartou na Volešákovi, to je OK. Ale prý chceme Johanu, J-O-H-A-N-U! Co jsem komu udělal, že je to poslední dny jedna tragédie za druhou

Reagovat
Marv

Uz sem se zase bal neceho typu- na Sparte budou hrat stopery Johana s Homolou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele