LIMBERSKÝ HRÁČEM SPARTY

25.06.2007, 11:18
Aktuality
Po Ondřeji Kúdelovi získala pražská Sparta svou druhou letní posilu. Z Viktorie Plzeň míří do Toyota Areny záložník David Limberský, který se se svým novým zaměstnavatelem dohodl na podmínkách tříletého kontraktu...

"Je to šikovný záložník s velkou perspektivou. Vedl jsem ho už v Plzni a vím, v čem jsou jeho přednosti. Věřím, že nám pomůže," pochvaluje si nový přírůstek do kabiny trenér Michal Bílek.

Kapitán Plzně byl letos oporou jednoho z překvapení Gambrinus ligy. Viktoria od úvodu sezony neměla problémy se záchranou a svou pouť nakonec zakončila na šesté příčce.

Limberský je druhou letní posilou Sparty a očekávají se příchody dalších. Mluví se především o libereckém stoperovi Pavlu Košťálovi a také útočníkovi Václavu Svěrkošovi, který by rád ukončil své angažmá v Německu.

Autor: Tomáš Pavlík / sparta.cz

Komentáře (23)

Přidat komentář
HOST*mysman

spartáááá srdcéééé našééé

Reagovat
HOST*

tak už schází jenom Košťál!

Reagovat
HOST*JJ

Doufám že taky někoho prodaj. Když vidím hráče jako Slepička, Kisel tak si říkám, kde se tam vzali??

Reagovat
HOST*GEGE

kisel neni spatny ale slepicka je traged

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Kisel mě vždycky sral, ale jeho hra posledních cca 10 kol na jaře ... - vcelku fantastico .

Otázkou zůstává, jestli těch pár zápasů vyváží ty mraky mačů, co hrál jak svázanej a všiml sem si ho většinou někdy v poločase ...

A Slípka? Vždyť za Spartu ještě pořádně nehrál. Počkal bych, až co předvede. Já bych vykopl Rezka.

Reagovat
HOST*GEGE

Rezek neni spatny jako zolik ale slepicka je fakt traged jak odesel s Liberce tak ti museli byt stestim bez sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, ty ještě nejsi ve Spartě a už by ses vyhazoval?

Reagovat
smazaný uživatel

paradox, co?

Reagovat
smazaný uživatel

To si piš.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Slušná posila. Ovšem nechápu, proč vyhoděj odchovance Volešáka a koupěj Limberskýho, kteří jsou si kvalitou podobní

PS: Košťál - no ... nevím, zdá se mi neohrabanej a nefotbalovej, takovej druhej Lukáš, což už tady bylo a NIKDY VÍCE. A Svěrkoš? Jen to ne. Vyhořel, kam přišel. Další z Baníkovskejch talentů, co hráli dobře fakt jen v tom Baníku - Baroš, Heinz (ač odchovanec Sigmy), Bolf ve Spartě ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský a Volešák si jsou podobní?

Košťál je ok, Svěrkoše určitě nebrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitativně podobní

Reagovat
HOST*JJ

Myslím, že Košťál má bejt náhrada za Kučeru, kterýho prodali nevím kam. Pokud jde o Svěrkoše, měl by se vrátit a ukázat jestli v něm ještě je nějakej talent nebo jestli ho už všechen promrhal cestováním po Bundeslize.

Reagovat
HOST*VincentBlanquinegro

hlavně ať tam nechodí Svěrky, ještě bych musel začít fandit Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš je starej ochlasta, ty mi v Baníku nechceme.

Reagovat
smazaný uživatel

*my

Reagovat
smazaný uživatel

A Švento možná ( snad ) do Lokomotivu. Už seru na to přát našim hráčům západ, páč z toho má Slávka pokaždý leda velký hovno, většinou si počkaj na konec smlouvy a šetří každý blbý ojró. Rusáci aspoň přijdou, daj na stůl pořádný prachy a obchod jede. A pokud na to hráč má, tak stejně v tý lepší lize jednou skončí.

Reagovat
HOST*JJ

Já se teda v odchodech hráčů ze Slavie vůbec neorientuju....jediný co vím je, že odešel Jarolím do Itálie a že prodali Fořta do Francie. Jinak nevím nic...napiš pár těch trejdů co tě zklamaly, abych byl v obraze...dík

Reagovat
smazaný uživatel

např. Gedeon do Vaduzu, Doškové do druhý německý, Koloušek a Holeňák do Rakouský. Vesměs hráči zvučných jmen do klubů nejvyššího rangu

Reagovat
smazaný uživatel

Gedeon byl svýho času nejlepší def. záložník ligy a náhradník v repre, Doškové onehdá váleli v UEFĚ a byl tu Lens a Hamburg, dokupy přes 100 mega, Koloušek byl star, Holeňák podobně, Jarolím mohl taky nějakou kačku hodit. Vše minimálně nadprůměr ligy. Byli tu Vachoušek, Piták, Skácel - na západ za pár šlupek. Dřív to samý Horváth s Ulichem, Černý, Dostálek a další.

Srovnej to se Spartou - 3x takový prachy od sráčů z Turecka, od Rusáků atp. za kopyta jako Jun nebo ten Meduna. To co odcházelo ze Slavie bylo, až na pár vyjímek, kvalitativně minimálně stejně dobrý jako to ze Sparty. Ale my je (pro)dávali na západ, kde škudlej každej cent, Sparta na východ, kde je deset milionů Kč naprosto nesere.

Proto je jenom dobře, že je tu Lokomotiv. Když dá 3 mega Eur, možná i 2, tak prodat, hned. Ať se tam s nim děje cokoli. Mám ho rád, je to fajn kluk, hraje dobře, projevuje se rozumně, ale na prvnim místě byl, je a vždy bude klub. A pro ten je lepší prodávat na východ. Ovšem jak jsem už řekl - pokud má fakt na to, aby se prosadil v nějaký top lize světa, tak tam jednou skončí tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím souhlasit. Švento do Ruska za velký prachy a místo něj Gašparíka.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Hm, nemyslel sem si, že s tebou budu někdy souhlasit

PS: já narážel na kvality našich manažerů a vašich rádobymanažerů

Reagovat
HOST*

skoda ze Limbersky jde do hnusny sparty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele