Liberec získal ze Slavie na hostování reprezentanta Sýkoru

22.02.2019, 18:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
Kang & Kodos

Šural > Sýkora

A tahle rozežranost, kdy posily za desítky mega chodí po hostováních, aby uvolnili místo (na lavičcce) podobně drahejm posilám, to může Slavii škaredě dohnat.

Reagovat
mayday

A dožene. V krátké době začali strašně rozhazovat a u Číňanů si prostě nemůže být nikdo jistej, kdy zavřou kohoutky a z jakýho důvodu. Beru, že se Slavii daří a chtějí z toho vytřískat co nejvíc, ale nevěřím, že prachy z Číny budou navěky a pak to skončí hodně škaredě.

Reagovat
smazaný uživatel

V lete se bude i prodavat (Soucek a Ngadeu jsou jasni). A sportovni koncepce je dobra, prestupy maji hlavu a patu.

Reagovat
Pride

Ngadeu je jasný jo? To se říkalo i minulou sezónu a nic z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to se pak může říct o každém klubu co ma nějakého majitele co do toho dává peníze ja si myslim že kdyby se Číňani rozhodli odejít tak se určitě někdo najde kdo by o Slavii měl zájem včetně stadionu.

Reagovat
mayday

Tak třeba Sparta je jasná, majitel je multimiliardář a zalepí všechno. Slavia teď jede podobný objemy, kupují se posily za 80 mega, který sedí na lavičce, dávají se randály na platy, kdyby se na to vysrali nebo až se na to vyserou, co myslíš, že by bylo? Ono je jednoduchý říct, že by měl někdo zájem, na druhou stranu se podívej, kde byla Slavia bez Číňanů před pár lety. Byl bych rozhodně opatrnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

může se stát ...

Reagovat
Blasphemer

Dobře ti tak.

Reagovat
Pablos

to s tím reprezentantem mně vždycky rozseká ...vždyť tady lidé tak něják přehled mají ...musí to tam být ? Napadnout, že je to špatně ...to nelze no ...ale tak něják, kurňa jsme lidi né, přece nadosmrti tohle nebudu číst u Droppy, Doležala atd.

Reagovat
Pablos

*mě

Reagovat
Pablos

jo on má 10startů za nároďák ...tak to se ještě dá no, to jsem si trošku naběhl s tím přehledem

Reagovat
risk je zisk

Prostě 3 zbytečný komentáře.

Reagovat
Pablos

přesně tak ...musím ti dát za pravdu

Reagovat
Zaschrona

Už aby se omezil ten maximální počet hostovaček. Slavie obzvlášť to začíná skladovat ve stylu Chelsea a na hostování začíná posílat hráče, kteří na nich nemají co dělat. Těch hráčů po hostováních musí mít aspoň 20.

Reagovat
ManUnited

Tak zrovna o Sýkorovi tvrdil tohle nevím no

Reagovat
smazaný uživatel

Je jich jen 11: Vantruba, Pokorný, Jugas, Chaluš, Matoušek, Mingazov, Valenta, Sýkora, Musa, Kuchta a Júsuf. Dali bychom dohromady třetí jedenáctku: Vantruba - Chaluš, Pokorný, Jugas - Mingazov, Valenta, Matoušek, Sýkora - Musa, Júsuf, Kuchta. Mingazovovi končí smlouva, tak ten se už nevrátí.

Sorry, ale jsme velkoklub, evropská třída. Prostě ani reprezentant se u nás nevleze na lavičku.

Reagovat
Zaschrona

Sýkora, Mešanovič, Jugas, Chaluš, Trubač, Auer, Vejvar, Matoušek, Mingazov, Vantruba, Musa, Yusuf, Kuchta, Pokorný, Mareš, Čermák, Rondič, Sintean, Otáhal, Žežulka.

Dle EF přesně 20, což je v podstatě další tým. Jasně, z pohledu Slavie to chápu, ale z pohledu systému to je prostě na hlavu. Z těch hráčů se ve Slavii prosadí tak pětina, možná. Zbytek akorát protekce hodnoty hráče před prodejem. Za mě to je špatně a doufám, že to reálně UEFA změní, jak plánuje. Kluby by neměly k hráčům přistupovat jako ke zboží.

Reagovat
smazaný uživatel

Rondič a Sintean jsou v juniorce. Trubač do Teplic teď přestoupil, Mešanovič do Bolky. Čermák, Žežulka a Auer nikdy za áčko v soutěžním zápase nenastoupili. Otáhal myslím taky ne. Vejvar jednou. A je úplně a všude běžné, že se z juniorů prosadí ve velkoklubu jen někteří. Jeden mladík z ročníku je už opravdu hodně. Sýkora, Júsuf, Vantruba a Matoušek se chytnou. Chaluš možná. Z těch zbylých mladých kluků tak jeden. Kvůli tomu je jich tolik - aby se jeden chytl.

Reagovat
dinss

Máš co jsi chtěl šmejde!

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek…

Reagovat
dinss

Jsem naprosto klidný.

Reagovat
andrew96

Titul no.

Reagovat
dinss

Který by měl u nás taky a ještě by si zahrál LM.

Reagovat
Kiko12

V létě to vidím Ševčík do Liberce

Reagovat
smazaný uživatel

Hňehňehňe…!!!…

Reagovat
Bex5

to Slávka od vás přebírá, ne?

Reagovat
Kang & Kodos

No, ale zapomněli jim blbci posílat gratis kluky z juniorky/dorostu. Takhle si za Ševčíka nikoho nevezmou.

Reagovat
Bex5

Kazdej chybuje po svym ... a je fakt, ze vam ten Liberec rozehral pulku juniorky k prakticky repre forme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele