Liberec získal ze Slavie Chaluše a Kuchtu

09.07.2019, 15:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (70)

Přidat komentář
Bakary3

Tohle se mi nelíbí....

Ve Slavii by se měli zamyslet asi takhle - Souček je asi nejlepší hráč ligy.. Jak by to s ním dopadlo, kdyby mu dnes bylo 19?

Místo pro mladíky Slavia nemá ani jako třetí variantu na jeden post, a to je kurva špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden z nich na to nema. Zadna skoda. A je jim 20 a 21 let. At radsi v Acku jako patej stoper je mladsi Vlcek nez Chalus.

Reagovat
Bakary3

Chaluš že na to fakt nemá? Já nevím.

Princip je ale stejnej, ať se jedná o něj nebo kohokoliv jinýho - mít na jeden post 2-3 hotový hráče je trapnost.

Vždyť právě od Součka se dokázalo začlenit přesně 0 odchovanců, za nějakých 4-5 let.

Třeba z 8 mládežnických týmů (když vezmu, že každý rok mohli brát z juniorky a několika dorosteneckých ročníků), a výběrových, kdy si stahuješ to nejlepší (samozřejmě při konkurenci hlavně Sparty, případně větších lokálních klubů mimo Prahu), a mají ty nejlepší trenéry, podmínky.

To jsou tak špatný? Nemyslím si. Ani nedostanou šanci. To má pak význam investovat do mládeže, tímhle přístupem práci těch lidí úplně ničej.

Tahle cesta se mi nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to moc nechápu, mají stopera z u21 a toho pošlou pryč a koupí Hovorku. Pokud neodejde Deli a Ngadeu, tak klidně back up mohl být mladý kluk. Mladí hráči tam přestanou chodit, když uvidí, že nedostanou čuchnout. Viz Sparta, která se teď snaží začlenit mladé hráče, ale teď na to x let kálela, to není dobrá cesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, nema na to hrat za Slavii pri jejich soucasnejch ambicich. Pred sesti lety by byl fajn. A trapnost to neni, kdyz vezmes v potaz pocet zapasu za sezonu - s nadstavbou a evropskymi pohary to cini i vic nez padesat. Je potreba mit sirokej kadr, aby kdyz nekdo vypadne kvuli zraneni, mohla naskocit adekvatni nahrada.

Mladiku se ted nebude prosazovat tolik, ale kdyz bude nekdo fakt dobrej, tak sanci dostane. Treba to bude muset vzit oklikou pres hostovacku/y, ale to je prirozenej proces. Nemuzes stavet mlady jen z duvodu veku, museji byt alespon stejne dobry jako stavajici hraci.

Povim ti tajemstvi. Nedavno tu nekdo psal, ze mame nej mladez v CR. Ale poslednich par vyprodukovanejch rocniku je katastrofa. Muzou se rovnout hodit do kose. Nicmene nastala tam systemova zmena ve vedeni akademie souvisejici s novymi trendy ve hre.. To bylo tak 3 roky zpatky a to je takova delici hranice. Kluci, kterejm v ty dobe bylo cca 15 let, budou prvni produkty novyho stylu a verim, ze to bude vypadat o dost jinak. Ted jim bude 18 a co jsem slysel, tak v dorostu je par fakt slibnejch hracu. Byla by utopie, kdyby se na kazdej post prosadil jeden. Realny je, ze kazdou sezonu se jeden nebo dva zapracujou do tymu a postupne budou ziskavat zkusenosti.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

A propos, s temi nedavnymi nepovedenymi rocniky souvisi taky to, ze se nikdo neprosadil v jinych klubech. Kdyby byli fakt dobri, tak by se chytli v mensich ceskych klubech. Priklad - behem uspesnyho obdobi kolem titulu 08-09 se taky nestavela mladez tolik, tenkrat to opravdu bylo z duvodu spatny prestupovy politiky a celkovy koncepce. No a kluci jako Dockal, Vacha, Gebre, Tecl, Vanek se i tak dostali do narodaku a nekdo z nich i do ciziny.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už to bude lepší, například Langhamer. Souhlas, Chaluš na dnešní Slavii vážně nemá a je lepší ho prodat než donekonečna posílat na hostování.

Reagovat
Bakary3

Asi se úplně neshodneme.

Chápu, co píšeš, přesto je ten kádr megapřefouklej. Takový počet zápasů hrají v zahraničí běžně a přesto si myslím, že ten kádr mají o 4-5 hotových hráčů chudší, i bych řekl víc.

O změně ve výchově mládeže vím (třeba i ten projekt partnerských klubů), ale jako teď těch x let dělali co? Trenéři jsou tam často ti samí. Takže najednou bylo slabejch 5 ročníků?

Souček byl ve svý době megatalent? Nebyl, ale aspoň tu šanci dostal. Je mi jasný, že v dnešních podmínkách by to měl o hodně náročnější, ale teď je to pro ty mladý hráče prakticky nemožný.

A trapnost je to bez debat podle mě - buď proto, že Slavia těm klukům ani šanci nedá, protože radši nakoupí hotový hráče.

A nebo proto, že za skoro 5 let nedokázala z řekněme osmi věkových kategorií vyprodukovat hráče pro áčko, aby alespoň trochu konkuroval jako náhradník.

Ať je to tak nebo tak, na pochvalu není ani jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jakousi mentalitou. Vem si, že kluby brečí, že museli odehrát o 5 zápasů v sezóně víc. To ve světě ty týmy jsou zvyklé na 50-60 zápasů za sezonu a nikomu to nepřipadá divné a ani tak šíleně nerotují.

Reagovat
Logan

Je to tak jak píše Legalise nahoře.

V minulosti hráči šance nedostávali, ale byli natolik kvalitní aby se prosadili jinde v lize. Pak měla Slavia mládež hodně špatnou a přesto, že kluci z různých důvodů šance dostávali, tak se nikde neprosadili (Tusjak, Kodr, Hurka, Koreš atd atd), bylo jich dost, ale prostě neměli kvalitu. Teď se změnila celá koncepce mládeže, ale to začalo od těch 15 let - 3 roky, takže teď U18. Tam už jsou zajímaví kluci inviduálně i fyzicky, Langhamer, Alijagić.

Do starších kategorií, kde nebyla CZ základna hráčů se přitáhli repre hráči ze zemí jako arménie, rumunsko atd. Zajímavým produktem může být Nabiyev, možná i Musa.

Tohle období posledních let prostě naše akademie zaostávala.

Momentálně je kádr široký a je to v pořádku, a ti kluci šance postupně dostanou.

I ten tebou zmíněný Souček si prošel hostováním na Žižkově a v Liberci, nebylo to tak že by hned šel do A.

Já věřím že Nezmar s Plíškem ví co dělají a že se práce s akademií začne ukazovat během 2-3 let.

BTW odchovancem, teoreticky, je i Král

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

A kdyby si Král nevydupal odchod do Teplic, tak by loni hostoval na Žižkově a teď by možná zůstal v béčku, nebo šel někam jinam do ČFL. Se zapracováním mladejch jste na tom ještě daleko hůř než Sparta, akorát to díky výsledkům nikoho moc netrápí.

Reagovat
KingMaster13

Jo ale ti naši talenti se nikde pořádně neprosadili, takže to vysloveně kvalita moc nebyla. Líto mi je akorát Dana Součka, který si myslím, že na to mohl mít ale když člověk vidí, že se pořádně neprosazoval ani v Táborsku Tak je to těžký. Holíka mi bylo taky líto a Alexe díky bohu máme. To jsou za posledních 5 let jediní talenti u kterých člověk viděl trochu potenciál. Kdežto vy jste zabili Pulkraba, zabíjíte mladšího Frýdka který byl označen za 1 z top 100 talentů v Evropě. Kariéra moc slibně nevypadá ani se Zinedinem, který zářil v Ružomberoku a za odměnu šel hostovat s opcí do Budějek No jsme na tom rozhodně hůř ale vy teda taky jste na tom dost bídně

Reagovat
Logan

Sakra mohl bych nejdřív přečíst ostatní příspěvky, než zareauguju

Reagovat
JeséRodriguez

A to je třeba rozdíl mezi naši a polskou ligou, které se tady hodně lidí vysmívá. Tam se dává šance mladým a podle toho pak vypadá jejich repre. U nás se dbá prostě na výsledky na klubové scéně. V tomhle se mi třeba líbí i Slovensko, kde se hodně sází na mladé a pár se jich pak chytne ve světovém fotbalu. A hlavně Chorvatsko je v tomhle super.

Reagovat
KingMaster13

Tak ale zase nemůžeš dát šanci mladému pokud nemá kvalitu. Spíš ty naše hráče neumíme vychovat, že nejsou technicky zdatní apod. Zatímco v Záhřebu vychovávají Modriče, Mandžukiče apod. Tak my vychováme Mikulu no

Reagovat
JeséRodriguez

to je fakt, už jsem psal u Černýho, že se na něm podepsala ta nizozemská škola a technicky je prostě oproti křídlům z naší ligy úplně někde jinde. Je problém, že se hraje na výsledky už odmala a ti hráči nemaj skoro žádnou volnost.

Reagovat
KingMaster13

Prostě do 15 by se mělo prcat na výsledky. Taktiku do hráčů dostaneš i v pozdějším věku ale techniku a šikovnost s míčem už moc ne

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Logan

Je chyba našich klubů, že Polsko neskatují. Vůbec nechápu, že k nám z Polska nikdy nechodili jejich mladí hráči. U nás to fungovalo, dokud byl jeden hegemon jako v Chorvatsku, kdy si i Sparta mohla dovolit mít v týmu 1-3 mladý hráče. Teď si to ty týmy pod tlakme úspěchu nemůžou dovolit. Měli by to dělat týmy ze středu tabulky, prostě obětovat třeba 1-3 pozice v lize a hrát v týmu 1-2 mladý hráče, který pak prodají. Na příkladu Slovácka nebi Příbrami je vidět, že to jde.

Reagovat
JeséRodriguez

souhlas

Reagovat
Logan

Se zapracováním talentů jsme na tom hůř, protože od roku 2009 šla naše mládež kvůli financím uplně do kopru a v podstatě jsme nevyprodukovali ani hráče pro ligu, natož pro současnou SKS. První výsledky nového období se budou dát hodnotit tak za 2-3 roky.

Vlček, Alijagić, Langhammer, Červ, Douděra, Auer, to budou nejspíš první opravdové produkty akademie.

I když Auer se tam uplně počítat nedá.

Král by šel hostovat do ligy. Byla to jeho volba a vyplatila se mu, ale to se taky nemusí povést všem. Bucha si taky vydupal odchod, přitom už za nás naskakoval a měl jít hostovat, teď mohl mít minuty Traoreho nebo možná i Krále, kdyby zůstal. Místo toho nakonec taky hostuje, akorát z Plzně, takže asi tak...

Nejsme na tom bůhvíjak, ale pořád to prostě nejde moc hodnotit.

Reagovat
Logan

A btw vy jste od ročníku 1992 zapracovali koho?

Kadeř, Krejčí a pak?

Čermák se vykopal v Bolce, Skalák taky, Nguyen přes druhou ligu, Pulkrab Libe a teď paběrkuje, Juliš je případ sám pro sebe, Frýdek a Mustedanagić nejspíš ze Sparty taky zmizí, Hašek se vykopal v Bohemce podobně jako Král.

Kadlec byl mega talent už v Bohemce před přestupem a Hložek ok, to je opravdu produkt akdamie, ale takový se nepovede každý rok. Dalším může být Karabec, ale kdo ví...

Jste na tom asi o něco málo líp, ale na to jak ohromný jste měli náskok v práci s akademií, tak teda těžká bída.

Reagovat
Kang & Kodos

To já zase neříkám, že bysme na tom byli nějak extra. Když napíšu Juliš, tak budu za kokota, ale že nám hodně pomohl k postupu do čtvrtfinále EL, to mu nikdo nemůže upřít. Teď Hložek, u Drchala je strašná škoda těch zranění. Pulkrab vypadá jako útočník pro týmy typu Liberce, co se dá dělat. Největší fail je samozřejmě Schick, místo něj v tý době přicházeli borci jako Paixao, Nešpor, Řezníček nebo Fafá.

Reagovat
Kang & Kodos

Jaj, Sáček mi úplně vypadl.

Jinak pro všechny týmy platí, že zavadení juniorek tomu zapracování moc nepomohlo. Právě Sáček je na Spartě snad jedinej, kdo tam strávil delší dobu, a ještě se vykopal do áčka. Jinak to prostě byla soutěž úplně k hovnu a kluků, který tam kopali do 21 let, aniž by hráli za chlapy, je mi líto, to je víceméně ztracená kariéra

Reagovat
Logan

Jo. Ještě jsem zapomněl zmínit, že v tom období 2010-2016 co mělo opravdu talent, tak uteklo za hranice - Jankto, Simić, Jaroš, takže i tady jsme ztráceli potenciální hráče do Áčka.

A jak říkáš, vůbec tomu nepomohla juniorka. Když si vezmu kluky co v juniorce excelovali a nikdy nedostali v A čuchnout, protože nebyli zvyklí na dospělej fotbal - Šimeček, Prošek (i když tam srdce), Fotr.

Jo, u vás ještě Drchal, a teď Sáček.

Ale zase je to dost daný situací. U nás se neprosazovali v 2008-09 potenciálně skvělí hráči (Dočkal, Gebre, Vácha) protože byl nabitej kádr a posrali jsme to s hostovačkama s opcí, to byla chyba vedení. Pak se hráči prosazovali, protože jsme na jiný neměli prachy a ani ti naši neměli tu kvalitu. U vás se teď prosazují taky hlavně v období, kdy se Vám nedaří a byla to už taková poslední možnost, kdy je vytáhnout, aby to vypadalo, že se něco dělá. Kdyby se povedl "projekt Stramacioni" kolik těch kluků myslíš, že by teď bylo v A? Možná Hložek, a to opravdu jen možná ...

Reagovat
Kang & Kodos

"Stramaccioni" a "povedl" takhle blízko u sebe, to si ani nejde představit. Asi nikdo no

Reagovat
Logan

nojo, zní to vtipně

Já si ale ani nemyslím, že je úkolem Sparty a Slavie, potažmo Plzně, tyhle hráče vyhrát. Oni je musí vychovat a pak na hostování zjistit, co v nich opravdu je. Zajímavý je ten Šulc z PLE, i Bucha. Tímhle stylem se ostatně prosadili takřka všichni, vyjma těch generačních talentů - Rosický, Kadlec, Hložek, Suchý

Jinak většina hráčů chodila přes hostovačky a nebo šli do S v raném věku z provinčních týmů - Vachoušek, Skácel, Pudil, Vaclík, Koubek, Dostálek atd... Ta cesta že se někdo prosadí z akademie z dorostu rovnou do S, to je výjimečná situace a byla i v minulosti.

Reagovat
Losinho

minulou sezónu nás širokej kádr zachránil hned několikrát

Reagovat
Spalovač šancí

Budou muset jít cestou Krále. Z pohledu Slavie bych dělal jediné. Při prodeji bych dal smlouvy předkupní právo, případně kupní opci např. po 2 letech.

Reagovat
KingMaster13

Chaluš na to fakt nemá. Ten kluk hrozně stagnuje.

Reagovat
KingMaster13

Já nesouhlasím s tím, aby se ustupovalo mladým a hráli jen protože jsou mladý. Teď budu citovat Šmicera: "Pokud je mladej hráč dobrej tak se prosadí i v obrovský konkurenci". Jsme v pozici, že potřebujeme super kvalitu. Znamená to, že se u nás prosadí třeba maximálně 1 odchovanec za rok ale budou to zase supertalenti, ti nejlepší. Než aby tu hráli hráči jako Kodr, Hrubý a nebo Mikula, jen protože jsou odchovanci.

Reagovat
Losinho

Vždyť Chaluš vysedával i v Příbrami a přednost dostávali hráči jako Kodr nebo Tregler..

Reagovat
Bakary3

Sice jsem ho vnímal jako talent, ale moc ho hodnotit nechci, na to o něm nejsem nějak předvědčenej.

Spíš mě to přivedlo na tu myšlenku... O Chaluše (a pokud na to opravdu nemá...) až tak nejde.

Reagovat
Losinho

Normálně by mi to taky vadilo (i u Kuchty třeba), ale Chaluš působí fakt špatně.

Reagovat
salami

a co Holík? Ten kluk má úplně v pohodě na to, aby ve Slavii byl dvojka až trojka na beka, což při počtu zápasů udělá solidní číslo.

Reagovat
Losinho

Moc nevím, jak to s ním tehdy bylo.

Reagovat
salami

Souhlasim, jednak je to chování hrozně nekonomický a pak ten tým neni moc budovanej s ohledem na budoucnost. Podle mě to jde na triko Nezmarovi, potažmo Tvrdíkovi, ale u toho moc nějakou soudnost a přiměřenost nečekám. Trpišovský je trener, ten chce mít 22 nejlepších hráčů, co kdy viděl hrát, v tom problém nevidim, při jeho práci navíc může bejt za 2 roky v zahraničí, ale třeba Nezmar by určitě nějakym způsobem měl ten kádr korigovat a vyvažovat a myslet na budoucnost. Koupit to nejlepší z Jablonce a Liberce za nevýhodnejch podmínek nevidim jako velký umění. Drahý příchody se zatim moc nepovedly: Olayinka ani Baluta ani zdaleka investovaný prachy nevrátili. Holík v tahu, Matoušek nedostal ani náhodou prostor, jakej si zasloužil, Chaluš možná nemá dost kvality, ale šanci v zápase nedostal a já si teda myslim, že ji dostat měl. Kdy jindy by mohli ty mladý kluci dostat šanci, než v jinak velmi dobře fungujícím týmu, kde neni tak těžký zapadnout a rozehrát se? Chápu, že je těžký naskočit na stopera ve Spartě, jako to měl Plechatý, tam nefunguje nic a pro mladýho kluka to může bejt likvidační, ale u nás je na zkoušení mladších kluků docela dost prostoru. Fakt mi nepřijde normální mít na každej post 2-3 hotový hráče, když se dá krásně dávat šance i mladším klukům a potenciálním náhradám. Jedinou vyjímkou z poslední doby je Král, kterej naskočil a chytil obrovskou formu, ale nebejt toho, klidně mohl skončit jako Ševčík, kterej bude rád, že si zahraje. Navíc tenhle přetlak se nám vrátí až se přestane dařit a ta krize prostě jednou přijde, at už to bude letos nebo třeba příští sezonu.

Reagovat
Bakary3

tak aspon nekdo to vidi podobne

Vlastne bych i vypichl ty jmena, co jsi vypsal - proc nedostal sanci Holik, ktery mel za sebou skvelej mladeznickej turnaj?

Matousek hned odpalenej, prestoze kvalitu ma (pro me trosku otazka, proc ho Slavia kupovala, protoze podle me ma pod Trpisem budoucnost na hrotu nebo kridle, jinde mu prostor neudela a to je spatne).

Chalus - taky si myslim, ze sanci dostat mel, pak by se dalo s klidem rict jo, neni to ono.

A nakonec - on ten Bucha si myslim, ze by sance dostaval, ale nemuzeme se mu divit...

A prave, dyt do toho funkcniho celku by velmi pravdepodobne zapadli bez problemu.

S tou uvodni casti taky souhlas, Trpisovi je to burt, ten chce mit to nejlepsi, Tvrdik je megaloman, ale Nezmar by mel rict "Jindro, to uz je moc, tohle neni dlouhodobe udrzitelny a takovou cestou nepujdem".

Vzdyt tem mladym se ta skulinka neotevre ani v priprave, kde se kolikrat stalo, ze nekdo nadchnul a tu sanci pak dostal. Ale na priprave je 25 hotovejch, 4 zraneny doma a 6 hostujicich jinde.

Jestli tu absurditu nevidi, tak to je fakt spatny.

A presne, neni umeni nakoupit to nejlepsi za velky prachy.

Kdy naposled Slavia udelala prestup, kdy by si clovek rekl " tyjo, za takovy penize, to je kauf"... Neudelala a nechce, cili jen na proflakly hrace a kazdej, kdo s ni jedna, vi, ze splni financni pozadavky.

Cekal jsem trochu vic - vic prestupu typu Ngadeu.

Necekal jsem, ze bude Nezmar tak zaprdlej.

Samozrejme je mi jasny, ze to, co pisu, se tu moc nesetka s uspechem, protoze se dari.

Ale nemyslim si, ze to je udrzitelny.

Co az nebude v jablonci atd. koho brat? Tak se tam odtud budou brat prumeraci, protoze "je zname"...

Reagovat
Losinho

K tomu konci - to už se trochu děje

Reagovat
Bakary3

Ono se to v plný nahotě ukáže už teď - Deli fuč, možná Ngadeu a nahradit je chtějí Hovorkou.

Hm, tak to hodně štěstí.

Jen proto, že nejsou ochotný se rozhlídnout jinde.

Tohle je amatéřina, jak se na to nepřipravili, bohužel...

Reagovat
Losinho

S odchodem Deliho a Ngadea nic dělat nemůžou, smlouvy jsou starý a nový nechtěli. Respektive Ngadeu když nepřestoupí, tak možná podepíše.

Chtěli Suchýho, kterej odmítl, jinak mě ten skauting sere. Chápu, že třeba Baluta úplně nevyšel (zatím), totéž dřív Rotaň nebo Altintop, ale hned začít brát všechno jen z ligy není správná cesta.

Hovorkovi bych věřil vedle Ngadea, to by mu mohlo sednout, totéž jako Kúdelovi. Ale přísahám, že jestli někdy v Edenu uvidím stoperskou dvojici Hovorka - Frydrych, tak se zvedám a odcházím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napsat do nadpisu, že Liberec přivedl Chaluše a v článku napsat "že se momentálně dolaďují podmínky" je hodně profesionální

Reagovat
dejvikker

Tak včera Jablonec napsal, ze doladuje hostování Plechatyho a ten se hned fotil s týmem

Reagovat
3M

Kuchta je úplně k hovnu a navíc totální debil

Reagovat
smazaný uživatel

Debil jo, ale zakoncit umi na utocnika docela dobre

Reagovat
Bohemak12

U nás to neštěstí nemohlo trefit stodolu ani když v ní stál

Reagovat
osobnostx

To je sarkasmus ? V Bohemce nemohl dát gól z nájezdu, dorážce z malého vápna...prostě z ničeho.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Kucka

nechápu, proč se ho nezbaví natrvalo

Reagovat
Raylan

Reagovat
negrles

Reagovat
lampas

Chaluš možná dobrá posila, ale je to v současnosti 4. stoper, takže užitečný moc není. Bohužel posily do ofenzivy nepřišli žádné, takže ačkoliv máme po Slavii nejlepší defenzivu v lize, tak ofenziva je dobrá možná tak pro přední tým druhé ligy...

Reagovat
FCSL

3. stoper. S Marou se počítá do zálohy, kde taky nemáme zrovna přetlak

Reagovat
FCSL

Chaluš supr, ale obávám se, že to nebude jen tak a že bud Kacharaba nebo Karafiát jsou na odchodu. Kuchta OK, i když by to chtělo lepšího útočníka, to bude naše slabina. Nicméně jsem si myslel, že měl horší čísla. Na podzim 4 goly ve Slovácku, na jaře 3 za Teplice a to nehrál zdaleka všechno. V přépravě hrál taky jenom 30 minut, takže to na základ zezačátku nevypadá. Oba Hoftych zná, tak snad budou přínosem.

V 1 tiskovka, uvidiíme, jestli se dozvíme něco novýho

Reagovat
AjaxFans

Kuchta není špatný

Reagovat
JackDaniels.

Z Chaluše do Băluță

Reagovat
Nuno čomes

V Čechách je blbě, že mladí víceméně nemají šanci. Slavia má Číňany, tak mají love aby kupovali hotové hráče i na lavičku, tam se mladí moc neprosadí. Pak jde kapitán dorosteneckých repre jako 3. nebo 4. volba na stopera do Liberce. V té Spartě aspoň Hložek. Plzeň taky nic moc. Druhá věc je ta, že na to mladí asi nemaj na ty nej kluby. Pak je repre tam, kde je.

Reagovat
junglist

to přece není nikde, že by se mladí ( až na naprostý vyjímky typu Liverpool, Lipsko, Ajax...) prosazovali do základu týmu co hrajou strop tabulky... právě že se pošlou na hostování do slabších týmů, kde budou hrát základ a pokud za něco budou stát, stáhnou se a nechají se pomalu rozehrát v top týmu... Souček se taky rozehrával v Liberci, Král v Teplicích, Matoušek v Příbrami atd...

Reagovat
martin1

Kuchta ještě patří Slavii Navíc ted hostování bez opce, bych čekal opak, Kuchta přestup a Chaluš hostování bez opce

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta is the new Pázler

Reagovat
Superme

Chaluš super, ale z Kuchty nadšený moc nejsem... tak uvidíme.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak přinejhorším bude k hovnu a za rok půjde hostovat zase dům dál, no.

Reagovat
F.Torres

Pokud na to nemel, tak je lepsi ho hned pustit pro ty lepsi jefince by byla urcite zajistena hoszovacka. Tak jako tak by bylo dobre, kdybychom v pripade zpetneho zajmu meli prednostni odkup

Reagovat
Superme

Těch hráčů, kteří na to údajně podle Slavie nebo Sparty neměli bylo u nás už tolik, že bych se ani nedivil, kdyby byl třeba Chaluš další v řadě, kteří u nás prostor dostali a prosadili se. Většinou hraje v základu Slavie minimálně 5 hráčů v základu, kteří prošli Slovanem + Trpiš + Nezmič. Dřív to byla zase naopak Sparta. Až si někdy říkám, kde asi ten klub mohl být, kdyby se kádr prostě aspoň dva roky udržel v kuse Ale to je kdyby...

Reagovat
SpecialOne

Chaluse je škoda, mohl být na místě Kudeli. Tím že jde do Liberce je skoro jistota, že za rok nebo dva skončí ve Spartě nebo Plzni. Když vidím, kam se odkud se tam dostali Pernica, Hájek nebo Panák, neměl by to mít tak těžké.

Reagovat
REPLIKATOR

This is Liberec style

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele