Liberec uplatnil opci na liberijského záložníka Oscara

21.12.2018, 08:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (82)

Přidat komentář
Rarášek

Moc hezká práce, výbornej hráč s velkým potenciálem.

Reagovat
ManUnited

První dobrá zpráva teď ještě někde splašit toho útočníka!!!

Reagovat
KingMaster13

Liberec někoho koupil

Reagovat
Kozut11

Skvělá zpráva!

Pro fans Slovanu: Co tu rozjet nějakou diskusi ohledně posil, spekulace atd.? Úroveň přispívajících v naší FB skupině je tak tragická, že mě to nebaví ani číst, natož tam něco psát.

Reagovat
ManUnited

dá se to porovnat s návštěvností na stadionu jinak posily, všichni známe Ludvu já bych byl spokojenej, kdyby přišel nějakej útočník co dokáže dát gól a kdyby už nikdo neodešel. Obrana celkem šlape, hlavně Koscelnik překvapil jak se chytil. V záloze bych si představoval trojici Breite-Mara-Oscar, kde Oscar by měl převzít Ševčíkovu roli...křídla Potočný a Pešek a někoho na ten hrot prostě no

Reagovat
smazaný uživatel

Do útoku čekám někoho na hostování - van Buren, Mesanovic, Drchal, Bakoš. Varianta je i, že Zsolt přivede nějakého slováka (viz Oršula), nebo pokus nějakého cizince na testy do přípravy.

Reagovat
ManUnited

No snad někoho dotáhnou...poslal bych pryč Mashikeho, ten se mi vůbec nelíbí. Oršula jako ofenzivní univerzál z lavičky může bejt a Pázler jako žolík asi taky.

Reagovat
ondrasch77

O Mashikeho se zajímá Opava...

Reagovat
JessePinkman

Nechápu, jak ten hráč může bejt v kádru prvoligovýho klubu. Byl špatnej už v Dynamu.

Reagovat
ManUnited

Reagovat
ondrasch77

Asi doufaj, že z něj udělaj druhýho Kayambu

Reagovat
Kang & Kodos

Drchal Ten by měl jít určitě někam

Reagovat
Losinho

s opcí

Reagovat
Kang & Kodos

Jdi do píči, ještě si to tady někdo přečte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
lichna.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kardous

Tak Mesanovic by měl jít do Teplic, kde už hrával a s tím van Burenem nevím, je věčně zraněnej,

a nebo nepřivedem nikoho,těžko říct.

Reagovat
Losinho

Mešanovič v Teplicích nikdy nebyl.

Reagovat
Kozut11

Já bych klidně vzal zpátky toho Egona, sice to je lempl, ale horší než Malinský určitě nebude. U Malinskýho vůbec nechápu proč ho u nás všichni vyzdvihujou.. Podle mě umí akorát rychle běhat, ale balon mu akorát překáží a bránění je pro něj sprostý slovo. Jsem na něj teda trošku vysazenej, ale i objektivně si myslim, že na to nemá.

Útočník je potřeba jako sůl, ale zrovna tenhle post je co se týče přestupový částky asi nejnákladnější a víme jak to u nás s těma penězma je. Já trošku doufám, že nám někoho pošle Nezmič, ale to budou zase jen hostovačky a to se mi už popravdě moc nezamlouvá, i když to v minulosti fungovalo.

Reagovat
luismiksak

Co ten Mara, už je v pohodě ?

Reagovat
RadekVonCZE

Na hrot bych zkusil van Burena na hostovački

Reagovat
RadekVonCZE

Hostovačku*

Reagovat
salami

Nemyslim si, ze budeme Van Burena nekam poustet, mame krome nej v kadru jedinyho klasickyho utocnika Skodu. mesanovic uz je temer jiste jednou nohou jinde, takze ho nepocitam. Samozrejme se muze ledacos stat i v prestupovym okne, ale nemyslim si, ze bychom pripadne privedli vic jak jednoho utocnika, takze bychom si stejne Burena nejspis nechali.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jak vůbec hraje ten Aarons?

Reagovat
David4

Aarons se vrátil do Newcastlu , byl tu jen na půlročním hostování v Liberci

Reagovat
ManUnited

jak píše David už je zpět v Anglii, mě se teda absolutně nelíbil, jsou tu určitě tací co to budou vidět jinak..dle mýho názoru to je prostě sprinter a ne fotbalista

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak předpokládám že kořeny má na Jamajce jako většina černých Angličanu tak se není čemu divit. Já jsem mu v Liberci dost veril.

Reagovat
Tigerinho

Dokonce se tam narodil.

Reagovat
skat

osobně bych řekl, že by pro něj i pro slovan bylo nejlepší, aby pokračoval tady. Ale prachy na něj nebudou, tak zase pomašíruje jinam na půl roku, a tam si bude 4 měsíce zvykat jako tady. Osobně bych jeho výkony hodnotil od úplný marnosti ( na začátku ) až po celkem dobré výkony na konci, kterým ovšem chyběly góly - ale to asi u všech našich "útočníků". Jeho problém byl, že si myslel, že když je kmeňákem od strak, tak si z něj všichni v té naší "pralize" sednou na zádell a on si je povodí jak prvňáčky. Pak zjistil, že ani tady to nebude zadarmo ( praskly na to dva měsíce) a začal se trošku snažit. Na tomhle tady vyhořela spousta cizinců, že si myslela, že tady hrajou jen retardi, kterým naloží i s prstem v nose.....

Reagovat
Seydou Doumbia

díky za podrobný souhrn

Reagovat
Mass

Když ho srovnám s hráčem , co odehrál podobnej počet minut, na stejný pozici - křídlo/podhrot, stejný věk, podobné proporce, s Olayinkou. Aarons- 700 min, 19 (7 na bránu) střel, 6 přihrávek do šance, "krásné" skóre 0+0. Olayinka 634 min, 21 (9) střel, 6 přihrávek, body 4+2.

Reagovat
Blasphemer

Když porovnám, že Olayinka stál těžký prachy a Aaronsovo hostování zlomek toho, tak by to tak asi mělo bejt.

Reagovat
mistr129

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
forma

Reagovat
Kucka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Trapný diskutér

z tohohle hlediska je vlastně olayinka provar jako kráva

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ManUnited

tak tak a není to jenom o číslech nelíbil se mi v mezihře a celkově prostě zanechal špatnej dojem

Reagovat
skat

V tom případě taky porovnej podpůrnej "materiál", který měl k dispozici Aarons a Oalyinka. Stoch, Sýkora, Hušbauer, Souček k tomu ještě připočítej a proti tomu v Lbc stála drtivá většina předfinálních akcí na Ševčíkovi. Ostatní jakmile mají dát centr, tak to letíí v lepším případě na rohovej praporek.... Když porovnám Mikula/Cuf - tak mi jednoznačně vychází, že Olayinka by s libereckýcm servisem byl na 0+0 taky.

Reagovat
Imos

Dejmek do Slovanu

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt vyjímka. Liberec už několik let v půce nebo na konci sezóny dá se říct půlku kádru rozprodá. Jelikož Liberec přivede vždy volný hráče nebo hráče na hostování, ale skoro vždy si to sedne a vzejdou z toho kvalitní fotbalisti pro ligu (Pokorný,Coufal, Hovorka, Karafiát atd.) Ačkoliv Kárl do týmu toho moc nevrazí, tak na tohle má asi čuch.

Reagovat
smazaný uživatel

výjimka

Reagovat
lampas

Je dobře že jsme někoho podepsali, ale tenhle černoch nás nevytrhne. Jak už to bývá u podobných hráčů, tak herní inteligence je u něj nulová a postavu má značně rachitickou, takže v osobních soubojích taky ztrácí.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná Liberec nevytrhne a v osobních soubojích má problémy, ale že Oscar nemá herní inteligenci? Chlape viděl jsi nějaký zápas jeho? Má výborný první dotyk a vnímání prostoru. Když hrál minulou sezónu na pozici Ševčíka, tak umí najít i přihrávkou prostor mezi liniemi. Je mu 20 let a má vše před sebou a může zesílit v osobních soubojích. Takže herní inteligenci má vyšší než většina hráčů v ČR.

Reagovat
ManUnited

já taky doufám, že teď bude hrát na Ševčíkově pozici

Reagovat
Blasphemer

Vlasto?

Reagovat
Alan_Shearer

Ty vole

Reagovat
skat

netvrdil bych, že by neměl herní iteligenci - naopak si mylsím, že s ní je na tom z kádru slovanu nejlíp. Docela v něm vidím paralelu k Vlaskovi. Doufám, že to u Oscara neskončí stějně - nemělo by, protože Vlasko měl daleko větší konkurenci.

Reagovat
exse

Dejte mu už ban.

Reagovat
meno

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
FCSL

Oscar je skvělej hráč, přehled i herní inteligenci má velkou, ted pod Zsoltem hrál skoro posledního záložníka, chodil si pro míče a hrál dobře. Slabina je stejná jako pro celej tým, zakončení a efektivita. Pokud by měl ted jít hrát vejš, tak to musí jednoznačně zlepšit. Mně se líbil všude kde hrál, zezačátku u nás křídlo, pak AM a ted CM, ale musí bejt produktivnější no

Reagovat
bart_ik

ještě náhradu za Ševčíka a kvalitního hroťáka a budu spokojený :)

Reagovat
Blasphemer

Ten hroťák vás trápí nejvíc. S někým alespoň průměrným byste těch bodů letos taky udělali víc. Možná byste byli někde těsně pod Baníkem teď.

Reagovat
ManUnited

tak tak, chtělo by to šáhnout někam na balkán pro novýho Keriče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Reagovat
bart_ik

mě by se zamlouval nejvíce Bakoš, sice už má léta ale góly dávat umí stále :)

Reagovat
Blasphemer

Já bych vám ho klidně poslal, kdyby to bylo na mě. U nás si stejně moc nekopne, jestli vůbec... a u vás se mu dost dařilo tenkrát. Bylo by fajn, kdyby ještě pár gólů v lize nastřílel.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nechal bych to na něm, at si sám řekne, co chce.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Tak samozřejmě. Nehnal bych ho tam s bičem v ruce, kdyby se mu tam samotnýmu nechtělo. Já bych mu samozřejmě rád ve stoje zatleskal v nějakým domácím zápase před koncem ligy, kde budeme vést o dva góly a Vrba ho tam pustí rozloučit se, ale taky stejně rád uvidím, když dá třeba pět fíků za Liberec a zloktuje u toho pár hráčů Sparty nebo Slavie.

Reagovat
lampas

Taky bych Bakoše bral. Do kabiny super osobnost, ale obávám, že už nemá věk na to aby táhl útok

Reagovat
salami

Bude mu na jare 36, to neni uplne dlouhodoby reseni, jestli se nevyplati vyuzit ty prostredky na nekoho perspektivnejsiho.

Reagovat
Blasphemer

Furt by byl platnější než nějakej Potočný, co dává pravidelně tři góly za sezónu a to ještě dá dva z přímáků, který musí všechny kopat. Nebo Pázler, kterej se do první ligy dostal stejným omylem jako výše zmiňovaný. Do toho labil Elvis, kterýmu už nevěří snad ani trenér.

Neříkám, že Baky by byl hráč, co by odehrál každej zápas devadesát minut, ale furt má přednosti, který s věkem nemizí a gólů by byl za ten půlrok schopnej dát než všichni ti šašci dohromady.

Reagovat
FCSL

Potočný je u nás dost platnej. 5+2 za podzim, z křídla, to není špatný, kor u nás. Minulá sezona 4+6 a to hrál spoustu zápasů na beku, kde byl taky platnej. Herně to není žádnej zázrak. ale dopředu je nebezpečnej a odjezdí každej zápas. Bakyho bych bral, ale pochybuju, že by mu to tady šlo jako minule..

Reagovat
Blasphemer

Určitě mu to nepůjde tak dobře, ale pořád by mohl být lepší než tihle tři dohromady. Potok má teď životní sezónu, co se týče statistik, koukám. Je fakt, že ty pozice mění a na hrotu nehraje tak často, ale už jenom to, že toho hrota nehraje, potvrzuje že tam není fakt moc platnej.

Reagovat
skat

Problém s útočníkem je, že ideální do tohohle systému by byl Půlkrab - ale o tom si asi můžeme nechat zdát ( hostovačku nebrat ). Spíš bych věřil, že by se mohl od fialek vrátit Graiciar - i ten by byl suprovej - ale má to háček - má smlouvu do léta 2022 :(

Jinak v český lize nevidím útočníka, který by nám mohl pomoci, a byli by zadarmo - celkem se mi zamlouval Zajíc ze slováka popřípadě od sousedů Ikaunieks - proč tam vůbec nehraje? Zranění nebo jen Doležalova životní půlsezona?

Reagovat
ManUnited

Zajíc by se mi taky líbil ale to je nereálný

Reagovat
smazaný uživatel

Šancí dostal dost ale nic neukázal.

Zajíce Slovácko které má samo problémy s útočníky těžko pustí. To je reálnější hostování Graiciara. Nebo co třeba Drchal ze Sparty na rozehrání?

Reagovat
smazaný uživatel

Oskar zajímavej hráč s potenciálem, ale Liberec zatím nevytrhne a po odchodu Ševčíka bude mít pořádný problém.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
lampas

Reagovat
Imos

Do útoku bych si uměl představit Tomáše Malce, který si už vyzkoušel ligu v Sigmě a jako slovák by si mohl potykat se Žoltem ... https://www.transfermarkt.de/tomas-malec/profil/spieler/108426 + je zadarmo, na křídlo bych se nebál jít baltskou cestou a vzít Novikovase s Lasickasem z Jagiellonie na křídla ... https://www.transfermarkt.de/justas-lasickas/profil/spieler/345311 a https://www.transfermarkt.de/arvydas-novikovas/profil/spieler/87444

bohužel nikdo z nich není moc realný, že by přišel

Jinak bych konečně dal šanci našim klukům na hostovačkách ... Bláha, Machuča, Barac, Šulc, ať o to zabojují a určitě si nemyslím, že bychom na nich tratili

Reagovat
REPLIKATOR

Do útoku důrazného útočníka, prosím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele