LIBEREC A BRNO DNES ČEKÁ BOJ O FINÁLE INTERTOTA

05.08.2003, 15:13
Aktuality
Dnes večer budou dva české kluby, 1. FC Brno a Slovan Liberec, bojovat o finále Intertoto Cupu a tím pádem o možnost zahrát si o účast v letošním ročníku Poháru UEFA. Liberec se střetne od 20:00 na stadionu U Nisy se Schalke 04, Brno bude hrát od 21:45 ve Španělsku s Villarealem.

Větší šanci na úspěch má zřejmě Liberec, v prvním zápase prohrál jen těsně 1:2. Možná by i vyhrál 1:0, to by ale na hřiště nesměl natoupit český mladík Filip Trojan, který dal vyrovnávací gól a poté nahrál Asamoahovi na druhý. Mužstvo Schalke však přijede do Liberce oslabené, ve víkendovém bundesligovém zápase proti Borussii Dortmund se zranili Gustavo Varela (svalové problémy) a Eduard Alcides (pravé koleno). Utkání můžete od 20:00 sledovat na Eurosportu nebo na ČT 2.

To Brno je v opoznání těžší situaci, doma se španělským Villarealem remizovalo 1:1. V první půli měli více ze hry hosté, ve druhé části si však domácí brňané vytvořili převahu, mohli klidně i vyhrát. Trenér Večeřa bude v odvetě určitě spoléhat hlavně na útočné duo Pacanda - L. Došek, které se prosadilo i o víkendu v ligovém zápase. Švancara hrát nebude, má stále angínu. "Pod psychickým tlakem povinnosti postoupit budou Španělé. My určitě máme na to, abychom uhráli stejný výsledek, ne-li o branku vyhráli. Se Španěly nelze závodit, jsou rychlí a individuálně výborně technicky připravení. My proto musíme být chytřejší a nesmíme mít zbytečný respekt, jako v prvním poločase prvního zápasu. Právě jeho druhá polovina, kdy kluci respekt odhodili, ukázala, že se i s takovým soupeřem dá hrát. Samozřejmě, že důležité bude, jak se hráči psychicky vypořádají s prostředím, které určitě bude velice bouřlivé," vidí možnosti svého týmu trenér Večeřa.

Autor: Jan Werner

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

BRNO jedeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!! urcite postoupi! a Liberec snad taky

Reagovat
smazaný uživatel

vsadil sem si na vyhru Brna 50ku (kurs 7,0) v tipacu!

Reagovat
antimadrista

Pohleď pravdě do očí- Brno nemá na Villareal! :-)

Reagovat
PJ

A Barca nemá na ManU :-p

Reagovat
antimadrista

ha ha

Reagovat
HOST*

vyhrajem

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

fdgg

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele