Leverkusenu letos už nepomůže Bender, je po operaci kotníku

02.12.2015, 11:02
Aktuality
Leverkusenu už nějaký čas není k dispozici jeho kapitán a na tom se do konce tohoto kalendářního roku už nic nezmění. Na marodce Bayeru zůstává záložník Lars Bender, vinou přetrvávajících potíží s kotníkem se včera podrobil operaci...

"Lars Bender se v úterý v nemocnici v Basileji úspěšně podrobil operaci pravého kotníku. Kapitán Leverkusenu zůstane týden ve Švýcarsku a následně v Leverkusenu začne s rehabilitací. Kvůli přetrvávajícímu problému byla operace nezbytná. Bender bude mimo hru pro zbytek roku 2015," stojí v prohlášení německého celku.

26letý fotbalista letos odehrál jenom sedm bundesligových zápasů a mimo hru je už od začátku října.

Leverkusen před sebou má tento měsíc hodně náročný program a do 19. prosince ho čeká ještě pět soutěžních zápasů. V Německém poháru cestuje do Unterhachingu, v 1. Bundeslize změří síly s Herthou, Gladbachem a Ingolstadtem a za týden bude doma proti Barceloně bojovat o přežití v evropských pohárech - pokud katalánský klub porazí a římské AS ztratí v domácím souboji s BATE Borisov, postoupí do vyřazovací fáze Ligy mistrů.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zase Kampl na 6ce? v Římě to moc neklaplo...

Reagovat
db18

Ne? Tak to kicker nějak ubral na kritice, zápas jsem teda neviděl ani jeden, ale zápas s AS + poslední dva zápasy v BL má Kampl dobré známky, což mne teda překvapilo. (asi ho teda hodnotí jako hráče, který tam nemá co dělat )

Reagovat
smazaný uživatel

no.. v BL tam hraje dost dobře

Reagovat
db18

Ok, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Rudnevs

OT - Rudnevs do St. Pauli, to by bola pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne fanúšikovia by boli nadšení Ja som rád, že včera predĺžil zmluvu Choi, už sa písalo že by mohol ísť niekam vyššie, ale on potrebuje ešte byť v St.Pauli kde mu veria a bude sa zlepšovať.

Reagovat
Rudnevs

Ale no tak Rudnevs už tri roky je hráč ktorý nehrá fanúšikovia budú radi že sa ho zbavia. A Choi, dobre že ostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ako pre neho osobne by to bola pecka, nemusí sa sťahovať a prejde len na o niečo nižšiu úroveň a kto vie možno St.Pauli postúpi.

Reagovat
Rudnevs

To hej, všetko bude mať rovnaké akurát bude viac hrať a tá atmosféra naokolo bude lepšia.

Reagovat
minoLFC

tak v zime k nám asi nepríde....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele