Leverkusen získal obránce Tapsobu, Řek Retsos míří do Sheffieldu United

31.01.2020, 20:59
Aktuality
Posilu do obrany získal v poslední den přestupního termínu německý Bayer Leverkusen. Reprezentant z Burkiny Faso Edmond Tapsoba přichází z portugalské Vitorie Guimaraes a podepsal smlouvu do roku 2025. Německý klub naopak opouští Pagiotis Retsos, který jde hostovat do anglického Sheffieldu United.

"Edmond Tapsoba hrál ve dvaceti letech pravidelně za Guimaraes. Vedle defenzivních schopností dokáže být také nebezpečný před brankou soupeře" řekl na klubovém webu sportovní ředitel Simon Rolfes na adresu 192 centimetrů vysokého obránce.

Smlouvu podepsal Tapsoba v Leverkusenu do roku 2025.

"Má opravdu vysoký potenciál, je to zajímavý hráč. Jsme šťastní, že se nám podařilo přestup dotáhnout," uvedl výkonný ředitel Rudi Völler.

Do anglického Sheffieldu naopak míří řecký obránce Panagiotis Retsos. Hostovat v celku z Premier League bude do konce této sezony. "Poslední rok se trápil se zraněními a je pro něj důležité, aby hlavně hrál. Klub jako je Sheffield, který hraje Premier League, navíc představuje nejvyšší level, což je ideální, aby se dostal zpět do top formy," prohlásil Völler.

Autor: Jiří Fišara / bayer04.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
Werkrider

Už som sa zľakol, že Retsosa predajú.

Dúfam, že to znamená, že Dragovič naozaj odchádza. ASAP

Reagovat
smazaný uživatel

A byla by to škoda? Ta šance, že se ještě nějak vypracuje už není příliš vysoká.

Reagovat
adoxx

Tapsoba

Reagovat
LeonardoUžoa

Nevypadá moc na ročník 99

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nejspíš nebude. Burkina Faso je středověk i na Afriku. Není výjimka, že se tam dítě poprvé ukáže úřadům až třeba ve škole, takže pak se tam ten věk úplně vymyslí. Nebo se neukáže vůbec a dostane pak nějaké doklady, až v mnohem pozdějším věku. Mnohdy ani sami netuší kolik jim je let.

Reagovat
Seydou Doumbia

Není o tom někde nějaký článek v češtině?

Reagovat
Rudnevs

Tak kedysi za Leverkusen hrával França... Ten vyzeral tak na 50.

Reagovat
FC Porto FC

Za kolik!?????????

Reagovat
Werkrider

18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele