Leverkusen dokončil příchod útočníka Alaria

04.09.2017, 21:19
Aktuality
Lucas Alario se stěhuje do Evropy. Čtyřiadvacetiletý útočník zamířil z River Plate do Leverkusenu, jenž aktivoval výstupní klauzuli ve výši 24 milionů eur a se samotným hráčem uzavřel pětiletý kontrakt...

Rodák z Tostada je odchovancem Colónu, odkud se před dvěma ůety přesunul do prestižního River Plate, kde si dobrými výkony řekl o pozornost evropských klubů.

Celým jménem Lucas Nicolás Alario během zmíněného období zasáhl do 72 soutěžních zápasů, ve kterých si na své konto připsal jednatřicet gólů a deset asistencí.

Argentinský celek logicky nechtěl svoji oporu uvolnit, ale Bayer se dohodl s hráčovým mateřským klubem Colónem, jenž držel 40 % přestupových práv, nakonec se tak všechny strany dohodly a koncernový celek tak mohl zrealizovat svůj historicky nejdražší přestup.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (21)

Přidat komentář
stas87

Dufam ze to nebude fail. Cena vysoka a bude mat co robit, aby ju splatil. Trosku ma ukludnuje, ze to nie je mlady usiak ale uz ma v seniorskom futbale nieco odopane...len by ma zaujimalo, ako dlho ho Bayer scoutoval a sledoval. Tak trochu panic buy.

Reagovat
Superme

Prej panic buy Za 2 roky půjde za pěkný prachy mnohem víš

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurňa je? 24 ? 24?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo uplně jasné že po nich půjdou jak Driussi ( Zenit Petrohrad ) tak Alario vytvořily v minulé sezoně Argentinské Superligy jednu z nejúdernějších útočných formací ligy hned za mistrovskou dvojcí z Bocy Juniors - D.Benedetto a C.Pavón, jelikož na straně útočníku River Plate byl i nízký věk obou střelců 21 a 24 tak bylo zřejmé že je neudrží , což se taky stalo i díky zaplacení výstupní klauzule ,teď mě jen zajímá jak se s tím River vypořádá

Reagovat
smazaný uživatel

River koupil z uruguaydkého Liverpoolu Nicoláse De la Cruze, to bude klenot, ale ten snad ještě nehrál za áčko.

Reagovat
havrys99

už od prvního focení má svoje místo v klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Snád se chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj , to bude kometa

Reagovat
smazaný uživatel

první zápas = první gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Juan Román Riquelme

Haleyho kometa?

Reagovat
smazaný uživatel

já mu docela věřím , snad i ten systém by mu mohl sedět

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ja Neverkusenu fakt neverim....alespon muj pocit mi rika, ze na top4 to nebude...

Reagovat
Rudnevs

Nationalelf OT: Tak dnes proti Nórsku naozaj pekný zápas. Prirovnal by som to k zápasu Bayernu proti nejakému priemernému/podpriemernému tímu Bundesligy s tým rozdielom, že reprezentácia hrá krajší, dynamickejší a priamočiarejší futbal.

Ale najmä musím vyzdvihnúť reakciu fanúšikov. Ide o to že na medziposchodí v Cannstatter Kurve mali transparent "Proti násiliu, xenofóbii a vyčleneniu - Fanklub je rozmanitý a stojí za manšaftom", mali aj peknú choreografiu, po hymne Nórska prišiel aplauz, fanúšikovia skandovali meno Tima Wernera. Sami Khedira kúpil na tento zápas 1200 lístkov a venoval ich sociálne znevýhdneným deťom. Keď to všetko zrátame ešte aj s predvedeným výkonom, tak z toho vyšla dobrá reklama na Nemecký futbal a to je presne to, čo po tých problémoch v Prahe potrebovali.

Bol to pekný futbalový večer, ale pozitívne je že už konečne reprezentačná pauza končí a v piatok opäť začína 1. a 2. Bundesliga!!!

Reagovat
wishmaster

prečo vlastne v Prahe pískali na Wenera? len kvôli tomu, že hraje za Lipsko?

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
Visca el barca

A už bude bundesliga někde v tv?

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
johnn

No uvidíme či bude nový Lewandovski Pozeral som na YouTube tak hraje dobré aj ťah na bránku na dobrý tak uvidíme v sobotu

.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele