Lescott: Ke konci jsme byli trochu naivní

21.09.2009, 09:20
Aktuality
Obránce Manchesteru City Joelon Lescott přiznal, že po porážce na Old Trafford s konkurenčními United se cítí zklamaný. Lescott po utkání nešetřil kritikou hlavně do vlastních řad, přestože jeho tým inkasoval rozhodující úder až v poslední minutě zápasu, kdy se trefil Michael Owen.

Štastný střelec United tak Citizens připravil první prohru v nové sezoně, přestože také United v zápase třikrát inkasovali. Lescott však připustil, že jeho tým v utkání nepředvedl nejlepší výkon a tvrdí, že defenzivní činnost se musí vylepšit.

"Je to zklamání. Craig vstřelil dva nádherné góly a myslím, že pro zisk bodu jsme udělali dost, nakonec to však nestačilo," řekl bývalý zadák Evertonu po střetnutí pro klubové stránky.

"Nehledáme pro sebe žádné omluvy. Musíme si uvědomit, že jsme nebyli dostatečně dobří a dopustili jsme se mnoha chyb. Čtyřikrát jsme předtím udrželi čisté konto, ale tentokrát jsme si branky dát nechali. To musíme napravit," řekl Lescott a s kritikou do vlastních řad pokračoval.

"Je těžké přijmout gól v poslední minutě. Ke konci jsme možná byli trochu naivní, ale nejsme týmem, který by jen bránil. Chceme každé utkání vyhrát, přesto si někdy musíme uvědomit, že to nejde. Nemůžete přijet na Old Trafford, dostat čtyři góly a čekat, že si něco odvezete," dodala kriticky letní posila Citizens.

"Ani jejich fanoušci neodcházeli domů s tím, že by to byl jednoduchý zápas. Dostali jsme je pod tlak a kdybychom nakonec získali bod, bylo by to naprosto zaslouženě. Arsenal zde také prohrál. Stále věříme, že můžeme skončit v top four," uzavřel Lescott.

Autor: Pavel Mašlaň / skysports.com

Komentáře (81)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dostali ich pod tlak??? Kedy?? No jedine ked prehrávali, druhý polčas hrali az moc pasivne

Reagovat
smazaný uživatel

do top four se nedostanou.Možná EL a budou rádi.Nesnáším tenhle tým.Je dobře že ManU vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, všetci neznášajú Citizens, skvelý argument

Reagovat
Arbiter

fanda L'poolu a přeje ManU?? já zírám

Reagovat
vladis271

tak pozor,oba kluby city aj mancs su z toho isteho zapadakova.aj ja,nevravim,ze som vcera united vyslovene prial.ale vedel som,ze ma defacto potesi kazdy vysledok.

Reagovat
smazaný uživatel

Lá taky přeju man.u.víc než city,protože tam je OWEN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ja sa bojim,ze su dva typy fanusikov.taki ako ty,co spominaju nato dobre s owenom a taky ako ja,co by ho najradsej ukrizovali.budme k sebe sebakriticky.ty si naivny a ja som povrchny,ale bojim sa,ze aj na THE KOP su oba druhy fanusikov,takze to trocha naburava moju predstavuo tom,ze okrem kysleho vyrazu shreka po nasej zdrvujucej vyhre som sa 24 oktobra chcel pozerat aj na kysleho a znechuteneho owena,ktory by sa k 16tke ani nepriblizil,pretoze bukot pri jeho dotyku sa loptou by exponencionalne rastol cim blizsie by bol k reinovi

Reagovat
smazaný uživatel

no jo,já mám OWENA prostě rád,to co odvedl pro nás je neuvěřitelné stejně jako to co nám v létě udělal

Reagovat
Tomanatura

Co jsem já četl po anglických fórech, tak jsou hlavně typy lidí, kteří mu děkují za zásluhy v Liverpoolu... A přece, nikdy snad nic proti Liverpoolu neřekl, nebo snad jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

no ved vravim dva typy fanusikov.podla mna budu tie skupiny viac menej vyrovnane

Reagovat
tomasinho

Owen byl mým vzorem, idolem a skoro vším jenže třetí zrada se už odpustit nedá. Nejprv odejde do Realu, aby vyhrál trofej, Real nevyhrál, my lm, pak už měl blizko návratu, ale radši šel za více penězi do Newcastlu, a teď toto, chápu, že chtěl hrát na vyšší úrovni, než je Championship, ale mohl jít do týmu, ve kterém by hrál pravidelně a do týmu, jenž není hlavním rivalem jeho mateřského klubu, bez kterého by nikdy nedokázal to, co dokázal a ve kterém předdváděl nejlepší výkony, lidé v Liverpoolu ho milovali, uctívali a on se klidně nechá fotit s šálou Manchesteru a říka, že je strašně rád, že přestoupil a že hrát za manchester je sen každého, takež asi tak, já ho zatratil, je to prodejná děvka

Reagovat
smazaný uživatel

tak máš sice pravdu ,ale nepřeháněj to

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nebo Manchester...nemáš to jedno? Díra jako díra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a co? Nechápu, proč by fanoušek z ČR musel povinně zdílet místní rivalitu, která dost často vůbec nemá fotbalový základ. Nakonec stejně většinou ten fanoušek z ČR vůbec neví, proč toho rivala nenávidí. Většinou to jen tvrdí, aby se mu místní "notoričtí uživatelé slova scum" nevysmáli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

"Je dobře že ManU vyhrál" .... Ty jsi divny.

Reagovat
smazaný uživatel

joleon, asi máš pravdu, v daném momentě jste si toho zmrda owena měli pohlídat. spíš jste asi čuměli po tom ksindlovi s tou píšťalkou, který měl už dávno pískat konec ! že se nastavuje, to je běžná věc, ale kde sebral těch šest minut? když to porovnám se zápasem chelsea - spurs tak tomu nastavení rozumim, ale tady ? vždyť tam nebylo žádný vážný zranění, extrémní zdržování, nechápu. asi referee má doma obývák v barvách utd. ! škoda, první půle tam jsme měli manwho na lopatě, tevez měl na kopačce gól a ani tem trestňák, ta druhá střela nebyla špatně kopnutá. ve druhý půli nás domácí neskutečně mleli, ale my jsme vždy srovnali. tak v týdnu zmrskejte v carling cupu fulham a pak v pondělí w.h.u.! come city, manchester je stále modrý !

Reagovat
Arbiter

nastavení vcelku vpořádku, nevidím nic, co by na tom mělo být špatného...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ano, kdo nechce vidět nic nevidí, proto sem napsal taky to porovnání se zápasem v londýně. 6 minut v manchesteru 8 min. v londýně. na stamford bridge měli teda nastavovat tak 12 minut, aby to odpovídalo v poměru k našemu duelu. ale je to nakonec jedno, co arbiter ? záleží na hodinkách, někdy i na srdci...

Reagovat
Arbiter

no právě, kdo chce něco vidět, něco si najde a poměrem se nastavování měřit nedá, přeci jen arbiter je pánem času na hřiští, není to žádný robot

Reagovat
smazaný uživatel

tak on neukončil zapas v akcii ManU utočil .... to sa obvykle koniec zapasu nepíska...

Reagovat
smazaný uživatel

nastaveni a tudiz i gol owena naprosto v poradku,jen me fascinuje ze rozebirat a nadavat na rozhodciho dokazi jen cesi, i sam Mark Hughes po zapase rekl ze se podiva na video a uvidi a kdyby to udelalo vic lidi tak by zjistilo ze gol padl v case 95.27 a nastavovat se meli 4 minuty, 56 vterin trvala oslava belamyho golu plus 30 carrickovo stridani takze cas 95.26, takze neni absolutne co resit...

Reagovat
smazaný uživatel

ty musíš bejt kokot !!!fandti takovejm chujum a nemít rád michaela owena, Lescot je vopice co by měla bejt zavřená v cirkuse

Reagovat
smazaný uživatel

City mají na to vyhrát ligu, záleží jen na Chelsea, jestli jim to dovolí. Včerejší zápas smůla, rozhodčího netřeba rozebírat. Každý to viděl a každý si udělá obrázek sám.

Reagovat
Arbiter

příliš brzo na rozebírání toho, zda City má či nemá na to vyhrát ligu, chleba se bude lámat pozdějí...

Reagovat
smazaný uživatel

Chleba se bude lámat o vánocích, ale jestli chce postoupit Man city do Top four, tak jedině na úkor Arsenalu. Jinak je tyto silnější mužstva dostávají pod tlak většinou celou druhou půlku. I Arsenal je zmáčkl, ale vynikajicí efektivita Man city, kdy dokážou vytěžit z káždé druhé šance gól je setnula. A myslim si, že man city prospívá nepřítomnost Robinha.

Reagovat
andkoo

city ma na to vyhrat ligu? berme to trosku objektivne, ja myslim ze chelsea vyhra titul, Man Utd budu 2.

Reagovat
smazaný uživatel

V první půlce byli City lepší, bych řekl. Jejich hra se mo opravdu zamlouvala, ale po přestávce je přejel parní válec. To byl neskutečný tlak. Celkově je to zcela zasloužená výhra United a řeči, že hráči City "udělali pro zisk bodů dost" neobstojí. Jsou spíše k smíchu, protože když měli právě o ty body zamakat, tak vyklidili pole, nechali se přehrát a jen čekali, zda to tam domácím spadne nebo ne.

Připouštím, že zhodou náhod a velkým štěstím málem uhaluzuli bod, ale mančaft z takovýmhle hráčema, jako má City, musí ukázat na place víc fotbalově, týmově i psychicky

Reagovat
smazaný uživatel

Máš sice pravdu, ale nezapomínejme, že ten tým se furt teprve sehrává...

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, ale pak ať nevypouští z pusy myšlenky, že udělali dle něj dost pro to, aby udělali body

Reagovat
r.mrazik

asi tak...prvnich 15 minut meli MU neskutecny tlak,ktery si delali dobrym presingem...po tom kiksu Fostera a golu CIty srovnalo hru a meli jsme stesti,ze to Tevez netrefil...o druhym polocase nema cenu mluvit,tam City nemelo vubec nic a snad krome tech dvou uzasnych zakoncenich Bellamyho se nedostali za pulku...nastaveni radeji bez komentare...mas pravdu,ze pokud chteji do LM,tak si nemuzou dovolit byt pod takovym tlakem,jako byli ve druhem polocase...to bylo az neco neskutecneho

Reagovat
Tomanatura

Prostě ještě nejsou tak sehraní, ještě se nedokázali pořádně vžít do klubu. Myslel jsem, že nás přehrají hlavně ve středu, Barry Dejong a Ireland by měli vytěžit víc. Náš Darren je sám naprosto překonal a to se mu tam ještě motal Anderson...

Příští derby bude zas o něčem jiném, bude ještě daleko těžší, bude proti nám sehranější a nebezpečnější City, kterému se navíc doma daří daleko víc.

Ale jsem rád, že City i po obměně kádru dokážou hned od začátku potrápit nás doma a hlavně dokáží porazit Arsenal a podobné soupeře. Jen tak dál, liga potřebuje změnu na špici

Reagovat
smazaný uživatel

No na té úplné špici by to mohlo zůstat stejné jak poslední tři roky

Reagovat
Tomanatura

Špička jsou pro mě první 3,4 místa...

Reagovat
smazaný uživatel

tak City se na špici jednoznačně tlačí. To už je skoro jasné. Oni už letos kalí vodu v nejvyšších patrech a je dost možné, že se do čtyřky nakonec dostanou a to na úkor Arsenalu nebo spíš Liverpoolu.

Změna potřeba určitě byla, ale spíše jsem chtěl, aby tou změnou byl nějaký přírodně vytvořený tým, než tahle uměle práškama vyhnaná kreatura. Ville, Evertonu a Tottenhamu by to ve čtyřce slušelo o dost víc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je otázka, co znamená tlačit na špici... Ty tři týmy mají na to při velké krizi týmu z big4 ubránit tak tak 4. místo, ale boj o titul bude stále v rámci 2-3 týmů, kterým se povede sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

samo máš pravdu, že prostě ty týmy dlouhodobě nemají na udržení se v B4 (protože Prachy jsou prachy), ale šlo by o to, co by případné miliony z LM, které by dostal O´Neill za účast (třeba i opakovanou z LM ... Třeba by je to nakoplo ...

Reagovat
smazaný uživatel

To sa tam ale bude musieť niekto raz fakt udržať a to sa stane len keď pôjde jeden dole. To je však pri súčasnom stave skôr nepravdepodobné. Ono sa nám vždy ľahko hovorilo, že Arsenal to neudrží atď., teraz polemika o forme Live, ale v každej sezóne aj keď to bolo o pár chlpov, ten 4. flek bol ustrážený dobre (od dynastie Romanovcov) a najbližšie to bolo v sezóne 2005/2006 keď bojoval Arsenal na dvoch frontoch až do záveru sezóny (finále LM s vami) a až stiedanie Henryho a jeho gól z 88 minúty domáceho zápasu proti Spurs im uhájil miestenku v nasledujúcej edícii LM. Tam bola šanca... Odvtedy je to stále dokola len o tom, aby sa malo o čom špekulovať. Villa to vlani mala našliapnuté dobre, ale s tou šírkou kádra to bola len otázka času, kedy padne a Arsenal sa opät chytí tradičnej pozície. Túto sezonu káder rozšírila, ale aj tak to nie je dosť. Začiatok podobne zlý ako Everton, ale už sa chytili a uvidíme dokedy. Skvele začali Slepice, ale tam sú momentálne 2 vážne trhliny a bude ťažké pokračovať vo výkonoch zo začiatku sezóny. Najreálnejší je ManCity, ale ten, ako si z spomínal, nie je klub s prirodzeným vývojom (spätne v horizonte 2 rokov). A sme tam kde sme boli...

Reagovat
smazaný uživatel

prachy vládnou světem, to je jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

tím hjsem chtěl říct, že ikdyby se do B4 někdo opravdu dostal, musel by zainvestovat, jinak by to nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs by na to mohli mať. Ale nákupom Croucha, aj keď je to výborný hráč proste B4 maximálne tak ohrozia, nie prelomia.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušalo, ale štýlom akým sa dostali tam kde sú proste na B4 nemajú a nezmení sa to pokiaľ tímy B4 a najnovšie aj Citizens budú praktikovať politiku ako doteraz. Aby vyhrávali a dlhodobo sa držali na popredných miestach potrebujú viac než len koncepčnú prácu a sympatické vedenie. Myslím, že je nám všetkým jasné, že pokiaľ na tom nebudú všetci rovnako, môžme o podobných rošádach hovoriť len v čisto teoretickej rovine a dúfať v prekvapenie, ktoré je však len značne fiktívnou predstavou

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak. Doslova

Reagovat
Tomanatura

Mně City nevadí v ničem, výborně si poskládali tým, skoro všechny posili už jsou jedněmi z top v PL, Toure-Lescott je naprosto výborná dvojka atd.. Prostě kapitál potřebovali, teď jde jen o to, jestli v takových nákupech budou pokračovat, nebo jestli se zaměří na tu akademii, jak všichni slibují...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No ne že by vás jó přehráli, ale Anderson dost kazil, čimž ve středu hřiště po dobu celé první půle úřadovali předevšim Citizens.

Reagovat
fantomas

*díky čemuž

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. City v první půly předváděli dokonalý pressing, kterým dostávali rozehrávku United pod tlak a tím je i donutili k častým chybám. Ale jak známo pressing je fyzicky hodně náročný styl a to ukázalo. Pak už měli United volný pole a ukázali svojí obrovskou sílu a hlavně srdce a touhu vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo o štěstí a haluzy ale o využitých chybách soupeře, právě proto bych řekl že to na tu remízu i bylo....

Reagovat
r.mrazik

pro MU i pro City za krasny fotbalovo-nedelni zazitek a i rozhodcimu, at si povida kdo chce, piskal skvele a hru zbytecne nekouskoval, nechal dohravat souboje a celkove ten zapas odridil vice nez slusne....a diky za to nastaveni,uz jen kvuli tomu pozdnimu golu ten zapas dostal neco navic s tim,ze se na nej tezko zapomene

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně bych se obešel i bez toho rozdílového gólu a přesto na zápas nezapomněl

Reagovat
Swarley

to snad není pravda, co se tady člověk nedočte...zvykl jsem si, že brečí fandové Chelsea, Liverpoolu a Arsenalu....a teď se k tomu přidávají i "fandové" City??

neblázněte, vždyť to byl nádherný zápas a vy ho chcete kazit přiblblýma kecama o tom, kdy měl rozhodčí pískat konec???každý normální člověk, který trošičku rozumí fotbalu si to snad dokáže spočítat...City předvedli solidní výkon a fotbalový fanoušek si určitě přišel na své, tak proč to kazit takovýma kravinama??

Reagovat
Arbiter

jsi zapomněl, že brečí i fandové ManU

Reagovat
Swarley

to bylo takový popíchnutí

samozřejmě, že brečí i fandové United, ale ne všichni...zaslouženou prohru(neptejte se mě co to je zasloužená a nezasloužená prohra prosím ) dokážu bez problému uznat, pokud se nejedná o nějaký totální extrém....v tomto zápase ale nevidím důvod, proč by měli fandové City brečet...

Reagovat
homeles8

protože Ma City prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim....keby nastavil dalšich 30 minut by som sa neurazil...pekny zapas aj goly...lahôdka nedele

Reagovat
vladis271

zabudol si na fanusikov mancs.vidim ako tu obhajujete ten nadstaveny cas a vracat sa mi k tomu nechce,ale ak by to bolo naopak a vyhrat by chceli viac citya dali by ten stvrty gol po takomto nadstaveni,plakali by ste uplne rovnako,mozno aj horsie a uz vidim tie prispevky ako si sejkovia zaplatili ligu a rozhodcov

Reagovat
Swarley

jestli nechápeš něco na tom nastavení, tak to nahoře pěkně napsal michal123....není proč brečet...

Reagovat
vladis271

ano takze mi chces povedat,ze by ste po pochopili a neviedli by ste podobnu debatu proti city?

ale ja som vlastne zabudol united maju tich najslusnejsich a najchapavejsich fanusikov na svete,to len fans city,LFC,arsenalu a chelsea su ubrecane male deticky,ze?

mohol si si vsimnut,ze som nereagoval na nadstavenie.mam nato svoj nazor,ktory mi nezoberes.podla mna je chore v zapase,kde neboli ziadne velke prerusovania nadstavit defacto 7 minut.ale o tom sa nebavime a nenavazaj debatu na to nadstavenie.bavim sa tu o tom,ze reakcie by boli zo strany fanusikov united uplne rovnake.minimalne 80 percent fans by reagovalo rovnako

Reagovat
smazaný uživatel

kámo neřeš to, prostě City zaslouženě prohráli! Nebejt fatálních chyb Fostera a Ferdy, tak City odjižděli s debaklem! Vem si to z téhle stránky. Defakto jste hráli příšerně a pánem na hřišti byli pouze hráči United. Takže GLORY GLORY MAN UNITED!

Reagovat
vladis271

ja mam k obidvom manchesterskym klubom podobny vztah ako k nezelanej vyrazke na cele

Reagovat
Swarley

já už jsem výše psal, jak bych na tuto situaci reagoval...přečti si v tomto vlákně postupně moje příspěvky, najdeš odpovědi na moje otázky...

poznámečka: já nejsem tiskový mluvčí všech fanoušků United tady, mě se na to, jak by se všichni zachovali neptej, já to nevím...

Reagovat
Swarley

*na tvoje otázky

Reagovat
smazaný uživatel

musím chtě, nechtě přiznat, že výhra rivala byla zasloužená, nechci se vymlouvat na to, či ono. faktem je, že druhé půle herně moc nezvládáme, něco mi už naznačil minulý zápas s arsenalem a včera se to s utd. podtrhlo. úplně jsme vyklidili pole, naše záloha konkurenci vůbec nestíhala. je skoro zázrak, že nám to tam padalo a byli jsme pořád na bodu. škoda. zápas byl oboustranně vybičovaný, fakt super a dík patří oběma stranám. je jen škoda, že se tady v diskuzi objevují takové názory, o kterých hodně pochybuji, kdo to vlastně píše. prohráli jsme a už jsou "citizens" haluz a podobný nesmysli. tak ať, když si pisatel uleví jenom dobře !

Reagovat
smazaný uživatel

Nebola zaslúžená, vlastne ano, dali gól naviac. No United boli herne lepší. Citizens hrali len keď im tieklo do topánok/kopačiek. Nechápem Hughesa, prečo sa vyžíva v tom, že absolútne nestrieda. Ale jeho chyba!

Reagovat
r.mrazik

proste ten zapas mel vsechno a ten konec byl naprosto famozni...nervy s dobrym koncem pro MU...kdyby dalo gol city,tak bych byl sice nastvany,ale i tak bych to ocenil...proboha,takovych zapasu uz jsem zazil,navic tohle nebyl zadny zarez,nechapu,ze to nektery deti tak moc resi,breci a nadavaji...kdyby radeji byli radi,ze se hral tak krasny fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Nik netvrdí, že to bol zárez. Len tvrdím, že tento trend sa mi nepáči. Ano, Citizens mali hrať do posledného hvizdu a je sympatické, že Lescott sa na to nevyhovára a hľadá chybu vo vlastných radoch.

Reagovat
r.mrazik

jaky trend?ze nechal dohrat akci?proti tomu nic nemam...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal dohrať priamy kop a následne aj po začiatku 96. minúty v strede ihriska nechal pokračovať, čo je na tej kritike nepochopiteľného?

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na mrazíka

Reagovat
KnoxXx

bellamy dal gol na konci 90.min / oslava golu zabrala takmer minutu a to uz bezal nadstaveny cas, toto by mali stacit

Reagovat
r.mrazik

dobre,nechal zahrat primy kop,ale mic se nedostal ani za pulku,hned sel do vapna...vidim to tak,ze proste nechal dohrat utocnou akci...proti tomu nic nemam,naopak,vzdy me mrzi,kdyz to v nejakym zapase pisknou...preci jen,ty konce zapasu jsou nejlepsi

Reagovat
KnoxXx

uvod zapasu v rezii manu, po naznaku sancu prisiel rychly gol, kedze sa obrana z toho naznaku nepoucila, v dalsich momentoch manu zapas jednoznacne kontroloval, city nevedelo kam skorej skocit, posobilo bezradne, lenze manu, konkretne foster daroval bezradne posobiacemu superovi to co potreboval, lacny gol, ktory by inak len velmi tazko dosiahli, ten ich logicky nakopol a manu naopak trochu zrazil, polcas sa dohral zvacsa v strede, s pochopitelne trochu vacsou aktivitou od city, ktora ale moc nebezpecneho neznamenala

druhy polcas od uvodnych sekund v znameni tlaku manu, manu nepustalo rivala takmer vobec k lopte a city sa zmohli len na nekonstruktivne odkopy na osamoteneho teveza (to v tom lepsom pripade), co sa rovnalo darovaniu lopty a stupnovaniu tlaku manu, manu dalo rychly gol, zial z ojedinelej akcie, bellamy az nepochopitelne volny si v pohode vypalil a trafil presne, po gole zasa pokracoval obraz hry, tlak manu naberal na obratkach a v 84.minute prisiel zasluzeny gol, o ktory sa postaral fletcher, ale prisla dalsia nepochopitelna chyba najskusenejsieho obrancu v drese manu a darovala sancu bellamymu, foster to tiez dvakrat neporiesil a dalsi hlupy gol bol na svete, zial potom dal gol owen (bude z neho hrdina ), po ryanovej skvelej prihravke / vitazstvo zasluzene, vykon manu kvalitny, city evidentne chybal hlavne robinho, lebo v strede pola nebol hrac, ktory by podrzal loptu, nieco napadite vymyslel, ireland sa toho moc neujal a bol nato sam, v drese manu tragicky foster, park tam len pobehoval, coho sa chytil to nemalo sancu na uspech, ryan giggs hrdina zapasu, v drese city shay given

Reagovat
smazaný uživatel

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=63372786...vyborné video k zápasu, nejen sestřih nejdůležitějších momentů, ale hlavně následný rozbor ve studiu. Plus ještě vysvětlení nastaveného času, který se ukazuje jako v pořádku a útok bellamyho na fanouška i útok mincí na Teveze.

Reagovat
Benesse

Reagovat
smazaný uživatel

Proč furt řešíte, jestli to nastavení bylo regulerní nebo ne. Prostě jsme hlavně neměli dovolit, aby nas utd. tak semleli. Kdybychom hráli v druhém poločase lépe tak nám může být o minutu delší nastaveni jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce vidět souboj fans United a City, tak zde http://www.youtube.com/watch?v=vYd8yPZWTBM&feature=player_embedded nejlepší je ten konec

Reagovat
Ligter

Jedna věc je jistá - má se hrát dokud se neodpíská.

Jinak Lescotta chválím za to, že si nestěžuje na rozhodčího, ale že kritikou sáhl do řad klubu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele