Leicester potvrdil příchod Vestergaarda ze Southamptonu

13.08.2021, 19:19
Aktuality
Jannik Vestergaard v rámci Premier League změnil chlebodárce. Dánský reprezentant přestoupil ze Southamptonu do Leicesteru City, jenž zaplatil 17,6 milionů eur...

Foxes tímto krokem reagují na zranění Jonnyho Evanse a Wesleyho Fofany. Zatímco prvně jmenovaný má absentovat několik týdnů, talentovaný Francouz se zlomenou lýtkovou kostí vynechá celý podzim.

"Jsem šťastný a těším se na nové působiště. Leicester City je speciální klub, který má za sebou skvělé výsledky. Být jeho součástí je pro mě neuvěřitelné," řekl Vestergaard po podpisu smlouvy do roku 2024.

Vestergaard přišel ke "Svatým" před třemi lety z Borussie Mönchengladbach a od té doby odehrál 79 soutěžních zápasů. Předtím působil v Brémách nebo Hoffenheimu.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
Bandita_Harry

Soton smer Championship ?

Reagovat
MCFC_8

Ja si myslim, ze su jasni...

Reagovat
wesleyborland

To si zatím myslíme každou sezónu, co prodají hráče...

Reagovat
Mato178178

CP

Reagovat
icefish

Taky se bojím, mám je rád, ale ti půjdou...

Reagovat
Hachim Mastour

Predame Chambersa

Reagovat
j_mrazik

Dneska je v základu.

Reagovat
wesleyborland

Myslíš naše momentálně nejlepší RB?

Reagovat
Hachim Mastour

Cedric

Reagovat
wesleyborland

Rozhodně ne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele