Lehmann popřel návrat do Dortmundu

10.01.2008, 12:51
Aktuality
Návrat Jense Lehmanna z londýnského Arsenalu do Borussie Dortmund není ani zdaleka tak jasnou věcí, jak včera informovala některá média. Německému brankáři podle nich již došla trpělivost a rozhodl se pro stěhování do Německa, dnes však sám Lehmann podobné zvěsti popřel...

Lehmann se v bráně Arsenalu objevil o víkendu v utkání FA Cupu s Burnley. Ve včerejším semifinále Carling Cupu proti Tottenhamu dostal místo něho přednost Polák Lukasz Fabianski, což ještě více nahrávalo jeho dohodě s Dortmundem. Jak se ale zdá, všechno je trochu jinak.

"Nedohodl jsem se na odchodu do BVB a vypadá to, že se ani nedohodnu," řekl Lehmann v rozhovoru pro magazín Kicker.

Německý gólman se do Londýna stěhoval v roce 2003 a ve své první sezoně za Arsenal se radoval ze zisku mistrovského titulu. 38letý Lehmann byl jedničkou Gunners až do úvodu letošní sezony, kdy mu nevyšly duely s Fulhamem a Blackburnem a navíc se zranil. Šanci tak dostal Španěl Almunia a svého zkušenějšího kolegu odsunul na lavičku náhradníků.

Z Lehmannova prohlášení jistě nemá radost trenér německého národního týmu Joachim Löw. Ten s 38letým veteránem totiž pro evropský šampionát v Rakousku a Švýcarsku počítá na místo jedničky a jistě by měl klidnější spaní, kdyby Lehmann ve svém klubu chytal pravidelně.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Měl by odejít, musí uznat sám, že je pravý čas jít do ústraní. Provinční klub v Anglii nebo Německu by byl lepší. Ale plat běží, tak co. Pokud má lepší plat v Arsenalu, než jinde, kam by chodil, že!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nevim o co tomu Dortmundu jde,oni chcou snad spadnout nebo co ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Lehman si vzal kurz matematiky 3 miliony je vic nez jeden,... skoda ze se nenaucil pocitat driv, pak by se tady o nem nemuselo psat.

PS: pro ty co nevi v Arsenalu ma 3 miliony v Dortmundy by mel jen jeden rocne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele