Dortmund věří v příchod Lehmanna

04.01.2008, 16:47
Aktuality
Jens Lehmann se trochu přiblížil svému odchodu z Arsenalu. Zkušený německý brankář nedávno jednal se zástupci Borussie Dortmund a ti jsou po vzájemných debatách naladěni na velice optimistickou notu...

"Podle mého názoru to byl velice pozitivní rozhovor. Jens nám řekl, že o tom bude přemýšlet, ale také po nás chce, abychom na něj nevytvářeli tlak a on se tak nerozhodl špatně. Nevím, kdy přijde konečné rozhodnutí... ale mohu říci, že ohledně rozhodnutí jsme velice optimističtí," řekl spokojený ředitel Dortmundu Hans-Joachim Watzke.

Lehmann začal letošní sezonu v Arsenalu na postu jedničky, úvodní duely mu ale vůbec nevyšly a poté se navíc zranil, čehož využil Španěl Manuel Almunia a svého německého konkurenta mezi tři tyče již nepustil. Na svou šanci navíc stále čeká polská naděje Lukasz Fabianski a tak se hodně reálně jeví Lehmannův odchod, tím spíše, když se blíží evropský šampionát a on by tak mohl přijít o svou pozici v německém národním týmu.

Lehmann prostředí v Borussii Dortmund velice dobře zná a minimálně v úvodu jara by měl jistou pozici jedničky. Roman Weidenfeller za sebou totiž má operaci ramena a na hřiště by se měl vrátit nejdříve na konci března.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak v to věřím taky, arsenal do toho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju ti to Jeníku.. V Arsenalu už to pro tebe patrně skončilo.. Hliník tě asi mezi 3 tyčky asi už nepustí..

Reagovat
smazaný uživatel

No mel by jit,uz asi takovych prilezitosti mit moc nebude

Reagovat
AC.Milan

Jestli tam pujde tak to bude met stejne tezky az se vrati Weidenfeller... A jestli bude delat furt stejny kiksy tak mu ten post jednicky moc dlouho nevydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Odborníci hlásí:Přestupová bomba:

Největší posila Arsenalu!!!!!!!Ptáte se jaká?

Jens Lehmann odchází!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak! Adios, blbečku!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo at de do dortmundu nebo treba do hradce kralove tam by si mozna zchytal a le mozna prvni vyradil v reprezentaci kahna z branky kvuli tomu ze parkrat nahodne skocil po balonu a tet nema nikde misto myslim si ze kahn mel v brane zustat i na ms 06

Reagovat
smazaný uživatel

Že by v Dortmundu návrat starých časů?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu vás nevim jak mužete mít kecy na hráče co toho doazal víc než celej server eurofotbal.cz a kritizovat umí každej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele