Leganés má zájem o setrvání Lunina, o jeho budoucnosti se teprve rozhodne

10.01.2019, 12:57
Aktuality
Real Madrid před letošní sezonou nepřivedl řadu velkých posil, tou největší byl brankář Thibaut Courtois a někdo z gólmanů v kádru Bílého baletu tak musel z kola ven. Z týmu podle očekávání odešel mladý Ukrajinec Andrij Lunin, ten zamířil na hostování do Leganésu a skromný klub se nebrání prodloužení spolupráce o další rok...

Devatenáctiletý gólman dříve působil v Dněpropetrovsku, následně ho získala Zarja Luhansk a její vedení od Realu dostalo osm a půl milionu eur. Lunin by letos ve velké konkurenci nedostal mnoho příležitostí a zkušenosti tak odešel sbírat jinam. V Leganésu mu přitom pšenka příliš nekvete, dvakrát nastoupil v rámci Copa del Rey, další dva starty přidal v lize.

"Jednali jsme o tom, že by zde hostoval rovněž v příští sezoně, aby získal ještě více sebevědomí. Ale oficiální rozhodnutí na světě ještě není," prozradil argentinský kormidelník Leganésu Maurizio Pellegrino.

Leganés v dalším kole Španělského poháru narazil právě na Real Madrid a Lunin do dvojzápasu nezasáhne. Součástí dohody je klauzule o tom, že Lunin nesmí nastoupit proti mateřskému klubu, stejně na tom je i záložník Óscar Rodríguez.

Autor: Tomáš Pavlík / sport.es

Komentáře (10)

Přidat komentář
FC Porto FC

Zbytečný když nedělá jedničku

Reagovat
Phillipinho

Lunin nehraje, protoze chyta Pichu.

Reagovat
9augi9

Čo chytá?

Reagovat
RadekVonCZE

Pichu

Reagovat
Phillipinho

Jednicka Leganes je Cuellar, kterymu komentarori nereknou jinak nez Pichu. Je to jeho prezdivka.

Reagovat
santini

Reagovat
Ross Geller

Ale piču.

Reagovat
Alf14

nějak nechápu důvod ho nechávat hostovat někde kde stejně nechytá

Reagovat
smazaný uživatel

Real ho zničí...

Reagovat
czech_mira

"Součástí dohody je klauzule o tom, že Lunin nesmí nastoupit proti mateřskému klubu,..."

Pak že je to česká specialita, přitom to dělá i Real Madrid....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele