Lecce má nového kouče, trénovat ho bude D'Aversa

27.06.2023, 18:09
Aktuality
Roberto D'Aversa (© AFP)

Lecce povede Roberto D'Aversa, kterého čeká třetí trenérské angažmá v nejvyšší italské soutěži. Bývalý kouč Parmy a Sampdorie Janov podepsal roční smlouvu s opcí v případě udržení v lize. Klub to uvedl na svém webu.

Sedmačtyřicetiletý D'Aversa nahradí na lavičce Marca Baroniho, který zachránil Lecce v Serii A, ale pak se s vedením nedohodl na nové smlouvě. Podle médií by měl zamířit do Verony, která se rozloučila s dosavadním koučem Marcem Zaffaronim.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Largo

První kandidát na sestup by byl...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele