Látal bude na jaře hostovat z Olomouce v Karviné

20.01.2022, 16:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (52)

Přidat komentář
Figi

Na pravem beku u nas hral tragickej a pomalej Krapka, takze toto je urcite posileni. Takze predpokladam, ze zkouseny Sanneh z Baniku u nas konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi končí , nikde zatím nebylo psáno kdo z Baníku u vás zůstává , ale vy potřebujete stejně posilit úplně všechny posty , však na hostování si vemte klidně deset hráčů , jeden se nechytne , tak hned tam šupnu jiného

Reagovat
Figi

Tak par hracu prislo a treba ten Gruzijsky stoper pry hodne prekvapil. Zalezet bude zda zustane i ten Janos. Jinak prisel Lukas Holik a jeste Zorvan.

Reagovat
Fodbalysta

Zorvan ? to byl jediný, co v Příbrami ještě něco uhrál. Tam se jim to slušně rozpadá

Reagovat
slonzacky_lenoch

S Jánošem jsem něco slyšel že se to nějak komplikuje. Kobouri byl dobrý, i podle videí i v akci hrál slušně. Holík se Zorvanem můžou být taky dobré posily.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Křapka nebyl nic moc to je fakt. No k Sannehovi asi takhle. Viděl jsem ho na tom přáteláků proti Liptovskému Mikuláši, a že ten zápas byl obecně hodně mizerný, tak on tam předvedl suveréně nejhorší výkon. Nevím jestli je fakt tak levý, nebo mu to prostě jenom nesedlo ale to byla fakt tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

, náš talent z Gambie

Reagovat
HorajzmAmmann

a to jsem si myslel, že bude ještě lepší než Sor Řekl bych, že mu to nesedlo. U nás měl některé zápasy fakt slušné.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadí , to je cesta pokus omyl , u takových hráčů můžeš jen vydělat , viz Sor , takže jedeme dál a přivedeme další kluky , třeba se někdo další chytne , doufám že vyjde ten Slovák z Michalovců, ať ho koupí a nechají jaro ještě doma a v létě u nás

Reagovat
HorajzmAmmann

Já si ale fakt myslím, že i Sanneh na ligu má. Proto nemám rád testy... o kvalitě hráče ti ukážou pouze momentální formu, ale určitě ne potenciál, kvalitu... Sanneh u nás co jsem zatím viděl ukázal, že na Karvinou má. Dle mého jejich chyba. Ve výsledku bych ho možná bral jako backup za Ndefeho u nás.

Reagovat
SuperBanikovec

Potřebuje hrát, a mít jiste místo, snad mu najdou něco ve druhé lize. Nebo možná na Slovensku.

Reagovat
Figi

Spatny asi nebude ale asi mu to fakt nesedlo. Zima, umelka, nesehranost atd. Bohuzel ho to asi bude u nas stat misto, kdyz prisel ten Latal.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak on u nás hrál hlavně poslední zápasy někdy v půlce listopadu v MSFL. Ale spíš doufám, že se chytne Chvěja. Stejný případ jako Granečný, už potřebuje hrát a je jedno kde. Ale tím, že přišel Zorvan to je zase v hajzlu i s Chvějou

Reagovat
Figi

Zorvan a Holik

Reagovat
Figi

Ja ten zapas sledoval a vidim to stejne. Sanneh byl opravdu tragickej, ale nevime jak pracuje na treninku apod.

Reagovat
fabec1222

No Látal no Látal

Reagovat
REPLIKATOR

Odešel fotr a už si tam nekopl

Reagovat
Chamezjunior

Tak prodáme Krapku a vememe Latala Může pouze překvapit, ale po půl roce se bude pakovat zpět.

Reagovat
Figi

Nikdo nemuze byt horsi nez chodec Krapka.

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle není dobrá volba.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Může překvapit. Vím, že je to lempl ale zas přinejhorším za pár měsíců odejde.

Reagovat
Losinho

protekční zoufalec

Reagovat
Chamezjunior

Reagovat
sosna

Reagovat
FCB1922

Sanneh se neprosadil, jo?

Reagovat
monty25

U něj jsem fakt nepochopil, co na něm kdo vidí... Naopak Sor je podle mě zajímavý hráč, ale myslím si, že by pro něj bylo lepší zůstat ještě na jaře v Baníku.

Reagovat
John Obi Mikel

Vidíš, mně třeba, když jsem ho viděl hrát, přišel lepší než Juroška.

Reagovat
FCB1922

Reagovat
C.1922

Reagovat
FCB1922

Tak o Sannehovi sem tvrdil celou dobu, že není to, co se z něj na internetu dělá... Sor byl hráč širšího kádru, žádná hvězda základu. Ale obchod se židem na výbornou. Dostat tolik za frajera, co umí jen běhat a střídá, neber to. Taky proto ho Baník pouští narozdil od Almasiho. A máme lepší hrace, fotbalovejsi, než Sor, takže win-win pro Banicek.

Teď se ještě zbavit kukačky Azeveda a cajk

Reagovat
monty25

No právě o to víc jsou ty jeho statistiky lepší, když většinou jenom střídá. Na tu minutáž je ten jeho přínos podle mě dost velký. Samozřejmě je otázka, jak na sobě bude dál pracovat, ale potenciál rozhodně má nejenom díky rychlosti. Asi to teda taky souvisí s tou jeho rychlostí, ale podle mě je většinou ve správný čas na správným místě.

Reagovat
FCB1922

Tak ještě jednou, kdyby měl pro tým takový přínos, Banik ho nebude hned prodávat po podzimu, kdy dal nějaký gól a asistenci. A bude ho držet, jako třeba Sparta Hložka.

Nehledě na to, že tam jsou i jiné věci, proč ho Baník vlastně mile rád prodává. Ale to už je zas jiný příběh.

Reagovat
ratusek

No hele několikrát nám vytrhl trn z paty když ta hra stála za hovno. A těch zápasů, kdy jsme hráli hovno bylo dost. Osobně bych ho neprodával, ale za pořádný balík asi ano. Ovšen rozhodně ne za Ekpaie, kde navíc má být jen hostování s opcí nebo co. To at si strčí do prdele. Nabízet nám odpadlíky pořádný prachy plus procenta a můžeme se bavit

Reagovat
monty25

Četl jsem vyjádření Smetany, že je někdy těžší s ním pracovat... Neříkám, že to pro Baník nemůže být nakonec dobře, ale to se teprve uvidí. Já si v tomhle případě fakt netroufám tipovat, vidím to 50:50. Sor je takový typ, že může jít ještě hodně nahoru, ale taky naopak. Proto si myslím, že pro něj osobně by bylo lepší zůstat aspoň ten půlrok v Baníku a ještě se tam "vyhrát". Ale třeba se ve Slavii rychle aklimatizuje (má tam krajana Olayinku) a bude pro ně platným hráčem. U něj je to fakt taková loterie, možná o to víc je pro mě zajímavý.

Reagovat
FCB1922

"Pro něj lepší zůstat v Baníku"... Kdyby chtěl, tak zůstane. Ale on už je hlavou někdy od začátku prosince pryč z Baníku... Tak nač držet násilím frajera ze střídačky, když v Baníku ani nechce být?

Mi přijde, že lidi na internetu vidí jen jedno a ne, jak to ve skutečnosti probíhá. A dál bych se již opakoval, takže viz. má předešlá vyjádření.

Když to shrnu a ukončim ze své pozice, Baník momentálně obchod snů, za hráče ze střídačky, co u nás ani nechce být dostat takový ranec peněz + %... A jak dopadne dal jeho kariéra je mi upřímně u prdele. Hlavní je, že i kdyby přestoupil někam do naprosté pice, klub z toho bude stále profitovat peníze z přestupu.

Teď se ještě zbavit Sanneha, Azeveda a jazda

Reagovat
monty25

Tak mně může být jeho kariéra taky u prdele, když nehraje za můj oblíbený tým, ale kvůli Fantasy musím sledovat všechny hráče. Jinak pokud chtěl odejít, tak samozřejmě nemá smysl mu bránit. Jestli udělal dobře, to se uvidí.

Reagovat
Losinho

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten Azevedo se prý zbavil sam sebe skoro sám podle toho co se šušká na netu. Jestli jo, tak je fakt kreten a má kliku, že se o tom moc nepíše...se mu narodí dítě a on udělá takovou píčovinu.

Reagovat
HorajzmAmmann

*1. věta nedává smysl, teď jsem vstal Ale asi to pochopíš...

Reagovat
frankiefcb

je to pravda

Reagovat
HorajzmAmmann

on už něco naznačoval Honza na twitteru, ale nějak jsem tomu nechtěl věřit. Ráno to někdo propálil na banicek i číslem ‰ .

No co k tomu říct, mám ho rád. S Davorem Kukecem toho má odehráno v Baníku nejvíce v historii z těch zahraničních hráčů (nepočítám Slovensko). Měl našlápnuto stát se osobností Baníku aspoň v novodobé éře, věřím, že děcka na hřišti si hrají na Azeveda, fans ho mají rádi... a on to posere takovou píčovinou vždycky. Ach jo...

Reagovat
frankiefcb

Jo docela mě překvpauje, že se o tom nemluví. Tu informaci už několik týdnů vím Tak třeba Azeveda mám radši než Kukece, ale už mi chybět nebude. Jak ho vidím zase v přípravě, jak ho to nebaví, tak radši ať už jde.

Reagovat
db18

To se provalí, až ho na novou sezonu podepíše Plzeň.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ratusek

Reagovat
FCB1922

Jj, chytli ho namrdaneho za volantem během podzimu. A že se mu narodilo dítě... O to více ted blbne a rodinu má snad jen na Instagramu, aby se ukázal, jaký je "tatík". A jsme zas u toho, další charakterovy zmrd v Baníku. Není to poprvé.

Reagovat
db18

Narodilo se mu dítě a oslavil to?

Reagovat
Figi

Nejspise ne, kdyz ted berou Latala

Reagovat
PlackaSKS

sanneh má na víc. dobře, že odchází někam za čistším vzduchem, kde se může jeho talent konečně rozvíjet. už se těšim, až u nás nahradí baha.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

to nám dáte Oskara místo něj? Nebo zpátky Sora, který se neprosadí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele