Lampard i po další prohře věří, že je tím pravým pro Everton: Musíme být důraznější

22.01.2023, 11:06
Aktuality
Frank Lampard (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (47)

Přidat komentář
TaLy___

Tak věřit může To není nic proti ničemu

Reagovat
Front hell

Ten poletí jak špinavé prádlo

Reagovat
Gazdo

Otazka je ze ci je to lampardovymi schopnostami alebo len tym ze ten kader je proste a jednoducho na Champ maximalne. Ved tam je dohromady co jeden az dvaja normalni hraci?

Reagovat
Freedo

Ta neochota poslední roky investovat větší prostředky je do očí bijící. Rozdílovej Richarlison odešel a místo něj nepřišel nikdo, DCL je zraněnej nebo mimo formu. Pár hráčů tam kvalitních je, ale prostě bez peněz se to těžko dělá. Za mě Lampard tak špatnej trenér není, ale je otázka, jestli je to s jeho zkušenostmi trenér do boje o záchranu a do týmu bez možnosti posílit.

I tak si ale myslím, že mají minimálně srovnatelnej tým s Cherries a Sotonem a nejsou o tolik pozadu třeba za Leedsem. Stačily by třeba 3 kvalitní posily. Pokud spadnou, tak to bude fakt tragédie a ještě se budou dít věci, protože takhle si kurvit klub, to scouseři jen tak nenechají.

Reagovat
Gazdo

Ano ale Cherries a Soton su tiez timy ktore su kvalitou medzi champom a PL cize to v podstate splna to co som napisal. V Evertone fakt nie je nikto vylozene zaujimavy mi mozno jedneho dvoch hracov

Reagovat
O.Giroud

Ved odisiel Richarlison za 58 a nakupili hracov za 78, Everton nerozhadzoval malo. Napr. Mcneil hrac, ktoreho tu chceli aj fans Arsenalu ci Spurs a ani neviem ci je tak slaby alebo zraneny ked nehrava. Predtym minuli 40 mega a do toho este Alliho, na ktoreho tiez mali nejaku opciu, ale ten bol tak mimo, ze to nastastie platit nemuseli. Predtym 73 mega, 121 mega neviem co viac ocakavas.

Reagovat
Freedo

Jo, ale takhle to nefunguje a třeba fans Villy by mohli vyprávět. Pustit klíčovýho hráče a koupit za tu částku 4 průměrné ti úspěch nepřinese. Až na Onanu tam nikdo zajímavej nepřišel, sezónu předtím už vůbec nikdo. A když se podíváš na net spend, tak tam pořádně nasypali jen jeden rok.

McNeil je hráč spíše pro Burnley a jestli ho chtěli fans Arsenalu nebo Spurs, tak možná před 5 lety, kdy vypadal nadějně, ale čísla neměl nikdy v životě. Alli byl taky v prdeli, to jsou hráči, který nikdo nechtěl, žádná top kvalita.

Taky se podívej na to, kdo z těch dřívějších posil tam zůstal, ti hráči pod Ancelottim už jsou vesměs pryč - James, Allan, Andre Gomes. Na hrot dlouho měli jen Rondona a teď Maupaye.

Pokud to myslí s udržením vážně, tak s ohledem na tragickej podzim bych čekal teď v zimě mnohem větší aktivitu na přestupovém trhu a možná i změnu kouče, aby tým dostal aspoň nějakej impuls.

Je otázka, jak velkej vliv hraje stavba nového stadiónu. Protože na tom často kluby v Anglii krvácej. A ještě si ho postaví v docích hned u vody, což mi přijde vzhledem k rostoucí hladině moří absurdní, i když se chvástají, že má mít na dalších 100 let protipovodňovou ochranu.

Reagovat
Neutron

podla mna nie je uplne pravda, ze neinvestovali, skor investovali totalne na picu...

Reagovat
Freedo

13) Everton: £-168.3m

22/23: £-18.18m

21/22: £5.85m (16th)

20/21: £-63.4m (10th)

19/20: £-36.45m (12th)

18/19: £-64.04m (8th)

Za poslední 2 roky net spend - 13m a tam se lámal chleba. O to mi jde především. Předtím to bylo tak, jak jsi napsal ty a kamenem úrazu byly špatné investice.

Reagovat
Seydou Doumbia

klasický everton, přivádí do svého týmu odpad hráče, předražené které nikdo normální už nechce a kvalita kádru je furt stejná...a 20,30,40 mega lítají oknem, čest vyjímkám

Reagovat
Kucka

Reagovat
O.Giroud

Tak ale ty si hovoril o neochote investovat vacsi prostredky, tak co si chcel aby davali 150-200 mega kazdy rok? Podla mna investovali dost, ale uplne zle.

Zobrali Tarkowskeho, Coadyho skoro za nic, to sa nepocita lebo to nejsu 40 mil prestupy? Gueyeho zobrali za 4 mil, zaujimaveho Graya tiez za 2 a aj toho Jamesa Rodrigueza ziskali zadarmo ked uz sa tu tak ohanas net spendom. Vysvihol sa aj Gordon, dalsia posila v podstate bez toho aby museli minat miliony. Ale suhlasim, ze utok uplne dobabrali ani neviem co bolo horsie rozhodnutie ci navrat Rondona alebo nakup Maupaya.

Reagovat
Freedo

Vzhledem ke kvalitě kádru a výsledkům z nedávné doby bych čekal o dost větší investice, ano. Do minulé sezóny šli bez kreativního záložníka a s útokem Gray, Rondon, Townsend. To je sebevražda. A nikoho do zálohy nepřivedli ani v létě. Kdo tam tvoří hru? Iwobi? Kdyby ten kádr nějak vypadal, tak neřeknu nic. Hráči, co jsi popsal, podle mě jsou fajn na doplnění kádru, až na Jamese, kterej už odešel. Gordon je dobrej, to souhlas. Ale ať se vyjádří nějaký fanda Toffees, jestli jsou spokojení s aktibitou na přestupovém trhu.

Reagovat
O.Giroud

Ved minuly rok sa zachranili po tej katastrofe pod Benitezom, priviedli Lampardovi 7 hracov kde na rozsirenie kadra bol mozno Garner, ktory mal vyborny rok v Champe. A Maupay ok to je kapitola sama o sebe, ale mozno je na nom nieco co ja nevidim. Do toho sa mal uzdravit DCL a cakali, ze bude kralovat Gordon. Bohuzial DCL sa vratil v otrasnej forme a Gordon tiez nenadviazal na koniec minuleho rocnika, ale kto to mohol cakat? A bavime sa o Evertone a nie Liverpoole aby sme tu brali tych hracov ako doplneni kadru.

A jasne, ze fans Evertonu nebudou spokojeni ked su na predposlednom mieste. Tak ako aj fans LFC by najradsej teraz predali polku zakladnej zostavy a nahradili ju novymi hracmi.

Reagovat
Freedo

Strašný

Reagovat
Doomblade

Ten kádr je prostě špatný. Hlavně směrem dopředu tam není nic, o co se opřít. Hned z kraje přestupáku měly přicházet posily. V tomhle stavu se těžko hledají argumenty proč by neměly sestoupit.

Reagovat
SunFells

"Výsledky už jsou na hráčích"

Nevyužili jsme své šance a soupeř ano."

xG 2.48-0.50 pro WHU

Reagovat
Seydou Doumbia

nevyužili šance dostat se do šance

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Talker

Tak já koukal na MotD a měli tam 2 šance po rozích, kdy tam stříleli hráči na úrovni penalty a nedali to (jednou lehce tečované jen tak tak, jednou to šlo vedle), pak 2x to prolítlo o centimetry před hráči...

Takže jo, šance měli, jen prostě tam nedali nic. Nevím, jaký byl celkový obraz hry, ale s trochou štěstí tam 2-3 goly dát mohli.

Reagovat
Freedo

Klasika s xG. Já včera koukal na Koln vs Werder a Kozli po poločase vedli 5:1, ale xG měli jen 1,7. Kdybych na ten zápas nekoukal, tak bych si myslel, že snad měli štěstí, ale oni naprosto dominovali.

Reagovat
SunFells

Takže není zohledněné dvakrát prolétnutí míče u 5 násobného rozdílu v xG.

Reagovat
Talker

Ono je vtipný, že ty 2 goly padly z podobných situací - centr ze strany. Hráči WHU na ně došáhli, hráči Evertonu ne.

Já neříkám, že byl Everton lepší, zápas jsem neviděl. Jen říkám, že xG může být zavádějící. Ono se tam nezohlednuje třeba právě tohle - hráč nedosáhne na míč, který je kousek před ním, kdy je hráč za brankářem, ten je ze hry. V tu chvíli máš xG 0.00, ale sáhnout si na to hráč, tak je to xG 0.8 třeba.

Reagovat
SunFells

xG určitě kvůli tomuto zavádějící je, ale ten rozdíl je fakt propastný. 0.8 je extrémní hodnota, málo vídaná a já se teď kvůli tomu chtěl podívat na highlight ...pustil jsem si tři včetně jednoho Evertonského, ani oni si to tam nezařadili

Reagovat
John Obi Mikel

xG je zkreslující hovadina.

Reagovat
SunFells

Hovadina je cos napsal. Zkreslující určitě je, ale nikdy ani poblíž takového rozdílu.

Reagovat
Zaschrona

Měli jsme akorát tupé držení míče a vůbec nic z toho. Kromě pár standardek absolutní nic.

Reagovat
Csaplárova past

Nemaji sanci, tomu mancaftu nepomuze zadny trener. Situace je takova, ze uz zbyva znat jen posledniho sestupujiciho. Game over pro Everton ...

Reagovat
SunFells

Ty jsi ten co totéž psal dvě kola zpátky o Wolves že?

Reagovat
Freedo

Reagovat
Csaplárova past

Kde jsem to psal?

Reagovat
SunFells

Asi u Wolves článku.

Reagovat
Csaplárova past

A v cem je takovy problem?

Polovina lidi tu zase tipovala na titul City a ze Haaland da 65 golu. Temto lidem uz jsi taky napsal?

Reagovat
SunFells

City je i teď jeden ze dvou favoritů na titul, to s Haalandem sis vymyslel.

A problém je stejný jako předtím, hloupě odepisuješ týmy v půlce sezóny, když ta situace se může změnit za blbé dvě kola. Je spousta trenérů, která by Evertonu pomohla, Dyche by byl skoro jistota.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
JackDaniels.

Moj absolutne najoblubenejsi hrac od malicka. Trenerstvo mu sice az tak nejde, ale to sa moze zmenit velji rychlo. Zrejme by mu pasovala Championship, kde by bol pod mensim tlakom...

Reagovat
Agent z Melmacu

veď mu aj pasovala, s Derby County

Reagovat
Devil

Nevěřit je hřích....

Reagovat
smazaný uživatel

Ako podľa mňa nemajú tak hrozný káder, kvalitou určite na stred, avšak hráči dlhodobo hrajú hlboko pod svoje možnosti a celý klub je totálne v prdeli... Pickford, Tarkowski, Coady, Mykolenko, Iwobi, Onana, Grai, DCL, McNeil, Maupay....to sú hráči, ktorí rozhodne nepatria do Champu....v Evertone to nebude o hráčoch, ani trénerovi...problém tam bude niekde inde...

Reagovat
milan78

je ho tam škoda.., s man city by dokázal věci

Reagovat
Zaschrona

Liz Truss was PM the last time Everton won a football game and they still haven’t sacked the manager

Reagovat
Zaschrona

According to @Matt_Law_DT: “Frank Lampard is set to find out his Everton fate within the next 24 hours. Farhad Moshiri has held talks with Everton’s board over Lampard’s future with consideration understood to have been given to potential replacements.”

Takže zase bude trenéra vyhazovat víc dní. Silvu 2 dny, jak dlouho Lamparda?

Reagovat
Zaschrona

A nový trenér dostane při nejlepším pár hodin o deadline, jak minule, že jo?

Reagovat
Dron

Reagovat
Dufan

Ta hra je otřesná. Kádr se není na poháry, ale na sestup taky ne. A vedení na hřišti nehraje. Prostě asi deka na všech. Je potřeba makat, chytit trochu štěstí a snad.... To dobře skončí.

Reagovat
r.mrazik

tohle je extremni traged,ktery tezi jen ze jmena z doby,kdy aktivne hral...

nechapu tymy,ktery si ho najmou...silenci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele