Laborde přestupuje z Montpellieru do Stade Rennes

01.09.2021, 00:36
Aktuality
Montpellier podle očekávání přišel také o Gaëtana Labordeho. Sedmadvacetiletý útočník zamířil do Stade Rennes, které zaplatí odstupné ve výši 15 milionů eur...

Laborde je odchovancem Bordeaux, kde po sérii hostování dostal šanci, nakonec ale před třemi lety přestoupil do Montpellieru a zde naplno rozvinul svůj potenciál.

Sedmadvacetiletý útočník ve třech sezonách nastřílel celkem 33 ligových gólů, čímž na sebe upozornil věhlasnější kluby, spekulovalo se třeba o West Hamu United. Nakonec se však Laborde nestěhuje z Francie, ale přestupuje v rámci soutěže do Stade Rennes.

Bretaňský celek byl na přestupovém trhu hodně aktivní - Rennes v tomto okně přivedlo hned pět posil za více než 10 milionů eur a celkem utratilo necelých 80 milionů eur. Více než třetinu této sumy ale získalo za prodej Eduarda Camavingy do Realu Madrid.

Autor: Jiří Vojík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Od Rennes očekávám zlepšené výkony , ale co chce hrát Montpellier to opravdu nevím , ti budou na hraně sestupu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele