Kupte Diega, radí Fiorentině Dunga

08.01.2008, 10:29
Aktuality
Záložník Diego z Werderu Brémy poutá pozornost špičkových klubů, je však otázkou, zda někam přestoupí. Trenér brazilské reprezentace Carlos Dunga doporučuje svého svěřence italské Fiorentině.

Diego má ve Werderu mimořádnou pozici. Po přestupu z Porta se vypracoval v klíčového hráče a je jednou z největších hvězd Bundesligy. Nyní dokonce vede střeleckou tabulku.

Možná se blíží Brazilcův přestup, v souvislosti s šikovným záložníkem se už v létě mluvilo například o Realu Madrid, nyní hlavně o italských klubech Juventusu a Fiorentině.

A právě posledně jmenovanému týmu doporučuje Diega trenér brazilské reprezentace Carlos Dunga. "Fiorentina je skvělé místo pro všechny hráče, ale pro Brazilce je to nejlepší možné místo," prohlásil pro Corriere dello sport. "Fiorentino, kup Diega! Je to mimořádný hráč, který se prosadí v každé soutěži. O tom nemám nejmenších pochyb."

"Pokud bych musel srovnávat, řekl bych, že mi připomíná jednoho hráče, který právě ve Fiorentině psal fotbalovou historii," pokračoval Dunga. "Koho? Je jen jediná možnost – Roberta Baggia."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nechápu, že ho ještě nikdo nekoupil. V každém zápase podává nadstandartní výkony a of. střední záložník se hodí každýmu velkoklubu.Tento nákup se prostě vyplatí!

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden ze tří nejlepších špílmachrů současnosti, řekl bych...

Reagovat
smazaný uživatel

Těch spekulací o Diegovi už bylo teda vážně dost. Normálně mě to baví, ale čeho je moc ...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ať nepřestupuje nějakyho velkoklubu typu Barca kde by vysedaval ale někam kde bude klíčovou postavou....no zkrátka ať zůstane ve Werderu :)

Reagovat
RMCF

právě si myslím, že už má na to aby byl ústřední postava i ve velkoklubu, v Realu určitě tam přesně takový hráč chybí a v Barceloně by mohl nahradit Deca, se kterým to vypadá všelijak...

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Ale případně Deca jen tak nenahradí, to bude mít těžký

Reagovat
RMCF

to by asi těžký měl, ale potencial na to rozhodně má... Já doufám, že se nedozvíme jestli je schopnej nahradit Deca a uvidím ho v bílím dresu

Reagovat
RMCF

Ale ještě to bude zajímavý kam se vydají dva skvělí Bundesligoví tvůrci Diego a van der Vaart...

Reagovat
smazaný uživatel

jednoho z nich bych chtel videt v Realu...muj se je vaart :)

Reagovat
smazaný uživatel

*sen

Reagovat
RMCF

Taky ho mám hodně rád, v tom současným systemu by se mohl jako levák pohybovat trochu z prava a měl by to idealně do zakončení, ale proti Diegovi u něj vidím dvě velké nevýhody, jeho povahu a náchylnost ke zranění

Reagovat
smazaný uživatel

jedine tam,do 2let bude JUVE tam kde vzdycky patril,je to super hrac a je cas jit dal- JUVENTUS TURIN

Reagovat
smazaný uživatel

a proč vlastně ten Diego nemůže zůstat v Brémách? Myslím, že Werder je velmi slušný klub....nechápu tu současnou obsesi, že když se někde objeví dobrý hráč - tak hned vznikne mediální davové šílenství podle kterého ten player prostě musí odejít k nějakému Velkému Zmrdovi aby v něm naplnil své ambice.......fakt nechápu, proč by třeba zrovna Diego nemohl zůstat v Brémách....

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nejlepši uvaha jakou jsem tady kdy četl:)),,no většinou tady čtu dost velke plky:) ale super Brusi,přesně tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba chce víc peněz, větší slávu, lepší ligu, vyhrát LM nebo Zlatý míč, ale jak tě tady za ty poslední týdny sleduju, tak ty to asi nikdy nepochopíš .

Reagovat
smazaný uživatel

A aby ti toho nebylo líto, tak ti uděluju cenu NNČNF. Kdyby někdo náhodou nevěděl, tak to znamená nejvíce negativní člověk na fóru.

Reagovat
RMCF

káždý hráč chce vyhrávat trofeje a k tomu má ve velkoklubech větší šanci než v Brémach...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel tím Tottenham hned asi tak nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne určitě musi přestoupit do Realu Madrid!! všichni co jsou alespon trochu dobři musi do RM

Reagovat
smazaný uživatel

on potrebuje slavny klub

Reagovat
irik

podle me je posuzovani lig hovadina ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale werder bremy ho nepustia

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele