Kulusevski v lednu dres nezmění, Parma ho neuvolní

04.12.2019, 15:05
Aktuality
Zajímavou budoucnost před sebou má Dejan Kulusevski. Talentovaný křídelník před letošní sezonou odešel z Atalanty Bergamo na roční hostování do Parmy a italské veřejnosti už stihl ukázat, jak velkým talentem disponuje. Zájem o něho rychle projevily Juventus nebo Inter Milán...

Kulusevski v závěru sezony oslaví teprve dvacáté narozeniny a rovněž tou dobou by měl oblékat dres Parmy, ta na spekulace tisku a zájem velkoklubů nereaguje a nehodlá hráče vracet do Atalanty s předstihem.

"Zůstane u nás až do konce sezony. Jedná se o velmi mladého chlapce a nesmí se ohlížet na to, co se o něm píše," říká jasně manažer Parmy Alessandro Lucarelli.

"Příliš chvály, zvláště v případě takhle mladého hráče, může vést k poklesu jeho výkonů. Musí pokračovat v tom, co dělal do této chvíle," nabádá Lucarelli talentovaného fotbalistu.

Kulusevski v Parmě rychle zapadl do základní sestavy, odehrál všechna ligová utkání a vedle čtrnácti startů si na své konto připsal rovněž tři branky. V nedávném souboji s Faerskými ostrovy dokonce debutoval ve švédské reprezentaci.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
ratusek

Já četl "Kurevsky"

Reagovat
Seydou Doumbia

To by byl, kdyby šel do Juve nebo Interu

Reagovat
Kohout 1882

Reagovat
ratusek

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele