Kruseho nepřesvědčil ani telefonát od Kloppa. Dal přednost Fenerbahce

27.07.2019, 11:03
Aktuality
Max Kruse, čerstvá posila Fenerbahce Istanbul, prozradil v rozhovoru pro BeIn Sports, že měl nabídku i z Liverpoolu. Jenže jej nepřesvědčil ani osobní telefonát od manažera Jürgena Kloppa. Proč dal nakonec přednost turecké lize před vítězem Ligy mistrů?

Kruse byl po konci smlouvy ve Werderu Brémy volným hráčem a o nabídky rozhodně neměl nouzi. "Během přestupového období jsem dostal opravdu hodně nabídek a jednou z nich byl opravdu Liverpool, rozhodl jsem se ale pro Fenerbahce, protože věřím, že tady budu šťastný. Mluvil jsem se spoustou hráčů a zatím jsem spokojený s tím, jak jsem se rozhodl," řekl Kruse na herním soustředění Fenerbahce v Rakousku.

Krusemu měl údajně dokonce osobně volat i manažer Liverpoolu Jürgen Klopp. Přesvědčit se mu jej ale nepodařilo.

Klopp sháněl náhradu za Daniela Sturridge, který z Liverpoolu odchází. Jenže právě taková role Krusemu nevyhovovala. V Turecku má jednatřicetiletý forvard bezpochyby výrazně větší šanci na pravidelné herní vytížení.

Autor: Jiří Fišara / sportwitness.co.uk

Komentáře (436)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele