Kruse opět mění dres, vrací se do Wolfsburgu

30.01.2022, 19:48
Aktuality
Max Kruse (© AFP)
Wolfsburg se s Unionem Berlín dohodl na nečekaném přestupu Maxe Kruseho. Zkušený útočník se vrací do známého prostředí, kde dostane smlouvu na osmnáct měsíců...

Čtrnáctinásobný německý reprezentant ještě musí ve staronovém působišti v pondělí podstoupit zdravotní prohlídku, berlínský celek obdrží odstupné ve výši 5 milionů eur.

"Rozhodl jsem se vrátit do Wolfsburgu, kde mám rozdělanou práci. Udělám všechno, co bude v mých silách, abych mužstvu pomohl," řekl Kruse, jenž za "Vlky" nastupoval v sezoně 2015/16, kdy si ve 43 soutěžních zápasech připsal devět gólů a dvanáct asistencí.

Kruse se v dolnosaském klubu znovu sejde s trenérem Florianem Kohfeldtem, pod nímž nastupoval ve Werderu Brémy. Kromě toho 33letý ofenzivní univerzál působil také v St. Pauli, Freiburgu, Borussii Mönchengladbach nebo v ročníku 2019/20 ve Fenerbahçe.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
db18

Ty vole...

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je drsný týpek. Střídá kluby jak ponožky, ale v každém dává stejný počet gólů i penalt. V podstatě nedoceněný génius vyrovnanosti.

Reagovat
Witcher

Nemeckej Schick

Reagovat
ACSeRw!n

a ta castka taky nesouhlasi

Reagovat
berliner

Reagovat
Hachim Mastour

Sniper

Reagovat
smazaný uživatel

Union neudelal dobře,ty goly budou chýbať

Reagovat
Rudnevs

Škoda škoda… To je ako prejsť od čapovaného piva k nealkoholickému flaškovému. Kruse a Union, to skrátka pasovalo. Ale nečudujem sa tomu prestupu, on je skratka taký, potrebuje nové dobrodružstvo, ani si nemyslím, že to je pre peniaze, ale skôr chcel zažiť niečo nové, presadiť sa vo Wolfsburgu, kde sa mu to predtým nepodarilo a samozrejme veľkú rolu zohral faktor Kohfeldt.

Kedysi som ho moc nemusel, ale jak som starší, tak mu prichádzam na chuť. Páči sa mi, aký je autentický. A je to jeden zo skutočných charakterov vo futbale, ktorý hovorí, čo si myslí. A príde mi, že sa tak trochu riadi podľa motta “z najhorších rozhodnutí sú tie najlepšie zážitky” - či už je to prehrať tisícky v pokeri, vziať si za ženu Dilaru (v nemecku stereotypné označenie pre typickú babu zo shisha baru, Kruse si presne taký typ baby zobral a ešte sa aj skutočne volá Dilara) alebo prestúpiť do trápiaceho sa Wolfsburgu.

Reagovat
Arne

Samozřejmě že je to pro peníze, sám to přiznává. Ale divím se Unionu, že jim za to těch pět míčů stojí.

Reagovat
Rudnevs

A jo, tak to som netušil, že to sám priznal. Sa mi nezdalo, že by to mal ešte za potrebí, skôr som myslel, že kombo Kohfeldt/nová výzva lákali viac. Ale každopádne cenim uprimnosť. V dnešnom futbale je to už aj tak jedno, všetko je už o prachoch a Kruse je aspoň autentický.

Reagovat
Rudnevs

Ale súhlasím, že Unionu bude veľmi chýbať. Teraz pribiedli za 2,5 mio. € Svena Michela z Paderbornu, ale úprimne by som bol prekvapený, ak by Kriseho dokázali plnohodnotne nahradiť.

Reagovat
db18

Reagovat
bruchy

Bude Unionu strašně chybět

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele