Krmenčík odešel z Brugg a do konce sezony bude hostovat v Soluni

04.01.2021, 22:20
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (435)

Přidat komentář
fabec1222

Hlavně ať hraje, aby byli alternativy na Euro.

Reagovat
Stannis Baratheon

Wagner

Reagovat
smazaný uživatel

René Wagner

Reagovat
cink

Karel Vágner p

Reagovat
Mass

Richard Wagner

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro Wagner

Reagovat
smazaný uživatel

Vágner Love

Reagovat
Freedo

Группа Вагнера

Reagovat
Skalda29

Wagner bude na rybách

Reagovat
eibe

Love ?

Reagovat
ACSMan

Popřípadě tam může zahrát Souček nebo Sima

Reagovat
AC Sparta Praha good

Sima je ze Senegalu, ale jinak by se hodil

Reagovat
ACSMan

Prozatím, ale jak řekl Švanci stačí Gebre Selassie.

Reagovat
smazaný uživatel

No ano, dalšího týpka z Velkého Meziříčí už bych v repre nesnesl

Reagovat
RadekVonCZE

A co takovej Vozihnoj?

Reagovat
ManUnited

ten už hraje jenom vietconga

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
ManUnited
Reagovat
RadekVonCZE

Lol

Reagovat
Kucka

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna vysokých útočníků máme dost.

Reagovat
cetto

Kdykoliv se u nás objeví +- nadějný cizinec, tak se hned objevují zvěsti o tom, jak bychom ho měli naturalizovat. To samý bylo u Bonyho. Ale jakou má Sima motivaci, aby si po půl roce v čr změnil občanství? (Když pomineme fakt, že to legislativně nelze) Vyšší kvalita repre? Větší pravděpodobnost zahrát si na MS? Asi nic z toho...

Reagovat
Y.N.W.A

já tomu taky nerozumím, jak si ho najednou bereme za našeho... to jako měl Nedvěd reprezentovat Itálii? ...Rosa po boomu v Dortmundu Německo? ..Koller po gólech v Belgii Belgii?

Reagovat
AC Sparta Praha good

Souhlas, líp bych to asi neřekl.

Reagovat
Shevchenko

a přitom napsal takovou sračku. Nedvěd s Rosickým už dávno za repre hráli než vůbec přestoupili do zahraničí.

Reagovat
Beči

Reagovat
Uwe háže buly

O to vůbec nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebol len prípad Bonyho, že sa vo vzťahu k českej repre riešila naturalizácia a možnosť reprezentovať, keď nejaký cudzinec vyskočil v lige. Okrem Bonyho, to bol napríklad Džeko, ktorého nebohý tréner Mareček kedysi verboval do českej 21tky a riešili sa aj Vukadinovič, Tavares a ako úplne prvý snáď Ašanin. Z rôznych dôvodov to však ani s jedným z tých piatych nevyšlo. To mi Slováci to máme v tomto smere premakané trošku lepšie a keď už nejakému cudzincovi čo výkonnostne vytŕča šancu reprezentovať Slovensko ponúkneme, tak sa to aj úspešne dotiahne do konca (Guédé, Depetris, Sekulič, v 21tke nebohý Dionatan...). Oni si tí zahraniční legionári uvedomujú, že obliekať slovenský dres je veľká pocta a keď takúto možnosť dostanú, tak si to vážia. Veď aj momentálne sa nám do repre ponúkli Erik Daniel a De Marco, tí však zatiaľ nemajú výkonnosť, vďaka ktorej by pre náš národný tím mohli byť prínosom.

Reagovat
adoxx

A nebude to spíš tím, že si ti zahraniční legionáři (asi všichni které jsi vypsal) uvědomují že dostat se do vaší reprezentace je daleko jednodušší než dostat se do jejich původní reprezentace?

Reagovat
dantetomas

Tu s rozumnym argumentom fakt neuspejes...

Reagovat
GabrielBatistuta

Toho vůbec nečti.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplakanček

Reagovat
GabrielBatistuta

Omlouvám se ti Blbe

Reagovat
smazaný uživatel

Vás mentálne slabších by pre vstupom na akúkoľvek internetovú stránku na ktorej je možnosť zapojenia sa do diskusie selektovať formou nejakého vstupného testu, tak ako je tomu napríklad na csfd...

Reagovat
smetos

pac tam ty testy jsou brutalne tezke a zvladnou je jen clenove menzy

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme s tým testom nemáš moc skúseností. Nejde o to, že by to pre človeka, zbežne sa orientujúceho v kinematografii bolo zvlášť ťažké, fígeľ je skôr v krátkom časovom limite, ktorý máš na vypracovanie. Ja som ho síce zvládol na prvý šup, poznám však viacero uznávaných užívateľov a recenzentov z iných filmových webov, ktorý ho neurobili. Na internetovú diskusnú lúzu ako je Batistuta je akákoľvek forma testu účinným filtrom.

Reagovat
GabrielBatistuta

Nevím, jak se pozná diskusní lůza, navíc já tu skoro nediskutuji. Jen na tebe jsem chytil nějakou alergii a musím se občas ozvat. Třeba si v reálném životě fajn člověk, ale dost lidí by se mnou asi souhlasilo, že tady se projevuješ spíš jako kokot.

Reagovat
smazaný uživatel

lidi, přestante se brát takhle vážně.. Wendigo si tu občas udělá legraci, lehce zatrollí, a vy už byste se z toho chtěli posrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GabrielBatistuta

Jestli trollí, tak vlastně bude rád, že se mu občas ozvu Nemám problém, někoho potěšit.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Hafna

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, toto je mi úplne jasné a zrejmé v prípadoch ako boli Depetris (Argentína) či Dionathan (Brazílis), napríklad však taký Guédé mal možnosť reprezentovať Togo a dokonca sa objavil aj nominácii tohto afrického štátu, kde však do hry napokon nezasiahol. Po tom, ako ho začal do slovenskej repre lanáriť tréner Weiss si ale bez mihnutia oka vybral Slovensko, čo je trochu odlišný prístup oproti tomu ako sa rozhodol Wilfried Bony, keď sa mal rozhodnúť medzi Českom a Pobrežím Slonoviny. Aj keď OK, Bony z Pobrežia Slonoviny pochádza a má k tejto krajine vlastenecký vzťah, kým Guédé je vlastne v Hamburgu narodený Nemec, majúci z Toga len matka a jeho vzťah k tejto africkej krajine tak bol oveľa vlažnejší.

Reagovat
Bucky

Takže jsi v podstatě potvrdil to, co psal. Ani jeden z nich by na Argentinu, Brazílii nebo Německo neměl a pokud je váš cíl poměřovat se s Togem, tak tam vám vítězství rád připíšu.

Reagovat
Freedo

Togo mohlo být československá kolonie, tak jaký poměřování, budou sekat latinu.

Reagovat
smazaný uživatel

O tomto nezrealizovanom projekte, ambícii či skôr sne dnes už vie len málo ľudí...

Reagovat
smazaný uživatel

To predsa nikto nespochybňuje. Napríklad Brazílici, reprezentujúci Ukrajinu by za túto krajinu nikdy nehrali, keby o nich bol záujem v repre Kanárikov a tak je to s drvivou väčšinou naturalizovaných hráčov, že je to skôr z núdze cnosť. Treba len porovnať tie odlišné reakcie hráčov. Keď Weiss prejavil záujem o Guédého, ten dal okamžite košom Togu, kde už predtým bol v jednej nominácii, kým Bony dal naopak košom vám, keď ste ho lanárili a to celkom jasne a rázne čo si pamätám.

Reagovat
WingBack

No, to si to pamatujes dost spatne, protoze Tavares, Bony ani Dzeko nam nemohli dat razne kosem uz jenom pro to, ze za Cesko nikdy nemohli nastoupit, protoze ani jeden z nich nemel ceske obcanstvi a ani nebyli v Cesku dost dlouho na to, aby si o nej mohli zazadat. Cele to byla jenom diskuze na urovni „coby, kdyby...”

Reagovat
smazaný uživatel

O Tavaresovi som nehovoril, že vám dal košom. Ten jeho štart za českú repre sa prepieral iba na mediálnej úrovni. Koniec-koncom hral v českej lige iba 1,5 roka, takže by to v žiadnom smere nebolo reálne. Džeka lanáril do českej 21tky nebohý Vlasta Mareček to je fakt. Domnievam sa, že u týchto mládežníckych výberov asi bude nejaká výnimka a nemusí byť splnená tá podmienka 5 ročného pobytu v krajine. Mareček to musel dobre vedieť, však keby to tak nebolo, tak načo by o Džeka prejavoval záujem.

A Bony vs. česká repre to bol prípad sám o sebe. Tú bublinu dosť nafúkli médiá a je otázne, do akej miery táto téma vôbec bola reálna, je však pravdou, že médiá (najmä Lidové noviny) najprv prinášali Bonyho vyjadrenia, že má záujem Česko reprezentovať a za nejakú dobu zasa jeho pomerne rázne nie, s dovetkom, že on sa nikdy nevyjadril, že chce hrať za Česko. Pamätám si, že v jednom rozhovore povedal, že jeho rodná zem je síce Pobrežie Slonoviny, ale že si za určitých okolností vie predstaviť aj to, že by reprezentoval Česko a z toho to asi celé vzniklo. O zvyšok sa už postarali spomínané médiá...

Reagovat
Bucky

Žádné jasné a rázné lanaření nebylo. Jednou to prolétlo všemi médii, ale tahám z tehdejšího článku:

"Změna občanství však naráží na úřední překážky, kvůli kterým už v minulosti podobné snahy ztroskotaly. Wilfried by nejprve musel získat trvalý pobyt a teprve po dalších pěti letech by mohl požádat o občanství. "Zjišťoval jsem podmínky a je to momentálně bezpředmětné," konstatoval Hašek."

Vedle toho vyjádření Bonyho:

""Pobřeží slonoviny je má rodná země, ale umím si dobře představit, že bych nastoupil za český celek. Bylo by to pro mě jednodušší," řekl dvacetiletý Wilfried.

Takže Bony teoretický zájem měl, ale ani z jedné strany to nedávalo smysl, protože by musel minimálně 5 let čekat bez možnosti reprezentovat. To je otázka legislativy, ne fotbalu. A koneckonců ani nemůžeš srovnávat Togo a Pobřeží Slonoviny. Togo dnes v žebříčku FIFA na 128. místě (1 místo na nimi je Súdán a 2 místa Antigua a Barbadua) a nebýt tam Adebayor, tak většina lidí nedokáže říct ani jednoho jejich hráče. Oproti tomu Pobřeží Slonoviny je dnes na 61. místě (jen kousek od jejich nejhoršího 70.) a v době kdy se Bony řešil bylo na 16. místě. To je jako srovnávat Slovensko a Lotyšsko.

V moderní éře se řešil snad jen Selke, toho měl někdo ze svazu i kontaktovat a nezávazně se na zájem poptat a on po rozmýšlení odmítl s tím, že věří, že se dostane do Německé repre (koneckonců nastupoval za všechny mládežnické výběry a byl pořád mladý, takže to je pochopitelné). Do repre se nedostal, ale od té doby šel výkonnostně dost dolů a v tuhle chvíli by o něj pravděpodobně nebyl ani zájem z České strany.

Reagovat
smazaný uživatel

S tým čo si napísal sa dá jedine súhlasiť. "Prípad" Selke poznám, je ale fakt, že ten jeho výkonnostný pokles je v poslednej dobe tak výrazný, že momentálne by sa útoku českej repre asi nedostal ani keby bol rodeným Čechom. Trochu zaujímavé je v tomto prípade možnoto, že skutočnosť, že Selke má po matke české korene a mohol by štartovať za ČR zistil v rozhovore s ním v kabíne náhodne až Darida. Toto mohli mať na FAČR odsledované. Poľský futbalový zväz mal na tieto veci kedysi vyčlenených pracovníkov, ktorí u hráčov naprieč celým svetom zisťovali či nemajú poľský pôvod hoci aj po starých rodičoch a následne ich lanárili do poľskej repre. Takto tam vlastne získali Nemcov Boenischa a Polanskeho a Francúzov Perquisa a Obraniaka a oslovili mnoho ďalších (ako napr. Koscielneho a pod.).

Reagovat
Bucky

Všechna čest Polákům. Rozhodně netvrdím, že u nás se to dělá po všech stránkách dobře, obzvlášť když člověk vidí, jak je to prolezlé zkorumpovanýma šmejdama.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás aj u vás sa na zväze bohužiaľ asi skôr riešia korupčné rovnice kto komu koľko, než futbalovo prospešné veci...

Reagovat
Bucky

Asi to nebude úplná tragédie, pořád si fotbalově obě země vedou celkem slušně, s ohledem na to jak malé země jsme. Bude tam spousta lidí, kteří to dělají rádi a dobře. Na druhou stranu je tam hodně rezerv, největším problémem je podle mě konzervatismus v obou zemích. Pořád se mluví o tom, jak jezdí ze svazu na školení do Belgie, učit se jak pracovat s juniory, jak přesně vědí, co je tu špatně s mládeží, ale nic efektivního se neděje. Chápu, že je to složité, musíš převychovat i ty šedesátileté pupkáče, kteří po práci chodí trénovat mládež v nějakém okresním městě a dělají to stejně, jako se to dělalo za jejich mládí. To může být slušný boj s větrnými mlýny. Za mě je důležité se snažit hlavně do fotbalu zapracovávat hodně mladých, třeba i nehráčů, kteří nebudou tak načichnutí tím konzervativním prostředím a budou mít chuť i energii něco změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkud ty vaši cizinci původně jsou a jak dlouho předtím na slovensku hráli?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rôzne. Nemecký rodák, majúci otca Francúza a matku z Toga (teoreticky mohol reprezentovať 4 krajiny), Argentínec, Srb či v U21 bývalý reprezentant Brazília do 17 rokov, ktorý futbalovo dorástol na Slovensku. U všetkých bola splnená podmienka FIFA, týkajúca sa 5 ročného pobytu. A práve na nej nám stroskotal Nemanja Matič, ktorý nás reprezentovať chcel a vybavil si aj slovenské občianstvo. Za prvé sme ho na Slovensku neboli schopní tak dlho udržať a za druhé si ho všimli a povolali Srbi.

Reagovat
galacticosi

Matić dostal slovenské občianstvo až po tom, ako nastúpil za srbskú 21. Ak by už mal v tom čase slovenské občianstvo, stále by mohol hrať za Slovensko.

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je pravda. Matič mal slovenské občianstvo od augusta 2008 a za srbskú 21tku debutoval v novembri 2008 a decembri 2008 potom aj v srbskej seniorskej repre. Srbi ho do toho priateľáku s Poľskom vtedy postavili preto, aby nám tento talent takpovediac vyfúkli nám, lebo už vedeli, že o neho máme záujem. Z ich seniorskú reprezentáciu potom začal stabilne hrávať až o 4-5 rokov neskôr. A aj keby štartoval za 21tku Srbska už aj predtým, tak to by podľa regulí FIFA nebola prekážka. Je nespočet hráčov, ktorý v U21 reprezentovali inú krajinu než potom na seniorskej úrovni. Ono to bolo tak, že Matič v tom čase naozaj chcel reprezentovať Slovensko a keď ho zástupcovia srbskej reprezentácie prvýkrát oslovili, tak sa vyjadril: "Môžu ma lanáriť do áčka či dvadsaťjednotky, ale ja už nechcem. Už som sa rozhodol." Preto aj prijal naše občianstvo. Problémom však bolo to splnenie podmienky 5 ročného pobytu do ktorej Nemanjovi chýbali ešte dlhé 3 roky. Bolo jasné, že 5 rokov takýto talent v slovenskej lige neudržíme a prestúpi, tak sa od toho zámeru aby nás Matič reprezentoval ustúpilo, ale vravím, v istom čase mal fakt reálny záujem.

Reagovat
oli9

Reagovat
Bucky

Reagovat
OTASi

Reagovat
GrimeBaller98

Hezky holky

Reagovat
Rudnevs

Pretože na to mu treba občianstvo...

Reagovat
Ingimir

môže sa mu páčiť baba, ktorej rodičia nechcú do rodiny cudzinca

Reagovat
Remt

Tak místo toho budou mít senegalce černýho jak bota s českým občanstvím

Reagovat
Igli

Reagovat
Ingimir

presne preto som dal na koniec toho vyškereného emotikona, sorry ak to nebolo jasné

Reagovat
Remt

V poho já to pochopil:-D

Reagovat
Pepe1911

Šeskáá cholka, dobra choilkaa

Reagovat
GrimeBaller98

protoze nenosi prsenky

Reagovat
Kiwi-21

Souhlasím kdyby tu byl třeba od 10 let je to jiná ale takhle ne

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Myslim, že to je případ většiny francouzské nebo švýcarské repre..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jen u Bonyho, do české repre tlačili i takové zahraniční hvězdy, jako Harba či Vukadinovič

Reagovat
Mass

Zvěsti se sice objeví, ale vzhledem k tomu, že nikdo (ani jeden!) naturalizovaný nebyl (a to ani cizinci, kteří tu odehráli většinu kariéry a oženili se tu), tak bych tyhle zvěsti neposlouchal a nechal to být jako mokré sny multikulti vítačů. Buďme rádi, že za naší repre hrají opravdu Češi (a Moraváci) i když já bych se nějakému odchovanci (který má sice rodiče odjinud) nebránil, jeden takový byl i v 21ce, nevim kam se ztratil.

Reagovat
smazaný uživatel

Schick, Hložek, Juliš, Vydra, Ondrášek, Pekhart

Alternativ je dost

Reagovat
smazaný uživatel

Ondrášek

Reagovat
Selänne

V repre nic nezakázal, no. Zab se...

Reagovat
smazaný uživatel

Dal gól Anglánům, super. Ale z jednoho okamžiku se žít nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Krmelec dal akorát Slovákům

Reagovat
smazaný uživatel

za 48 minut na hřišti. Celkem dal za repre 10 gólů.

Reagovat
Selänne

*neukázal

Vidíš, co děláš

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
TheMally11

Hložek?????

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Doležala jsi zapomněl

Reagovat
dave30

A Chorého. Ten před zraněním dost slušný v té Belgii.

Reagovat
Mass

A Poznara

Reagovat
danny47

Reagovat
AC Sparta Praha good

To bych bral. Konečně nějaký tým na který by kvalitou stačil a mohl se prosadit.

Reagovat
cetto

No nevím. Nemyslím si teda, že by PAOK byl horší než Bruggy...

Reagovat
dave30

Bruggy špička belgické, PAOK špička řecké. Minimálně horší liga, ne?

Reagovat
oli9

V cizině se o něj perou

Reagovat
smazaný uživatel

No zatiaľ sa riešili PAOK a Besiktas... neviem čo z toho je momentálne väčšie terno, podľa mňa asi skôr ten Besiktas, ak to teda je aktuálne.

Reagovat
bayern987

Reagovat
Pony Slaystation

Legenda

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Y.N.W.A

do hledáčku PAOKu se Krmenčík opakovaně dostal proto, že je na internetu často skloňován se slovy PAKO, OPAK fotbalisty a KAPO kabiny Viktorky

Reagovat
AC Sparta Praha good

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

třikrát lepší než oficiální hláška roku

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

hmm hmm

Reagovat
Tomik111

Reagovat
Y.N.W.A

díky, jsem rád, když můžu rozesmát i jinak, než svým vzhledem

Reagovat
Rudnevs

Máš skvelý zmysel pre humor

Reagovat
666

A taky týmem, kterému fandíš.

Reagovat
Freedo

Pošli fotku.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Mass

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

až to tam bude na konci roku, tak tam lidi budou psát jak je to trapný

Reagovat
GabrielBatistuta

No, já bych ani teď nedával jedničku. 2, možná 3.

Reagovat
Infi

hláška roku byla stručná a úderná

Reagovat
GrimeBaller98

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
paomara

nejlepsi hlaska roku!!!

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
adoxx

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
havrys99

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Nebelung

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
pistacik11

Reagovat
Azazelo RD

Jeste jako OKAP stridacky Brugg.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
krisa

Reagovat
oli9

A také okap na krmelec když googli kutilové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hláška roku!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Dufan

A KOPA hoven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Reagovat
Pilsnersfaust

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ted Clubber Lang

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul07

Reagovat
ratusek

Reagovat
Müllered

Reagovat
king23

provedené

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
hodjohn

Reagovat
ZB 07

Reagovat
osobnostx

Tak jako tohle jo. Takovou hlášku uznávám.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Freedo

Reagovat
Greny

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
djiros

Reagovat
Neutron

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Vyslúžil si si nomináciu na komentár roka.. A takto z kraja roka ..

Reagovat
indy

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Swarley

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
.13

Reagovat
Spejbl

Reagovat
dave30

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Petr325

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Witcher

Reagovat
Zark

Jak tohle někomu může přijít vtipné

Reagovat
Abstinence

To je ta každoroční hysterie po hláškách..

Reagovat
Imos

It's funny cause it's true

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kucka

Reagovat
mojmira

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dufan

neKOPA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F_C_B

Reagovat
FUnk

Reagovat
PP

Reagovat
shawntee9

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
GORANGA

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
Raul07

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasná trasa...PAOK ho uvidí v pár zápasech, pak ho šoupnou na lávku, Krmelec zkusí trik se zasednutím místa v buse...samozřejmě nevyjde znovu, tak najde lukrativní angažmá na Kypru a bude to

Reagovat
dondinho

já bych to spíš viděl klasicky k turkovi ...

Reagovat
Jan Horáček

Co je s tím Stochem, který tam také hrál ? Podle eurofotbalu je bez angažmá. Nikdo ho nechce ? To je tak problémový ? Ve Slavii se mi nezdál špatný.

Reagovat
GrimeBaller98

pan fotbalista, ale bohuzel fotbalista i v hlave , skoda ho, jeho strely z dalky me moc bavily

Reagovat
SaianSupaCrew

Přes Karola si nekopne (ten pokud mu vydrží zdraví, půjde za randál ven) ale minuty na úkor Colaka určitě dostane.

I tak ale zvláštní, čekal bych, že si vybere destinaci, kde bude nastupovat pravidelně.

Reagovat
Losinho

Tak to on asi ani neví.

Reagovat
j_mrazik

Na to má mít agenta.

Reagovat
Tomik111

Agent myslí na svoje dobro a ne hráčovo. Z PAOKu dostane lepší prachy než z druhé české ligy.

Reagovat
Pepe1911

Z druhé české ligy? To snad nemyslíš vážně, nehodí se to ani jako příklad.

Reagovat
Tomik111

Samozřejmě to byla nadsázka

Reagovat
dave30

Takže ho měl raději poslat kam, aby pravidelně hrál a klub převzali jeho mzdu?

Reagovat
Tomik111

Plzeň?

Reagovat
dave30

Pochybuji, že by Plzeň přebrala jeho několikamilionovou smlouvu kvůli půlročnímu hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

A on takhle dopředu ví, kde bude nastupovat pravidelně?

Reagovat
smazaný uživatel

Neshání náhodou útočníka Plzeň? Nebo Slavia?

Reagovat
db18

Plzen pry zajem mela.

Reagovat
krisa

zrovna když začal chytat základy belgičtiny..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť belgičtina vůbec neexistuje.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A co se to teda Řezníček tehdy učil?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co se učil, ale v Belgii se mluví vlámsky a francouzsky.

Reagovat
Azazelo RD

Tak to mu ty zaklady belgictiny budou k hovnu.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

No to budou, zvlášť když už zase hraje v Česku.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Sosi

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
ratusek

Reagovat
Dubov

Reagovat
Müllered

Reagovat
krisa

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
kecipep

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
guzman

Jo není nad to si zvednout náladu v diskuzi o krmenčikovi... Děkuji

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Wambasen

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Freedo

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheMally11

Reagovat
Neutron

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Pilsnersfaust

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PJ

Reagovat
Petr325

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Witcher

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ted Clubber Lang

Reagovat
jany kozak

Reagovat
sosna

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
F_C_B

Reagovat
Thorrin

Reagovat
pejsek5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gazdo

Reagovat
FUnk

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
patas92

Reagovat
Infi

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mojmira

Reagovat
raduinho

Reagovat
Dody10

Reagovat
Mada

Reagovat
negrles

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pobody's nerfect

s tebou musí být fakt sranda, člověk ti řekne vyliž si prdel a ty si při pokusu zlomíš páteř

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

Mně tohle lidé neříkají, moji kamarádi a známí jsou totiž slušní.

Reagovat
Detective

A pravděpodobně maj svatou trpělivost.

Reagovat
Sosi

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
ZB 07

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Petr325

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Infi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mojmira

Reagovat
blade115

Reagovat
Mada

Reagovat
Shevchenko

Nevím, co se učil, ale vlámsky určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zálěží, jak se mluví v Lokerenu, já to zase tak přesně neznám.

Reagovat
Shevchenko

Nevím, jak se mluví v Lokerenu, ale v Bruggách je úředním jazykem Nizozemština.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vlámština je nizozemština ve Vlámsku.

Nevím, proč jsi takový hnidopich.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za paskvil??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vopi11

Tady kazíš srandu svojí suchařinou a pak někoho nazveš hnidopichem jo?

Reagovat
db18

Snad mu klapne ta Bundesliga.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Salfovic

Rakouská.

Reagovat
pobody's nerfect

rakousky už umí?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zark

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
patas92

Reagovat
Greny

Typico bundesliga?

Reagovat
ratusek

Reagovat
mayday

Reagovat
pingla

Reagovat
Ligter

Reagovat
ZB 07

Reagovat
KingMaster13

Něco pro něj

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
.13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
OTASi

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Se o nejakym tymu spekuluje?

Reagovat
Rob Roy

Union Berlín.

Reagovat
db18

Reagovat
vestinustarychdubu

Co by proboha dělal v Buneslize? Kustoda?

Reagovat
TheMally11

Popeláře, už má praxi s manipulací kontejnerů

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoznám ho. Ani osobne, ani verejne. Ale myslím si, že útočník, ktorý sa nepresadí v prvej belgickej lige, by už nemal skúšať inú zahraničnú ligu....

Reagovat
Rob Roy

Reagovat
cink

Máš pravdu asi konec kariéry

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zark

Tvle, takový názor

Reagovat
jenage

Ani slovenskou?

Reagovat
Mass

Tu by neměl zkoušet nikdo z naší 1. ligy.

Reagovat
SpecialOne
Reagovat
cristiano.K.

Jsem si říkal, kde by si vzalo tolik komentářů u Krmenčíka a ona se tu zrodila hláška roku 2021

Reagovat
Losinho

Dokonce dvě.

Reagovat
Rothbard

Tolik povedených a trefných komentářů pod jedním článkem

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať jde ve F:L se stejně moc nepředvedl a v Belgii také.Snad se mu v Paoku bude dařit lépe.Přeji mu hodně štěstí!

Reagovat
kolouch

Z bláta do louže. V Řecku je povoleno za volantem 0,5 promile stejně jako v Belgii

Reagovat
Shevchenko

Z deště pod OKAP

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

PAOK kvůli moři, nicméně myslím si že se tam neprosadí a ještě bude rád z nabídku z Plzně po konci hostování

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Ta jeho angličtina je teda hrozná, ale to nejspíš bude tím, že je před kamerou. Normálně to snad zní líp.

Reagovat
andrew96

Náhodou je sympatické, že se vedle belgičtiny učí další cizí jazyk.

Reagovat
Uwe háže buly

Vydra takhle v rozhovoru mluvil po dvou nebo třech letech v Anglii většina Čechů je na tom podobně.

Reagovat
Rakoid

no doprdele, to mi neříkej, že tohle je oficiální video PAOKu

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Nuno čomes

To video je těžká šílenost. Obsah rozhovoru nemá cenu komentovat. Něco jako zkusit šůšn. A ten beďar nad obočím taky super.

Reagovat
jenage

Tvl srovnávat polyglota Standu s tímhle...

Reagovat
Vsadim gule

Tvl malém mi tím jebákem vypíchl oko

Reagovat
pingla

to čmuchání do kamery, šílenost

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
mayday

Masakr.

Reagovat
Firkraag

Mě zaujala ta úvodní minuta ticha

Reagovat
luismiksak

Tvl ta jeho angličtina je fakt příšerná! Tohle vyplodit po jednom roce v cizině je na pěst. Krmelec se muže živit fakt jenom fotbalem...

Reagovat
Greny

Tak když se soustředí na belgicky a rakouský jazyk tak se nediv....

Reagovat
luismiksak

Reagovat
Sandstorm

Asi nemá nainstalovaný duolingo.

Reagovat
TheTopFootbaler

Duolingo teď úplně domrdali těmi srdíčky, ach jo.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Sandstorm

Krmenčík a západní Evropa, to prostě k sobě nešlo, i kdyby se naučil belgicky nebo rakousky

Reagovat
Witcher

Helou ajem Majkl Krmenčik

Reagovat
db18

Nakonec bez opce. Škoda, že nevyšel ten Union teda...

Reagovat
Nuno čomes

Co by tam dělal?

Reagovat
Uwe háže buly

Hallo, ich bin Mickael Krmencik

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
paomara

Ty jo, takhle oficiálně odpískat boj o titul už v lednu, to se jen tak nevidí...

V Pireu můžou pomalu začít chystat oslavy.

Reagovat
db18

Jo no, 4 tituly s Plzní, jeden v Belgii... ty Řekové jsou úplně pitomý, když si myslí, že s ním něco vyhrají.

Reagovat
dave30

Reagovat
paomara

jasně... 4 tituly s Plzní nevyhrál a v Belgii k titulu přispěl asi tak pěti odehranýma minutama (neber mě za slovo). Na PAOK nemá. Bude tam půl roku, dá jeden gól v poháru proti druholigovýmu Panahaiki a půjde zase dál... vzpomeň si na mě.

Reagovat
Salfovic

Jestli se zajímáš o řecký fotbal, tak bys tu mohl trošku popsat Krmenčíkovu konkurenci v útoku.

Reagovat
paomara

Moc rad, treba se ti bude lip spat... Polak Swiderski, kterej loni dal 11 a letos zatim tusim 6 golu. Srb Zivkovic, kterej se neprosadil v Benfice, ale je pouzitelnej i v zaloze, protoze na rozdil odKrmencika mu nezavazi balon a hlavne vychazejici hvezdicka, reckej mladik Tzolis, kterej krome par golu v lize zaujal letos v Evropske lize... Odnej PAOK i cely Recko ocekavaji velky veci

Nejak mi tam pomalej a nemotornej Krmelec proste nesedi.

Reagovat
Salfovic

Dík. A v jakém hrají rozestavení?

Reagovat
db18

Konkurenci zmáklou má, ale Krmenčíka asi mockrát neviděl.

Reagovat
h8_sfatto

Živkovič,Tzolis..tam má snad ještě větší konkurenci než v Bruggách jeden Dost

Reagovat
smazaný uživatel

je tam Dost dalších útočníků

Reagovat
Mass

a Dost

Reagovat
GrimeBaller98

Stejne, vsichni v CR ho hejti, ale ukazte mi kdo ma za posledni sezony jako utocnik lepsi cisla jak on?

Reagovat
Mass

Mimo sezonu 17/18 skoro každej.

Reagovat
GrimeBaller98

to vis ze jo :D nikdo z CR utocniku nedal v 5 sezonach aspon podobny pocet golu jak on

Reagovat
Mass

No má v lize 55 golů a 13 asistencí. Teď přidal v 15ti zápasech v Belgii 3+2. To fakt nikdo nemá, ok.

Reagovat
Mass

Mmch chtěl si jen útočníky za posledních 5 let, nepsal si specielně o českých. V konkurenci Ondrášků, Teclů, Poznarů a Řezníčků by to měl každý těžké.

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

i v repre

Reagovat
fabec1222

OT: Verešová, režisérská edice prvního videa

https://mega.nz/folder/5lpygKIK#Uk17N1UwaSyUdtEhWZCscg

Reagovat
fabec1222

nevim, jestli jsem se zas trefil do správné diskuze, nebo jestli už se to probírá jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nějaký fake?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to fake. Místnost přesně odpovídá hotelovému pokoji, ve kterém někdy před rokem byli.

Reagovat
mayday

Nafetovali se, zamrdali a takhle to dopadlo.

Reagovat
ratusek

nejde stáhnout

Reagovat
Mass

Koukám těch uživatelů transfermarktu je v ČR nějak hodně, nedávno profil Simy první, teď Krmenčík 5. a Bah 9....

Reagovat
db18

Hasek se tam nedostal.

Reagovat
GrimeBaller98

Krmencik byl o vikendu prvni, spekulovalo se totiz o prestupu do Turecka a Turci jsou v tomhle magori

Reagovat
Mass

Teď sem mu tam přidal 2 views když sem si kontroloval jeho góly

Reagovat
oli9

Tak pobavil to tu hezky tak snad už mu jen popřát ať je zdraví a zahraje si pokud se mu bude dařit tak klidně ať nakoukne do repre jako náhradník... Ale myslím si že si nekopne a trada zpátky do Plzně

Reagovat
Rob Roy

Do Brugg. Má tam slouvu do 2023. Když bude chtít, tak si to tam může za dobrý peníze prosedět. Nebo ho pošlou jinam na hostovačku, ale za pěkný peníze. Prostě krmelec má v tuhle chvíli spíš v hrsti Bruggy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele