Krmenčík: Myslel jsem vážně, že se vrátím silnější

27.07.2019, 22:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (90)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už má nejlepší roky a zkušenosti vystartovat do zahraničí.

Reagovat
dave30

Otík?To jako náš Otík do zahraničí?

Reagovat
insane

Kolik maji v Bordeaux biografu?

Reagovat
luismiksak

Poloviční blázen bych napsal ...

Reagovat
dave30

Náš pan doktor říkal, že je momentálně zaostalý...

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
insane

A jeste je treba podotknout, ze ackoliv maj ve Francii pecivo dobry, klasickej ceskej rohlik by mu tam chybel

Reagovat
El-Pistolero-68

Spis uz to provahal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, v LM se ukáže a v zimě půjde, ale ne do trapného Bordeaux nebo BRugg, ale výš.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ok.

Reagovat
Liquid

no já se naopak obávám, že už tím zraněním a odmítnutím Bordeaux přišel o možnost hrát v 5.nejlepší lize světa, že z toho maximálně bude Belgie nebo spíš hůře Turecko, Ukrajina, Polsko

Reagovat
C-M@ster

Zahrál si Ligu mistrů na Santiago Bernabeu... nikdo nemá křišťálovou kouli, aby věděl, že se pak zraní...

Mohl se zranit i v zahraničí... Ligu mistrů by nehrál, teď by tam byl na lavičce a nedostával by tolik prostoru, jako mu dávají v Plzni a po dvou letech bez gólu by se za rok vrátil do Plzně.

Reagovat
insane

Belgie a Turecko dejme tomu, ale proc by chodil do Polska? V Legii by mu mozna dali penize na urovni prazskych S, ale sportovne by si pohorsil. Polsko je spis zeme pro hrace toho druhyho sledu, ktery u nas hrajou bud mimo kluby z elitni trojky, popripade pro min dulezity hrace z ty trojky, treba takovej Horava by mi do Polska pasoval dobre.

Reagovat
Liquid

však teď ho nikdo nechce, začíná skoro od nuly, za ten rok osobně čekám lehčí pád Plzně dolů hlavně co se týče úspěchů v Evropě a tím pádem i ne příliš velký šance na oslovení hráčů slušnými kluby a ta Legie, případně Pozňan by mu třeba slušela za ten rok a půl

Reagovat
dave30

No nevím. Myslím, že z Plzně vydoloval hodně nadprůměrnou smlouvu a nevím, kdo by mu ji v Polsku mohl nějak výrazně vylepšit. Takže postrádám tam ten hlavní důvod, proč naši hráči v jeho věku chodí do zahraničí - peníze. Polská liga zrejmě půjde nahoru (finance a zázemí je tam už nyní srovnatelné, nebo dokonce lepší, než u nás), ale bude to ještě chvíli trvat.

Reagovat
Rob Roy

V Plzni má základ 350k měsíčně, minimálně 3 kluby v Polsku by mu mohly dát výrazně lepší peníze. Ale jít tam je i tak pro něj nesmysl, to si dokáže spočítat. POKUD dá letos 15+ gólů a přidá něco v Evropě (pokud se tam vůbec dostaneme), tak půjde za lepším. Nedivil bych se kdyby chtěl jít pořád do Belgie za Hrošem, třeba o něj Bruggy budou mít pořád zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Má určitě víc.

Reagovat
Rob Roy

Krmenčík loni v listopadu uzavřel ve Štruncových sadech novou smlouvu do léta 2021, která mu podle informací deníku Sport garantuje základní měsíční plat 350 tisíc korun (isport.cz)

"Oproti tomu všemu pražskému šílenství zůstává v Plzni všechno při starém, při spekulacích o nejlépe placeném hráči se mluví o Davidu Limberském se základem 400 000 Kč měsíčně, s možností uhrát si až 2,5násobek." (Luděk, Mádl, 16.7. 2019)

Neříkám, že si neuhraje měsíčně dvojnásobek, ale ten základ je oproti pražským S nízkej.

Reagovat
dave30

A nezapomeňme připočítat podpisový bonus. Je veřejným tajemstvím, že loni v zimě, kdy měl nabidky z Anglie měl dostat okolo 10 milionů jako podpisový bonus. Takže když si výsledkově zdvojnásobí základ a k tomu rozpočítáme ten podpisový bonus, tak se dostáváme k milionu měsíčně...

Reagovat
Rob Roy

Ještě jsem zaznamenal něco o 4 mega pro každého hráče za postup do LM. Takže pokud je těch 10 pravda (taky jsem to četl a věřím tomu), tak si minulou sezonu vydělal cca 20. To by mu v Polsku bez postupu do LM nedali. A jaká je šance, že si polský klub zahraje LM nebo i jen dokonce EL? V posledních dvou letech polské kluby v předkolech úplně vybouchly. - Nevěřím, že by šel do Polska.

Reagovat
dave30

Ale vždyť se o tom tady dobou čtvrthodinu bavíme...

Reagovat
Posledni Kovboj

"to si dokáže spočítat." no...

Reagovat
h8_sfatto

se tady povušuje stále naše liga nad Poláky,ale tam aspoň lidi chodí na fotbal, zatímco my prohráváme v prériích Arménie před zraky místní mafie

Reagovat
insane

Nemyslim si, ze se povysuje, vetsina rozumnych lidi si je vedoma, ze jsou v Polsku lepsi stadiony a zazemi, ze tam na fotbal chodi v prumeru vic lidi a ze i prumerny tymy polsky ligy jsou financne o dost silnejsi nez ten prumer od nas. Ovsem i tahle mince ma svoji druhou stranu - cesky kluby dokazou delat i s tim malem vic muziky, sportovne jsou na tom proste lip, coz doklada i fakt, jak na tom jsme s koeficientem. A treba tradicne ambiciozni Legia nebo Lech maj za ty dlouhy leta na konte dost kolapsu a neuspechu v konfrontaci s relativne slabyma muzstvama. Asi takhle - jako celek je polska liga lepsi, ale ta nase absolutni spicka je o kousek vejs, nebo na stejny urovni - ale prave proto nevidim smysl transferu hracu formatu Krmencika prave tam.

Reagovat
Kiwi-21

Ani ten prumer nebude v Polsku lepsi jak ten nas

Reagovat
dave30

Příklad z poslední doby. Jagiellonia určitě není polský top celek (ani co se týká financí). Proč asi tak odešel Přikryl z našeho určitě nadprůměrně zabezpečeného oddílu do Polska? Že by se mu stýskalo po kamarádovi Pospíšilovi? To asi ne...

Reagovat
Andis

No tohle kopejtko dostabe pozvanku do repre protoze to je takova zoufalost ze k Schickovi nikdo jiny neni

Reagovat
Mirek na tenisu

Bohužel je to tak. Kdo se z domácích zdrojů nabízí kromě Krmelce? Doležal, Kozák, Kadlec, Chramosta, Tecl, Chorý, Pulkrab...to je bída co?

Reagovat
dave30

Zapomněl jsi na konkurenci Poznara a Nešpora.

Reagovat
NataženýTříslo

Necid

Reagovat
Andis

Ano to jsou všechno ohromní Evropský zabijáci.

Reagovat
nani92

Však doteraz hral úplnú picu

Reagovat
Nadržený šimpanz

Ty bys měl sedět!!!!

Reagovat
Bex5

Hele, ty vopicaku, je to sice kreten, ale prober se. Za poskrabani 4 aut pod vlivem, pokud nemas uz podminku, te zadnej ceskej soud do bane neposle. Kdyz to udelas 3x, pak uz asi ok.

Reagovat
čolo

Už jenom to že to hodil na těhotnou babu je na provaz!

Reagovat
kilobyte

Za sráčství se provaz nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Provaz se nedává za nic

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

jakože mám pravdu, nebo jakože, že je to dobře?

Reagovat
Bex5

Ze mas pravdu ... asi by si to urcity situace i zaslouzily. Sam jsem se v praci setkal bliz nez zdravo s nekolikanasobnymi vrahy. Tvari se na tebe, jako byste se potkali u kasy v Lidlu. Delaji vtipy, chteji si povidat. Hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Znova ... je to kreten a posera. Ale jestli s nim vubec nejela, tak ji nijak neohrozil. Papiry by ji stejne asi nevzali. Pokutu by platil on.

Reagovat
PlackaSKS

lhát policii je minimálně přestupek a on do toho zatáhl svoji těhotnou manželku... a to jen proto, aby zatajil svůj přestupek/trestný čin-podle toho kolik by zrovna nadýchal. tohle jakkoli obhajovat nebo zlehčovat mi přijde naprosto mimo. a argument, že pokud s nim nejela, tak jí neohrozil... tak snad příště nepotká třeba nějakou maminu s kočárem na chodníku.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Bex5

Ty woe, klid. Ja ho neobhajuju v tom, co udelal. Precti si to poradne. Jen rikam, ze to neni na kriminal ani provaz

Je to kokot, mohl nekoho prejet, pokud ridil on, coz nejspis ridil. Ale neprejel. A za lhani policii do bane ani na sibenici taky nepujde. Cela ta reakce byla na nove vyrostli soudce EF.

Reagovat
PlackaSKS

Četl jsem to a co provedl si prostě zlehcoval, snižoval jeho vínu. Vím, že do vězení nepůjde, já osobně bych ho tam ale za řízení v opilosti klidně poslal.. Obzvlášť když byl ve stavu, že to auto pořádně neovladal. Lidsky je to pro mě odpad už jen za tohle. Že pak ještě vše "hodi" na svoji těhotnou ženu je až neuvěřitelný a jakýkoli zastavani se ho, byť sebemenší, nedokážu pochopit. Teda aspoň ne od lidí, který mam za normální. Ozvat se dinns, tak ani nereaguju.

Reagovat
Bex5

Sorry, dneska na to nemám. Jen jsem se podivil nad tím, ze by ho tady lidi veselí .... Možná špatně pochopeno. Take care

Reagovat
PlackaSKS

možná si jen podobný věci beru moc osobně..

Reagovat
Bex5

Jasny, nerikam, ze jsem se vyjadril nejak stastne. Nikdy jsem sam nepil za volantem, nemam pro to osobne zadny zvlastni pochopeni.

Reagovat
PlackaSKS

pít za volantem... to prostě může jen naprostej idiot. jasný, ono se většinou nic nestane, ale když jo? zníčíš x lidem celej život, ne jen sobě... prostě tohle nesnášim.

Reagovat
Bex5

Jasny chapu ja taky ne, smrdi to pruserem pro vsechny. Hlavne pro ostatni, co za to nemuzou.

Reagovat
PlackaSKS

přesně tak. navíc je to hrozná píčovina.. vždyž si můžeš zavolat anděly, taxi, jít pěšky.. obzvlášt když na to máš. ok, já nevim jak to bylo s krmenčíkem, vycházim jen z toho co se psalo, ale pokud to tak bylo... potom sem hrozně alergickej na jakýkoli hájeni typu " vždyt se nic nestalo". chápu jak si to myslel, rozumim tomu obzvlášt když jde o plzenskýho hráče, to má člověk tendenci ho hájit. jen.. pro mě je to naprostej kokot. a samozřejmě ta scéna s jeho ženou je u mě vrchol. neznám snad nikoho koho by to vůbec napadlo. ale to je asi jedno, jen jsem chtěl vysvětlit svůj pohled na věc.

Reagovat
jester Radka Bejbla

Škoda Karviny, měla na to uhrát body. Ten Straka to zatím vede překvapivě dobře

Reagovat
luismiksak

Herně možná, ale bodové zrcadlo je horší ...

Reagovat
Bex5

Ja se uz bal, ze planoval pribrat

Reagovat
Posledni Kovboj

goly silnych

Reagovat
Bex5

Puskas approves

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Karviná,další zápas bez bodů přitom hráli velice dobře zase.

Reagovat
Bex5

Hrali dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Milánek Škoda 2.0

Reagovat
Rolf

Hlavně,že ta jeho nepotratila,když stačila nabourat 4 auta,ohnout kandelábr a ještě utéct a

pak se ke všemu přiznat.Ještě schází ta o Budulínkovi,i když je mu dost podobný de..l!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli po dvou gólech do prázdný lze používat slovo "silnější".

Reagovat
dave30

Zlepšil výběr místa. To je někdy důležitější, než se naučit 3 nové kličky na levou nohu a 4 na pravou.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt nejsem fanda těhle Lafata stajlů

Reagovat
kattos

Ten tu dostává sodu chudák

Reagovat
dave30

On nikdy nebyl nějaký velký sympaťák. A ta nehoda mu také moc nepřidala...

Reagovat
kattos

Jako jo, ale chovají se k němu jako kdyby to byl nějakej vrah

Reagovat
dave30

Tak víš jak. Tentokrá mu překážela "jenom" auta. Příště to může být horší...

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dorazit haluz centr z 20 centimetrů do brány rozbrečet se štěstím jak debil a vyprávět že věděl že vrátí silnější může jen krmelec

Reagovat
insane

Hele, gol jako gol, v ty jeho situaci. 11 mesicu je dlouha doba, to je treba tak osmnactina trvani cely profesionalni kariery vetsiny fotbalistu. A staci se podivat na hrace jako Venca Kadlec, kterej se zranil a ted je na marodce silenou dobu s vedomim, ze se na hriste uz dost mozna nevrati. Staci si treba taky precist par pribehu na webu bezfrazi, kde fotbalisti casto mluvi o tom, jak jim bylo mizerne ve chvili, kdy zili v nejistote, jestli jim noha sroste spravne, ze si to po dvou trenincich znovu neobnovi a budou se muset rozloucit z karierou. Ta nejistota a strach tam musi bejt vsudypritomny, a zvlast u hrace, jako Krmencik, kterej by mimo fotbal treba hledal uplatneni hur, to musi bejt des, ta bezmoc. Proto se nedivim tem emocim, ktery ho ovladly, kdyz ve zdravi zase dotlacil mic za brankovou caru v ligovym zapase, byt "jenom" proti Karviny.

Reagovat
dave30

Strach a nejistota z čeho? Že bude muset dělat něco jiného, než kopat do míče? Že bude muset pomáhat u strýce ve stavební firmě? Nebo že si bude muset doplnit vzdělání (to zřejmě u něho nepřipadá v úvahu)? Jsou lidé, kteří po úrazu (nebo vážné nemoci) žijí na vozíku a necítí bezmoc.

Reagovat
insane

Samozrejme, ze jsou lidi na vozejcku, smrtelne nemocny a ja nevim co vsechno, ale tohle s tim vubec nesouvisi. Nebo ty mas pocit, ze clovek nemuze celit strachu a nejistote, protoze neni na vozejcku? To je dobra blbost. Vzdycky muze bejt hur, ale vnitrni pocity jsou relativni tvoji situaci.

On hranim fotbalu stravil velkou cast zivota, je jeste mladej, urcite se chce jeste podivat ven, popripade vydelat sobe i rodine na celej zivot. Skoncit ve 26 letech s tim, ze jsi mel tyhle veci na dosah a zacit delat ve stavebni firme ve fotbalove nejlepsich letech, kdys mel treba potencial strilet goly v nektery z top 8 lig celyho kontinentu, to urcite neni ta nejvetsi tragedie na svete, ale kdyz to prece jenom zlomis, zazehnas a po temer roce vstrelis gol s tim, ze jsi puvodnim snum zase o kousek bliz, tak se rozhodne nejde divit projevenym emocim pred skandujicim stadionem. Tecka.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
dave30

Máš ve všem pravdu. Jenom se z toho nesmí dělat taková detektivka. Už jenom pro ty daleko větší životní tragédie. Toto jsou jenom drobnosti a obyčejný člověk to vidí úplně jinak. Jinak tomu naprosto rozumím...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
mayday

To jsou kecy, to je strašný.

Reagovat
insane

Reagovat
Mirek na tenisu

Dobře si pamatuju jak ještě za Baník na Bazalech sbíral první zkušenosti v lize. Říkal jsem si to je dobrý dřevák, ale pálil už tenkrát ostrýma. Takových durchů jak je on moc po hřištích neběhá. Ochotně kopne i do ocelové tyče jen aby zavěsil. Pro mezinárodní fotbal je to málo, ale prosadit se ještě může. Jako žolík i v repre. Hru bych na něm ale nestavěl. Proti Karviné působil jako naprostý idiot. Chápu, že se trápil že nedává góly, ale slavit pokoření Karviné jak to prováděl on? Trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se mu třeba vůbec nedivím, že to tak prožívá. Přece jen dlouhodobé zranění je strašný hnus

Reagovat
h8_sfatto

a kolikže přibral ?

Reagovat
dinss

Banda kokotu v diskuzi... Náš druhej nejlepší útočník a vy tady z něj děláte dřevaka na úrovni okresu. Proberte se vy mrdky a koukejte na ten fotbal někdy.

Reagovat
dave30

Tak já to rychle shrnu.

Zranil se nám útočník(jeden z nejlepších). V době, kdy měl skvělou formu (dával góly) a byl o něho zájem v zahraničí. Sledujeme jeho rekonvalescenci a prohlášení, že se vrátí ještě silnější. Vrátí se do přípravy a nemůže hned navázat na své předchozí výkony (což je celkem logické). Zapoměl jsem, že mezi tím ještě způsobí dopravní nehodu, vlastně jeho žena... No a končí to tím, že ten gól (tedy 2) opravdu dá.Prostě příběh hodný hoolywoodského scénáře. Pro tebe všechno OK (jsi fanoušek Plzně), ale ono se na EF pohybuje spousta odborníků, kteří fandí někomu jinému než Plzni, ba dokonce Plzeň (tu fotbalovou) nemusí. Tak se nesmíš divit některým příspěvkům. Až se bude vracet Venca Kadlec (všichni mu to jistě přejeme), tak tady také nebudeš skákat radostí, jak mu to jde...

Reagovat
dinss

Proč bych mu to nepřál? Jenže on si to svojí debilitou posral sám.

Mohl zůstat v Německu ale když se není schopen naučit pár slov cizími řeči...

Reagovat
dave30

Vidíš, již nyní jsi proti němu zaujatý. A není to kvůli nenaučené němčině ale proto, že je to sparťan. Ti neplzeňáci to vidí úplně stejně s Krmenčíkem. Chápeš?

Reagovat
dinss

Nejsem zaujatý. To, že se tam neprosadil kvůli jeho lenosti je holý fakt. Zvolil jednodušší cestu a nevyplatila se.

Reagovat
Blasphemer

Spousta odborníků z EF

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele