Krejčí je hráčem měsíce, mezi trenéry vyhrál v dubnu Frťala

05.05.2023, 13:18
Aktuality

Stoper a kapitán Sparty Ladislav Krejčí mladší se stal hráčem měsíce v první lize. Mezi trenéry zvítězil v dubnu v anketě Ligové fotbalové asociace (LFA) Zdenko Frťala z Teplic. Výsledky zveřejnila LFA na svém webu.

Čtyřiadvacetiletý Krejčí skóroval ve všech pěti dubnových zápasech, do nichž nastoupil. Postupně se trefil proti Brnu, jehož je odchovancem, Pardubicím, Slavii, Slovácku a Plzni. Tři z pěti dubnových branek dal z penalty. Kvůli žlutým kartám nezasáhl koncem dubna do utkání v Liberci. Celkem má český reprezentant v této sezoně na kontě 11 ligových zásahů v pouhých 14 duelech.

Sparta i zásluhou svého kapitána zvítězila v základní části o dva body před městským rivalem Slavií, jíž ve středu podlehla ve finále domácího poháru. Letenští neprohráli 17 kol po sobě a do nadstavbové skupiny o titul vstoupí v neděli zápasem v Olomouci.

Dvaapadesátiletý Frťala převzal Teplice na začátku března po odvolání Jiřího Jarošíka. V březnu s nimi ve dvou utkáních nejvyšší soutěže nevyhrál, v dubnu však Severočeši neprohráli pět z šesti kol a tři zápasy ovládli. Remizovali dokonce i na hřišti obhájce titulu Plzně.

"Skláře" čeká skupina o záchranu, v níž je pouze bod dělí od první barážové pozice. Na poslední příčku, která jako jediná znamená přímý sestup, mají šestibodový náskok. Teplice začnou nadstavbu v sobotu proti Pardubicím.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
monty25

Frťala Sice ještě Teplice nemají vyhráno, ale už teď tu výměnu trenéra lze hodnotit pozitivně.

Reagovat
KingMaster13

Tak Jarošíkovi to po výměně taky šlo. Holt po výměně trenéra to většinou vždy nějakou dobu jde ale pokud se v Teplicích neinvestuje do kádru tak to dopadne stejně jak s Jarošíkem a jeho předchůdci a příští sezona bude úplně zrcadlová

Reagovat
monty25

Tak to si moc dobře nepamatuješ, protože Jarošík prvních sedm zápasů v Teplicích prohrál.

Reagovat
esmuellert

Reagovat
Kucka

Reagovat
inferno08

Od pohledu hroznej dement. Ale u mejdra mě to docela překvapuje. V tiki taka vypadal celkem rozumně, snažil se kopírovat životní styl Ronalda... I když co já vím, jak to má Ronaldo s kokainem.

Každopádně všechny tři zničila Sparta, to je jasný.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Stránka nenalezena

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele