Krejčí byl vyhlášen nejlepším hráčem týdne Evropské ligy

22.09.2023, 19:48
Aktuality
Ladislav Krejčí (© AFP)

Sparťanský kapitán Ladislav Krejčí byl po dvou gólech při domácím vítězství 3:2 nad Arisem Limassol vyhlášen nejlepším fotbalistou úvodního kola skupinové fáze Evropské ligy. Výsledky ankety o hráče týdne dnes zveřejnila na svých internetových stránkách UEFA.

Krejčí porazil další tři hráče, kteří byli spolu s ním na ocenění nominováni. Čtyřiadvacetiletý český reprezentant za sebou na druhém místě nechal Carlose Borgese z Ajaxu, na třetí příčce skončil Amine Adli z Leverkusenu a čtvrtý byl Adrien Truffert z Rennes.

Krejčí brankami ve 20. a 25. minutě otočil stav a poslal Pražany do vedení 2:1. Zároveň se ale sparťanský defenzivní univerzál pod dva inkasované góly podepsal. Nejprve zavinil faulem penaltu, z níž kyperský šampion v úvodu otevřel skóre, a poté chyboval před brankou na 3:2.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Mass

Víc takových hráčů, víc gólů.

Reagovat
Pablos

Reagovat
oli9

Ten jeho timing pri standartkach je úžasný souboje i celkové se mi líbí jeho hra. Jasně chyby dělá, ale to je spíš tou hrou Sparty která je prostě odvážná a do rizika. Hodně lidí píše poslední dobou, že je špatný na stoperovi. Byl bych zvědavý kdyby hrál výš někde na Def zaloznikovi jak by to vypadalo.. Jinak pro tým je to skvělý hráč nechá tam všechno, soupeře sere.. Jeho hra je nepříjemná... Golový... Takového by chtěl v týmu každý... Takový český Ramos

Reagovat
Bakary3

Není to hrou Sparty, je pomalý, ne moc obratný a má špatný odhad v načasování obranných zákroku.

Reagovat
Well

za poslední větu, vnímám ho tak také už dlouho.

Reagovat
Ross Geller

Vždyť celou kariéru hrál na pozici DM, až loni ho Priske šoupnul na stopera.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Reagovat
eder

To je výsměch, vždyť tenhle dřevák zavinil dva góly...

Reagovat
Fairplay

tvl super nálepka tak ho rychle prodejte než někomu dojde, že dva góly zavinil

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
icka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele