Kozel v Jablonci skončil

08.10.2007, 11:13
Aktuality
Luboš Kozel se dnes ráno stal čtvrtým odvolaným trenérem v letošní sezoně Gambrinus ligy. Bývalý obránce pražské Slavie byl propuštěn z lavičky Jablonce, který se po úvodních devíti kolech dělí s Libercem o sestupovou patnáctou příčku...

"Situace je taková, že jsme se rozhodli odvolat trenéra. Dočasně je vedením týmu pověřen Jozef Weber, který tým povede i v pohárovém utkání," sdělil na klubových stránkách člen představenstva Miroslav Pelta.

Severočeši se loni probojovali až do finále Poháru ČMFS a zajistili si účast v předkole Poháru UEFA, letos se jim ale hrubě nedaří. V devíti zápasech dali jenom pět branek a na svém kontě mají pouze jedinou výhru. Kozlovi definitivně zlomil vaz včerejší duel na půdě Mostu, v němž Jablonec podlehl 1:2.

Autor: Tomáš Pavlík / idnes.cz

Komentáře (32)

Přidat komentář
HOST*

vrat se do bečka slavie ty čokle

Reagovat
božský John

Diskuse k volbam:

Jak vidite senatky? Cekam dalsi utlum cssd, ktera realne ma tak na tri senatory (stech, antl a smarda) a naopak dalsi posileni ODS.

Co se kraju tyce, tak tipuju jen libereckej, kde bych se nedivil, kdyby Puta atakoval 40 %

Reagovat
smazaný uživatel

Senát nevím, kraje budou asi všechny ANO kromě Liberce a Zlína

Reagovat
božský John

Myslis, ze i stredoceskej? Ja bych tam a v Plzni tipoval nekoho jinyho teda

Reagovat
Heisenberg

Střední Čechy snad jo, ty vole to by byla pro ně ohromná ostuda, kdyby ANO vyhrálo. Tam fakt výjimečně stačí antiBabiš, v tomto případě antiJermanová.

Plzeňáci tam mají koho, Bernarda? Zlín jede pořád Čuňka? A podle kurzů jsou ANO outsideři ještě v jižních Čechách, tam je kdo?

Reagovat
meno

U nás mají docela sanci Piráti, ale jinak si myslím, že JČK udělá ANO

Reagovat
smazaný uživatel

No cunek mozna o neco jeste vyhraje (tipuju, ze to bude tesnejsi nez minule). Ale tezko bude davat dohromady koalici, to by musel uplne otocit s tim co hlasal (coz se muze stat, ale spis ne)

Reagovat
andrew96

Záleží, kolik dostane STAN. Pokud dostatečně posílí, koalice by nemusela dělat takový problém (KDU, STAN, ODS, kdyby bylo potřeba, nedivil bych se připojení Pirátů či dokonce Trikolory).

Reagovat
bobis21

Čunek dostane klasicky svých 20% voličů. U něj je to vždy o tom jestli poskládá koalici, protože ostatní ho moc nemusí. Záleží na tom kolik dostane ANO a ČSSD kteří by vládli s kýmkoliv. Teď tady byla velká koalice ve které byli skoro všichni...

Reagovat
ZB 07

To si nemyslím. Středočeskej mít nebudou, Vysočinu a jižní Čechy taky snad ne. Co se týče hejtmanů, tak těch 5 asi obhájí, ale nedivil bych se, kdyby je zase ostatní strany obešly a hejtmanský posty měli třeba jen 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, koho volíte, smím-li se ptát?

Reagovat
božský John

Trvaly bydliste Praha 3, ja mam volno

Reagovat
smazaný uživatel

Stan nebo pirati. Asi spis piraty, protoze nemusim gazdika..

Btw myslite, ze ucast bude fakt jen kolem 30 %, divam se na kurzy na tipsportu a prijde mi to trochu podhodnocene..

Reagovat
Müllered

Co jsem tak koukal kolem volebních místností, tak je všude pusto prázdno. I v té naší jsem byl sám. . A podle toho drive-in, kde taky volilo přibližně 30%, to vypadá reálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po prvních 2 hod pry bylo 10 %, u nas tedka bylo docela dost, respektive nebyl jsem tam sam

Dal jsem 30.5+ za 2.3 za 50

Reagovat
mickey mouse

ODS nebo Starosty

Reagovat
smazaný uživatel

taky to tak mám

Reagovat
Müllered

Liberecký kraj- Pro Krajinu (Zelení), normálně bych jim to nedal, ale tahle krajská organizace měla dobré body, které jiné strany v programu neměly a mohly by pozitivně ovlivnit život v Kraji. Jinak to byla volba ještě mezi Piráty a STAN, tak to bude i za rok do PS.

Reagovat
Müllered

Z těch "demokratických" stran doufám že vyhoří TOPka, ta strana nemá už potenciál, jen bere voliče ostatním stranám s podobnou politikou.

Reagovat
bobis21

Ve Zlínském ani TOP nekandiduje, jen mají pár kandidátů u STAN (ale není to ani jako společná kandidátka, jen mají prostě lidi pod STAN)

Reagovat
božský John

Sedlbauer je nejvetsi krysa, kterou znam. Nekdriv rozvracel Zeleny coby Korytaruv trojskej kun, ted mu narostla ramena. Clovek k zbliti

Reagovat
Müllered

Já ho neznám, tu stranu jsem volil čistě programově a že by z toho mohla profitovat naše obec, tím že jsou Zelení, kteří nemají moc podporu v současnosti, tak nepočítám, že se moc prosadí.

Reagovat
ACSeRw!n

ANO ti tady stejne nikdo neprizna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Z - ta kvalita kandidátů je tady fakt příšerná. Jediní kdo nebyli vyřazení vlastně předem byli STAN a Piráti, kde jsem se shodl aspoň programově. Nakonec jsem tam dal Piráty protože u nich vidím menší šanci že budou v koalici a ANO a Čunkem, ale musel jsem teda hodně hledat koho kroužkovat abych měl čisté svědomí.

Reagovat
andrew96

Pokud volič koumá, jak využít preferenční hlasování, tak právě STAN mu při sázce na lokální osobnosti dává celkem přijatelnou nabídku. Takových tváří mají dost a díky tomu dává vůbec regionální uskupení starostů smysl – na rozdíl od celostátní úrovně. Jinak dle zvučných jmen složila silnou kandidátku Trikolora a nedivil bych se u nich relativně vysokého zisku.

Reagovat
bobis21

Jojo, ta kvalita kandidátů tam není špatná, proto jsem u Pirátů měl složitější práci hledat ty správné. Ale obecně jsem měl problém že z mé části kraje nekandidoval skoro nikdo, což je škoda, protože každý se logicky více zajímá o ten svůj region a od nás tam nikdo moc nebude (náš starosta byl teda lídr ANO, ale to neberu jako výhodu ...)

Reagovat
Kostomlat

U nás v jmk KDU-ČSL

Reagovat
ondrvo

Senát - Praha 7 - Václav Hampl

Reagovat
ZB 07

To jsou výsledky zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím u nás ANO jen 19% a to jsou sečtený spíš jen vesnice (proto má KDU zatím 15%), takže by se třeba mohlo stát překvapení

Reagovat
bobis21

Po sečtení asi 98% jsem si zkusil udělat součet hlasů pro vládní strany (ANO, ČSSD, všechny koalice kterých se ČSSD účastnila a přičetl jsem i KSČM kterou zatím potřebují), "demoblok" (ODS, Piráti, STAN, TOP, KDU a jejich koalice - což jim možná dost přidává, protože těch koalic s místními subjekty je dost) a SPD+Trikolóru. Zatím to vypadlo takto:

Vláda: 908 098 hlasů - 33,39 %

Opozice: 1 417 191 - 52,11 %

SPD + T: 254 685 - 9,37%

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele