Kozák: Z Karabce bude velký hráč, jestli bude takhle pokračovat

10.06.2020, 23:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (123)

Přidat komentář
Beči

Doufám, že bude dostávat šance i nadále Jsem rád, že konečně své talenty hned nerozprodáváme a začínají dostávat šance v áčku už v tak mladém věku.

Jinak pod Kotalem ten tým pracuje úplně jinak, doufám, že budeme ve vzestupném trendu pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se Sparta musela dlouhodobě dostat na dno, aby své mladíky konečně začala brát vážně...

Reagovat
Selänne

Šanci mladým dávala Sparta skoro vždy. Druhá věc je, že takhle talentovaní mladíci u nás nebyli x let.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžeš vědět, když se jejich rozvoj často zastavil v juniorce a výš nedostali čuchnout, max. pak někam na hostování (viz Schick).

Reagovat
Selänne

To netvrdím já, ale mládežničtí trenéři. A k tomu Schickovi. Musíš si uvědomit, že Schick měl konkurenci v Lafatovi, Fataiovi, Julišovi a ze začátku i Paixovi. Přes tuhle konkurenci prostě neměl nárok. To hostování mu dalo strašně moc. Ne nadarmo měl další sezonu startovat na pozici 1-2 útočníka. On se rozhodl pro odchod, to už ale byla jeho volba.

Reagovat
kilobyte

No zatím jsme porazili 4 slabé týmy, na podzim jsme z těmi soupeři udělali 10 bodů. Takže zase takový posun to není. Pravé testy teprve přijdou a jestli budeme v útoku stejně neschopní, tak to bude hodně těžké.

Reagovat
r.mrazik

Dřív je neporazili a třeba na Slavii jde teď vidět, že to není prdel je porazit...

Reagovat
kilobyte

Na podzim se stejnými soupeři 3 výhry a remíza, skóre 10:1. Teď máme 4 výhry a skóre 10:1. Jsme na tom ukáže až Slovácko a pak nadstavba.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
KapitanCrow

Tak ono taky talenty jako Hložek a Karabec Sparta roky neměla. A hlavně šanci mají dostávat hráči co na to mají na e jen protože jsou mladí. Podívej se na to z druhé stránky, kde ti talenti třeba v aktualním věku 21-23 let Sparty co prodala aktuálně jsou? Kdo z nich kope ligu a je někde oporou? Nikdo. U nás se o kaýdém mladém píše jako velikém talentu ještě do pomalu 23 let a to je špatně. V tom věku ten hráč už musí být na cestě do kvalitní zahraniční ligy, pokud je opravdu talent

Reagovat
kilobyte

Zase každý hráč je jiný. Souček hrál ve 20 druhou ligu a ve 22 ho Slavia poslala hostovat do Liberce, protože pro něj nebylo místo.

Reagovat
Imos

a díky tomu hostování je tam kde je, máš tam ještě něco?

Reagovat
kilobyte

No právě. Souček do 20 let vypadal, že z něj bude maximálně prvoligový fotbalista, protože v něm nikdo nic neviděl a po 5 letech hraje PL.

Reagovat
Imos

Součkovi strašně moc dala spolupráce s Trpišem, pod ním se zvednul úplně neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

Pulkrab, když zrovna není zraněný, odehrál 5 zápasů a je nejlepší střelec Bohemky. Plechatý je v Jablonci volbou č.1. Sáček je nejvytíženější hráč Sparty, možná ne úplně opora ve Spartě, ale v dalších 12 týmech by jednoznačně byl. Schickovi bylo sice zrovna 24, ale ve Spartě odehrál jednotky minut. Nejlepší odchovanec Sparty za posledních 20 let a ve Spartě odehrál 142 minut. Z některých dalších hráčů se dalo vytěžit mnohem více. Jako např. Hovorka nebo Čermák.

Reagovat
r.mrazik

tak oni by oporou byli...viz julis,pulkrab,cermak...ale je pravda,ze ve sparte to maji tezsi,nez treba ve slovacku,kde ta konkurence je mensi

Reagovat
martin.b

Teď už jen doufat, že se bude dařit hlavně týmu a on se bude moc naplno rozvíjet. Hložek by byl ještě úplně někde jinde za ty 2 roky, kdyby nebyl součástí té tragédie.

Reagovat
r.mrazik

Jj...třeba někde v dorostu

Reagovat
ratusek

Sparta si konečně uvědomila, že má taky nejlepší mládež v ČR a že není potřeba kupovat zoufalce typu TBC, Biabiany a další?

Reagovat
PISTOLERO

Doufejme

Reagovat
Bohemak12

Karabec je stejný odchovanec Sparty jako byl Schick odchovanec Bohemky

Reagovat
kilobyte

Karabec je ve Spartě 4 roky. Schick hostoval v Bohemce jednu sezónu.

Reagovat
Bohemak12

Pokud 4 roky , tak se omlouvám . Myslel jsem , že to jsou dva roky

Reagovat
kilobyte

V poho. Ve Spartě je od 12.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle me vudy dokaze akoeat tezce na*rat....Pomalu neodehral douromady ani 90 minut a uz to bude nový Maradona hlavne ze mu je 16 a nastoupil za Spartu....Kdyz nekdo mlady nastoupi za jiny tym tak se o nem pomalu nepise ale pozor hraci Sparty jsou vzdy nejlepsi...at zdechne cela Sparta

Reagovat
kilobyte

Mohl bys sem dát příklady hráčů, kteří nastoupili v první lize v 16 a měli 1+1 za 101 minut? Navíc včera byl jeden z nejlepších a možná i nejlepší.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
ratusek

Vždyť se o těch mladých mluví. Beran, Šulc, Pinc, náš Drozd a Buchta a další. Ted si z hlavy rychle nevzpomenu.

Akorát Hložek a Karabec to mají ve Spartě těžší, protože ten celek jako takový nefunguje

Reagovat
JeséRodriguez

Já jsem i docela zvědavej, jak se poskládá U21. Teď bych řekl, že pár hráčů zamíchalo kartama.

Reagovat
veikko

Já bych osobně tipnul: Jedlička - Holik, Zima, Krejčí (Chaluš), Granečný? - Janošek, Havelka - Hložek, Bucha, Matoušek - Šašinka

Slabina je určitě na stoperu a na levém beku. Nevím, jestli na ty posty není někdo zajímavý ještě ze špičky druhé ligy, jinak je tohle asi to nejsilnější, co můžeme postavit.

Reagovat
PISTOLERO

Trmala místo Jedličky a

Reagovat
smazaný uživatel

Granečný

Reagovat
veikko

Naštěstí jsem zapomněl na Sadílka a Fukalu.

Reagovat
JeséRodriguez

pěkná sestava, jinak na LB bych dal určitě Sadílka. Mě by se to docela líbilo i nějak takhle:

Jedlička - Holík, Zima, Plechatý (Krejčí), Sadílek - Krejčí (Havelka) - Matoušek (Hellebrandt), Bucha, Šulc, Hložek - Šašinka

Možná bych na to DM mohl jít i právě Sadílek a na kraj obrany Fukala, Holík zvládne oba kraje. Každopádně z mladších repre ještě určitě pár hráčů stojí za zmínku, třeba Žambůrek, ale pochybuji, že by ho přetáhli do U21 v tomto cyklu.

Reagovat
veikko

Jó, na Sadílka jsem zapomněl (a je to dobře, protože Denis rozhodně žádný supertalent není). Mi by tam do základu ten Havelka seděl víc, je to takové klasické CM - na první pohled nijak nevyčnívá, ale tu středovou řadu drží pohybem, defenzivou i solidní rozehrávkou (něco jako kdysi třeba Raul Meireles). Plechatý by tam hrát mohl, ale bojím se, že Krejčí nacpe do základu Chaluše, ze kterého udělal kapitána.

Reagovat
Greny

Hlavatý je taky ještě U21 ne?

Reagovat
exse

Jojo, pokud se příští sezónu začne prosazovat v lize, což by měl, tak by minimálně v nominaci být měl.

Reagovat
veikko

On už myslím i v nějaké té nominaci byl, ale na jeho post máme zrovna hráče, co se prosazují v lize už teď, takže bych to viděl případně spíš na nějaké střídání.

Reagovat
Salfovic

Hlavatý ma na dnešní dobu neskutečné špílmachorvské dovednosti v podobě kvalitních dlouhých centrů a periferního vidění.

Reagovat
JeséRodriguez

Havelka si svoje odehraje, je zodpovědnej, takže proč ne. Ještě by se mohli trochu blýsknout Buchta a Beran, a hodně dobře hraje v lize i Chytil. Upřímně moc nechápu, proč zrovna Chaluš je kapitán, co si vybavuju zápasy U21, tak strašně hořel. Tam prostě musí hrát Zima a k němu jeden z dvojice Plechatý - Krejčí. A když jsme u toho trenéra, škoda, že zrovna tuhle generaci netrénuje někdo schopnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Na RB ještě může být ten Cedidla ze Zlína

Reagovat
exse

Na stoperu by se ještě mělo počítat s Plechatým a Chalušem, na beku s Fukalou. Ve předu pak na ně bude hodně tlačit Šulc.

Reagovat
veikko

Rozhodně, ale Šulc na můj vkus hraje ještě hrozně nevyspěle. Teď se mu začalo dařit, tak to snad bude jen a jen lepší. Rozhodně největší adept na posazení je Matoušek. Tam nebýt Teplice tak v háji, bych radši snad i viděl Žitného.

Reagovat
Greny

Zima Krejčí na stoperech úplně bez problemu vlevo Sadilek a pohoda

Reagovat
JeséRodriguez

Asi ideální varianta

Reagovat
veikko

Reagovat
TheMally11

neblázni, stále žijeme v ČR na U21 jsou mladý a nemají zkušenosti

Reagovat
JeséRodriguez

To je bohužel pravda.

Reagovat
Greny

On i takový Zamburek by zasloužil pozornost u21

Reagovat
JeséRodriguez

To rozhodně

Reagovat
frankiefcb

No možná i ten Ostrák by stál za zvážení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ve Spartě ho asi znají líp než ty a ví, jestli je dobrej nebo ne

Reagovat
čolo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
JeséRodriguez

Hrál skvěle Hlavně ať sbírá dál minuty a rozvíjí se. Pokud Kanga odejde, mohlo by se podařit ho nahradit z vlastních zdrojů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se mu daří i nadále a hlavně ať zůstane zdravý.

Reagovat
smazaný uživatel

V nem je opravdu potencial, o Hlozkovi to je bez debat. Je skvele, ze jsou u nas videt v lize zase nasi talenti..urcite dobre i pro repre...dulezite, at uz hraji oba pravidelne a uvidime, kam az je to vysoupne...

Nejsem spartan, ale konecne se to hybe k lepsimu...i herne...na druhou stranu, je to jen nase uboha liga a v evrope by to byl prp hrace hurikan

Reagovat
JeséRodriguez

Tak těch talentů v lize je teď docela hodně, to by bylo, aby se jich pár nechytlo v Evropě. K naší smůle jsou teda většina hráči do středu zálohy.

Reagovat
Bakary3

Jenže o to je horší, že v tý naší "ubohý lize" ti mladší nedostávají skoro čuchnout, nebo, dlouho skoro nedostávali...

Sparta teď vytáhla Hložka s Karabcem, Slavia zkouší Zimu, Provoda (ikdyž ten není zase nějakej mladík, ale je tam potenciál rychlýho růstu), Plzeň aspoň Buchu…

Přesto by se mi líbilo, kdyby do toho naše kluby šlapaly víc.

Teď můžou i 5x střídat, což je bomba.

Jen když se podívám na včerejší zápas našich 2 předních týmů - pro mě je hrozně smutný, že třeba místo Hrubýho, Reitera x Jusufa, Frydrycha, prostě hráčů,kteří třeba jsou na lávce a nevykazují nějakou super výkonnost, není na lávce třeba ten Buchta / Felipe...

Kdybychom se tím dáváním příležitostí mladým přiblížili aspoň trošku třeba Chorvatsku, Holandsku... nebylo by to vůbec špatný.

Že bude mladej na lávce místo nějakýho kluka, co dlouhodobě nic závratnýho nepředvádí, a odehraje místo něj těch pár minut, to snad kvalitě soutěže nemůže nijak uškodit.

Reagovat
kilobyte

To bude možné ten problém, když je Provod brán jako mladík.

Reagovat
Bakary3

Vždyť píšu, že není, ale že u něj vidím prostor na raketový zlepšení...

Není to sázka na hráče, kterej je v lize třeba 6 let, nikde nic neukázal, ale pořád se od něj něco očekává.

Reagovat
kilobyte

Jenže mluvíš o mladých hráčích a pak vytáhneš Provoda. To je podle mě přesně ukázka toho, proč mladí nedostávají moc šancí.

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

jasně no, souhlasím...myslím, že teď ve Slávce udělali dobrou volnu s mladým Jarolímem, tam by se to mohlo hnout k lepšímu v béčku a snad s ním Jindra bude spolupracovat a budou postupně zapracovávat mladé...jak uvádíš, například Felipe..jinak tam talenty nevidím, jako v té Spartě..což je škoda. Nejvíce talentů vždy produkovali morava - Brno a Olomouc, Ostrava a v čechách pražská S....teď bych řekl, že to je slabší...moc takových talentů mě nenapadá..

Reagovat
PISTOLERO

Btw. Mareček je ve Slovácku na hostování ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prestoupil 22.2.2020

Reagovat
verv

ale mělo by tam být právo na zpětný odkup

Reagovat
TheMally11

Docela smutný, že nejlepší hráči Sparty jsou 17 lety Hložek a 16 letý Karabec

Reagovat
PISTOLERO

Co je na tom smutnýho? Jen to dokazuje jak kvalitní mládež máme. Doufám že takovýho prostoru budou dostávat víc a víc

Reagovat
Bakary3

No, spíš to ukazuje, jak ti ostatní hrají pod svoje možnosti, ikdyž bych ty dva za nejlepší hráče suverénně neoznačil.

Reagovat
PISTOLERO

Jo to už smutný je Nicméně konečně je vidět trošku stoupající tendence. Teď to jen potvrdit proti silnějším celkům

Reagovat
Bakary3

Jako jo... jestli v záloze pošlapou Karabec s Hložkem i dál, postaví to okolo Dočkala, Kanga půjde pryč..., za nimi Sáček, Krejčí... chytil se Hancko a Karlsson…

Vypadá to docela zajímavě.

Škoda pro Spartu, že s Drchalem to asi nevypadá dobře.

Ale jestli se jim třeba chytí Pulkrab a zbaví se Tetteha, nebyl by to už ani úplně nesympatický tým

Reagovat
PISTOLERO

Doufám že v útoku bude Pulky no.1

Reagovat
Bakary3

Tak já myslím, že když bude hrát ve funkčním týmu a bude mu držet zdraví, tak tu práci týmu v goly přetavit dokáže... Docela mu přeju, na to, co má odehráno, má bilanci fakt slušnou

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Drchal je zase zraněný?

Reagovat
Greny

Neměl by být, ale údajně jsou tam nějaké problémy v kabině

Reagovat
smazaný uživatel

A nevíš něco víc? Nemám o tom žádné zprávy a i z různých rozhovorů na YT mi přišlo, že je všechno, jak má být

Reagovat
Greny

O tom Ti poví asi víc někdo kdo víc fandí a vidí do Sparty

Reagovat
verv

Nn, jenom mu Kotal z nějakýho důvodu nevěří.

Reagovat
PISTOLERO

Proti Slovácku by měl nejspíš nastoupit

Reagovat
verv

už to čtu. Tak snad si vzpomene na svůj debut tam a dá zase gól.

Reagovat
smazaný uživatel

On už se tak narodil, Downův syndrom.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý jak nohy děcka po obrně.

Reagovat
JeséRodriguez

Osobně bych Sáčka viděl raději na RB, kde hraje o něco lépe, a s Vindheimem asi celkem solidní dvojice. Hancko, Štetina, Plechatý, Lischka + Krejčí, to tak vlastně asi zůstane, pokud se podepíše Hancko, kterej nebude nejlevnější. Na LB bych nechal asi jen Frýdka (i když ho moc nemusím, tak je lepší než Hanousek), a jako backup jednoho z dvojice Polidar - Horák. Mandjeck s Kangou nejspíš odejdou, takže tam asi zabojují o místo Havelka, Souček a Fortelný. Krejčí je jasnej, umí tam zahrát i Sáček, nad nimi Dočkal, Karabec a Trávník (místo něj by se mi tam víc líbil Chytil z Olomouce, který zvládne i hrot ), na křídla bych k Hložkovi a Karlssonovi koupil Vodháněla a předpokládám, že zůstane i Plavšič ( ). Na hrotu by mi nevadilo mít trio Pulkrab, Drchal, Libor, ale s Drchalem to asi bohužel fakt nevypadá dobře.

Už vlastně přišel Holec, takže jen podepsat Hancka, koupit Vodháněla a možná Chytila, a mohlo by to stačit. I když Kanga bude určitě chybět.

Reagovat
Petr325

Podle toho, co se tu píše o Drchalovi, je na nejlepší cestě do Plzně...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys, prosím, víc přiblížit toho Drchala?

Reagovat
JeséRodriguez

Nevím o tom žádné zaručené info. Všechno je to jen na úrovni spekulací, ale vzhledem k tomu, že není ani na lavičce to moc dobře nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KapitanCrow

No zrovna Hložek hraje po pauze stejný průměr, jako většina kádru Sparty vyjma Kangy, Hancka a Štetiny, kteří hrají opravdu výborně. Karabec včera zahrál docela dobře a svědčila mu spolupráce s živelným Kangou.

Reagovat
Elliasson

Karlsson, Hancko, Nita, Kanga jsou lepší. Ale Tito dva jsou úžasní.

Reagovat
kilobyte

Nita po té pauze teda nic extra. Branku pohlídá, ale ty výkopy jsou hrůza.

Reagovat
ACSeRw!n

ne, nejlepsi je Kanga, pak Dockal a az pak Hlozek

Reagovat
fabec1222

Co je s tim Drchalem? TO je problém v něm, že je kretén, nebo jsou kreténi ostatní, a neberou ho do party?

Reagovat
Elliasson

Ten je zraněný, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
ACSeRw!n

vykurvil si koleno

Reagovat
Greny

Jako roste zde zajímavá generaci hráčů jako Hložek, Karabec, Pachlopnik, Drozd, Šulc, Zamburek, Zima co už hrají dá se říci dospělý fotbal a chytají se docela v pohode

Reagovat
mayday

Tak celkem ano, ale to se dá říct přece skoro každej rok, že se objeví někdo mladej, kdo začne hrát ligu.

Od zelenáčů se toho moc nečeká, takže když je to trošku fotbalista, může být vidět.

Otázka je, co se bude dít, až ti hráči odehrají rok dva tři a rozsekne se, jestli mají třeba i na zahraničí nebo se zařadí do kolonky stabilní ligovej fotbalista, jako 90 % hráčů.

Ale hrát ligu v 16-17 stabilně je extrém, to souhlasím.

Reagovat
cetto

No jo, jenže jak píše mayday, takovejch tu už bylo..

Ono ve většině klubech nehrajou mladí proto, že by měli takovou super kvalitu (viz třeba Teplice), ale protože tam zkrátka nikdo jinej není. Pak je problém v tom, že ti kluci se dlouhodobě moc nerozvíjej. To platí třeba i o takovým Hložkovi - od tý doby, co vlétnul do ligy, tak u něj nevidím žádný progres. Za měsíc je mu 18, což už je věk, kdy se hráči běžně prosazují i v mnohem větších klubech jako PSV, Schalke, Lyon... Když před tím rokem a půl začal jako šestnáctiletej hrát, tak jsem čekal, že dnes bude tahounem Sparty a za minimálně stejný prachy, jako Schick, půjde někam do Dortmundu, Monaca..

Procházel jsem si zrovna pár dnů zpátky statistiky v Dánsku a tam je taky celkem dost kluků, kterejm je 17-18 let a hrají základ. Třeba Nordsjaelland tam má zajímavý kluky. Vtip je ale v tom, že zatímco loni měli třeba 5 minut a 1 gol, letos mají 2500 minut a 8 golů - jasnej progres. Příští rok budou mít 15 golů a půjdou za 10-20 mega do Německa/Anglie, kde se budou zase schopni posunout dál.

Reagovat
kilobyte

Loni měl Hložek 1323 minut a 2+1, letos má 2381 a 4+7. To mi přijde jako jasný progres.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo, jak je na tom Christián Frýdek? Ve své době byl dokonce zařazen mezi 50 talentů světa

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu někdo, kdo má nastudovanou sparťanskou mládež? Je momentálně na Strahově někdo, který by se třeba v příští sezoně mohl dostat do áčka, nebo někdo mladší, kdo by byl oprabdu na první pohled takový talent?

Reagovat
Greny

Nevím jak je na tom takový Kozák ale čísla má slusny

Reagovat
PISTOLERO

Mně osobně se hodně líbí Matyáš Kozák

Reagovat
partaS

Martin Vitík, ročník 2003, asi největší stoperskej talent v republice, stejně jako Hložek a Karabec je posouvanej o kategorii vejš, už naskočil i za béčko, ale na ligu ještě potřebuje nabrat nějaký svaly

Reagovat
Generalní Gladiator

Super, nemáte někdo vysvětlení, proč historicky máme tak málo skvělých stoperů,? Vždyť to je post, co by nám měl jít...

Reagovat
Nebelung

Protože v zahraničí nestačí, když umí jen ustát souboj a občas vyhrát hlavičku. Přijde mi, že pokud někdy v lize někomu funguje obrana, tak je to sehraností a ne talentem jednotlivce.

Reagovat
cetto

Já bych řekl právě naopak, že na rozdíl od mnoha jiných postů, zrovna na stoperu nás dlouhodobě bota netlačí. Vždycky se nám tam objeví nějaký relativně nečekaný lídr z té generace, který to celkem táhne, at už to byli v minulosti Bolf nebo Ujfaluši, eventuálně potom v novodobější historii dlouhou dobu Sivok, pak Suchý. Ted to vypadá zase na nějakou dobu na Čelůstku, vedle kterýho se asi protočí víc hráčů. Nikdo z nich (snad až na Ujfalušiho) nebyl skutečná world class, ale zároveň naše repre moc golů nikdy nedostávala a nedostává, vždycky máme spíš problémy s ofensivou, což nasvědčuje tomu, že ta obrana asi až tak šptaná nebude.

Reagovat
icka

No zrovna Suchy horel jak papir v repre.

Reagovat
Rarášek

Osmani

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát se jenom tahle část sezóny tak jsme s Bohemkou na titulu!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Talent to je a obrovskej , ale.... přijde mi, že všichni tyhle hráči co naskočí do mužského fotbalu extrémě brzo, že taky brzo skončí a maj vleklé zdravotní problémy...

Reagovat
Reggie

Co je za post? Já ho ještě neviděl, hraje křídlo?

Reagovat
JeséRodriguez

Desítka

Reagovat
Reggie

Díky. Super, takovýho hráče naše repre potřebuje jak sůl!

Reagovat
JeséRodriguez

Naše repre by měla hlavně přestat hrát na křídla, na kterých prostě nemáme žádného kvalitního hráče.Uvidíme v budoucnu, ale středních záložníků má potenciál hned několik.

Reagovat
Reggie

To je určitě pravda, ale chybí i kreativita. To v Karabcovi je? Protože po Dočkalovi, tam nikdo není. Střed máme fajn, ale Darida za mě není "10" a zbytek je taky spíš DM nebo CM. Jak bys to postavil? Já o tom často přemýšlím.

Reagovat
JeséRodriguez

Kreativní určitě je. Darida taky není dle mého tvořivá 10, ale zase než bude mít Karabec na A repre, to ještě nějaký čas určitě potrvá. Jinak před koronou bych to postavil asi takhle: Vaclík - Kadeřábek, Čelůstka, ? (Brabec, Hovorka před zraněním, Suchý), Bořil (Novák) - Darida, Souček, Jankto - Barák (Dočkal) - Schick, Vydra

S tím, že po MS už dost možná skončí v repre Čelůstka, Dočkal, i Darida už má přes 30. Místo něj už je tam Král, dále je tam do toho středu zálohy třeba Bucha, Sadílek, Šulc, Karabec, Žambůrek, atd. z těch talentovaných. I když Sadílka bych raději viděl na LB, kde by mohl nahradit Bořila s Novákem. Na hrotu je pak jasná 1 Schick, Vydrovi by asi prospěla změna týmu, třeba kdyby šel do BL, kde by pravidelně hrál, tak ten útok můžeme mít super. Uvidíme, co Hložek, jestli naplní očekávání, ale pod Schickem by mu to, troufnu si říct, vyhovovalo. A to samé Matoušek, kterej by se potřeboval teď vrátit do formy. Po Vaclíkovi budeme v brance minimálně Koláře, takže tam bych se taky nebál. Brankáře jsme měli vždycky skvělé. Největší problém bude ve stoperské dvojici, kde je prostě momentálně skvělej Čelůstka a s ním by asi normálně hrál Hovorka, ale ten je bohužel zraněnej. Brabec a Suchý mají výkyvy, Kalas je strašidelnej. Snad se tam chytne někdo z toho tria Heidenreich, Zima, Plechatý, případně někdo jinej.

Každopádně to s naším nároďákem vidím do budoucna pozitivně.

Reagovat
Reggie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele